Çalışıyor musun?Eğer çalışıyorsan daha kolay olur. .Ayrıca istanbulda yaşıyorsun yabancı dillerin vardir birçok arkadaşim bu şekilde güzel yerlerde çalışıyor..Ayrıca çok zor bir hayatın olmu üzüldüm Allah annene rahmet eylesin. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekkur ederim..
Evet calisiyorum geldigimden beri. Aslinda o konuda sikayetim yok. Cok bunaldim ben. Surekli insanlar nasil istiyorsa oyle yasadim ben. Ben evdeyken,yani annemle babamla, onlar bana karismazlardi. Dusunun o zamanda kucuktum. Ama rahat buyudum. Yani kiyafetime kisitlama yoktu ki cok acik giyinen biri degilim. Arkadaslarim arasinda erkeklerde vardi ama bunun icin hic laf isitmedim annemlerden. Guvenirlerdi bana. Ayrildigim sevgilimde oyle degil. Dayimlar bile arkadaslarima karisti. Simdi hepsinden uzaktayim, burdayim o yonden huzurluyum. Ama turkiye cok farkli bi yer. Tatil icin geldigimiz gibi degil. Cok sukur ablamla yasiyorum o da olmasaydi ne yapardim bilmiyorum...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Tesekkur ederim..
Evet calisiyorum geldigimden beri. Aslinda o konuda sikayetim yok. Cok bunaldim ben. Surekli insanlar nasil istiyorsa oyle yasadim ben. Ben evdeyken,yani annemle babamla, onlar bana karismazlardi. Dusunun o zamanda kucuktum. Ama rahat buyudum. Yani kiyafetime kisitlama yoktu ki cok acik giyinen biri degilim. Arkadaslarim arasinda erkeklerde vardi ama bunun icin hic laf isitmedim annemlerden. Guvenirlerdi bana. Ayrildigim sevgilimde oyle degil. Dayimlar bile arkadaslarima karisti. Simdi hepsinden uzaktayim, burdayim o yonden huzurluyum. Ama turkiye cok farkli bi yer. Tatil icin geldigimiz gibi degil. Cok sukur ablamla yasiyorum o da olmasaydi ne yapardim bilmiyorum...
Anladığım kadarıyla tek derdin kendini bulamamak.
Zor bir hayat olmuş,annene Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Terapiye gidebilir misin peki?
Kimsenin istediği gibi yaşamak zorunda değilsin.
Biraz nefes al ve benliğini bul.
Seni kısıtladığını hissettiğin kimseye yanaşma istediğin gibi yaşamak hakkın.
LG-P710 Tapatalk
Ne güzel ablan var ama keşke en başta sahip çıksaydi gerçi o ne yaşadı bilmiyorum..çok bunalmissin kendi düşüncelerini yavaş yavaş söylemeye basla aslında farkında değilsin belki ama sevgilinden ayrılma kararın bile özgüvenin yerine geldiğini gösteriyor. .zamanla daha iyi olursun
Canım valla hayatının en güzel kararını vermişsin sanırım. Evet kötü hayat şartlarında ezilirken sevgilinin desteği sana iyi gelmiş, ne kadar kısıtlanmış olsan da o senin en yakının olmuş. Ama o bu yakınlığı iyi değerlendirememiş. Tamam aöf okumaya cesaretlendirmiş ama başkaları gibi seni hep ezmiş. Senin yanında gibi görünüp seni ezmiş. Ne biliyim yengen seni evde istememiş yani böyle bir sevgili o yengeden daha tehlikeli. Çünkü adam dibinde sana aşık ama sana en büyük kötülüğü yapıyor. Hem de hayatındaki en iyi insan gibi görünüp yapıyor bunu. Yaptığını kendi de haklı buluyor. Çünkü bildiğin hasta ruhlu. Kuzenden kıskanıyor diyorsun. Tovbe ya. Ne kadar ayıp şeyler.
Buraya kadar bu adama susmanı hiç yadırgamadım canım. Ama eğer bugünden sonra sen paçanı kurtarmışken buna dönersen hayatının aptallığı olur lütfen önüne bak. Yurtdışında okumuş, yabancı dili olan biri burda çok iyi işleer yapar. Çevre edin, kurslara git, çalış.. Hangi ülkeden geldin bilmiyorum. İngilizce de biliyorsundur ama eminim. Tahminim 3 dil konuşabiliyorsun sen. Bu türkiyede çok büyük bir avantaj.
Bu arada kariyer sitelerine girip tecrübesiz kabin memurluğu ilanlarına başvursana. Senin yerinde olsam değerlendirirdim mutlaka.
Tesekkur ederim yorum icin. Aslinda terapiye gidebilirim ama cok cekiniyorum. Annemi ilk kaybettigimde gittim. Faydasi olmadi diye dusundum bilmiyorum ki turkiyede nasil olur terapi.
Cok tesekkur ederim yorum icin. Aslnda ben anlatamadim tam ama siz anlamissiniz. Evet destek oluyordu ama eziyordu da beni. Annesiz-babasizligin ezikligi mi bilmiorum.
Surekli bakiyorum aslda is ilanlarina. Calisiyorum ama kendimi gelistirmek istiyorum. İlgimi ceken o kadar sey var ki. Yasimda cok genc daha..
Senle ilgisi yok adamın seni ezmesinin. Onun huyu bozukmuş. Öyle erkek çooook. Tipik türk erkeği. Annesi babası arkasında o kadar insan bu tiplere katlanıyor ve haklı görüyor ki. Herkesin savunması bana çok aşık ondan kıskanıyor. Bu siteyi biraz takip etsen görürsün zaten. Ama sen kötü günler geçiriyor olmasan eminim ki bu kısıtlamalara katlanmazdın. Bence güçlü ve kişilikli bir kızsın. Anladığım kadarıyla daha 21 yaşındasın. 16 yaşında tanışmışsınız. Bu yaşta ve böyle zor bir hayatta, buna bir dur deme cesaretini göstermen çok güzel bir şey.
İstediğin gibi bir iş bulacağına eminim. Hayatını oturt. Düzene sok. İşte gerçekten senin hayatında yer edebilecek insan o zaman girer hayatına..
Seni adina cok uzuldum seni inan cok iyi anliyorum.baban ve annen neden bu duruma grldi evlilikten seni korkutan ne? Olume gidecek kadar ne oldu o evde!!benim bu konuda senin gubi psikolojim bozuk.ona benzer visey yasadim bende....
Isine odaklan, is arkadaslarinla sosyalles, ablanin arkadaslariyla da gorus vs zamanla kendini bulacaksin inan buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?