- 25 Mart 2022
- 245
- -8
- 28
- 43
- Konu Sahibi Kisirdongu
-
Merhametinize teşekkür ederim.Ağlayarak okudum...
Zararın neresinden dönülse kârdır, oğlunuz daha 23 yaşındaymış ona sevginizi bol bol gösterin. İhmal etmeyin artık. Mutlaka birlikte terapiye gidin. Oğlunuz zaten gidiyordur ama, birlikte aile terapisine de başlayın.
Diğer çocuklarınız nasıl?
Hayır daha değil,önce bölüm değişikliği yapmak iştir ,yoksa kafa birşey almazOğlunuz psikolojik destek alıyor mu?
Sağolun,keşke benimle yapmak istese .Hepsine koşa koşa giderim .Konudan ziyade şiveden nereli oldugunuzu anladim basaramişsım yapamamışsımkonuya gelecek olursak şu sekilde bakiyorum buraya en azindan cocugunuz beni gormeyen anne babam diye konu acmadi konu acan kisi ebeveyn artik farkindasiniz bu sorunun yuzde 50sini cozmek demek hic bisey dün gibi olmayacak en azindan yapamadiginiz icinizde ve cocugunuzun icinde kalan her seyi yapmaya baslayin derim sinemaya gitmk bile olur
41 yaşına geldim annem hala kusurlarını kabule etmiyor. Hatalarını görmek, kabul edebilmek te bir başarı.Ahh benim annem de böyle fark edip çabalasa, çabalasaydı keşke. Çok güçlü hissederdim kendimi. Eminim oğlunuz da hisseder. Beraber bir şeyler yapın, sosyal olmasını sağlayın. Alışveriş yapın mesela, tarzını değiştirsin. Spora yazılın beraber, gidip gelin. Belki gitar çalmak ister, öyle şeylere bakın beraber. Yazın tadını çıkaralım, deyin. Okul, iş konusunu açmayın bir süre. Başarısızlık hissini unutsun biraz. Terapiye de gidin tabii. Hiçbir şey için geç değil. Çabalayan ve empati yapan bir annesiniz. Her şeye rağmen çok güzel bu
Bizimki 60 olacak, 1 kez bile ne özür duyduk ne de ben hatalıydım deyip kendini düzeltti. Çok özeniyorum böyle insanlara ama yapacak bir şey yok41 yaşına geldim annem hala kusurlarını kabule etmiyor. Hatalarını görmek, kabul edebilmek te bir başarı.
Anlayışınız için teşekkür ederim.Ahh benim annem de böyle fark edip çabalasa, çabalasaydı keşke. Çok güçlü hissederdim kendimi. Eminim oğlunuz da hisseder. Beraber bir şeyler yapın, sosyal olmasını sağlayın. Alışveriş yapın mesela, tarzını değiştirsin. Spora yazılın beraber, gidip gelin. Belki gitar çalmak ister, öyle şeylere bakın beraber. Yazın tadını çıkaralım, deyin. Okul, iş konusunu açmayın bir süre. Başarısızlık hissini unutsun biraz. Terapiye de gidin tabii. Hiçbir şey için geç değil. Çabalayan ve empati yapan bir annesiniz. Her şeye rağmen çok güzel bu
Farkındalık yetmiyor ,elimden birşey gelmiyor.Bizimki 60 olacak, 1 kez bile ne özür duyduk ne de ben hatalıydım deyip kendini düzeltti. Çok özeniyorum böyle insanlara ama yapacak bir şey yokKonu sahibi en azından farkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?