5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
harca anasini satiim, sonuna kadar catir catir harca. yiyebildigin kadarini ye. madem ayrilamiyosun, bu sekilde bari azcik icinin yaglari erisin cektirdiklerine karsilik. ama uc bes bi koseye ayir ayrica. belli olmaz, belki gun gelecek canina tak edecek. ortada dimdizlak kalmak kotu olur.

gerci bence sizin esiniz yeterince yaslaninca seyini kaldiramaz duruma gelince artik bi noktadan sonra pismanliklara basliyor filan. kim bilir belki bir gun yinede yeniden biraz huzur bulacaksiniz.

hayirlisi.

Bence de sevmeyen igrenen adam kocasının annesine 150 bin borç takmasina izin vermez
Yine aldatıldığını duyunca ayilip bayilmaz
Çoluk çocuk bahane
Borç eski.7 yıllık.Bu pislikleri meydana çıkmadan önce.Esimin işleri bozuldu demiştim ilk postumda,o dönem anacım ne yapsın bizim için verdi ama sonra tabi o da çok pişman oldu

Aklım tutuldu.
Allah akıl fikir versin.
Merdiven silin kazandığınız 5 kurusu yerken aldığınız huzurun yanında şu yaşadığınız para dolu hayatın hiç olduğunu göreceksiniz.

Kesinlikle normal değilsiniz. Lütfen bir psikoloğa felan gidin. Zira burda kimse sizi mantıksızlığınıza ikna edemeyecek. Hala o adamın yanında yatıyorsunuz ya diyecek bir kelimem bile yok bahaneniz ne olursa olsun. Şeref önemli bir kavram bence. Ama herkese göre değil demekki.

Ağır olacak biraz ama yorum yapmadan geçemeyeceğim. Kimsenin anneliğine şimdiye kadar laf etmedim ama sen çocuklarını kötü yetiştirmişsin NET.
16 yaşında artık genç bir çocuk annesini nasıl böyle bir pislikle yaşasın diye zorlar aklım almıyor. O da gelecekte karısını sürekli aldatan bir p..liğe dönüşecek belli.

İkincisi anneme muhtaç olmak istemiyorum demişsin ama ben annen adına üzüldüm. Hem kızı bir pislikle evli hem de o pislik tarafından dolandırılıyor.

Bir de senin adına üzülmüyorum ve yorum da yapmıyorum. Daha beterlerini de yaşayacaksın belli hem de seve seve...

Aklım tutuldu.
Allah akıl fikir versin.
Merdiven silin kazandığınız 5 kurusu yerken aldığınız huzurun yanında şu yaşadığınız para dolu hayatın hiç olduğunu göreceksiniz.
Haklısınız da o öyle olmuyor işte biri 16 biri 12 yaşındaki iergenlik donemindeki iki çocuğa bunu anlayamıyorsunuz.

Haklısınız ne diyeyim.Ama bir kez daha okursanız yazdıklarımı benim ne demek istediğimi anlayacaksınız.Oglum bu kadar detaylı bilmiyor ki babasının pisliklerini.Nasil anlatayım böyle.Ustelik babayla çocukların arasi müthiş iyi.Adam ağır hasta sadece.Ahlak hastasi.Eve zararı yok.

psikolojik bozuklukla hayat kadini meraklisi olmanin alakasini ben bir tuelu cozemedim cok okudum burda neden yaptin psikolojim bozuk ee bizimkide bozuk napalim jigolomu tutalim duzelmeyecegi bir gercek hayat kadinina verecek parasi olan erkek iflas etmis erkek degildir benim icin

size başka kadınlardan virüs taşımış ve hala taşımaya devam eden bi adamla hala birlikte oluyosunuz ve "ağır hasta" olan eşiniz mi sizce? Bi gün geri dönüşü olmayan bi hastalığa ikinizi de bulaştışdığında çocuklarınızın geleceği yaşam standardı ne olucak bi fikriniz var mı? Kendinize ürettiğiniz bahanelere gerçekten kendiniz inanıyo musunuz?

Madem adamın durumu düzeldi annenin borcunu ödettir . Kendine ev arsa bişey aldır üstüne. Geleceğini garanti altına al. Çocuklar 10yıl sonra artık olmayacak sen ozaman 46 yaşında yapayalnız kalıcaksın . Hiç kimse evladın bile demez sağol anne bizim için eziyet çektin diye. Çekmeseydin diyecekler senin giden ömrüne yazık. He güç para ve özgürlük vazgecemedıgım birsey diyorsan ilk dedıgım seylerı mutlaka yap geleceğine yatırım yap. Senin durumun alışkanlıkları terketmekten korkuyorsun . Aile baskısından dul kalmaktan korkuyorsun. Bide celladına aşık olan bir mağdur durumundasınız. Rabbim sabırlıklar versin. Eşinizi ıslah eylesin inşallah

Borç eski.7 yıllık.Bu pislikleri meydana çıkmadan önce.Esimin işleri bozuldu demiştim ilk postumda,o dönem anacım ne yapsın bizim için verdi ama sonra tabi o da çok pişman oldu
Tabii kocan da anneni bahane edip borcun üstüne yattı
Tam anlamiyla her zerresine kadar sere...... Bir adam senin kocan
Bari fazla fazla para al da kadinin borcunu sen öde
Neler yasatmissin kadına

Alır canım alır.
Bakınız ; Sekil A.
Almış değil mi ?
Sallayin gitsin.
Kendine cok değil 2 gram merhameti olmayana siz hiç merhamet etmeyin.
aynen haklısın canım konudan ışık hızıyla uzaklaşıyorum.. Bir hemcinsimin daha, bu kadar olmaması gereken bi durumun içinde görmeye tahammül edemiycem daha fazla

Konu sahibi arkadaş için üzüldüğümüzden tahammülümüz azaldı ama kırmayalım yinede dua edelim gözü açılsın kurtulması için bir kapı çıksın önüne tabi kurtulmak istiyor ise.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…