• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bi indirdiklerimizi yapalım da
indiriyoz indiriyoz yapan yok
callan ve leslie ve nivea yeterli şimdilik

ebru şallının pilatesi indirdim ama ses var videoda görüntü yok
tamam kadının bakılacak bi tarafı yok ben de biliyorum ama görmeden de yapamıyom
varmı bu sorunu bilen.

bebemm ben değiştiriyom arada o yüzden dedim sizede bayanssulusmile sıkılıyom çünkü dönüşümlü yapmak daha hoşuma gidiyo opuyorumnanaktan yazın niveadan sıkıldım artık leslie den de sıkıldım yeni arayışlara girdim :roflol: :roflol: yaz tatilide yaklaşıyoya değüşük şeyler lasım bana a.s.

kızlar yeşil çayın faydalarına bakın:

* Yeşil çay içindeki kateşinler sayesinde :

o Kanser riskini azaltır.
o Yeşil çay yemek borusu kanserini erkeklerde %57, kadınlarda %60 oranında önlemektedir.
o Yeşil çay düzenli içilmesi halinde prostat kanseri riskini üçte iki azalmaktadır.
o Yeşil çay deri kanserine yol açan ultroviyole ışınların zararından korur.
o Tümörü küçültür.
o Antioksidandır.

* Yeşil çaydaki antioksidan E vitaminindekinden 20 kez daha kuvvetlidir.

o Kolestrolü düşürür.
o Tansiyonu ayarlar.
o Kan şekerini ayarlar.
o Bakterileri öldürürür.
o Grip virüsünü öldürür.
o Ağız kokusunu önler

* Yeşil çay içindeki C vitamini sayesinde :

o Stresi azaltır.
o Gribi önleyicidir.

* Yeşil çay içindeki kafein sayesinde :

o Performansı etkiler,yorgunluk ve uyku halini ortadan kaldırır.
o ıdrar söktürücüdür.
o ıdrar söktürücü özelliğinden dolayı zayıflama rejimlerinde kullanılıyor.

* Yeşil çay içindeki flavonoidler sayesinde :

o Kan damarlarını güçlendirir.
o Yeşil çay içindeki polisakkaridle

* Yeşil çay içindeki EGCG (Epigallokateşin Gallat) adlı kimyasal madde sayesinde :

o Kanser hücrelerinin gelişmesini önlüyor.
o Akciğer, mide, bağırsak karaciğer ve deri kanserlerini önleyici etki yapıyor.
o Alzheimer'i önleyici
o Sigara kullanımının toksik etkisini azaltıyor.
o Yeşil çay içen hamile kadınlar sorunsuz bir doğum gerçekleştirebilirken, sakat çocuk dünyaya getirme riski de azalacak.

* Diş çürüklerine sebep olan bakterileri öldürerek çürükleri önler.
* ıçeriğindeki kateşin maddesi nedeni ile kolesterolü düşürür.
* Antioksidan özellikleri vardır. Bu özelliği ile kansere ve kalp hastalıklarına karşı koruyucu olabilmektedir. ıspanya’daki Murcia Üniversitesi ve ıngiltere’deki Norwich Üniversitesi’nin ortaklaşa yürüttüğü araştırmalar, yeşil çayda bulunan ‘polipenol EGCG’ maddesinden üretilecek olan ilaçlarla, çeşitli kanser hastalıklarının tedavisinin gerçekleştirilebileceğini ortaya koymuştur.

* Zihinsel aktivitelerde yarar gösterdiği ileri sürülmektedir.

Yeşil çay, Tuareg ve Rus usulü olmak üzere iki şekilde demlenir.

Tuareg Usulü
Yeşil çayın üzerine az miktarda kaynar su dökülür. Sonra bu su süzülür ve çayın üzerine ikinci kez kaynar su dökülür. Demlenmesi için 3 dakika beklenir. Servis fincanının içine iki üç tane taze nane yaprağı atılır ve üzerine çay dökülürek şeker ile servis yapılır.

