500.000 tl paranız olsa neyapardınız?

ev araba alır kalanı ile bi iş kurar bi kısmınıda hayır için harcardım

evım çok şükür var,esımın ve kendı arabamı değiştirirdim sonra evımın mobılyalarını yenıden degıstırırdım cunku degısıklığı sevıyorum :) Ilerde bebekımız olcak ona yatak odası alır koyardım odasına dururdu:)Ordan Dubaıye seyahat..Gerısınıde atardım bankaya :) ordan alır alır harcarım heheh

datçada bahçeli bi ev alır, nişanlımla evlenip oraya yerleşirdim..
bide kafe açardım sahil şeridinde..
çocuğumuz solucanlarla oynasın çıplak ayakla toprağa bassın isterdim. huzur isterdim, yat kat istemiyorum..

öncelikle bir bebek sahibi olurdum tüp bebek falan yaptırırdım çünkü maddi zorluktan dolayı bebeğim olmuyor sonra kocaman bir ev alırdım muhteşem döşerdim bi araba alırdım eşimle ortak kullanırız sorun değil eşimede aklındaki işi açardım çünkü bu işinden hiç memnun değil geriye elime para kalırsa bankaya koyardım bebeğimin geleceği için....
yani tamamen hayal dünyamı anlattımkaydirigubbakcemile2

ahh ahh önce bir ev alıp kıradan kurtulurdum:nazar:
kalanıylada etrafımda ihtiyacı olanalara yardım ederdım şakkıdı

hemen kendime bir ev alırdım
çarşının en güzel yerinden büyük bir dükkan alırdım
dükkanı kiraya verir paşa paşa yaşardım
hel birde benim dükkanı bir banka kiralarsa değme keyfime

Bi bana bi aileme ev alırdım bi de araba alırdım..Sonra bol bol kıyafet ayakkabı kozmetik parfümeri alışverişi yapardım..Biter zaten para böylece

:roflol: :roflol: olm deli misin nan 100.000'den 5 ev alsam her birini 2500'den kiraya versem 12.500 TL ayda gelirim olur oturduğum yerden
çekerim altıma arabamı bi kaç ay sonra da kırmızı canavarı çekerim altıma
sonraki aylarda da o ülke senin bu ülke benim gezerim sositososito
hayal kuruyos olm yaa neden hayallerimi yıkıyosun ki :umursamaz:
hesap kitap yapçes herhalde de mii
olmadı 500.000'i atarım bankaya bir yıl faizde durur sonra kaça katlanır bilmem hayallerimi yine gerçekleştirirm
olmadı ufaktan borsaya repoya dalarım kar ederim yine kaydirigubbakcemile2
dur hayallerıne bıle karısıyom yaşasın kotuluk:roflol::roflol:
nan amma pahalıya verdın evlerı ne kıra oyle be yuh dedım yane :roflol:
sen gez be bırak malı mulku:hulya:
bak bankaya versen fazıle ey gecınırsın
amma borsaya gırme be kuzummafoldumben
devletın iş yapıcag arazılerı al sonra ıs yapılcag zaman satarsın bırı ona katlarsın buda saa yeter omur boyu:roflol:

Ankara dışından büyük bir arazi satınalıp Zihinsel Özürlüler için Tarımsal Uygulama alnı yapardım. SHÇEK ile paralel çalışırdım.

BAYRAM EDERıM HEMEN ANNEME BıR EV ALIRDIM SONRA Kı PARA BANKAYA FAıZE koyardım ORDAN GELECEK FAıZLE ÜNVDE OKUYAN ÖĞRENCıLERE YARDIMEDERıM EN BÜÜYK HAYALıM dermaninsani vakfı kurmak

ne o kız 500.00 tl mi var yoksadelikafadulden
valla benim olasa alırdım bir taksi plakası ayda 4000 tl getiriside var her yıl plakanın değeride artıyor gelen paraylada hayatımı yaşardım kaydirigubbakcemile2
valla bu benim en büyük hayalim kaydirigubbakcemile3

kendime orta halli bir ev alırıdm içini döşer altıma orta hlli bir araba alırdım geri kalanıylada yine ev alır kiraya verirdim rahat rahat yaşardım..

benim aklimda cok baska bisey var
tanidigimm bebek sahibi olmak isteyen cok ama cok sevdigim arkadaslarim var parasizligin gözü kör olsun onlarin tüp bebek masraflarini karsilardim

sonrada en büyük hayalim kocaman bir pastane acmak pastacisi ben olacagim
meslegimi yapamiyorum malesef kapandigim icin is bulamiyorum
sonrasida ailemin ihtiyaclari
birde cocuk okutmak istiyorum bunuda yapmayi kafaya koydum cok param olsaydi en az 10 tane cocuk okuturdum ama imkanlar iste
aman bende benim yapacaklarima 500 bin yetmezki:umursamaz:

Son düzenleme:
valla ben çevremde zor durumda olan insanlara yardım ederdim 100binini.ondan sonra 3 tane ev alırdım birinde kendim 2 sini kiraya verirdim tabi birde lüx araba altıma ve iş kurardım güzellik salonu açardım kuaför paralarından kurtulurdum.

kıra kaclıra getıyokı allah askına ya
3 ev alsan 800 den kıraya versen eder sana 2400 lıra
parayı kompla faıze koydan 7-8 bınlıra getırır
kırada para yok
ev almak(oturmak ıcın )
ıs kurmak ve klanı faıze atmak daha karlı

ama daha cok param olsaydı as evı acardım ve hergun 100 kısılık yemek cıkarırdım karsılıksız ve her gun sadece ramazanda degıl

X