- Konu Sahibi sunshine1111
-
bir kez evlilik yaşamış boşanmış yani böyle şeylerde tecrübeli olgun bir erkeğin davranışları böyle olmamalı bir gün ümit veriyor ertesi gün farklı davranıyor .Ama arkadaşların da dediği gibi evlilik konusunda size ümit vermemişse boşuna yormuşsunuz kendinizi bu kadar zaman sanırım size karşı biraz yakın davranması siz boşlukta olduğunuz için sizin hoşunuza gitmiştir çünkü kötü bir evlilik atlatmışsınız hasta bakmışsınız vs. ki böyle durumlarda insan beğenilmek ilgi görmek ister ama lütfen yapmayın bu kadar değişken davranan biriyle mutlu olabilirmisiniz evliliğ yaşamış görmüş biri olarak şimdi böyleyse sonra nasıl olur bunu siz daha iyi anlarsınız
4aya kadar zayifla sonrada yeni kiyafetler al bu sure icinde hic arama..geldigin de gorme imkani varsa seni gordugunde perisan olacaktir..imkan yoksa bile arkadas olarak gorusmek iste..sonra da onu catlat..havali,umursamaz ve guclu gorun..
Fecebookunda kızlar ekli olsun
Sizde kabul edin , bana terstir facebook ve diğer benzeri siteler
sonracığıma adam sizin duygularınızdan emin
İşine geldiği zaman geliyor , canı sıkılınca gidiyor..
Geri çek biraz kendini , onun için ulaşılmaz ol , kendine değer ver ona değil..
bir bayanla evlilik maksatlı tanıştırılan bir erkek var ortada. belki tanısıp görüşüp birbirlerini beğenirler diye tanıstırılmışlar ve ikisi de bu durumu biliyor. hiçbirsey soylememiş olsa bile hanımefendiyle tanısıp surekli konusmaları ve ona iltifat etmesi bile ümitlendirmek için yeterlidir. çünkü tanıştırılma maksatları açıktır. sırf arkadas olmak icin tanıştırılmamışlar. hanımefendinin ümitlenmesi çok doğal bu durumda. bence beyfendi dengesiz davranışlarla arkadaşımızı üzmüş. ama böyle bir adamla evlenmektense hiç değilse iş işten geçmeden gercek yüzünü görmüş oldugunuz için sevinmelisiniz bile. anlaşılan başka şehirde yalnız kaldıgı içinhanımefendiyle konuşup zaman geçirmeye çalışmış. çok üzücü
bu adam geri döner .
ama neden böle yaptı diye soruyorsunuz ya , bence başka adayar da var ve şu anda onları test etmekle meşkul .
size geri döner , ama ya o adaylardan ya da başka birinden öle bir kazık yiyipte döner .
ama bu dönüş aşk için mi olur mantık için mi bilemiyorum . size demiş ya çok iyisin hoşsun vs..filan belki mantığını dinleypte dönedebilir.
burada sorun onun dönemesi gelmesi filan değil .
burada sorun bence ,o döndüğünde onun karşılaşacağı ,
kendinize güveniniz, güzelliğiniz, yaptıklarını hazmetmişliğiniz olmalı ...
zayıfayın ..bu kendinize güven getirecektir..
onu umursamayın , yaptıklarını şimdi hazmetmemeiz normal ama inanın 1 hafta sonra bu his yatışacak...
o döndüğünde siz bambaşka biri olun .
bu süreçte onu aramayın ama sizden haberdar olmasını sağlayın .
eğer bir zaman sonra tekrar aramaya başlarsa siz devamını getirebilirsiniz ama bunu yapmazsa yani aramaz tamamen bitrdiğinden bir şekilde emin olursanız ya da bunu size belli ederse kendinizi çok ta üzmeyin , gönül işleri zorla olmaz bilirsiniz ,
ilerde sizi daha çok sevecek sizinde sevebiceğiniz birsini çıkarır Allah.
bir erkek içinde kendinizi çok fazla yıpratmaya , üzmeye , hayata küsmeye değimez unutmayın.
cevabını kendin vermişsin canım ,
nabız yokluyor ..
