500 cc küçük gözüktü ödemden olabilir mi

gizos123456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
325
98
28
merhaba Kızlar 7 gün önce 500cc hp silikon ameliyatı oldum fakat gözüme çok küçük gözüküyor ödemden olabilir mi bu durum ? Vücut şişliğinden o kısım ortaya çıkmamış olabilir mi ? Tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim

Slm kızlar aranızda yeniyim bende göğüs buyutme ameliyatı olmak istiyorum +lipo ve karın germe ama çok fazla korkularım var önere bileceğiniz doktor ve geçirdiğiniz ameliyatlar hakkında bilgi verirmisiniz

Güzelim stresten olabilir mi ? Neticede yeni ameliyat oldun, daha büyük hayal etmiş olabilir misin ? Veya biz kadınlar hiç doymayız, hep büyüğünü isteriz.. hanı hiç doymayız ya, gözün daha büyüklerini aramış olmasın ? Bence sen protezlerinin biraz inmesini bekle, iyice yerleşsin, hatta aradan bir ay daha geçsin, o zaman tekrardan bi fikir edinebilirsin. O zamanda ödemlerin tamamen inmiş olur. İçin yine de rahat etmiyorsa mutlaka doktoruna danışmanı tavsiye ederim ❤️

Güzelim stresten olabilir mi ? Neticede yeni ameliyat oldun, daha büyük hayal etmiş olabilir misin ? Veya biz kadınlar hiç doymayız, hep büyüğünü isteriz.. hanı hiç doymayız ya, gözün daha büyüklerini aramış olmasın ? Bence sen protezlerinin biraz inmesini bekle, iyice yerleşsin, hatta aradan bir ay daha geçsin, o zaman tekrardan bi fikir edinebilirsin. O zamanda ödemlerin tamamen inmiş olur. İçin yine de rahat etmiyorsa mutlaka doktoruna danışmanı tavsiye ederim ❤️
Teşekkürlerr canım benim evet gözüm doymamış olabilir büyük göğüs seviyorum ben bayaaa ödemler insin belli olur az çok

merhaba Kızlar 7 gün önce 500cc hp silikon ameliyatı oldum fakat gözüme çok küçük gözüküyor ödemden olabilir mi bu durum ? Vücut şişliğinden o kısım ortaya çıkmamış olabilir mi ? Tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim
Takibe aldım seni.
Beni de izler misin 500 cc nin gözüne küçük görünmesi tuhaf geldi :)
Vücut yapından kaynaklı olabilir mi acaba?

Dokun ne kadardı önceden. Öncesi fotoğrafın var mı acaba?
Büyüklüğü gayet iyi görünüyor aslında. Küçük diye düşünmen daha erken bence zaman geçince büyüklüğü konusunda tatmin olursun gibime geliyor.
500cc yaptırmak cesaret işi biraz :)
Bana hala küçük geliyo keşke 550 yaptırsaydım falan diyorum :KK12: zamanla oturunca hoşuma gider umarım dokum çok azdı :) 320 baya küçük olmuştu bana göre

Bana hala küçük geliyo keşke 550 yaptırsaydım falan diyorum :KK12: zamanla oturunca hoşuma gider umarım dokum çok azdı :) 320 baya küçük olmuştu bana göre
Benim de dokum az ve merak ediyorum en son kaç cc olur diye ama aklımdaki 400 cc. Bundan aşağı istemiyorum zaten biktim destekli sutyenlerden.
1 kere ameliyatı zor göze almışken 2.yi istemiyorum, 2.defa ameliyat olanlara helal diyorum :)

X