• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yıllık ilişki böyle mi bitecek...

Hayır arama. İyi düşün. 3, 5 yılın hesabını yaparken hayatının hatasını yapma. Karşına neler çıkar, koşma kimsenin peşinden.

Aramayın,mesaj atmayın,kutlamayın :( ne kadar adice bir davranış yanınızda olmamak o kadar yıldan sonra.Nasıl davranabiliyor insanlar böyle anlamıyorum.Size de gerçekten çok üzüldüm böyle bi dönemden gecerken bir de sevgilinizin davranışı.Çıkarım atın o adamı hayatınızdan...

10 senelik evlilikler bile bitebiliyor yasanilanlar düsünülmeden ki 5 senelik bir iliskiyede artik kayip diye bakmicaksiniz. Sizin suan en zor döneminiz ve erkek arkadasinizinda kendini ispatlama zamani. Malesef degerlendirememis gercek yüzünü göstermis. Insanlar eslerini bile yillar sonra hic taniyamamisim diyebiliyor, sizde demekki erkek arkadasinizi tanidim sanmissiniz. Üzgünlügünüzü kirginliginizi tahmin edebiliyorum, yazmayin dogumgününde falanda oda anlasin. Bu haldeyken birde iyiki dogdunmu diyebilceksiniz ona...

ne doğum günü mesajı ne de bi adım atma canım.bu adam seni kaldıramamış.biliyorum çok zor Allah sabır versin annenin mekanı cennet olsun.ama kapanmak senin tercihindir kimse bunun tartışmasını yapamaz seninle.anneni kaybetmişsin en acı günlerinde yanında olup seni teselli edememiş.boş laflarla olmaz öyle herşeyin olmak davranışlarıyla doldurmalı.senin için zor bi süreç bu arada ayrılık da üstüne tuz biber olur ama böyle bi durumda senin için doğru kişi olduğunu düşünmüyorum.hatasını anlar af dilerse başka tabiki ama o da yokmuş arama diyomuş bi de üstüne.eğer düğün hazırlığı sana iyi geliyosa çeyiz alışverişi yapmaya devam edebilirsin.hayırlısı neyse o olsun hakkında.geride yanında kalanları Allah eksik etmesin onlara sarıl canım çok şükür yanında kardeşlerin baban var.

Merhaba arkadaşlar..
Ben 3 ay önce annemi kanserden kaybettim ve annem hastalığı sırasında kalçasını kırdığı sıradada babam felç geçirdi. Şu an 3 kardeşim ve babamla annemin yokluğuna alışmaya çalışıyoruz...
2 senedir çok ağır şeyler yaşadım. Erkek arkadaşımda sözde her zaman yanımda. Kendisini annem hastanede yatarken zorla tanıştırdım. Tanıştırmamın sebebide ya annem hiç tanışmadan giderse korkusuydu. Zaten cenazeyede gelmedi. Bankada çalıştığı için gelememiş ama hafta sonuda gelmedi. Ayrıca eski erkek arkadaşım bile geldi. Lafa gelince ben onun herşeyiyim. Biz 5 yıldır birlikte olduğumuz için bende kendimi evlilik hazırlıklarına verdim. Çünkü başka şeylere kafa patlatmazsam yaşamaya adapte olamıyorum. Bu sıralarda annemin mevlütlerinden etkilenip tesettüre girdim. Erkek arkadaşım bunuda istemedi kavga çıkardı sürekli. Ben tesettüre girince aramıza biraz daha mesafe koydum cinsellik anlamında tabi bundanda memnun olmadı. Evlilikten bahsederken eylül ekim gibi nişan yapalım dedim kendisi ben daha 2,5 sene sonra ailemde 4-5 sene sonra düşünüyor dedi. Ayrıca ben 26 yaşındayım o 29 yaşında. Bir iki gün sonrada ufak bir tartışma geçti aramızda ve beni aramadı. Ben ertesi gün aradığımda ise seninle konuşmak istemiyorum dedi. Ve 1 aydır görüşmüyoruz. Ve bu insan birlikteyken gözlerimin içine deli gibi bakan bir insan. 19 temmuz doğum günü asıl sorum doğum günü mesajı atmalı mıyım?.
başınız sağolsun öncelikle.evet bencede bitmeli ilişkiniz en zor günlerinizde yanında olmayan birini size değer vermeyen birini napcacaksınız merak ettim doğrusu.sizin fikirlerinizede saygı duymuyor üstelik bence ayrılmanız hakkınızda hayırlı olur.

Merhaba arkadaşlar..
Ben 3 ay önce annemi kanserden kaybettim ve annem hastalığı sırasında kalçasını kırdığı sıradada babam felç geçirdi. Şu an 3 kardeşim ve babamla annemin yokluğuna alışmaya çalışıyoruz...
2 senedir çok ağır şeyler yaşadım. Erkek arkadaşımda sözde her zaman yanımda. Kendisini annem hastanede yatarken zorla tanıştırdım. Tanıştırmamın sebebide ya annem hiç tanışmadan giderse korkusuydu. Zaten cenazeyede gelmedi. Bankada çalıştığı için gelememiş ama hafta sonuda gelmedi. Ayrıca eski erkek arkadaşım bile geldi. Lafa gelince ben onun herşeyiyim. Biz 5 yıldır birlikte olduğumuz için bende kendimi evlilik hazırlıklarına verdim. Çünkü başka şeylere kafa patlatmazsam yaşamaya adapte olamıyorum. Bu sıralarda annemin mevlütlerinden etkilenip tesettüre girdim. Erkek arkadaşım bunuda istemedi kavga çıkardı sürekli. Ben tesettüre girince aramıza biraz daha mesafe koydum cinsellik anlamında tabi bundanda memnun olmadı. Evlilikten bahsederken eylül ekim gibi nişan yapalım dedim kendisi ben daha 2,5 sene sonra ailemde 4-5 sene sonra düşünüyor dedi. Ayrıca ben 26 yaşındayım o 29 yaşında. Bir iki gün sonrada ufak bir tartışma geçti aramızda ve beni aramadı. Ben ertesi gün aradığımda ise seninle konuşmak istemiyorum dedi. Ve 1 aydır görüşmüyoruz. Ve bu insan birlikteyken gözlerimin içine deli gibi bakan bir insan. 19 temmuz doğum günü asıl sorum doğum günü mesajı atmalı mıyım?.
Msj falan atma arkadaşım. Zor gününde yanında olmayan adamla olmaz. Yarın öbürgün evlensen ki istemiyormuş bile paşam, ya baban hasta olsa bi tas çorba yapmaya da göndermez seni bu. Ki evlenmeye niyeti de yok gibi zaten. Mis gibi kızı bulmuş onca seneden sonra sanıyor ki ne yapsa etse sen onun avcundasın. Bırak gitsin. Bak diyorsun ya dine yaklaştım diye. Dua et, Allah hayırlısını versin.

ben zaten onun acısını yaşamıyorum hiç üzülmedim bile çünkü hala annemi düşünmeden edemiyorum sadece bu sevgili değil arkadaş olarak bile şu zamanda nasıl yapar. şaşırmıyorum artık hiç birşeye ama buna üzülüyorum tanıdığım resimmiş sadece..ben aşk acısı çekmiyorum..
bak gerçek yüzünü görmüş oldun.
mutlu ol.

• Senin kötü yaninda olmayan insana sen neden mesaj atiyosunki .. böyle bir insanin hayatinda yeri olmamali beliki cikarlari icin senle birlikteymis .. böyle birine sokakta görsen dönüp bakmamalisin...

Back
X