500-800 kalori diyeti

Pgs55

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
6
12
16
44
Herkese Merhabalar,
Yıllardır bu forumu takip ediyor üyelerin paylaşımlarından yararlanıyorum. 1 haftadır uyguladığım diyet fayda etmeye başlayınca koştum geldim üye olup günlüğümü açtım.
Arkadaşlarım ben 166 cm boyunda 94 kilo'ya ulaşmış bir bayandım. Midem de uşan kronik helekobakteri yüzünden kullandığım Antibiyotikler metabolizmamı yavaşlattı. Kilo almaya başladım. "72 kilodan 94'e çıktım"
Safra kesemde taş çıkınca geçirdiğim ameliyattan sonra 90 kilo'ya düştüm ama sonra metabolizmam çok yavaş olduğundan yaptığım.hiç bir diyet fayda etmedi.

Şimdi sizlere nasıl bir çare buldum ve uyguluyorum onu anlatayim.
500 ilâ 800 kalorilik diyet uyguyorum. ( lütfen dikkat edin ki ben obez olduğum için vücudumda ki depolama oranı çok yüksek ve bu diyet kısa vadede yaptıģımda beni yormayacak aksi taktirde herkese tavsiye edilmediğini bilmelisiniz)
Yaptıklarım şekerli ve yağlı asla yemiyorum! Karbonhidrat sadece %10 kadar alıyorum.! Her saat başı 1 büyük bardak Su içiyorum.
3 öğün ve 3 ara öğün yapıyorum.
En önemlisi HCG hormonu b12 vitamini damlası kullanıyorum her ana öğünden 10dk.önce.
1 haziran'da başladım. Bugün 8 haziran hergün tartılıyorum ve hergün kilo kaybediyorum. Şu anda 85 kilo 300 gr kiloyum.
Asla acıkmıyorum, papatya çayı, yeşil çay ve sade kahve bol tüketiyorum.
0,1 yağ oranlı yoğurt içine küçük elmanın yarısıni doğrayıp 1 çay kaşığı tarçın atıyor ara ögünlerimde yiyorum. Bazen sadece 2 ince dilim yiyorum, 2şer tane ceviz de olur ama ben elmayı çok severim.
Tavuk haşlıyorum, ton balığı ve arda dana et yiyorum ızgara olarak.
Yanmaz tavada soğanı soteleyip sebze ile buharda pişiriyorum. Bazen 1 domates de rendeliyorum içine ve( taze fasulye, taze bezelye, ıspanak gibi sebzelerle) pişiriyorum.

Arkadaşlar biraz uzun yazdım çünki ilgisini çeken arkadaşlara iyice detay vererek yardımcı olmak istedim, benim hedefim 70 kilo olmak ve bunun için bu diyeti ilk önce 21 gün yapacagım, verdiğim kadarına şükredip sporla devam edeceğim. ( bu diyet çok düşük kalorili olduğu için enerji harcayacak spor yapmıyorum)

Umarım bu rahatlıkla diyetim devam eder,
Umarım birilerine de yardımcı olur
Yorumlarıma gün ve gün devam.edeceğim Sevgilerimle
Pakize

Öncelikle inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız.Lakin yaptığınız diyet çok düşük kalorili özellikle sizin kiloda biri için.Hele ki 500 kalori bu çok tehlikeli .Günde en az almanız gereken ve herşeyden Azda olsa yemeniz kaydıyla günlük 1200 kalori olmalıdır.Sizin ilk günden kaybettiginiz belki alışık bir laf olucak ama şu ve odemdir diye düşünüyorum.Bence bu şekilde bir diyet yapmayın.Az yiyip akşam 7 den sonra yemeyip günde en az 30 dakika yürüyüş ile çok güzel sakin bir şekilde kilo verebilirsiniz.Sonucta 500 kalorilik diyet bitince 2000 kaloriye geçtiğiniz zaman çok çabuk kilo alırsınız.Buda emeklerinize yazık demektir.

Ben (ki 75ten 68e düştüm ) 800 kalori civarı alarak yaptığım diyette asla acıkmadım metabolizma yavaşlamasın diye sürekli metabolizma arttırıcı şeyler yedim. 0 spor olmasına ve dunya kadar kacamaga rağmen 7 kilo verdim.
Ama sizinki çok hızlı olmuş sanırım yüksek kilolar hızlı veriyor.

Evet sanırım kilomun yüksek olmasıyla alakası var. Ben diyetten önce doktorumda hormon ve kan tahlilleri yaptırdim. Herşey yolunda çıktı. Ve kendimi diyet boyunca çok enerjik hissediyorum. Kesinlikle ağrı ve halsizlik olmuyor, sanırım bu hcg damlasıyla alakalı. Açlık hissi de yok, yıllardan sonra ilk kez rahat bir şekilde ve hergün kilo veriyorum. Her sabah tartılma şartı var bu diyette, ve ben şu anda 84,2 kiloyum. Bu arada vücudumda ödem yoktu diyete baslamadan evvel baktirdim. Ama çok aşırı yağlanma vardı, idralim de de gördügüm şu anda o yağlar resmen sökülüyor.

Bu arada bu diyet gerçekten uzun süre yapılan bir diyet değil, uzun sürede mutlaka sağlıksız olacaktır.

Merhaba hcg damlası nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…