5 yavru kedicik annesiz kaldı

serapakel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
205
4
Kulakları dik,gözleri açılmış,üzerime tırmanabiliyorlar ayaktayken. Göz renkleri maviden çıkmaya baslamıs artık kendi renklerine dönüyor. Beni görebiliyorlar,sesime dogru koşuyorlar. 2 tanesi tabaktan kendi sütünü içebiliyor ama çok acemice o yuzden hepsini sırınga ile besledim. Beslenmede sorun yok ben kaç haftalık olduklarını bilmiyorum ona göre veterinere götüreceğim. 2 tanesini cocuklar yere çarptı ben gidene kadar yanlarına, muhtemelen ölecekler cok kotu gorunuyorlardı. diğer üçünü büyüteceğim sahiplendireceğim sahiplendiremediğimi kampüsüme bırakacagım, hayvan dostu bir kampüsümüz var. Benim kediye karşı aşırı alerjim var alerjik astım. Ama nedense yavruyken sorun olmuyor alerjim. Uykusuz geceler baslayacak tam vize haftası :) en ufak yorgan kıpırtımda miyyuuv miyyyuuuuv diye cırıldayan bebeklerim olacak. Bu özellikteki yavrular kaç haftalıktır lütfen söylesin bilen biri.

henüz dişleri yok sanki tırtık tırtık bir şeyler var diş yerlerinde ama aşırı ufak diş mi onlar bilmiyorum :) öyleyse yerim onun dişini ben.

benimkiler 2 aylıkken hala gözleri ne renk olacak tam belli değildi canım 3 aylıkken falan otruyo galiba renkler ya bu arada öleceklerdi galiba yazmışsın diğer ikisine keşke onları da alsaydın en azından senin yanında ölürlerdi (

yavrular bunlar kadar büyük belki cokcok azcık buyuk bile kaç haftalıktır sizce?

Eklentiler

• $ay3.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 146
hepsi güvende suan. ama yanımda değiller yarın bi veterinere götürüp sonra almayı dusunuyorum. cunku onceden hasta kedi beslemiştim cansız ortamda 10 yıl yasadıgını duymustum virüsün. korktum yanıma alamadım. Ama beslemeye gdiyorum. çok küçük daha boyutları. kafaları kendilerinden büyük :)

size özel mesaj attım...bu arada süt yerine yoğurt verseniz...süt çok gaz yapıyor yavrularda bi de yumurta da haşlayabilirsiniz...

renk zaten oturmamıs da masmavi değil gibi ya da bana öyle geldi. sanki hafif yeşil gibi. Ama 2 aylık olamayacak kadar minikler. daha tabaktan süt içemiyor hepsi.

ben size mesaj atamıyorum 100 karakter yazmanız lazım diyor ama doldurdugum halde 65 karakter var diyor kalıyor öyle .

Mesaj sayını yeterli değil sanırım özel mesaj atmak için...ben o iki yavruya takıldım veletlerin yere çarptı dediği...belki de ölmediler hala...chimneysweeper@windowslive.com bi ekleyip yerinizi söyleseniz...bi de onlara bi bakabilir misiniz yarın?hala ölmedilerse siz öğrencisiniz ortamınız müsait değildir belki bakıcak birilerini buluruz...

inşallah aynı şehirdeyizdir...sapık gibi direkt ekle dedim ama...

ben ekledim sizi. Forum kuralları sorun olacaksa silin isterseniz cevabı. Ben izmirdeyim. Yavruların hepsıne bakabılırım saat sabah 4 gıbı uyanıp besleyecegım yıne. O zaman ancak durumlarını gorebılırım.

Henüz yemek yiyemiyorlarsa 2 aylıktan küçüklerdir
Süte mutlaka su karıştırın ağır gelir henüz onlara
Su süt ve çok az nişasta ile besleyin biz minikleri hep öyle beslemiştik
Hayvansever facebook sayfalarına süt anne aranıyor diye ilan verirseniz İzmir içinden bir anne kedisi olanlar geçici olarak alıp besleyebilirler
Umarım sahiplendirebilirsiniz

Eki Görüntüle 377145 yavrular bunlar kadar büyük belki cokcok azcık buyuk bile kaç haftalıktır sizce?

Oyy ben onları ısırırımmÇok sevimliler Annesiz kalmalarına çok üzüldüm muhtemelen şuan 1.5 2 aya yakınlar.İnşallah sahiplendirebilirsiniz.Benim şuan evde beslediğim bir oğlum var azıcık kedi irisi kendileriyanında ikinci bir kedi imkansız.

Bence artık yaş mama yiyebilirler.Yaş mama alma imkanınız yoksa sütle arı mama pişirip verebilirsiniz.Ben bebekken beslemiştim kedimi şuan kedim çok sağlıklı hiçbir zararı olmadı.

kıyamam ben onlara beslediğiniz için allah sizden razı olsun. yaş mama yiyebilirler ama mamayı iyi seçmek gerekiyor. bazı kalitesiz mamalar zararlı olabiliyor. en güzeli süt şuan için. sütün içine doğal ekmek koyulabilir minik minik.

aileler çocuklarını doğru düzgün yetiştirse de yolda çocukların elinde oyuncak olan hayvanları görmesek artık....

sanırım henüz gecis donemindeler kendi baslarına sütü cok acaip içiyorlar tabagın ıcıne gırıyorlar içerken. Belki 1 haftaları daha var degısık mama yemelerı ıcın. Yarın veterınere goturecegım. Anne kedi hic yok cevremde suan. Onceden aptamil süt ile beslemiştim 1-1.5 aylık kedimi taurin vardı ıcınde cunku,sulandırmıstım onu.

Çocukların elinden hayvan almaktan bıktık,benim miniklerimi de diri diri toprağa gömerken bulmuştuk
Bir tanesinin gözü topraktan çok kötü durumdaydı zor iyileştirdik neyse ki hepsi çok sağlıklı
İnsanların cins hayvan merakı yüzünden kedilerimiz bizimle kaldı kimse istemedi
Duyarlı 1 insan varsa duyarsız,duyarsızlığı geçtim hayvanlara eziyet eden 10 insan var malesef,elimizin uzanabildiğine yardımcı oluyoruz ama göremediklerimiz
Beni çok huzursuz eden bir durum bu
Çocukları hayvan sevgisiyle yetiştirmek çok çok önemli

bu hayvanlar 4 gündür bagırıyorlar annesi nadiren de olsa gelip emzirip gidiyordu. Sogukta tek basınalardı yıne de almadım annesı var dıye. Annesı neden oyle yaptı bılmıyorum ama gece hic gelmiyordu. Gunde bir kez geliyordur ancak. En son cocukların oyuncagı olunca aldım artık mecburen. Bahceme tasısam kopegım var. Ben de kullanılmayan bir odada bıraktım sımdılık. Yarın odama alacagım. Benim bahcedekı kopegımı taslayan cocuk bu yavrulara napmaz ya. Kovdum bir de sırıta sırıta gıdıyordu utanmaz. Benım babam da kucukken cok acı cektırmıs hayvanlara ama sımdı bı haller oldu. O dıyordu alalım bakmıyor annesı dıye yıne de bekledım ben beklemeseydım keske. Tek sartı buyuyunce bır sekılde evden uzaklastırmam. Zaten ben de mecburum bunu yapmaya buyuduklerınde. Arkadaslarımdan kedı ısteyen bırı vardı bırını ona vermeyı dusunuyorum. Onemli olan yasamaları, ben her sabah okulda kahvaltı yapıyorum kedılerle kımse almazsa konvoya onlar da katılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…