Ya akıllanman için adamın kadını eve getirmesi lazım herhalde adam seni dovmus ve sen her yakaladığında çocuk gibi yeminler tövbeler ne ye yarar sence o kadar yıl değişmemiste şimdi değişcek bence kandırma kendini ne güzel isin var ailen yanında ne bekliyorsun ki çocukların arkasına saklanma sana iskence etmesi çocukların hosuna gider mi sanıyorsun o çocuklar nefretle mi büyüsün istiyorsun ya bir de hastalık kapmışsın adamdan daha ne diyeyim ben sana senin yerinde olup ta ailesini yanında olmayan milyonlarca kadın var ailen destek yanında en azından boşuna heba etme kendini ne sana iskence olsun ne de çocuklarına bırak o da ne hali varsa görsün sen mutlu musun once kendine bunu bir sor33 yasındayım ve 15 yıılık evliyim.2 tane evladım var.18 yaşımda görücü usulü evlendim,ama sevdim kocamı,o da beni sevdi.10 yılımız gayet iyiydi,ufak tefek problemlerimiz olsada iyiydik yine,her evin içnde olan problemlerdi yaşadıklarımız.Ama eşim 5 yıl önce iflas etti,elindeki herşeyi kaybetti.İyi veya kötü destek oldum ona,evimizi satıp kiraya bile çıktık ama eşim bu dönemde etrafında da kimse kalmayınca,piyasadaki hayat kadınlarıyla,duygusal,fiziksel yada sadece sözel sürekli haşır neşir olmuş.Kendini rahatlatmış kendi ifadesiyle...Birsürü mesajını aramasını yakaladım yıllarca.Hepsi de farklı farklı kadınlardı.Benim muhatap olup yakaladığım bir 30 kişi vardır abartısız.Her defasında,sevgi sözcüklerine boğdu beni,affet psikolojim bozuk dedi durdu.Hepsi sabun köpüğü gibi geçici,sen ömrümsün,canımsın,bitecek hepsi düzeleceğim dedi durdu.Ama ben içimi kavuran şüpheyle haklı olarak sürekli eşimi araştırdım.Bu sefer ben araştırdıkça olaylar büyüdü inada bindi.Her hatasını meydana çıkardığımda da suçluluk psikolojisiyle şiddet de uyguluyordu.Sonra pişman olup özürler diliyordu,ağlayıp sızlıyordu.
Psikolog,psikiyatr,hacı hoca,terapist heryere gittik.Belki bugün düzelir,belki yarın düzelir diye 5 koca yıl yuvamı yıkmak istemedim.Ama hep kandırıldım.Hep cebinde benim dahi numarasını bilmediğim şifreli ikinci bir hat taşıdı.En son 6 aydır görüştüğü bir kadın varmış,sanırım onunla biraz daha ileri gitmiş.Normalde kullandığı hattının mesajlarını kendi telime yönlendirmiştim zaten.Bilmiyordu yönlendirmeyi ama temkinli davranıyordu.Benden sakladığı hattı kontürlüydü.Onda kontur falan kalmadıginda normal hattından kırk yılda bir mesaj atardı.En son bu görüştüğü bayana "güzelim oğlumun toplantısı var,yarın görüşelim tatlım" demis.Mesajlar bana gelince,yüzüne vurdum tabi.İftira atıyorsun,ispat et dedi durdu.Ben yine bana zarar vermesinden korktuğum için 15 yıldır ilk defa ailemin yanına sığındim ve mesajların bana da geliyor.Şu saatte şu kadınla mesajlaşamların var dedim.Bu bana fiziksel saldıramayınca,var mı nikah kıydım ben ona,var mı çocuğum var ondan,bıktım senden,kara bela gibi araştırıyorsun beni,sana olan sevgimi bilmiyorsun falan dedi.İyi dedim madem yeni eşinle mutluluklar ben gelmiyeceğim dedim.Sonra yine özürler,ağlamalar,sen beni tahrik ettin ondan dedim,kuran çarpsın,evlatlarımın üzerine yemin ederim ne nikah var ne çocuk deyip durdu.
