ha ha dolandırıcılara dikkat diyor.
vatandaş daha dikkatli olmalı diyor.
ne yapabiliriz ki,
ay başı adıma şirket açılmış mı, adıma hat açılmış mı diye kontrol mü edeceğiz.
demek ki bu sistemlerin tamamının değişmesi daha güvenlikli hale getirilmesi gerekiyor.
Mesajını okuyunca 118li numaraları aramak geldi içimden.
Devlet bizi korumak için dikkatli olamıyorken biz ne kadar dikkatli olsak yine bir cacık olacağı yok.
Aa oyle demeyin bakan bir sey olmaz dedi koskocaman bakandan daha mi iyi bilecekler?
olursa da yanlışlıkla olmuştur
Tabisi.. can guvenligimiz yok, mal guvenligimiz de yok.. devletin acigi yuzunden gorecegin zarari devletten alman da yuzyillar suruyor.. yanlislik bu ulkede dogmus olmamiz goha :)
sen Türkiye'de misin?
Paçayı kurtaranlardan sanıyordum ben seni?!
İşin pis yanı yaklaşık 5 yıldır saklamışlar bunu. Yeni bir şey değilmiş.Tabisi.. can guvenligimiz yok, mal guvenligimiz de yok.. devletin acigi yuzunden gorecegin zarari devletten alman da yuzyillar suruyor.. yanlislik bu ulkede dogmus olmamiz goha :)
İşin pis yanı yaklaşık 5 yıldır saklamışlar bunu. Yeni bir şey değilmiş.
Buyursunlar bizim eve demiş de sen kaç korumayla oturuyorsun o evde.evet evet, güvenliğimiz hiç olmamış yani. bir de dalga geçer gibi bir şey olmaz diyorlar ya..
Buyursunlar bizim eve demiş de sen kaç korumayla oturuyorsun o evde.
Biz ne edelim, hırsız kapıyı mı çalıyor?
O değil de ülkede siyaset bilmem kaç yıldır, özellikle bir tarih vermek gerekirse 1986'dan beri hiç ilerlememiş.kimsenin gitmeyeceğini bildiği için rahat.. şimdi biz aman dolandırıldık mı? kapıya mı geldiler diye düşünüp duracağız.. bizim için onlar gibi keh keh gülünecek bir olay değil yani..
O değil de ülkede siyaset bilmem kaç yıldır, özellikle bir tarih vermek gerekirse 1986'dan beri hiç ilerlememiş.
Benim çok yaşım yetmez de okuduklarımdan biliyorum bu meseleyi, Çernobil faciasından sonra, bizim çaylar, fındıklar da nasibini almış bilirsiniz, radyasyon ya bu hani!
Sonra bakan çıkıp çay içmiş kamera karşısında.cidden çok benzemiyor mu? Bence tıpa tıp aynı.
Hep olan oluyor, felaketin dibine vuruyoruz, ama kimse neden, nasıl oldu bu demeden, bir şey olmaz deniliyor. Bu çözüm odaklılık değil, düpedüz kaçmak olmuyor mu? Hiçbir zaman eksiğimiz nerede onu tespit edemeden örtüp örtüp geçiyoruz. Ama böyle devam ederse iki yakamız bir araya gelmez daha bizim.
Bir kereden bir şey olmaz, bakın bir şey olmadı, olacağı vardı oldu gibi cümleleri görmekten sıkıldım ben...
Can, mal her şey tehlikede artık. Neyimiz kaldı bizim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?