Rus Usulü
Küçük bir çay fincanının içine yeşil çay yaprakları konur. Çay yaprağı oldukça bol miktarda konulmalıdır. (Mesela yarım litre su için 4 şeker kaşığı çay) Daha sonra bir semaverde kaynatılmış olan su, yeşil çayın bulunduğu fincanın içine dökülür.

Ayrıca yeşil çayı başka çiçekler ve otlarla birlikte de demleyebilirsiniz. Örneğin zencefil, nane, limon yaprakları ve yasemin yeşil çaya yakışacak otlardır... Üstelik bu katkılar, çayınıza zarar vermeyeceği gibi, yararlarını da artıracaktır.

bende öle dedim canım pişman olmadım :kedi: hatta o laflardan o kadar rahatsız oluyodumki hastamısın eriyon diyon bile olmuştu alsanaalsanasmile benim guzu da b gün okula yemek tatlı ne warsa söle de ye bakalım ne dicekler demişti bende fırsat bu fırsat dedim naniknanik hihoyyyt
ayy ewet ya salatalık domates biber süper oldu dün büssürü ot aldım pazardan dazeciklerdi yemelere doymuyom ehehe :roflol:
süpersin bebeemm arada kurabiye falan olur öle hiç mi yemices yaw -tatlicadiarzu-
:kızgın: :oklava: Kimmiş o, gelem de dövem Çok üzgünüm çoook
Yiyom yiyom formda kalıyom hesabı bayanssulusmile :roflol:
OBUR ZUZU kaydirigubbakcemile3

dadlum aynı kefeye de koymuyom da akşamdan hazırlamaya üşeniyom accık da. :Pp
Anacığın düzelince hazırlar canım yerimseniben Nasıl annen?

TRUFCUM bence hedefe ulaştıktan sonra hergün tartılmak kiloyu korumada büyük destek sağlar. Ama benim gibi yeme potansiyeli olanlar kilo verdim diye yiyo ya, bize esas cıs tartı. Eskiden beri böyleyim ben. Amacım kilo vermek.. Ama kilo verince aaa kilo vermişim yemek yiyem diye düşünmeye başlıyom :oklava: (oklava bana :)))

KIVIRCIKDAŞLARIM yaw benim saçları belde (hatta daha uzun sanırım) ama öyle bi kıvrılıyorlar ki omuzlara çıkıyo nerdeyse :kızgın:

KUZUCUM
sen de zayifla com sitesinde her link var, buradan ya da özelden yazmak fark etmiyo, linkleri şifreliyo site otomatikman. Google a sen de zayifla nivea ra pi d .... yazarsan direkt linkler çıkar. Her videonun linki var o sitede ;)
Bulamazsan söyle, o zaman şifrelere yöntem geliştirip linki veririm yerimseniben

benimkilerde kıvırcık ama kıvrılınca belime geliyo ya seninki nası omzuna geliyo
ama benimki katlı o yüzden en kısası o zaman omzuma geliyo en uzunu belime kıvrışıkken.

TRUFCUM k-lite codec i kur, herbi görüntüye ilaç :)))

he ya indirdim onu izliyodum ama dikkat edin izliyodum
sanki o yaptıkça ben kilo vericem sıkılaşcam.

bebemm ben değiştiriyom arada o yüzden dedim sizede bayanssulusmile sıkılıyom çünkü dönüşümlü yapmak daha hoşuma gidiyo opuyorumnanaktan yazın niveadan sıkıldım artık leslie den de sıkıldım yeni arayışlara girdim :roflol: :roflol: yaz tatilide yaklaşıyoya değüşük şeyler lasım bana a.s.

bendensin kuzucumolumunekankayizsmile
hemen sıkıntı gelio lesliden sıkıldım mesela şimdi oyüzden bende dönüşümlü yapıyorum yoksa eziyet gelio

@dulcim sağol cnm ben hallederim rapidden premium üyeliğim bitmeden indiriyim herbişeyi kaydirigubbakcemile3
sonra sırayla yaparım

:kızgın: :oklava: Kimmiş o, gelem de dövem Çok üzgünüm çoook
Yiyom yiyom formda kalıyom hesabı bayanssulusmile :roflol:
OBUR ZUZU kaydirigubbakcemile3

Anacığın düzelince hazırlar canım yerimseniben Nasıl annen?