nasılsın , sen de gerçekten bitirdin mi , küsmüsün ,üzgünmüsün, yoksa bir şey olmamış gibi mi davranıyorsunki erkekler öle yapar ya genelde ...
soğuksun filan dediğine göre ya sizin onun üstüne hala düşmenizi bekliyor , soğuk olmakla iyi yapmışsınız ya da bir şey olmamış gibi davranmanızı bekliyor ...
ve soğuksun demesi ve araması bence sizden gitmediği anlamına geliyor ...ve değer verdiği anamına.
siz bu süreç içerisinde onun neler kaybettiğini ona yansıtabilirsiniz ,
gerektiğinde sizin ne kadar umursamaz ne kadar güçlü bir insan olduğunuzu ona gösterebilirsiniz ...
yıkılmadığınızı , güçlü durduğunuzu , hayatınıza devam ettiğinizi gördükçe bence pişman olacak ve peşinizden koşmaya başlayacak . çünkü erkekler ağlayan yalvaran yakaran adınlar olsun isterler böyle durumlarda karşısında , kadın ne kadar bitikse o okadar yücedir çünkü ...
ve siz ilk adımı soğuk konuşmanızla doğru bir şekilde yapmışsınız zaten ...
tekrar arayacak , hala devam ettirip ettirmediğinize bakacak , nabız yoklayacak ...
geldiğinde buluşmak da isteyecek o zaman güzelliğinzle de onu dövebilirsiniz (şahika gibi oldu)
bence siz artık ne yapacağınızı biliyorsunuz...
ben eşşek gibi pişman olacağına eminim .
hatta pişman olmaya başlamıştır bile.
şimdi bence şöle canım , bu adam ne yardan ne serden vazgeçiyor..
sizi tamamen bence kaybetmek istemiyor ama diğer kadınlara da açık durumda ..
yani bence eğer başka bir talibi olursa onarıda değerlendirme ihtimali var ..
dediğiniz gibi '' hiç hayır demedim'' demeniz ona , sizin onun cebinde olduğunuz gibi bir kanı vermiş ...
nasılsa o hep orda , herzaman arayabilceğim biri hiç olmadı tekrar geri dönebilceğim biri gibi düşünüyor bence ben aramasından onu çıkardım..
kaba tabirle '' sizi cepte görüyor''...
siz ona bunun öle olmadığını göstermelisiniz, onun için ölmediğinizi , kendi hayatınıza devam ettiğinizi , yaşanılan ayrılığı olgunlukla karşılayıp kendinizi paralamadığınızı bilmesi lazım ...
onun bence sizi kaybetme korkusunu yaşaması lazım ,
sizi cepte gördüğü için bunu yaşamamış ve bu tarz davranmasının sebebi bu .
ben bunu anladım.
ben olsam beni aradığında ona , hayatıma devam ettiğimi , yaşanılana üzüldüğümü ama bunun için hayatımı ertelemeyeceğimi , ayrılığın bende yeni kararar almama sebep olduğunu (zayıflamak vs..gibi) , bu yaştan sonra ayrılık acısını liseliler gibi yaşamayacağımı , ayrılığın ölüm olmadığını , kendisine kalbimi çok kırdığını ve ona karşı artık eskisi gibi bağlılık hissetmeyeceğimi yani kısa ''olursa olur olmazsa olmaz '' fikrinde olduğumu anlatırdım.
bunlar onun bence korkmasına sebep olacak ve pişman olacak.
işte bu erkekler , her dediğini yapan kadınları sevselerde öle olsun istemiyorlar .
erkekleri ne kadar süründürürsen o kadar değerli oluyorsun malesef , bu hep böyle olmuştur.
sen kaprisli , memnuniyetsiz bir kadın olsaydın senden iyisi olmadı emin ol. ne kadar bu erkeklere iyi davrndıkça tepene çıkarlar.
mesela çok geç saatlerde arasa açmayın ya da msnye gel derse, ben pek sevmem öyle şeyi .
ertesi gün mesela bundan dolayı hani sevgilimmisinki bu saatte aramana şaşırdım gibilerinden birşey filan sölersen , bence sendeki olası değişiklikleri görür.
sizi arkadaş olark görme ihtimali mevcut tabiki ,
ama bu durum neden aşka dönüşmesinki ?
