5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üç senelik konuyu hortlatmışsınız.

Durduk yere midem bulandı

Edit: Konu sahibi kendi hortlatmis. Kinamaktan yargilamaktan Allah'a siginiyorum. Ama lütfen artık buna bir dur deyin ve o adamla çocuklarınızı gorusturmeyin bile. Hayatlari boyle.rezil bir adamla geçmiş çocukların karakterini, benlik algılarını vs düşünemiyorum
Ziyan etmişsiniz koca bir ömrü ve çocuklarınızı

Son düzenleme:
Evet hepiniz haklısınız.Ne deseniz.Cocuklara gelince benim yaşadıklarımın farkındalar tabiki ama babalarına cephe almıyorlar yani sevgi saygı çok yine.Tabi ki olsun babaları nihayetinde.Ustelik benim akrabalarim dahil çok sevilen biri kimseyle sorunu yok . Dışarda sergilediği görüntü efendi güler yüzlü evden işe işten eve,evini geçindiren ailesini rahat yaşatan ,yardımsever ,oturup kalkmasını bilen ,itibarı yerinde olan biri.Kardeslerim bile buruk ayrılık konuşulunca,nasıl bu adam bu hale geldi niye böyle davrandı diye hayıflaniyorlar.Yani içi beni yakar dışı seni hesabi.Yani kesin boşaniyoruz artık ama bu durum maalesef acaba bende mi idi sorun yıllarca ben mi bir yerde yanlış yaptım diye kendimi sorgulatiyor.Ne olursa olsun bu kadarını haketmiyordum desem de ,bunu aşmam için de önerilerinize ihtiyacim var

Ya akıllanman için adamın kadını eve getirmesi lazım herhalde adam seni dovmus ve sen her yakaladığında çocuk gibi yeminler tövbeler ne ye yarar sence o kadar yıl değişmemiste şimdi değişcek bence kandırma kendini ne güzel isin var ailen yanında ne bekliyorsun ki çocukların arkasına saklanma sana iskence etmesi çocukların hosuna gider mi sanıyorsun o çocuklar nefretle mi büyüsün istiyorsun ya bir de hastalık kapmışsın adamdan daha ne diyeyim ben sana senin yerinde olup ta ailesini yanında olmayan milyonlarca kadın var ailen destek yanında en azından boşuna heba etme kendini ne sana iskence olsun ne de çocuklarına bırak o da ne hali varsa görsün sen mutlu musun once kendine bunu bir sor

Hala sorunu kendinizde ariyorsaniz siz cidden çıldırmışsınız.

bi kan tahlili yaptirsana belki aids kaptin senin derdin cocuklarin degildi koca merakliligindi bu kadar gurursuzluk gormed ben insallah nafaka falan da vermez yine gidiceksin adamin ayagina

Yapmayın bunu kendinize boşanın ve görün rahatlığı üstünüzden büyük hemde çok büyük bir yük kalkıyo aldatılmayı hiç bir kadın hak etmiyorr

Bence hemen ayrılın zaten zinadan dava acarsanız nafakanızı da ona göre alırsınız. Ayrıca bir psikologa gidip yardım alın ama eşinizle evliliğimizi kurtarmak için degıl kendinize yeni yaşam kurmak için. Daha gençsiniz sizi gercekten sevip değer verecek birisi ile olabilirsiniz.

Bu ne ya insanlıkdışı şeyler yaşatmış direnin inanmamaya kimse düzelmez asla, pişman olmuşda bilmem ne de, gitsin o Or..ularla olsun hem virüs filan getirmiş belli ki para karşılığı birliktelikler yaşamış bu durum iğrenç birşey

Şu mesajı ana konuya yazarsanız çok iyi olur. Konuya giren ilk mesaja göre yorum yapıyor.

Canım bi an kendi hayatimi okudum sanki.bende 16 yillik evliydim daha dun bosandim.iki kizim var benimde.inan ki hic duzelir diye dusunme.bende hep sans verdim affettim.her defasinda daha beteriyle karsima geldi.hep ayni bahaneler seviyorumlar ben sensiz yapamamlar.ancak 1 hafta iyi oluyordu snra yine ayni.ben kurtuldum.sende hic dusunmeden kurtul bu pislik heriften.ailende yanindaymis hic korkma canım..

Teşekkürler canim çok geçmiş olsun.Yeni hayatın inşallah umduğundan daha iyi olur.Şu anki tek sorunum çocuklarımın bozulan düzeni.Eve çöreklendi eşim kanun yasa dinlemiyor.Ev onun babasının anasınmış.Ben rezil olup evimi özleyip geri dönecekmişim.Kizim 13 yaşında odasını evini istiyor.Boşanmamizi istiyor ama babam gitsin diyor .Çok agresif ve sinir olup ağlıyor eve gidelim diye,annem yalnız yaşıyordu onun evindeyiz şu an . Annem de despot biraz.Benim arkamda ama çocuklara fazla müdahale ediyor bir haftada bunaldillar.Annemle konuşmayı denedim.O da ağzımı açtırmadı çeker giderim de ben buyum falan diye çalışmıyorum şimdi şimdi çalışma ya da ayrı eve çıkma durumu da imkansız .Yaş 37 .İlerde mecbur çalışırım tabi ki.

Tesekkur ederim canim insallah.hersey yoluna girecektir eminim.sizin bosanma gerceklesti mi peki.uzaklastirma falan cikartsan hakkinda.sende yeni bi duzen kurana kadar evinde kalirdin :/

Tesekkur ederim canim insallah.hersey yoluna girecektir eminim.sizin bosanma gerceklesti mi peki.uzaklastirma falan cikartsan hakkinda.sende yeni bi duzen kurana kadar evinde kalirdin :/
Yok prosedürler tmm yeni başlattık boşanma sürecini tebligat gidecekmiş ona.Cikmaz evden çıkmam diyormuş gelecek insan gibi duracak benimle diyormuş .Ailem de istemiyor.Evin mi yok ev deyip durma diyorlar.Bu sefer artık kendini mi öldürteceksin diyorlar.Evi unut resmen boşanma gerçekleşince seni orda asla durdurmaz orda diyorlar.Oyle de yani gerçek bu

Anladım canım.biraz daha sabredip cocuklarinla bir duzen kurmalisin o zaman.ne kadar ana kucagi baba ocagi da olsa bekarken oldugu gibi olmaz.hele ki cocuklar olunca.Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah.umarim senin ve cocuklarin icin en iyisi olur..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…