- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.604
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Dilerseniz başka bir doktora götürün. Crpsi çok düşük değil anladığım kadarıyla yorumlayım. İlaç verdi mi? Bu ara yine salgın var. Rota değil ama rota gibi ishal kusma yoğunlukta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz kapalısınız özel msjlara sanirimDilerseniz bana özelden tahlil sonuçlarını ve ultrason raporunu atabilirsiniz, 3 ay öncesine kadar acil doktoruydum, bakabilirim sizin için
Msj attim sizeSiz kapalısınız özel msjlara sanirim
Ultrason bakıldı zaman anlamadılar mi nasıl o hale geldikiBenim oglum sadece kusma sikayetiyle apandisiti patlamak uzereyken ameliyata alindi.
Emin olamadilar, zaten apandisitten acana kadar % 100 emin olunmazmis, yetiskinlerde dahi. Goruntulemede sadece tomografide cikiyor, onu ben de istemedim dr da istemedi o yuzden ameliyata onay verdim. Nitekim apandisit ciktiUltrason bakıldı zaman anlamadılar mi nasıl o hale geldiki
Tomografi neden istemediniz ki , umarım salgındır bizimki kan değerleri kusması nasıldı gün de kaç kez kusuyor du çok geçmiş olsunEmin olamadilar, zaten apandisitten acana kadar % 100 emin olunmazmis, yetiskinlerde dahi. Goruntulemede sadece tomografide cikiyor, onu ben de istemedim dr da istemedi o yuzden ameliyata onay verdim. Nitekim apandisit cikti
Ilaç sadece antiboyotik verdi tesekur ederim evet bi salgın Da söz konusuDilerseniz başka bir doktora götürün. Crpsi çok düşük değil anladığım kadarıyla yorumlayım. İlaç verdi mi? Bu ara yine salgın var. Rota değil ama rota gibi ishal kusma yoğunlukta...
Surekli kusuyordu, cep sizin kadar yuksek degildi 32 ya da 34’tu.Tomografi neden istemediniz ki , umarım salgındır bizimki kan değerleri kusması nasıldı gün de kaç kez kusuyor du çok geçmiş olsun
Canım bundan15 yıl önce özel bir tıp merkezıne gıttık .o zaman kan aldılar ultrason çektıler idrar vs aldıkar.Bısey yok dıyıp eve yolladılar.Tabı benım bulgularım sevam edıyordu atesımde vardı.Tam 3 gün gittik oraya .En son tekrar ultrason çektıler gaz birikmesi dediler beni eve yolladılar.Tabı ben artık evde kan kustum o zaman annemler telaslandı baska bır hastaneye gıttık.Tek bır ultrasonla bu çocugun apandısı patlamıs dedıler.meğer dğer tıp merkezinin dediği gaz sıkışması olarak torumladığı benim organın parçalarıymıs.Önemli olan iyi bir doktora denk gelmek benceama benim ateşim de vardı burada.Sakın karnına sıcsk su vs koymayın çok gerek duyarsanız ayagının altına koyun tedbır amaclı.Ve hatrladıgım gönek deliğimin orası ve bastrınca sağ tarafım çok aprıyordu.İnş bişeyi yoktur miniğin.Çok geçmis olsunKaç yaşındasınız şuan daha gelişmiştir ya makineler anlar diyorum ya ultrasonu çeken hoca Apantisti gösteren bi bulgu yok dedi ama kendi cocuk dr u şüpe attı içime karnımın ortasi ağrıyor diyordu sabah
Bide şöyle birşey var çocugunuz parmak ucunda ayakta öne doğru eğilirken aağrı artıyorsa da apandısıtten süphelenılıyor.bırde karna parmakla bastırma hareketiKaç yaşındasınız şuan daha gelişmiştir ya makineler anlar diyorum ya ultrasonu çeken hoca Apantisti gösteren bi bulgu yok dedi ama kendi cocuk dr u şüpe attı içime karnımın ortasi ağrıyor diyordu sabah
Ilaç sadece antiboyotik verdi tesekur ederim evet bi salgın Da söz konusu
Merak edip yazdın için tesekur ederim canım iyi çok şükür kusması durdu karın agrisida durdu iştahı geldi az az ama kakasini halen yapmadı genel olarak Allah şükür iyiNasıl oldu oğlunn canım ?
Çok şükür canım inşallah daha iyi olurMerak edip yazdın için tesekur ederim canım iyi çok şükür kusması durdu karın agrisida durdu iştahı geldi az az ama kakasini halen yapmadı genel olarak Allah şükür iyi
Aminn canım Allah bütün yavruları korusun çok tesekur ederimÇok şükür canım inşallah daha iyi olur
Olmazsa bi iki gün daha bekleyip tekrar Dr a götürürsün
Çocuklar hasta olmasın canım yaa
Amin canım benim inşallahAminn canım Allah bütün yavruları korusun çok tesekur ederim