• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben diyet olarak başlamadım aslında ama yediklerime dikkat etmeye çalıştım 70 e yakındı kilom yaklaşık 10 kilo verdim ama çok uzun sürede
Tebrikler 🤗 uzun sürede vermek daha kalici aslinda... bende 72.5 ile basladim bayram.oncesi 58.800 idim.. bayramda biraz kacirdim bugun tartildim 59.600... hedefim 55-54 olmak .... bugunden itibaren diyetime geri döndüm...

Tebrikler 🤗 uzun sürede vermek daha kalici aslinda... bende 72.5 ile basladim bayram.oncesi 58.800 idim.. bayramda biraz kacirdim bugun tartildim 59.600... hedefim 55-54 olmak .... bugunden itibaren diyetime geri döndüm...
Teşekkür ederim bende sizi tebrik ediyorum.
Malesef bende kaçamak çok yaptım bayramda o nedenle hiç veremedim ama bir düzene sokmak istiyorum

Teşekkür ederim bende sizi tebrik ediyorum.
Malesef bende kaçamak çok yaptım bayramda o nedenle hiç veremedim ama bir düzene sokmak istiyorum
Burası cok sessiz motive olmak istiyorsan 13. Takima bekleriz... bende 13. Takimdayim..;)

Kızlar günaydın bugün başlıyoruz değil miiii ? Herkesi görelim bi:) ben malesef 58,8 ile başladım güne . Akşama menü bildirimini yapıcam . Herkese bol motivasyon dilerim bakalım bu hafta kim daha cok verio haftanın birincisi olacak :)

Merhaba :KK200:

Katılmak isteyenler beklerim yarışa

Selamlar.. bugune 1 ay önceki kilomla başladım nerdeyse sinirlerim bozuldu. 1 haftalık bayram tatili bana yaklaşık +1 kiloya patladı. Zaten cok yavas veriyorum 1 kg ne ki demeyin, 1 kiloyu ben 1 ayda ancak veriyorum.. 54.3 ile başladım bu haftaya, misafir falan da gelecek biraz zor toparlarım ama inşallah çoğu ödemdir :(

Selamlar.. bugune 1 ay önceki kilomla başladım nerdeyse sinirlerim bozuldu. 1 haftalık bayram tatili bana yaklaşık +1 kiloya patladı. Zaten cok yavas veriyorum 1 kg ne ki demeyin, 1 kiloyu ben 1 ayda ancak veriyorum.. 54.3 ile başladım bu haftaya, misafir falan da gelecek biraz zor toparlarım ama inşallah çoğu ödemdir :KK43:
Dönemdir canım merak etme hamurişi malum ödem yapıyor bu hafta sebze ağırlıklı beslen -1 görürsün canım

Tatil bitti ve geldik. Yarın sağlıklı beslenme ve spora başlıyorum. Sabah kilomu ve ölçülerimi yazacağım. Hayalimdeki fit vücuda kolaylıkla ulaşmam için neler mümkün?

Hoş geldin. Sabah tartıldım. 55.1 kg ile başladım. Hedefim 50 kg. Ama yağ oranımı azaltıp kas oranımı artırmak istiyorum.

Merhabalar
Ramazanin son haftası 59.2 ye düşmüşken, regl olup artı bir de bayrama girince bugün itibariyle 61.0 :(
Haftaya ptesi burada olacağım inşallah ;) daha erken 59.9 görürsem koşarak gelirim :)
Tablo yapıp kilo takip etmekte gonulluyum, başka isteyen yoksa haftaya ptesiye kadar kilo bildirimlerinizi alıp tablo olisturabilirim.
Burayı daha aktif kılalım. Cuma yarışmalarına girmek istedim ama kendimden daha az kilolarda olanlarla daha iyi motive olabiliyorum. O yüzden buraya geldim ben de :)
Kaç kişiyiz?

Merhabalar
Ramazanin son haftası 59.2 ye düşmüşken, regl olup artı bir de bayrama girince bugün itibariyle 61.0 :KK43:
Haftaya ptesi burada olacağım inşallah :KK66: daha erken 59.9 görürsem koşarak gelirim :)
Tablo yapıp kilo takip etmekte gonulluyum, başka isteyen yoksa haftaya ptesiye kadar kilo bildirimlerinizi alıp tablo olisturabilirim.
Burayı daha aktif kılalım. Cuma yarışmalarına girmek istedim ama kendimden daha az kilolarda olanlarla daha iyi motive olabiliyorum. O yüzden buraya geldim ben de :)
Kaç kişiyiz?
Haftayı bulmaz burada olursun. Ödemi çabuk verirsin. Bir kaç arkadaş var sanırım. Ben katılırım.

