5 yıldızlı genel ev açılacak, açılış günü ücretsiz olacak. Belediye açıklama yaptı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837

Bursa Büyükşehir Belediyesi, "Bursa'da 5 yıldızlı genelev yapılacağı" iddialarına karşılık, böyle bir yatırıma izin verilmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bir haftadan bu yana bazı internet siteleri ve sosyal medyada yayınlanan "Bursa'da 5 yıldızlı genelev yapılacağı" iddialarına yazılı açıklama ile yanıt verdi.

"5 YILDIZ GENELEV AÇILIŞ GÜNÜ ÜCRETSİZ OLACAK"
Bazı internet sitelerinde yayınlanmasının ardından sosyal medyada tartışmalara neden olan "Bursa'da 5 yıldızlı genelev yaptırılacağı ve açılış günü ücretsiz olacağı" iddiaları üzerine Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü yazılı açıklama yaptı.

"BÖYLE BİR YATIRIMA MÜSAADE EDİLMESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"
Açıklamada, şöyle denildi: "Bazı internet sitelerinde yayınlanan "Bursa'ya genelev yapılacağı" yönündeki iddialar Büyükşehir Belediyesi'nin bilgisi dışında gelişirken, böyle bir yatırıma Büyükşehir Belediyesi'nce müsaade edilmesi söz konusunu değildir. Söz konusu yatırıma ilişkin Büyükşehir Belediyesi'ne herhangi bir başvuru yapılmadığı gibi, böyle bir başvuru gelmesi halinde izin verilmesi mümkün değildir."

http://www.milliyet.com.tr/bursa-buyuksehir-belediyesi-5-gundem-2087295/

şaka gıbı
arz talep meselelerıne bakın sız

iyide şimdi olay medyaya düşünce neden yan çizilior hemen?? böyle projeler saman altından yürütülüyor hep.. duyulunca tü kaka ulkemizde bile resmi meslek adında devlet onaylı binlerce sex işçişi bulunuyor.. devlet onaylı yürütülen genel evler de cabası.. konular günışığına çıkınca herkez sütten çıkmış pak kaşık..

Hayaller Red Light hayatlar Zürafa Sokak demiş belediye kısacası
taksıyle bıgun gıdıyoruz. erkek arkadasımla gırdık bırbırımıze. ındı taksıden bende indim. kavga edıyoruz gecenin körü..
taksıcı bagırıyo abla bın arabaya gozunu seveyım bura zürafa sokak dıyo. ben hızımı alamadım zürafanada sanada başlatma dıye devam ettım.
neysekı sevgılı eskı sevgılım taksıye bındı devam ettık. ertesı gun netten baktım zürafa nedır dıe
ne bıleyım ıstanbulu
gorenler ne sandı kımbılır
bekeretlı olsun dıyemı acaba ?

onun bereketine ben .... anladın sen onu

Son iki gundur KK siyasetin konularina tesadüf mu ülke de dert mi kalmadı artık neyse

Spermler eş değiştirmeler genel evler netten çocuk satışları gulsek mi aglasak mı bilmedim

Yalnız genelev açılışına kesilen kurbana üzüldüm yazık hayvana

Haber eski, biz eski, hemen hatirladim.. Bu adamin daha cok konusmalari vardi boyle o zamanki uygulamalari elestiren.. Biraz da nuktedan oldugu icin soyledikleri dikkatimi cekerdi..
güzel demiş ama adam.o genel evi açan şahıs şuan hdpnin antep milletvekili.o zaman belediye başkanıydı tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…