Keşke daha güzel bir cevap yazsaydiniz bu çaresiz mesajınaTut tabi elinde tut. O başka ellerde geziyor tey teeeyy..
harca anasini satiim, sonuna kadar catir catir harca. yiyebildigin kadarini ye. madem ayrilamiyosun, bu sekilde bari azcik icinin yaglari erisin cektirdiklerine karsilik. ama uc bes bi koseye ayir ayrica. belli olmaz, belki gun gelecek canina tak edecek. ortada dimdizlak kalmak kotu olur.EvetSadece çocuklarımın hayat standartları çok yüksek onları dusunuyorum.Onlara bu hayatı sunamamaktan korkuyorum.Despot bir annem var.Onlarin himayesine girip muhtaç olmak istemiyorum.Attigim her adimin hesabini vermek istemiyorum.Bol bol parasini harciyorum.Har vurup harman savuruyorum.O da eksikli ses etmiyor.Siddet hakaret onlar asla yok artik.Ben daha cok rencide ediyorum onu hakli olarak artik.İstedigim gibi gezip tozup istediğimi aliyorum.Girdigim askeri ücret işle ayakkabılarını kıyafetlerini bile alamam çocukların.Gir çalış demeyin.
Borç eski.7 yıllık.Bu pislikleri meydana çıkmadan önce.Esimin işleri bozuldu demiştim ilk postumda,o dönem anacım ne yapsın bizim için verdi ama sonra tabi o da çok pişman olduBence de sevmeyen igrenen adam kocasının annesine 150 bin borç takmasina izin vermez
Yine aldatıldığını duyunca ayilip bayilmaz
Çoluk çocuk bahane
Evet kahretsin ki hâlâ evliyim.Bu postu açtığım dönemdeki 4-5 aylık bir ayrılık sürecinden sonra ağladı zırladı yalvardı kendileri.O zaman 13 yaşında olan oğlum "anne bizim için bir şans ver"dedi.Eş dost akraba herkes bu yönde yönlendirdi beni ve ilk defa böyle birşey yaptım yani ilk defa evi terkettim akillanmiştir diyerek evime geri döndüm.İşyerimin eşimin ahlaksızlıklarina sebep oldugunu düşünerek,orayı da devrettim.Yani onunla ilgilenemediğim için ahlaksızlık yaptığı düşüncesiyle(sadece sebep eşim ve aile duzenim değildi maddi kısmı da vardı kapatmamın,iş olmuyordu pek ama toparlayabilirdim )Neyse baristiktan sonra ilk yıllar herşey güllük gulistanlikti.İyi sayilird.Ama benim o sıfır olan güvenim sürekli herşeyinden doğal olarak şüphe etmem,ara ara kendi capimizda patlaklar veriyorduk.Kimse duymadan kısa süreli ayrılıklar yaşıyorduk.İsyerinde kalıyordu.10 gün 15 gün en fazla.Sonra yine birleşiyorduk.Oysa eşim o dönemlerde işyerinde kalmıyormus,bir apart kiralamış kadınlar, çiftler,her türlü toplu organizyonu burada gerçekleştiriyormus.Tabi ben salak ben "adam yazık fabrika köşelerinde rezil oluyor,belki düzelmiştir ben boşa haksızlık ediyorumdur"diyerek,gel hadi evine deyip cagirirdim.Sonradan öğrendim tabi bunları bir şekilde çıktı karşıma.Hatta tam öğrendiğim anda annem kardeşim geldi.Stresten bayildim ayaklarının dibine kapıyı acar acmaz.Attilar gittiler beni arabaya ve ben yine hoşgörü ve salaklık abidesi olarak, ben onu yanlış anladım kocam artık düzeldi evime gideceğim deyip geldim.Ne yapsın adamlar koca kadınım,baglayamazlar ya zincirle.Annem akıllı kadındır.Sen ne bok yersen ye,ben daha o adamla konuşmam dedi.Simdi konusmuyorlar.Ama sevgili esim anneme nasil ofkeli anlatamam.Annemede 150 milyar borc taktı bu arada.Odemiyor oralar baska boyutu işin.Yani sonuç olarak;Ben de hala everesti geçen boynuzlarimla bu evde yaşıyorum.Calismiyorum da.Belki şu an bile aldatıliyorum.Sasirmayin.kizmayin kızlar..buyuk büyük laflar etmeyin.Sevmiyorum onu artık.Evet ilk ayrılıktan sonra sevgi vardı.Ama bu son pislikleri igrendirdi kendinden.Tiksindim.Yatmiyoruz bile artik cogu zaman ayni yatakta.Sadece çocuklarımın hayat standartları çok yüksek onları dusunuyorum.Onlara bu hayatı sunamamaktan korkuyorum.Despot bir annem var.Onlarin himayesine girip muhtaç olmak istemiyorum.Attigim her adimin hesabini vermek istemiyorum.Bol bol parasini harciyorum.Har vurup harman savuruyorum.O da eksikli ses etmiyor.Siddet hakaret onlar asla yok artik.Ben daha cok rencide ediyorum onu hakli olarak artik.İstedigim gibi gezip tozup istediğimi aliyorum.Girdigim askeri ücret işle ayakkabılarını kıyafetlerini bile alamam çocukların.Gir çalış demeyin.Yaş şu an 36 lise mezunuyum.Nerde çalışırım bu saatten sonra.Oglum 16 yaşında en azından 18 ine kadar sabredecegim.Hastalik da iyi bakalım kontroller iyi.Temizlendi vucudum Daha yeni bir hpv HPV virüsü bulaştırmadi henüz.