AİLEME DE HİÇBİRŞEYİMİ ANLATMADIM YILLARCA,DIŞARDA DA HEP İYİ AİLE TABLOSU SERGİLEMEK İÇİN.Kendimi yıprattım,kocam olacak adamda nasıl olsa bu kadın bizi hep iyi gösteriyor,benim pisliklerimi duyurmuyor kimseye diye,hiç düzelme yoluna gitmedi.Hiçbir sorunumu kimseye demedim yıllarca.Aileme de yaşadığım herşeyi anlatınca,haliyle onlarda bu iş bitti,dönmeyeceksin diyorlar.Biz senin maddi manevi arkandayız diyorlar.20 gündür ailemin yanındayım,sonuç olarak eşim 3 gün önce benimle işyerimde görüşmek istedi.Ben de ailemin evine gel,orda konuşalım dedim.Geldi eve herkes eteklerindeki taşı döktü.Tüm bu suçlamaları kabul etti.Ben çocuklarım ve karım olmadan duramam.Düzeleceğim,karımın kıymetini bileceğim.Bir şans daha dedi ama bana 5 yıldır bu masalları anlattığı için hiç samimi gelmedi.Gözlerinde bu işleri buraya getirdim diye bir kin ve acayip bir pişkinlik hissettim.Boşanma konuşulmadı ama biraz daha ayrı duralım dedik bana da geldim ayağına daha da seni aramam dedi.Yine sorumluluğu bana attı.Çok uzun oldu ama çok dertliyim.Bu özeti daha yaşadıklarımın detaylara girsem yetmez bu sayfalar.Yine benim herşeyi kabul edip toparlayacağım düşüncesiyle,gayet rahat.Ayrıca eminim hala da bu son görüştüğü bayanla devam ediyor.18 yaşımdan beri hayatımın hatırladığım kısmının çoğunu bu adamla geçirince,salak gibi aptal gibi bitiremeceğimi,sudan çıkmış balığa döneceğimi düşünüyorum.Çocuklarıma kıyamıyorum.İçimdeki küçücük bir ses düzelir belki,kaç yıllık kocan diyor ama o cehenneme dönmek de istemiyorum.Ayrıca 7-8 ay önce hpv virüsü kaptığım ortaya çıktı.HPVTip 18,rahim ağzı kanseri lezyonu,doktor %90 cinsel yolla bulaşmış dedi
Evet hepiniz haklısınız.Ne deseniz.Cocuklara gelince benim yaşadıklarımın farkındalar tabiki ama babalarına cephe almıyorlar yani sevgi saygı çok yine.Tabi ki olsun babaları nihayetinde.Ustelik benim akrabalarim dahil çok sevilen biri kimseyle sorunu yok . Dışarda sergilediği görüntü efendi güler yüzlü evden işe işten eve,evini geçindiren ailesini rahat yaşatan ,yardımsever ,oturup kalkmasını bilen ,itibarı yerinde olan biri.Kardeslerim bile buruk ayrılık konuşulunca,nasıl bu adam bu hale geldi niye böyle davrandı diye hayıflaniyorlar.Yani içi beni yakar dışı seni hesabi.Yani kesin boşaniyoruz artık ama bu durum maalesef acaba bende mi idi sorun yıllarca ben mi bir yerde yanlış yaptım diye kendimi sorgulatiyor.Ne olursa olsun bu kadarını haketmiyordum desem de ,bunu aşmam için de önerilerinize ihtiyacim var
Şu mesajı ana konuya yazarsanız çok iyi olur. Konuya giren ilk mesaja göre yorum yapıyor.Selam bayanlar;
3 yıl sonra yine burdayım.Hepinize sonsuz teşekkür ederim öneri destek ve fikirleriniz için.
Ama maalesef bu bitmiş evliliğe o zamanlar bir şans daha verdim ve zaten bitmiş olan bu evliliğime geri döndümYıkmak istemedim.Çocuklar için özellikle bir kez daha şans vermek istedim.İşyerimi de o ayrı olduğum dönemde kapattım maalesef.
Barıştıktan sonra ilk yıl,iyi geçti güvensizlik olsa da şiddet ya da rencide edici tavırları yoktu.
Ama yaklaşık bir yıl sonra arabasında gizli bir bölmede tesadüfen karşıma çıkan gizli telefonunundan mesajlasmalar görüşmeler görünce hicbirseyin düzelmedigini düzelmeyecegini maalesef anladim.
