- 22 Ocak 2010
- 1.253
- 371
-
- Konu Sahibi Nisan.umut
Canım direnler var ya ondan duramadım düzgüncanım sen simetrik duraydın bir de keşkesağ tarafın daha büyük gibi duruyor ama duruşundan da olabilir. güle güle kullan
çok bi fark görünmüyor bence taş gibi olmuşCanım direnler var ya ondan duramadım düzgünçıksalar bir pazar çıkacak
Teşekkürler canım insallah isteyen herkeseçok bi fark görünmüyor bence taş gibi olmuşdarısı bana
valla ben de güvenebilsem vajina estetiği yaptırmak istiyorum ama daha yaptırıp da oh be güzel oldu diyeni göremedim daha o yüzden cesaret edemiyorumTeşekkürler canım insallah isteyen herkesememeyle bozduk vallaha kafayı
Benimde sırada bbl ve vajina var bbl için kilo almam lazım vajinadada et var sadece ama bende güvenemiyorum:/valla ben de güvenebilsem vajina estetiği yaptırmak istiyorum ama daha yaptırıp da oh be güzel oldu diyeni göremedim daha o yüzden cesaret edemiyorum
popo estetiği mi oluyordu bbl, valla bizim doktorlar popo estetiğinin hakkını veriyor hakkaten ama vajina biraz sıkıntı. Eti mi aldırcaksın sadeceBenimde sırada bbl ve vajina var bbl için kilo almam lazım vajinadada et var sadece ama bende güvenemiyorum:/
Evet canım sarkan bir et var kücük sen ?popo estetiği mi oluyordu bbl, valla bizim doktorlar popo estetiğinin hakkını veriyor hakkaten ama vajina biraz sıkıntı. Eti mi aldırcaksın sadece
ben aslında vajina dudaklarına dolgu yaptırmak istiyorum daha çok, niyeyse tombiş tombiş daha hoşuma gidiyor. bir de dil kısmını aldırmak istiyorum aslında ama eşim öyle sevdiğini söylediğinden o konuda bişey yaptırma gibi bir düşüncem şuanlık yok. güzel bir dr önerisi alsam gidicem ama yaptıranlar genelde pişman hep bir taraf diğerinden daha şiş falan oluyormuş asimetrik olur korkumdan cesaret edemiyorumEvet canım sarkan bir et var kücük sen ?
Koyarken fark etmemisim ya öyle olmusAma poponu çok yana kaydırarak foto çekmişsin bi taraf büyük duruyo
Az sabır o halde bacım selfi gibi değil aynadan çekersin bi kac gün sonra.Koyarken fark etmemisim ya öyle olmusdirenlerden dolayı sanırım
Tamam canım.birazda ameliyatlı birileri vardır laflarız diye koyayım dedim hemenAz sabır o halde bacım selfi gibi değil aynadan çekersin bi kac gün sonra.
Bende his kaybı olur diye korkuyorum o iştenben aslında vajina dudaklarına dolgu yaptırmak istiyorum daha çok, niyeyse tombiş tombiş daha hoşuma gidiyor. bir de dil kısmını aldırmak istiyorum aslında ama eşim öyle sevdiğini söylediğinden o konuda bişey yaptırma gibi bir düşüncem şuanlık yok. güzel bir dr önerisi alsam gidicem ama yaptıranlar genelde pişman hep bir taraf diğerinden daha şiş falan oluyormuş asimetrik olur korkumdan cesaret edemiyorum
ay bir de o risk var dimiBende his kaybı olur diye korkuyorum o işten
Var sanırımay bir de o risk var dimi
Kalça ni yana kaydirmadan fotoğraf çeksen çok iyimis sol taraf belki o yüzden büyük gösteriyorDün çıktım ameliyattan daha önce dolgu cıkarma sonrası dikleştirmeli protezde asimetri olmuştu.Şimdi 500ccler çıktı bi taraf 620 bi taraf 690 anca eşitlenmişler.simetrik mi sizce yorum alablrmiyim?
Ortadaki iz piercing izi bu arada ve direnler oldugu için tam düzgün duramamışım pazar çıkıcaklar daha bir günlük malum duşta alamadım ve anestezi sonrası göbek şişmesi yine