• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yaşındaki yeğene cinsel istismara Yargıtay indirimi

Iliskiye girecektim vazgectim ne demek ya.
5 yasindaki cocuga o kopasica organin nasil kalkar..
Ben cocugumu ogutluyorum deyince bana kizanlar.. hic kusura bakmayin..
Kizimin babasini , amcasini , dedelerini cok seviyorum ama hic gerek yok fazla temasa..

ayakta alkışlıyorum verilen kararı....gerçekten yazık....kendi çocuğuna yapılsa ne olurdu acaba...

''ifadesinde suçlamaları kabul eden E.O., "Olay günü yeğenim evde tuvalete gitti. Tuvaletten çıkarken cinsel bölgesi görünüyordu. Bunu görünce cinsel duygularım kabardı. Bunun üzerine tuvaletin önünde cinsel istismarda bulundum. Bu olay 4- 5 saniye sürdü. Yaptığımın yanlış oldugunu düşündüğüm için pişman oldum ve ilişkiden vazgeçtim" dedi.''

aşağılık herife ne indirimi? en ağır cezayı hak ediyor. yaptığının aynısını ona yapmak lazım. vicdanlıymış pişman olmuş, vazgeçmiş miş miş miş :KK62:

''Olay günü yeğenim evde tuvalete gitti. Tuvaletten çıkarken cinsel bölgesi görünüyordu. Bunu görünce cinsel duygularım kabardı. Bunun üzerine tuvaletin önünde cinsel istismarda bulundum. Bu olay 4- 5 saniye sürdü. Yaptığımın yanlış oldugunu düşündüğüm için pişman oldum ve ilişkiden vazgeçtim"
Bak sen şuna .. ! Cinsel duyguları kabarmışmış.. Artık bu iğrenç varlıklar bez bebek'ten bile tahrik olacaklar.. Ah Ah .. eskiden böyle değildi.. Tamam böyleydi yine ama bu kadar da değildi.. Heryer sapık dolu her yer.. ! Allah Yardımcımız olsun..

Allah senin cezani versin
Seni o cezaevinden cikaranlarin bin kat daha cezasını versin

1904099_10153281652268328_9047145302725117572_n.jpg

Kusmak geldi içimden yemin ederim. Allahın belası bir de ilişkiden vazgeçtim demiş.

Back