- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Hehe girdim yokum
Bi de evlenmeden önceki soyadınla gir bakalım.
Ben de başta sevinmiştim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hehe girdim yokum
Kızım tc var kabak gibi, fazladan Şebnem yazması mı alıkoyacak adamıSende bi şebnem tipi var ama. Yakışırmış.
Git eklet nüfusa, kimlik bilgileri değişsin
Kızım tc var kabak gibi fazladan Şebnem yazması mı alıkoyacak adamı
Anne adım orada, baba adım orada, ben varsam anam da vardır zaten, onun da bilgiler orada Anamın kızlık soyadı kabak gibi orada, ne o ben Şebnem yazdırdım nüfusa.Ay ne biliim arar da bulamazlar belkim dedim.
Anne adım orada, baba adım orada, ben varsam anam da vardır zaten, onun da bilgiler orada Anamın kızlık soyadı kabak gibi orada, ne o ben Şebnem yazdırdım nüfusa.
Onda da yokBi de evlenmeden önceki soyadınla gir bakalım.
Ben de başta sevinmiştim.
Onda da yok
Oo kimlik bilgileri mi:/Tc kimlik numarası ve kimlik bilgileri de var.
Ay benim saf kuşum kesin vardırBenim anam yok ya la... Teyzelerim de yok. Baba tarafını almışlar komple.
Ay benim saf kuşum kesin vardır
Sen değil la anacım safNiye saf oldum ben şimdi
Sen değil la anacım saf
Beni de almıyorlarSiteye giremiyorum almıyorlar beni
VPN kullananlar girebiliyor sanırsamBeni de almıyorlar
Bir de kullandığımız virüs programını devre dışı bırakarak denemek lazım..
Eşime söyliyim iş yerinden bi denesin Şimdi durduk yerde çöktürmeyeyim elimdeki bilgisayarıVPN kullananlar girebiliyor sanırsam
Eşime söyliyim iş yerinden bi denesin Şimdi durduk yerde çöktürmeyeyim elimdeki bilgisayarı
Dün böyle demiyordun ama!!!Binali Yıldırım'dan sızdırılan bilgilerle ilgili flaş açıklama
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım "Bilgi sızdırması paralel yapının algı operasyonu adli soruşturma başlatıldı." dedi. Bakan Yıldırım ayrıca bilgilerin sızdırılması ile ilgili TC Kimlik numaralarının değiştirilmesi gibi bir durumun şu an için söz konusu olmadığını söyledi.
Binali Yıldırım'uın açıklamalarından satırbaşları:
Bu bilgilere erişenlere ciddi hapis cezaları geleiyor. Bunu yapmanın bir bedeli var. Bu vatandaşlığa dürüstlüğe hakka hukuka uygun gelen bir şey değil. Bu bilgiler bilgi havuzundan elde edilmiş bilgiler değil delillere bakıyoruz. YSK'nın bütün partilere vermek zorunda olduğu bilgiler. YSK bu bilgileri belirli kısıntılara giderek vermeli.
Seçim kanununda yeni bir düzenleme olmaz. Seçmenlere yardımcı olacak şekilde verilir. Bu bilgiler partilere verilmez.
İdari ve adli soruşturma başlatıldı.
Ben de varmıyım diye sisteme girme yarışında olmayın oraya girmek bir tuzaktır. Girdiğiniz anda size ait başka bilgilere ulaşacaklardır. Kontrol etmek onların daha sonraki meselelerine yardım etmek demektir. Hükümet olarak olayın farkındayız.
Sisteme sızma yolu ile olan bir olay değil. Seçim muhabbetiyle partilere verilen bilgiler egirilerek elde edilmiştir. Amaçları insanların kafalarını karıştırmaktır. Vatandaşlar buna rağbet etmesinler.
TC kimlik numaralarının değiştirilmesine ihtiyaç yok. Gerekli adli ve idari soruşturmalar devam ediyor.
http://www.milliyet.com.tr/binali-yildirim-dan-sizdirilan/siyaset/detay/2222482/default.htm
Dün böyle demiyordun ama!!!