- 12 Ağustos 2014
- 1.254
- 1.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay geldim geldim, geç kalmadım di mi, beni bırakmayın.Wooowww süpermiş bu her şey dahil Fantezilere ek ücret istemiyorlarsa iyi bence
27.01 sen de gelsene , marilyn monroe ve Duka Tesla yı da aramızda görmek isterim @shot tatil dönüşü artık
Bedava sirke baldan tatlıdır. Ben gidiyorum, gelen var mı?
Gelirken bir şey almama gerek var mı canım , ona göre fantezi shoplardan sipariş vereyim
Wooowww süpermiş bu her şey dahil Fantezilere ek ücret istemiyorlarsa iyi bence
27.01 sen de gelsene , marilyn monroe ve Duka Tesla yı da aramızda görmek isterim @shot tatil dönüşü artık
Hadi bakalım kadınlar klübü genel ev zirvesi yapıyoruz. Listeye adını yazdırmak isteyen bana ya da lindaya ulaşsın.
hayrola kk nın önünden otobüsmü kaldiriyorsunuz ,beleşse bende gelirimay geldim geldim, geç kalmadım di mi, beni bırakmayın.
Türk halkı beleşi buldu mu ne olsa kaçırmıyorhayrola kk nın önünden otobüsmü kaldiriyorsunuz ,beleşse bende gelirim
ay geldim geldim, geç kalmadım di mi, beni bırakmayın.
Sensiz gider miyim ben, uçağı bile bekletirim yavrum..ay geldim geldim, geç kalmadım di mi, beni bırakmayın.
Wooowww süpermiş bu her şey dahil Fantezilere ek ücret istemiyorlarsa iyi bence
Marjinal marjinal takılcaz şekerim , her şey hazırOhoo marjinalleri toplamışsın götürüyorsun :)
duyan duymayana desin doğru çok güldüm yorumuna kızAyy hemde ilk gunu ucretsizmiş, konu komşuya haber verelim kimse kaçırmasın bari..
duyan duymayana desin doğru çok güldüm yorumuna kız