Çocukların elinden hayvan almaktan bıktık,benim miniklerimi de diri diri toprağa gömerken bulmuştuk
Bir tanesinin gözü topraktan çok kötü durumdaydı zor iyileştirdik neyse ki hepsi çok sağlıklı
İnsanların cins hayvan merakı yüzünden kedilerimiz bizimle kaldı kimse istemedi
Duyarlı 1 insan varsa duyarsız,duyarsızlığı geçtim hayvanlara eziyet eden 10 insan var malesef,elimizin uzanabildiğine yardımcı oluyoruz ama göremediklerimiz
Beni çok huzursuz eden bir durum bu
Çocukları hayvan sevgisiyle yetiştirmek çok çok önemli
Ben buradaki veterinere guveniyorum elinden geleni yapıyor. Ama yetersizlik cok kotu bır sey. Bir yıl once ambulans arac gelecek demisti eminim hala yıkık dökük sürekli bozulan araclar vardır. Kopeklerım ıcın cagırıyordum gelmiyorlardı arac bozuk dıye. Ben dalga gecıyorlar herhalde dedım cunku haftalar gectı oyle. Megersem gercekten bozukmus arabalar yıkık dökük. Dılekceyle yapabılecegım bir sey var mı bir sürü dilekce toplayabılırım dedım ama gelecek ambulanslar dedi. Bakayım ona da yarın gıdınce. İşte yeni yeni beslenme odakları konuldu. Ama gecmıse gore yasadıgım yer daha iyi. İnsanlar daha bilincli. Yazın her kapıda olmasa da en azından her sokakta bir artık kabı bir de su kabı var. Ah bir de canavar cocuklar olmasa. Yavru kopegın boynuna ip dolamıslar gecen gun cıkardım buyuyunce kesicek etlerini. Keske tam bir bilinclenme saglansa. Benim hic sevmedıgım hayvan var ama asla zarar vermem maymunlardan cok korkarım ve hic hoslanmam goruntulerınden, ben uzak dururum bır yerde gorsem bile. Ama bır sey de yapamam bu yuzden ona.İmkanlar kısıtlı ama dışarıda yüzlerce hayvan olduğu için mecburen güvenmek zorundayız
Onlarca sokak hayvanı ile ilgilenenler için özel klinik çok zor bütçeyi çok sarsar
Hayvanların sizin korumanız altında olduğunu söyleyin
Biz ne yapacağını nasıl bi tedavi uygulayacağını ayrıntısına kadar soruyoruz ortamını inceliyoruz zaten kötü bir ortam olunca biz müdahale ediyoruz
Kanlı ishal tedavi edilmezse ölümle sonuçlanıyor malesef