Ama en azından çocuklarım biraz daha büyüyünceye kadar artık onun bu rezil hayatıyla ilgilenmeme kararı aldım.Onu takmama kararı aldım ve onun bu yaşantıyla başbaşa bıraktım,iki fazla yedim iki fazla giydim iki fazla gezdim.Kurslara halk oyunu gruplarına gittim.Sinavi kazanıp üniversiteye kaydoldum dışardan.Kendimi geliştirdim.Ne hali varsa görsün dedim.Ama son 6 aydır,araştırmadan önüme kendiliğinden düşen ahlaksızlıkları yüzünden müthiş soğudum,yanına yatamaz yüzüne gülemez oldum.Ben yapamıyorum böyle gitsin bu evlilik ev arkadaşı gibi yaşayalım dedim.Bu kadar uçkuruna düşkün bana takıntılı güya beni deli gibi seven adam durur mu aynı evde yabancı gibi.Tabi ki durmaz.Bana kadınlık edeceksin.Yüzüme güleceksin dedi durdu.Ben de yapamıyorum ben kadınlık, bir yere gitmem sen git bu evden dedim durdum.O da ben gitmeyeceğim.Sen gideceksin o burnun sürtülecek tıpış tıpış geri geleceksin dedi durdu.
Tam bir ay sen gideceksin dedi durdu.En son yine bir kavga anında kızım evde değildi 17 yaşındaki oğlum vardı.Tuttu kolumdan çık bu evden dedi.Oğlum da yürü anne yeter artık deli misin sen dedi.Ve çıktık geldik anneannemizin evine.Ve bu sefer boşanmayı açtım.Kesinlikle bitti tek sıkıntım,oğlum da varsa evini odasını isteyen burada rahat edemiyorum,evimi istiyorum,siz anlaşamıyorsaniz benim suçum ne, babam gitsin madem evden diyen 13 yaşındaki kızım.Onu kaybetmekten psikolojisini bozmaktan endişe ediyorum sadece.Evlilikle ilgili herşey bitti şimdi kızım tek derdim.Oglum daha makûl ve aklı başında.Simdi sizden tek isteğim çocuklarımı kaybetmeden daha az etkiyle onları bu işe nasıl adapte ederim.Annanne de biraz otoriter maalesef.Şimdi tek sıkıntım bu,yani çocuklarımın bozulan düzeni, bitmiş olan evlilik değil yani.
Canım bi an kendi hayatimi okudum sanki.bende 16 yillik evliydim daha dun bosandim.iki kizim var benimde.inan ki hic duzelir diye dusunme.bende hep sans verdim affettim.her defasinda daha beteriyle karsima geldi.hep ayni bahaneler seviyorumlar ben sensiz yapamamlar.ancak 1 hafta iyi oluyordu snra yine ayni.ben kurtuldum.sende hic dusunmeden kurtul bu pislik heriften.ailende yanindaymis hic korkma canım..33 yasındayım ve 15 yıılık evliyim.2 tane evladım var.18 yaşımda görücü usulü evlendim,ama sevdim kocamı,o da beni sevdi.10 yılımız gayet iyiydi,ufak tefek problemlerimiz olsada iyiydik yine,her evin içnde olan problemlerdi yaşadıklarımız.Ama eşim 5 yıl önce iflas etti,elindeki herşeyi kaybetti.İyi veya kötü destek oldum ona,evimizi satıp kiraya bile çıktık ama eşim bu dönemde etrafında da kimse kalmayınca,piyasadaki hayat kadınlarıyla,duygusal,fiziksel yada sadece sözel sürekli haşır neşir olmuş.Kendini rahatlatmış kendi ifadesiyle...Birsürü mesajını aramasını yakaladım yıllarca.Hepsi de farklı farklı kadınlardı.Benim muhatap olup yakaladığım bir 30 kişi vardır abartısız.Her defasında,sevgi sözcüklerine boğdu beni,affet psikolojim bozuk dedi durdu.Hepsi sabun köpüğü gibi geçici,sen ömrümsün,canımsın,bitecek hepsi düzeleceğim dedi durdu.Ama ben içimi kavuran şüpheyle haklı olarak sürekli eşimi araştırdım.Bu sefer ben araştırdıkça olaylar büyüdü inada bindi.Her hatasını meydana çıkardığımda da suçluluk psikolojisiyle şiddet de uyguluyordu.Sonra pişman olup özürler diliyordu,ağlayıp sızlıyordu.
