merhaba muffin mutlaka takip et.benim bebeklerim 25 günlükken aynı sorunu yaşadı ateşi yoktu.üç gün oğlum kabız oldu 4. gece yeşil kaka yaptı.kızım ise aynı senin bebeğin gibi peşpeşe 3 kere aynı şekilde kaka yapıyordu.hiç anlamadık hasta olduklarını ama çok huysuzlardı özellikle kızım.
ateşlerini ölçüyordum 37 yukarı değildi.ertesi günü kanlı kaka yaptı oğlum hemen hastaneye götürüyorduk annem yolda aradı kızda kanlı kaka yaptı dedi.geri döndük kızımı da aldık direk hastaneye gittik.
hastane de ateşini ölçtüler 38 idi.ben şok geçirdim.hemşire bana keşke gece yeşil kaka yaptığı anda getirseydiniz dedi ama nerden bilebilirdim ki kabızlığın ardından kaka yapınca herhalde kabız olduğu için böyle oldu diye düşündüm.birde üşütmekten yeşil kaka yapar derler.öyle birşey yok.kesinlikle inanmıyorum.
üç gün hastane de kaldık bebeklerim düzelene kadar sürekli sulu kaka yaptılar.korkunç günlerdi.
sana tavsiyem muhakkak takipte ol.
birde ağızdan ne veriyorsun?
daha doğru su veriyor musun?markası ne ? vitamin olarak ne veriyorsun?
ayrıca az kanlı diyorsun muhakkak doktoruna bildir.sürekli kaka yaptığı için bağırsaklar tahriş oluyor ve kan geliyor.eğer günde üç kere den fazla kaka yapıyorsa sakın ihmal etme.
ben farketmediğim için kızımın vücudunda su kalmamıştı damar yolunu bulamadılar.bir saat sonra getirdiler.kızımın yüzü ağlamaktan kırış kırış olmuştu.emzirdim uyumuştu.sonra yine götürdüler.yavrumun damar yolunu bulana kadar hastane ağlamalarıyla yankılandı.
bağırsak enfeksiyonu olmuştu yavrularım.