beni kıskananlar kim olcek ehehe sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni :roflol:
ben genelde pazartesi öğle aram yok salıda nöbetçi oldumdan ewe gelemeyince kendim sandwiç ya da tost götürüp yiyom ya yemicemi sandılar sanırım delikafadulden
yap hepsi zayıflamak istiyo ama götürüyolar her eşyi sana bakmak istemiyom dal gibi oldun dediydi bi taneside hihoyyyt :teytey:

iyi akşamlar herkese
herkes formundadırr umarımmm..menümü yazayım
sabah:kepek ekmekle maalesef kaaşrlı tostt+maydonozz
ara:muz
öğle:ızgara 2 tavuk kanat +patates(tost mak.de yağsızz+kanatında derisini soydumm)
ara:çilek+y.dünya ve erik karışımı 1 kasee
akşam:lahana çorbası+yoğurt
Türk kahvemin yanında 1 tatlı kaşığı çokokremm (bitterim yoktuu)
içeçcek:2,5lt su+4 kupa yeşil çay+1 kupa adaçayı
hareket:tibet+3,5 km yürüyüşş(80 dk)+okulda 40dk beden eğitimi yaptırdıımm ben de harekte yaptımm yarım saaatt+yarım saaat evde yer hareketleri yaptımm
yatarken de 25 mekiğimi çekcemmmm
içecek:

sonunda denk geldik cadıcımolumunekankayizsmile

leslinin 3millik 10 pound var onu yapmanı tavisye ederim beni 5milden daha çok terletiyo 5mil sadece yoruyo beni

selam gülüm....

3 mil yapıyodum ben dedim bugün kornetto çikolata gofret vb yedimbilmiyorumkismile
5 mil yapıyim...bu pound farklı bişe miohaoldumsmile

oy 5 milin 3 milini ancak yürüdüm perişanım...yardım...

gel datlum soluklan az :1hug:

bendensin kuzucumolumunekankayizsmile
hemen sıkıntı gelio lesliden sıkıldım mesela şimdi oyüzden bende dönüşümlü yapıyorum yoksa eziyet gelio

@dulcim sağol cnm ben hallederim rapidden premium üyeliğim bitmeden indiriyim herbişeyi kaydirigubbakcemile3
sonra sırayla yaparım

aynen katılıyom canım değiştirmek hem bana ruhsal açıdan hemde metobolizmayı şaşırtmak adına güzel oluyo :dance:

iyi akşamlar herkese
herkes formundadırr umarımmm..menümü yazayım
sabah:kepek ekmekle maalesef kaaşrlı tostt+maydonozz
ara:muz
öğle:ızgara 2 tavuk kanat +patates(tost mak.de yağsızz+kanatında derisini soydumm)
ara:çilek+y.dünya ve erik karışımı 1 kasee
akşam:lahana çorbası+yoğurt
Türk kahvemin yanında 1 tatlı kaşığı çokokremm (bitterim yoktuu)
içeçcek:2,5lt su+4 kupa yeşil çay+1 kupa adaçayı
hareket:tibet+3,5 km yürüyüşş(80 dk)+okulda 40dk beden eğitimi yaptırdıımm ben de harekte yaptımm yarım saaatt+yarım saaat evde yer hareketleri yaptımm
yatarken de 25 mekiğimi çekcemmmm
içecek:

oy oy o kaşarın, o çokokremin yağını şekerini eritmişsin ki sen zaten. aferin valla. alkisalkisalkis

ayy senin de mi tutuldu, dikkat edin kızlar kendinize guclubacismile geçmiş olsun cicim.
sağol canımcım benim standart tutulmalarım bunlar:bbo:

s
58 güzel ama sen cozutma sakın
geçmiş olsun
merveye ovdur sıcak suya batırılmış havluyla

teşekkürler turufçum gün içinde açıldı sabah yine robot gibi kalkarımkaydirigubbakcemile3

kızlar selam...Yasemin gacısı maşallah sana..azimlisin...
azimli olmam lazım yoksa dağılırım ve dağılırsam kimse beni toplayamazlaelaelaelaelae

Back
X