şimdi dediğin gibi araması o kadar lafın üstüne , saçma ..
ama hiç birşey olmamış gibi davranması daha da saçma.
sen güze demişsin tel.de cevap olarak .ama gitmeden gelmezdi zaten erkeklere o kadar erken dank etseydi o zeka olsaydı oohooohhooo...
ben dediğim gibi düşünüorum bence sizi kaybetmek istemiyor ama başkarının olması fikrine de açık .
erkekler böle bir münasebette bulunduğu kadınları daha sonrasında pek arkadaş olarak görmezler , çoğu böle bir iilişkiyi bitrdikten sonra arkadaş olalıım desede bunu yapabilcek kapasiteye sahip olmuyorlar.
size tabiki arkadaş kalalım diyecek , herşeyi bitirse sizi ne sıfatla arayacak bence şu anda onu kullanıyor ama belki bu adam bildiğimiz erkeklerden değildir gerçekten öle görüyor da olabilir bu ihtimali de unutmayalım...
bence burda karar vermesi gereken kişi siz olunki bi dahaki konuşmanızda karşısına kararlı çıkın.
siz böle bir ilişkiyi sürdürmek istiyormusunuz?
onun için mücadele etmeyi göze alıyormusunuz?
ya da
ben kendime yediremem böle bir davranışı hazmedemem istemiyorum artık mı diyorsunuz?
şu an için yaptıklarını sindiremiyor olabilirsiniz ama emin olun 5 gün sonra böle hissetmeyeceksiniz.
bence siz biraz kendinize zaman verin , omu bumu diye düşünmeyin...
hayatınıza devam edin , akışına bırakın o arada karar verin eğer sizi arasa bence siz ne diyeceğinizi biliyorsunuz ,boş değilsiniz cevap verebiliyorsunuz ,ama şu an olayınız sıcak ve sağıklı düşünemiyorsunuz , bunun tek ilacı da zaman...
kendinize zaman verin gerçekten 5 güne bu hisleriniz yatışmış , daha net olacaksınız,şimdilik yapacağınız tek şey hiç birşey...bekleyeceksiniz ama onu değil kendinizi...
27 yaşındasınız gayet mantıklısınız , etkilenmemeniz olanaksız ama zamala yatışacaksınız ve kesin karar vereceksiniz.
kendiniz yazmışsınız dengesiz diye,olduki bu adam size döndü sevdi vs..vs.. evlendiniz.herşey birden yolunamı girecek??hemen dengeli davranan birimi oluverecek??? bu insanla bir ömrü nasıl geçireceksiniz?? şu an sırf ulaşılmaz olduğu için bu kadar kovalatıyor kendini size...elde ettiğinizde eski cazibesi kalmayacak ve tutarsız davranışları zamanla batmaya hatta rahatsız etmeye başlayacak ve vakit geri dönmek içinde geç olacak....zorla güzellik olmaz...şimdi olmuş gibi olsada yarın bir gün patlak verir,ümidinizi kırmak için yazmadım sakın yalnış anlamayın.ama istemediğini açıkça dile geytirmiş...
eğer kıymetinizi anlar geri gelirse o zaan kuralları siz koyarsınız peşinizen ayrılmaz ama şu durumda yapabileceğinizde bir şey yok gibi....hakkınızda hayırlısı...
canım rica ederim , umarım herşey istediğin gibi olur...
biraz kendini dinlendir, rahatla, kendinle ilgilen , başkasını düşünmeden ,bunları bir müddet düşünmemeye çalış.
ben hep bir problemle karşılaştığımda '' bir hafta sonra buna gülüp geçeceğim'' diye düşünürüm.
zaman herşeye ilaçtır.
hayırısıysa Allah yolunuzu kesiştirir mutlaka.bunun için dua et.
sevgiler:)
böyle bir adam hiçbir kadını mutlu edemez. yalnız kendi egosunu tatmin etmek icin yaratılmış gibi davranıyor. bence en kısa zamanda iletişiminizi de kesin ve kendinize yeni bir yol belirleyin. yolunuz acık olsun arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?