50 yaşındaki annem için bakım kremi tavsiyesi istiyorum

Lakito

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
2.702
205
688
İstanbul
Kızlar annem 50 yaşına girecek.Cildi çok kuru ve kuru olduğu içinde kırışıklıkları belirgin özelliikle göz bölgesinde. Şimdiye kadar ona bazı ürünler aldım ama hiç düzenli kullanmadı.Kendine pek bakmaz. Sizden ricam gerçekten etkili böyle cildini yumuşatıp acaip nemlendirecek ve kırışıklık bakımı yapacak ürünler tavsiye etmeniz.Birde fiyatı uygun olursa süper olur tabi =)

Ben çok marka denedim,sonunda "olay total effects" kullanmaya başladım,çok memnunum,tavsiye ederim.Satış danışmanına özellikle söyledim,ben sabah kırışık kremi sürersem gün içinde ayrıca nemlendirme ihtiyacı hissediyorum dedim.Bunu kullanırsanız gerekmez dedi,haklıymış.

Nivea nın ürünleri de güzel ve etkili.İki markanın da fiyatları aşağı yukarı aynı ve makul.Ayrıca yeni açılan kozmetik marketlerde kampanyalar ve indirimlere sıkça giriyorlar.
Kırışık kremi haricinde ekstra nemlendirme gerekirse klasik nivea mavi kutu çok fazla nemlendiriyor.

Krem haricinde,haftada 1 gün,E vitamini sürüyorum.(ephynal kapsülü açıyorum)
Veya E vitamini yerine kayısı yağı olabilir.Bunları biraz bekletip fazlasını silmek gerekiyor.

üstünden uzun zaman geçmiş ama başka ihtiyacı olan olur belki.. ben de anneme şundan almıştım:
Olay age defying serisinde sanırım.. anti wrinkle 2in1
$olay-anti-wrinkle-day-serum_1.webp
çok memnun kendisi..yüzünü yumuşacık yaptığını ve daha canlı gösterdiğini söyledi.. hatta tekrar almamı istedi :))

Back
X