• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:50: gene test gene HÜSRAN...

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
adetime 6 gün var. bu ay yumurtlama dönemimde çalışmıştık halbuki ama nasip...test yaptımm ama sonuç değişmedi gayet NET
HA-Mİ-LE DE-Ğİ-LİM:25:

adetime 6 gün var. bu ay yumurtlama dönemimde çalışmıştık halbuki ama nasip...test yaptımm ama sonuç değişmedi gayet NET
6 gün varken negatif çıkması çok normal canım şunu düşünürek negatif de hamilelik kanda bile döllenmeden 9-12 gün sonra gözüküyor idrara çıkması için bir kaç güne daha ihtiyacı oluyor adetine 6 gün varsa daha döllenme gerçekleşeki 8 gün olmuş oluyor

6 gün varken negatif çıkması çok normal canım şunu düşünürek negatif de hamilelik kanda bile döllenmeden 9-12 gün sonra gözüküyor idrara çıkması için bir kaç güne daha ihtiyacı oluyor adetine 6 gün varsa daha döllenme gerçekleşeki 8 gün olmuş oluyor

yaaaaa:53::53::53::53::53::53::53::53:
Allah'ım inşallah Hayırlısıyla "ANNE"-"BABA" olmak bize de nasip olur (amin)

adetime 6 gün var. bu ay yumurtlama dönemimdeçalışmıştık halbuki ama nasip...test yaptımm ama sonuç değişmedi gayet NET

Canım ben de bugün öğrendim.benimki de negatif.adetime 3 gün var.umudum yok.alttaki birkaç yorumda senin Şansın olabileceği yazılmış. Hayırlısı canım. :43:

Canım ben de bugün öğrendim.benimki de negatif.adetime 3 gün var.umudum yok.alttaki birkaç yorumda senin Şansın olabileceği yazılmış. Hayırlısı canım. :43:

HAYIRLISI...ama psikolojik belirtiler üretiyorum o kesin çünkü ekimden beri istiyoruz ve ben 1-2 aydır duygusallık, gaz,kasık ağrısı, bel ağrısı vb. var. AMA TEK ÇİZGİİİ VE ADET GECİKMESİ FALAN DA YOK...yani herşey normal.:50::50:

aaa evet :21: bi bakmışsın aynı anda hamiş kalmışısz benimde adetim pazartesi dün bende idrardan baktım negatifti ama belli olmaz hala olabilir diye düşünüyorum

ayy ne güzel olur alında...:21::21::21::21:
benim de UMUDUM var ama HANİ PSİKOLOJİK hamile olduğum kesin.:17::17::17:

HAYIRLISI...ama psikolojik belirtiler üretiyorum o kesin çünkü ekimden beri istiyoruz ve ben 1-2 aydır duygusallık, gaz,kasık ağrısı, bel ağrısı vb. var. AMA TEK ÇİZGİİİ VE ADET GECİKMESİ FALAN DA YOK...yani herşey normal.:50::50:

Evet canım öyle oluyor.kendini hamile sanıyorsun öyle olmak istediğin için. Hamilelik belirtileri falan oluyor. Ben de yaşadım.ama gerçekler değişmedi.:50:

Back