- 29 Mayıs 2010
- 31.244
- 84.550
- 798
Kac kilo ile basladiniz ?Benimde motivasyona ihtiyacım var 59 da kaldım uzun zamandır malesef ama sizin kilonuz iyiymiş boyunuz kaç...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac kilo ile basladiniz ?Benimde motivasyona ihtiyacım var 59 da kaldım uzun zamandır malesef ama sizin kilonuz iyiymiş boyunuz kaç...
Ben diyet olarak başlamadım aslında ama yediklerime dikkat etmeye çalıştım 70 e yakındı kilom yaklaşık 10 kilo verdim ama çok uzun süredeKac kilo ile basladiniz ?
TebriklerBen diyet olarak başlamadım aslında ama yediklerime dikkat etmeye çalıştım 70 e yakındı kilom yaklaşık 10 kilo verdim ama çok uzun sürede
Teşekkür ederim bende sizi tebrik ediyorum.Tebrikleruzun sürede vermek daha kalici aslinda... bende 72.5 ile basladim bayram.oncesi 58.800 idim.. bayramda biraz kacirdim bugun tartildim 59.600... hedefim 55-54 olmak .... bugunden itibaren diyetime geri döndüm...
Burası cok sessiz motive olmak istiyorsan 13. Takima bekleriz... bende 13. Takimdayim..Teşekkür ederim bende sizi tebrik ediyorum.
Malesef bende kaçamak çok yaptım bayramda o nedenle hiç veremedim ama bir düzene sokmak istiyorum
Dönemdir canım merak etme hamurişi malum ödem yapıyor bu hafta sebze ağırlıklı beslen -1 görürsün canımSelamlar.. bugune 1 ay önceki kilomla başladım nerdeyse sinirlerim bozuldu. 1 haftalık bayram tatili bana yaklaşık +1 kiloya patladı. Zaten cok yavas veriyorum 1 kg ne ki demeyin, 1 kiloyu ben 1 ayda ancak veriyorum.. 54.3 ile başladım bu haftaya, misafir falan da gelecek biraz zor toparlarım ama inşallah çoğu ödemdir![]()
Haftayı bulmaz burada olursun. Ödemi çabuk verirsin. Bir kaç arkadaş var sanırım. Ben katılırım.Merhabalar
Ramazanin son haftası 59.2 ye düşmüşken, regl olup artı bir de bayrama girince bugün itibariyle 61.0
Haftaya ptesi burada olacağım inşallahdaha erken 59.9 görürsem koşarak gelirim :)
Tablo yapıp kilo takip etmekte gonulluyum, başka isteyen yoksa haftaya ptesiye kadar kilo bildirimlerinizi alıp tablo olisturabilirim.
Burayı daha aktif kılalım. Cuma yarışmalarına girmek istedim ama kendimden daha az kilolarda olanlarla daha iyi motive olabiliyorum. O yüzden buraya geldim ben de :)
Kaç kişiyiz?
İnşallahHaftayı bulmaz burada olursun. Ödemi çabuk verirsin. Bir kaç arkadaş var sanırım. Ben katılırım.
Ya Varya dun o kadar moralim bozuldu ki. En son 3 hafta once 58.7 kiloydum. Dedim ki o aralardayimdir. Bu arada üç haftadır da antidepresan kullanıyorum. O açtı benim iştahı derken yok ya almamisimdir diyordum. Dün terazide 61 gördüm ya... Hayal kırıklığiydi o an benim için. Ama sıkı bir diyete başladım yemeği azalttim sebze ağırlıklı bol su tüketiyorum beyaz ekmek yemiyorum şeker kullanmıyorum. Su içmekten midem bulandı artık düşününİnşallahbugün 300 gr gitti, artidan iyidir. 60.7 ile güne başladım.
3-5 ne olursak başlayalım tabloya
Benim de 400 gram gitti. 54.1 ile devam ediyorum. Bencede başlayalım. Katılmak isteyenleri ekleriz.İnşallahbugün 300 gr gitti, artidan iyidir. 60.7 ile güne başladım.
3-5 ne olursak başlayalım tabloya
Kendini bu kadar strese sokma. Olmak istediğin kiloya ve vücuda odaklan. Aldığın kiloya odaklanırsan kilo almaya devam edersin. Ne güzel beslenmeni düzene sokmuşsun. Hareket, yürüyüş ekledin mi haftaya 60 altını görürsün. Kilo ile aklına negatif düşünce gelince ben kolaylıkla, sağlıkla fazla yağlarımı vücudumdan atıyorum dersen daha başarılı olursun.Ya Varya dun o kadar moralim bozuldu ki. En son 3 hafta once 58.7 kiloydum. Dedim ki o aralardayimdir. Bu arada üç haftadır da antidepresan kullanıyorum. O açtı benim iştahı derken yok ya almamisimdir diyordum. Dün terazide 61 gördüm ya... Hayal kırıklığiydi o an benim için. Ama sıkı bir diyete başladım yemeği azalttim sebze ağırlıklı bol su tüketiyorum beyaz ekmek yemiyorum şeker kullanmıyorum. Su içmekten midem bulandı artık düşünün![]()
Yaa ne güzel konusuyorsun ağzın bal yesin :) şuan bende her türlü olumsuz düşünce var değişik bir dönemden geçiyorum maalesef. Maalesef dedim ama beni değiştirdi bu dönem biliyor musun :) kaygılarım var ama olsun diyorum internetten eğitim izliyorum. Zaten beslenme olayını söyledim. Hergun en az 10000 adım atıyorum. Bir buçuk saat iki saat yürüyorum hafif tempo sahilde. Pilatese gidiyorum. Yeni başladım ona da. Kendim evde egzersiz de baslicam. Daha sayam miiKendini bu kadar strese sokma. Olmak istediğin kiloya ve vücuda odaklan. Aldığın kiloya odaklanırsan kilo almaya devam edersin. Ne güzel beslenmeni düzene sokmuşsun. Hareket, yürüyüş ekledin mi haftaya 60 altını görürsün. Kilo ile aklına negatif düşünce gelince ben kolaylıkla, sağlıkla fazla yağlarımı vücudumdan atıyorum dersen daha başarılı olursun.
Ohhh maşallah. Daha ne olsun. Sıkıntıların ne bilmiyorum ama onların yerine olumlu düşünceler koy. Yaşadıklarımız bizim ders alıp, yanlış davranışlarımızı değiştirmek için bir fırsat. Sende anlaman ve değiştirmen gerekenlerin farkına varıp daha güzel bir hayat yaşayabilirsin. Amann boşver şu hayatta ne kadar mutlu olursan kar,gerisi bana göre boş muhabbet.Yaa ne güzel konusuyorsun ağzın bal yesin :) şuan bende her türlü olumsuz düşünce var değişik bir dönemden geçiyorum maalesef. Maalesef dedim ama beni değiştirdi bu dönem biliyor musun :) kaygılarım var ama olsun diyorum internetten eğitim izliyorum. Zaten beslenme olayını söyledim. Hergun en az 10000 adım atıyorum. Bir buçuk saat iki saat yürüyorum hafif tempo sahilde. Pilatese gidiyorum. Yeni başladım ona da. Kendim evde egzersiz de baslicam. Daha sayam mii![]()