5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu ilk olarak 2015 te açılmış ama ben o zamandan beri konu sahibinin insanları kandırdığını düşünmeye başladım. Canı sıkıldıkça konuyu hortlatıp milletle dalga geçip gülüyor.
Bu yazdıklarının başka açıklaması yok çünkü.

Bakın bunu tüm samimiyetimle söylüyorum,
Anneniz olsaydım, çocuklarınızı kaybetme pahasına size deli raporu aldırırdım.
Sonra da tedavi görmeniz için hastaneye yatmaya zorlardım. Gerekirse güvenlik güçleriyle.
Ruh hastası mısınız anlamadım ki?
Çocukların şartlarıymış bilmem neymiş.
Aç kalsınlar yahu.
Az gezsinler.
Koleje gitmesinler
Özel ders almasınlar
Bunlar yüzünden kimse ölmez...
Ama bir gün çocuğunuz birine aşık olur, hayatlarını birleştirecek olduklarında babasının yedigi haltlar dökülürse, o zaman açıklarsınız
Ama sizin standartlarınız vardı diye.

Keşke herşey koca bir yalan olsa keske

Keşke herşey koca bir yalan olsa keske
Sağlığınız iyi değil ama farkında değilsiniz, çocuklarınizda sizin gibi bir hayat yasayacak maalesef...

çünkü bu adamdan ayrilmayarak yasadiklarinizi çocuklarınızın gözünde normallestiriyorsunuz..

Bu kadar imkan sağlayan bir annem olsa o adamın yanında 2 sn ye durmam. Kaç senelik evlisiniz çocuklarınız büyüktür anlar sizi. Ayrıca elin adamının kahrını çekeğime annemin kahrını çekerim. İlginçsiniz.

18 yıllık evliyim,çocuklar yaslari 17 oglum 13 kızım

Hayatinin yarisi bu rezille gecmis evet.ama bundan sonrasinda kendin icin birsey yap..kurtul o adamdan..

Kesinlikle katılıyorum.Bu konu fake ablada aklinca dalga geçiyor.Mesajlara verdigi cevaplar dalga gecer cinsten.Zekadan yoksun cevaplar.Milletle dalga geçmeye ben olsam utanırdım biraz.AYIP...

18 yıllık evliyim,çocuklar yaslari 17 oglum 13 kızım
Madem aileniz bu kadar destek geri dönün böyle evlilik olmaz,eviniz varmış,kira geliriniz varmış ekstra olarak diğer evinde oturur öbür evin kirasını alırsın,annenin çift maaşıda birisi babanızdan bağlanmıştır oda size bağlanır boşanırsanız ve kadın kendisi teklif etmiş sana vereyim diye gül gibi geçinirsiniz,çocuklarınla tazminat nafaka da alırsınız.

Aslında fabrikanın yarısı annenize aitmiş başkası olsa çoktan satardı hatta sizde öyle yapın satın oradan gelecek para ile çocuklarınıza harcarsınız.

ben dahil buradaki bir cok bayan aldatilma dusuncesini bile kabullenemez hazmedemez cildirirken.
sizin defalarca kez adatilmayi uzerine siddet gormeyi 5 sene boyunca yutmaniz kesinlikle sizin kendi benliginize etmis oldugunuz hakarettir.
ve buda yetmezmis gibi
boyle bir sahsiyetle cinsel hayati surdurup bu kisiden ve yasadigi sayisiz iliskiler yuzunden hastalik kapmaniz daha da korkunc.
esiniz tarafindan ciddiye alinmayi beklemeyin cook hatalisiniz coook.

Kesinlikle katılıyorum.Bu konu fake ablada aklinca dalga geçiyor.Mesajlara verdigi cevaplar dalga gecer cinsten.Zekadan yoksun cevaplar.Milletle dalga geçmeye ben olsam utanırdım biraz.AYIP...
Vallahi billahi kuranı kerim üzerine yemin ederim ki eksiği var fazlası yok.Zekadan yoksun cevaplar değil.Caresizlik.Yada gerçekten hastayım.Ama inanın hiç olmadığı kadar gerçek

Vallahi billahi kuranı kerim üzerine yemin ederim ki eksiği var fazlası yok.Zekadan yoksun cevaplar değil.Caresizlik.Yada gerçekten hastayım.Ama inanın hiç olmadığı kadar gerçek
Aklım almıyor nasıl yüz yüze bakıyorsunuz bu adamla?
Nasıl aynı yatağa giriyorsunuz?İçiniz nasıl alıyor? (Kinamiyorum inanın ama hakikaten mantığım almiyor)
Çocuklarınızın muhtemelen olanlardan haberi yoktur öğrendiklerinde size ne gözle bakacaklar?

Tiksindim.Yatmiyoruz bile artik cogu zaman ayni yatakta

Bu cümle ne demek. Çoğu zaman yatmıyorum demişsiniz. Kimin uğrunda kimsenin... Esinizin bile umrunda değil...iyi alışverişler.

Kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun neyin inadı bu. Daha kötüsü virüs kapmissin Allah şifa versin tez zamanda hayırlı bir kapı açsın inşallah. Ailene bu hastalık durumunu anlat destek çıkacaktırlar sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…