İnşallah :KK66: bugün 300 gr gitti, artidan iyidir. 60.7 ile güne başladım.
3-5 ne olursak başlayalım tabloya
Ya Varya dun o kadar moralim bozuldu ki. En son 3 hafta once 58.7 kiloydum. Dedim ki o aralardayimdir. Bu arada üç haftadır da antidepresan kullanıyorum. O açtı benim iştahı derken yok ya almamisimdir diyordum. Dün terazide 61 gördüm ya... Hayal kırıklığiydi o an benim için. Ama sıkı bir diyete başladım yemeği azalttim sebze ağırlıklı bol su tüketiyorum beyaz ekmek yemiyorum şeker kullanmıyorum. Su içmekten midem bulandı artık düşünün :D

Ya Varya dun o kadar moralim bozuldu ki. En son 3 hafta once 58.7 kiloydum. Dedim ki o aralardayimdir. Bu arada üç haftadır da antidepresan kullanıyorum. O açtı benim iştahı derken yok ya almamisimdir diyordum. Dün terazide 61 gördüm ya... Hayal kırıklığiydi o an benim için. Ama sıkı bir diyete başladım yemeği azalttim sebze ağırlıklı bol su tüketiyorum beyaz ekmek yemiyorum şeker kullanmıyorum. Su içmekten midem bulandı artık düşünün :KK70:
Kendini bu kadar strese sokma. Olmak istediğin kiloya ve vücuda odaklan. Aldığın kiloya odaklanırsan kilo almaya devam edersin. Ne güzel beslenmeni düzene sokmuşsun. Hareket, yürüyüş ekledin mi haftaya 60 altını görürsün. Kilo ile aklına negatif düşünce gelince ben kolaylıkla, sağlıkla fazla yağlarımı vücudumdan atıyorum dersen daha başarılı olursun.

Kendini bu kadar strese sokma. Olmak istediğin kiloya ve vücuda odaklan. Aldığın kiloya odaklanırsan kilo almaya devam edersin. Ne güzel beslenmeni düzene sokmuşsun. Hareket, yürüyüş ekledin mi haftaya 60 altını görürsün. Kilo ile aklına negatif düşünce gelince ben kolaylıkla, sağlıkla fazla yağlarımı vücudumdan atıyorum dersen daha başarılı olursun.
Yaa ne güzel konusuyorsun ağzın bal yesin :) şuan bende her türlü olumsuz düşünce var değişik bir dönemden geçiyorum maalesef. Maalesef dedim ama beni değiştirdi bu dönem biliyor musun :) kaygılarım var ama olsun diyorum internetten eğitim izliyorum. Zaten beslenme olayını söyledim. Hergun en az 10000 adım atıyorum. Bir buçuk saat iki saat yürüyorum hafif tempo sahilde. Pilatese gidiyorum. Yeni başladım ona da. Kendim evde egzersiz de baslicam. Daha sayam mii :D

Yaa ne güzel konusuyorsun ağzın bal yesin :) şuan bende her türlü olumsuz düşünce var değişik bir dönemden geçiyorum maalesef. Maalesef dedim ama beni değiştirdi bu dönem biliyor musun :) kaygılarım var ama olsun diyorum internetten eğitim izliyorum. Zaten beslenme olayını söyledim. Hergun en az 10000 adım atıyorum. Bir buçuk saat iki saat yürüyorum hafif tempo sahilde. Pilatese gidiyorum. Yeni başladım ona da. Kendim evde egzersiz de baslicam. Daha sayam mii :KK70:
Ohhh maşallah. Daha ne olsun. Sıkıntıların ne bilmiyorum ama onların yerine olumlu düşünceler koy. Yaşadıklarımız bizim ders alıp, yanlış davranışlarımızı değiştirmek için bir fırsat. Sende anlaman ve değiştirmen gerekenlerin farkına varıp daha güzel bir hayat yaşayabilirsin. Amann boşver şu hayatta ne kadar mutlu olursan kar,gerisi bana göre boş muhabbet.

Back
X