500.000 tl paranız olsa neyapardınız?

filizadm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
65
3
41
arkadaşlar sıızn şuan 500 bin tl nın olsaydı neler yapardınız nasıl tasasrruf ederdınız merak ettımde..

bol bol ev alır kiraya verirdim bide aklımda bir iş var onu hayata geçirirdimm ve daha zengin olurdummm :eek:

ilk önce doğacak kızımın her şeyini en iyi bir biçimde alırdım, ben de ev alır yatırım yapardım.bir de ufak bir iş :)) daha ne olsun...

var ama kullanamıyom kı..
tek yapmak ıstedıgım sey cocuk yuvasını falıyete gecırmek ama bununda zamanı var..
ha tasarruf demıssınız..
ben araba kıralamadan yanayım vallahı getırısı ıyı oluyo..
bıde devlete baglı calısan bı arkadasımdan tuyo alırdım..hangı yone yol yapıcak dıye
o yola yakın olan arazılerı alırım nasılsa yol gecıcek dıye devlete 10 katına satarım..

Son düzenleme:
bilmem :hulya:
şuan ihtiyacım yok ama olsaydı kendi işimi kurardım...ailemsiz bişe yapabildigimi gösterrdm :lepi:

isviçre bangasına yatırırdım
şaka şaka
ev alır kiraya verirdim
geri kalanı ile de yurt dışına yuksek lisansa giderdim

ben paranın fazlasından çok korkarım.. önemli bi kısmını dağıtırdım sanırım.

kendi ailemin garantisini alırr ve fazlasınıdaa hayır yapadım ihtiyacı olan bir çok kişi varken
bencilce sadece ben diyemezdimmm....

aaah ah neler yapmazdım kii
ev alırdım istediğim gibi döşerdim bi A3 alırdım şöle cayır cayır yananından son kasasından füme renk,
bi de kırmızı bi chevrolet alırdım zemuszemus
işimi gücümü ayarlardım onunla ticaret yapabilirm mesela
yada iyi semtlerde evler alıp kiraya verirdim zaten torunlarıma bile yeter öyle olunca
bi de muhasebeci tuttum mu tamam işte
ben de o ülke senin bu ülke benim gezerdim görmek istediğim yerlere giderdim denemek istediğim şeyleri denerdim
ileride bebeğim için yatırım yapardım, büyüdüğünde en iyi şekilde eğitim alması için yatırım yapardım
hayatımı yaşardım açıkçası aaaah ahhh hepsi bir rüyaaa

aaah ah neler yapmazdım kii
ev alırdım istediğim gibi döşerdim bi A3 alırdım şöle cayır cayır yananından son kasasından füme renk,
bi de kırmızı bi chevrolet alırdım zemuszemus
işimi gücümü ayarlardım onunla ticaret yapabilirm mesela
yada iyi semtlerde evler alıp kiraya verirdim zaten torunlarıma bile yeter öyle olunca
bi de muhasebeci tuttum mu tamam işte
ben de o ülke senin bu ülke benim gezerdim görmek istediğim yerlere giderdim denemek istediğim şeyleri denerdim
ileride bebeğim için yatırım yapardım, büyüdüğünde en iyi şekilde eğitim alması için yatırım yapardım
hayatımı yaşardım açıkçası aaaah ahhh hepsi bir rüyaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol:
pasaklı bıtlen emı..
500 bın nekı ıyı yerden ıkı ev parası :roflol::roflol:bırak torunları sen kendıne bak bee:roflol::roflol:

valla anında işi bırakıp kocamı da alıp bir ege kasabasına yerleşirdim
bir tane çiftlik ev alırdım
2 tane de inek
ekip biçerdim tarlaları..
5 tane de çocuk yapardım.

ohh değmeyin keyfime..

:roflol::roflol::roflol::roflol:
pasaklı bıtlen emı..
500 bın nekı ıyı yerden ıkı ev parası :roflol::roflol:bırak torunları sen kendıne bak bee:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: olm deli misin nan 100.000'den 5 ev alsam her birini 2500'den kiraya versem 12.500 TL ayda gelirim olur oturduğum yerden
çekerim altıma arabamı bi kaç ay sonra da kırmızı canavarı çekerim altıma
sonraki aylarda da o ülke senin bu ülke benim gezerim sositososito
hayal kuruyos olm yaa neden hayallerimi yıkıyosun ki :umursamaz:
hesap kitap yapçes herhalde de mii
olmadı 500.000'i atarım bankaya bir yıl faizde durur sonra kaça katlanır bilmem hayallerimi yine gerçekleştirirm
olmadı ufaktan borsaya repoya dalarım kar ederim yine kaydirigubbakcemile2

borclarimi odedikten sonra,ve cocuklarimin gelecegini garanti altina aldiktan sonra,
paramin son kurusuna kadar fakirlere yardim ederdim,,,:1rolleyes:

Sermayeyi kediye yüklemeden, riski az getirisi çok bir iş alanına yatırım yapardım.

Mesela..
Halı saha işine girerim
Memleket topa ayağı değince peleye dönüştüğüne inanan, 24 saat futboldan konuşmaya ve hatta oynamaya hazır her yaştan delikanlı ile dolu..
Uygun bir yer buldumm mu... Masrafı az bakımı kolay
Paraya para demem valla

büyük bir çiftlik alırdım bende...her türlü meyveyi ve sebzeyi yetiştirebileceğim....hayallerimdeki evi yaptırabileceğim...havuzunda yüzebileceğim...çocuklarımın özgürce oynayabileceği...:asigim::Saruboceq:

X