Psikolog,psikiyatr,hacı hoca,terapist heryere gittik.Belki bugün düzelir,belki yarın düzelir diye 5 koca yıl yuvamı yıkmak istemedim.Ama hep kandırıldım.Hep cebinde benim dahi numarasını bilmediğim şifreli ikinci bir hat taşıdı.En son 6 aydır görüştüğü bir kadın varmış,sanırım onunla biraz daha ileri gitmiş.Normalde kullandığı hattının mesajlarını kendi telime yönlendirmiştim zaten.Bilmiyordu yönlendirmeyi ama temkinli davranıyordu.Benden sakladığı hattı kontürlüydü.Onda kontur falan kalmadıginda normal hattından kırk yılda bir mesaj atardı.En son bu görüştüğü bayana "güzelim oğlumun toplantısı var,yarın görüşelim tatlım" demis.Mesajlar bana gelince,yüzüne vurdum tabi.İftira atıyorsun,ispat et dedi durdu.Ben yine bana zarar vermesinden korktuğum için 15 yıldır ilk defa ailemin yanına sığındim ve mesajların bana da geliyor.Şu saatte şu kadınla mesajlaşamların var dedim.Bu bana fiziksel saldıramayınca,var mı nikah kıydım ben ona,var mı çocuğum var ondan,bıktım senden,kara bela gibi araştırıyorsun beni,sana olan sevgimi bilmiyorsun falan dedi.İyi dedim madem yeni eşinle mutluluklar ben gelmiyeceğim dedim.Sonra yine özürler,ağlamalar,sen beni tahrik ettin ondan dedim,kuran çarpsın,evlatlarımın üzerine yemin ederim ne nikah var ne çocuk deyip durdu.
AİLEME DE HİÇBİRŞEYİMİ ANLATMADIM YILLARCA,DIŞARDA DA HEP İYİ AİLE TABLOSU SERGİLEMEK İÇİN.Kendimi yıprattım,kocam olacak adamda nasıl olsa bu kadın bizi hep iyi gösteriyor,benim pisliklerimi duyurmuyor kimseye diye,hiç düzelme yoluna gitmedi.Hiçbir sorunumu kimseye demedim yıllarca.Aileme de yaşadığım herşeyi anlatınca,haliyle onlarda bu iş bitti,dönmeyeceksin diyorlar.Biz senin maddi manevi arkandayız diyorlar.20 gündür ailemin yanındayım,sonuç olarak eşim 3 gün önce benimle işyerimde görüşmek istedi.Ben de ailemin evine gel,orda konuşalım dedim.Geldi eve herkes eteklerindeki taşı döktü.Tüm bu suçlamaları kabul etti.Ben çocuklarım ve karım olmadan duramam.Düzeleceğim,karımın kıymetini bileceğim.Bir şans daha dedi ama bana 5 yıldır bu masalları anlattığı için hiç samimi gelmedi.Gözlerinde bu işleri buraya getirdim diye bir kin ve acayip bir pişkinlik hissettim.Boşanma konuşulmadı ama biraz daha ayrı duralım dedik bana da geldim ayağına daha da seni aramam dedi.Yine sorumluluğu bana attı.Çok uzun oldu ama çok dertliyim.Bu özeti daha yaşadıklarımın detaylara girsem yetmez bu sayfalar.Yine benim herşeyi kabul edip toparlayacağım düşüncesiyle,gayet rahat.Ayrıca eminim hala da bu son görüştüğü bayanla devam ediyor.18 yaşımdan beri hayatımın hatırladığım kısmının çoğunu bu adamla geçirince,salak gibi aptal gibi bitiremeceğimi,sudan çıkmış balığa döneceğimi düşünüyorum.Çocuklarıma kıyamıyorum.İçimdeki küçücük bir ses düzelir belki,kaç yıllık kocan diyor ama o cehenneme dönmek de istemiyorum.Ayrıca 7-8 ay önce hpv virüsü kaptığım ortaya çıktı.HPVTip 18,rahim ağzı kanseri lezyonu,doktor %90 cinsel yolla bulaşmış dedi
Simdi gordum bende mesaji..ilk mesaja gore yaptim yorumu :/Şu mesajı ana konuya yazarsanız çok iyi olur. Konuya giren ilk mesaja göre yorum yapıyor.
