taksıyle bıgun gıdıyoruz. erkek arkadasımla gırdık bırbırımıze. ındı taksıden bende indim. kavga edıyoruz gecenin körü..Hayaller Red Light hayatlar Zürafa Sokak demiş belediye kısacası
bekeretlı olsun dıyemı acaba ?
onun bereketine ben .... anladın sen onutaksıyle bıgun gıdıyoruz. erkek arkadasımla gırdık bırbırımıze. ındı taksıden bende indim. kavga edıyoruz gecenin körü..
taksıcı bagırıyo abla bın arabaya gozunu seveyım bura zürafa sokak dıyo. ben hızımı alamadım zürafanada sanada başlatma dıye devam ettım.
neysekı sevgılı eskı sevgılım taksıye bındı devam ettık. ertesı gun netten baktım zürafa nedır dıe
ne bıleyım ıstanbulu
gorenler ne sandı kımbılır
bekeretlı olsun dıyemı acaba ?
Ve bu habere gelen tepkilerden en unlusu:
Doğru söze ne denir.nerden bulup çıkardınız hayret ettimVe bu habere gelen tepkilerden en unlusu:
Refah partili Sevki Yilmaz'in bu konusmasi beni hala guldurur.. Lafi gedigine koymus..
Haber eski, biz eski, hemen hatirladim.. Bu adamin daha cok konusmalari vardi boyle o zamanki uygulamalari elestiren.. Biraz da nuktedan oldugu icin soyledikleri dikkatimi cekerdi..Doğru söze ne denir.nerden bulup çıkardınız hayret ettim
güzel demiş ama adam.o genel evi açan şahıs şuan hdpnin antep milletvekili.o zaman belediye başkanıydı tabiiHaber eski, biz eski, hemen hatirladim.. Bu adamin daha cok konusmalari vardi boyle o zamanki uygulamalari elestiren.. Biraz da nuktedan oldugu icin soyledikleri dikkatimi cekerdi..
yok bide kampanya yaparlar bu zekayla.sarışın alana esmer bedava tövbe yarabbimaçılşta ücretsiz olması demek genelevde çalışanların ilk günden sonra emekliye ayrılmaları demek tövbe tövbe ne diyorum ben
kampanyaya da gerek yok erkek milleti değil mi beyinleri tek yere çalıştığı için iki gün önceden sıraya girerleryok bide kampanya yaparlar bu zekayla.sarışın alana esmer bedava tövbe yarabbim
ıyyk midesizlik sadeecekampanyaya da gerek yok erkek milleti değil mi beyinleri tek yere çalıştığı için iki gün önceden sıraya girerler