5 yıldızlı genel ev açılacak, açılış günü ücretsiz olacak. Belediye açıklama yaptı

ya ben genelev mantıgına cok ters degılım.. oralar kapanınca sokakların hallerınıde görmüş oluyoruz.
pipisini tutamayan erkek bozuntuları , köşeyi dönen her hatun kişiye , hallenmek maksatıyla bakıyor. ve sürekli 3.sayfa haberleri cıkıyor.
oraya gidenler bellı , amacları bellı. alan razı satan razı ( tamamı olmasada :KK61:) bısekılde deşarj oluyorlar.
Tr'de cinsellıgın normal düzeye ınmesı beklenemez , bu kadar dini değerlere sahıp ınsan varken bu konu ülkemız ıcın bence ütopik..
o yuzden bu gibi durumlarla imkanlar saglanmalı diye düşünüyorum..

Bedava sirke baldan tatlıdır. Ben gidiyorum, gelen var mı?

Gelirken bir şey almama gerek var mı canım , ona göre fantezi shoplardan sipariş vereyim :KK53:

Wooowww süpermiş bu her şey dahil :rolleyes: Fantezilere ek ücret istemiyorlarsa iyi bence
27.01 27.01 sen de gelsene , marilyn monroe marilyn monroe ve Duka Tesla Duka Tesla yı da aramızda görmek isterim :KK8: @shot tatil dönüşü artık

Hadi bakalım kadınlar klübü genel ev zirvesi yapıyoruz. Listeye adını yazdırmak isteyen bana ya da lindaya ulaşsın.

ay geldim geldim, geç kalmadım di mi, beni bırakmayın. :KK53::KK55:
hayrola kk nın önünden otobüsmü kaldiriyorsunuz ,beleşse bende gelirim:KK53:

bursadakini bilmiyorum da, red light da çalışan kadınlar amerikan sahil dizilerinden fırlamış gibiydi, bana böyle gel gel yaptılar, ben şok:KK57::KK57::KK57:
yok bacım almayım dedim:KK53::KK53:

X