Teşekkürler canim çok geçmiş olsun.Yeni hayatın inşallah umduğundan daha iyi olur.Şu anki tek sorunum çocuklarımın bozulan düzeni.Eve çöreklendi eşim kanun yasa dinlemiyor.Ev onun babasının anasınmış.Ben rezil olup evimi özleyip geri dönecekmişim.Kizim 13 yaşında odasını evini istiyor.Boşanmamizi istiyor ama babam gitsin diyor .Çok agresif ve sinir olup ağlıyor eve gidelim diye,annem yalnız yaşıyordu onun evindeyiz şu an . Annem de despot biraz.Benim arkamda ama çocuklara fazla müdahale ediyor bir haftada bunaldillar.Annemle konuşmayı denedim.O da ağzımı açtırmadı çeker giderim de ben buyum falan diye çalışmıyorum şimdi şimdi çalışma ya da ayrı eve çıkma durumu da imkansız .Yaş 37 .İlerde mecbur çalışırım tabi ki.Canım bi an kendi hayatimi okudum sanki.bende 16 yillik evliydim daha dun bosandim.iki kizim var benimde.inan ki hic duzelir diye dusunme.bende hep sans verdim affettim.her defasinda daha beteriyle karsima geldi.hep ayni bahaneler seviyorumlar ben sensiz yapamamlar.ancak 1 hafta iyi oluyordu snra yine ayni.ben kurtuldum.sende hic dusunmeden kurtul bu pislik heriften.ailende yanindaymis hic korkma canım..
Tesekkur ederim canim insallah.hersey yoluna girecektir eminim.sizin bosanma gerceklesti mi peki.uzaklastirma falan cikartsan hakkinda.sende yeni bi duzen kurana kadar evinde kalirdin :/Teşekkürler canim çok geçmiş olsun.Yeni hayatın inşallah umduğundan daha iyi olur.Şu anki tek sorunum çocuklarımın bozulan düzeni.Eve çöreklendi eşim kanun yasa dinlemiyor.Ev onun babasının anasınmış.Ben rezil olup evimi özleyip geri dönecekmişim.Kizim 13 yaşında odasını evini istiyor.Boşanmamizi istiyor ama babam gitsin diyor .Çok agresif ve sinir olup ağlıyor eve gidelim diye,annem yalnız yaşıyordu onun evindeyiz şu an . Annem de despot biraz.Benim arkamda ama çocuklara fazla müdahale ediyor bir haftada bunaldillar.Annemle konuşmayı denedim.O da ağzımı açtırmadı çeker giderim de ben buyum falan diye çalışmıyorum şimdi şimdi çalışma ya da ayrı eve çıkma durumu da imkansız .Yaş 37 .İlerde mecbur çalışırım tabi ki.
Yok prosedürler tmm yeni başlattık boşanma sürecini tebligat gidecekmiş ona.Cikmaz evden çıkmam diyormuş gelecek insan gibi duracak benimle diyormuş .Ailem de istemiyor.Evin mi yok ev deyip durma diyorlar.Bu sefer artık kendini mi öldürteceksin diyorlar.Evi unut resmen boşanma gerçekleşince seni orda asla durdurmaz orda diyorlar.Oyle de yani gerçek buTesekkur ederim canim insallah.hersey yoluna girecektir eminim.sizin bosanma gerceklesti mi peki.uzaklastirma falan cikartsan hakkinda.sende yeni bi duzen kurana kadar evinde kalirdin :/
Anladım canım.biraz daha sabredip cocuklarinla bir duzen kurmalisin o zaman.ne kadar ana kucagi baba ocagi da olsa bekarken oldugu gibi olmaz.hele ki cocuklar olunca.Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah.umarim senin ve cocuklarin icin en iyisi olur..Yok prosedürler tmm yeni başlattık boşanma sürecini tebligat gidecekmiş ona.Cikmaz evden çıkmam diyormuş gelecek insan gibi duracak benimle diyormuş .Ailem de istemiyor.Evin mi yok ev deyip durma diyorlar.Bu sefer artık kendini mi öldürteceksin diyorlar.Evi unut resmen boşanma gerçekleşince seni orda asla durdurmaz orda diyorlar.Oyle de yani gerçek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?