Haklısınız da o öyle olmuyor işte biri 16 biri 12 yaşındaki iergenlik donemindeki iki çocuğa bunu anlayamıyorsunuz.Aklım tutuldu.
Allah akıl fikir versin.
Merdiven silin kazandığınız 5 kurusu yerken aldığınız huzurun yanında şu yaşadığınız para dolu hayatın hiç olduğunu göreceksiniz.
Siz çaresiz falan değilsiniz bence, bahanelerinizin birisi bile geçerli değil.. Bağımlı kişilik diye bi başlık var psikolojide.. Bence bu bi hastalık tedavi olmalısınız.Keşke daha güzel bir cevap yazsaydiniz bu çaresiz mesajına
Haklısınız ne diyeyim.Ama bir kez daha okursanız yazdıklarımı benim ne demek istediğimi anlayacaksınız.Oglum bu kadar detaylı bilmiyor ki babasının pisliklerini.Nasil anlatayım böyle.Ustelik babayla çocukların arasi müthiş iyi.Adam ağır hasta sadece.Ahlak hastasi.Eve zararı yok.Ağır olacak biraz ama yorum yapmadan geçemeyeceğim. Kimsenin anneliğine şimdiye kadar laf etmedim ama sen çocuklarını kötü yetiştirmişsin NET.
16 yaşında artık genç bir çocuk annesini nasıl böyle bir pislikle yaşasın diye zorlar aklım almıyor. O da gelecekte karısını sürekli aldatan bir p..liğe dönüşecek belli.
İkincisi anneme muhtaç olmak istemiyorum demişsin ama ben annen adına üzüldüm. Hem kızı bir pislikle evli hem de o pislik tarafından dolandırılıyor.
Bir de senin adına üzülmüyorum ve yorum da yapmıyorum. Daha beterlerini de yaşayacaksın belli hem de seve seve...
size başka kadınlardan virüs taşımış ve hala taşımaya devam eden bi adamla hala birlikte oluyosunuz ve "ağır hasta" olan eşiniz mi sizce? Bi gün geri dönüşü olmayan bi hastalığa ikinizi de bulaştışdığında çocuklarınızın geleceği yaşam standardı ne olucak bi fikriniz var mı? Kendinize ürettiğiniz bahanelere gerçekten kendiniz inanıyo musunuz?Haklısınız ne diyeyim.Ama bir kez daha okursanız yazdıklarımı benim ne demek istediğimi anlayacaksınız.Oglum bu kadar detaylı bilmiyor ki babasının pisliklerini.Nasil anlatayım böyle.Ustelik babayla çocukların arasi müthiş iyi.Adam ağır hasta sadece.Ahlak hastasi.Eve zararı yok.
kapmış ya zaten hastalık virüsNe ne nee???? 30 kadın ve daha bilmediğiniz nicesi. Kardeş herşeyi geçtim iyi hastalık kapmamışsın
Tabii kocan da anneni bahane edip borcun üstüne yattıBorç eski.7 yıllık.Bu pislikleri meydana çıkmadan önce.Esimin işleri bozuldu demiştim ilk postumda,o dönem anacım ne yapsın bizim için verdi ama sonra tabi o da çok pişman oldu
Adam aldatmaya kadin aldatilmaya alışmışAman ne derseniz deyin kızlar.
Alışmış artık.
Ben midelere şaşırıyorum böyle konularda.. Nasıl alıyo o mide o adamı mesela?Aman ne derseniz deyin kızlar.
Alışmış artık.
Alır canım alır.Ben midelere şaşırıyorum böyle konularda.. Nasıl alıyo o mide o adamı mesela?
aynen haklısın canım konudan ışık hızıyla uzaklaşıyorum.. Bir hemcinsimin daha, bu kadar olmaması gereken bi durumun içinde görmeye tahammül edemiycem daha fazlaAlır canım alır.
Bakınız ; Sekil A.
Almış değil mi ?
Sallayin gitsin.
Kendine cok değil 2 gram merhameti olmayana siz hiç merhamet etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?