:50: gene test gene HÜSRAN...

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
adetime 6 gün var. bu ay yumurtlama dönemimde çalışmıştık halbuki ama nasip...test yaptımm ama sonuç değişmedi gayet NET
HA-Mİ-LE DE-Ğİ-LİM

adetime 6 gün var. bu ay yumurtlama dönemimde çalışmıştık halbuki ama nasip...test yaptımm ama sonuç değişmedi gayet NET
HA-Mİ-LE DE-Ğİ-LİM
6 gün varken negatif çıkması çok normal canım şunu düşünürek negatif de hamilelik kanda bile döllenmeden 9-12 gün sonra gözüküyor idrara çıkması için bir kaç güne daha ihtiyacı oluyor adetine 6 gün varsa daha döllenme gerçekleşeki 8 gün olmuş oluyor

yaaaaa
Allah'ım inşallah Hayırlısıyla "ANNE"-"BABA" olmak bize de nasip olur (amin)

adetime 6 gün var. bu ay yumurtlama dönemimdeçalışmıştık halbuki ama nasip...test yaptımm ama sonuç değişmedi gayet NET
HA-Mİ-LE DE-Ğİ-LİM

Canım ben de bugün öğrendim.benimki de negatif.adetime 3 gün var.umudum yok.alttaki birkaç yorumda senin Şansın olabileceği yazılmış. Hayırlısı canım.

Canım ben de bugün öğrendim.benimki de negatif.adetime 3 gün var.umudum yok.alttaki birkaç yorumda senin Şansın olabileceği yazılmış. Hayırlısı canım.

HAYIRLISI...ama psikolojik belirtiler üretiyorum o kesin çünkü ekimden beri istiyoruz ve ben 1-2 aydır duygusallık, gaz,kasık ağrısı, bel ağrısı vb. var. AMA TEK ÇİZGİİİ VE ADET GECİKMESİ FALAN DA YOK...yani herşey normal.

aaa evet bi bakmışsın aynı anda hamiş kalmışısz benimde adetim pazartesi dün bende idrardan baktım negatifti ama belli olmaz hala olabilir diye düşünüyorum

ayy ne güzel olur alında...
benim de UMUDUM var ama HANİ PSİKOLOJİK hamile olduğum kesin.

Evet canım öyle oluyor.kendini hamile sanıyorsun öyle olmak istediğin için. Hamilelik belirtileri falan oluyor. Ben de yaşadım.ama gerçekler değişmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…