- 2 Ocak 2021
- 101
- 36
- 28
- 43
- Konu Sahibi Bir fikrim varr
-
Kreşe gitti 6 ay kadar sonrası malum pandemi başladı . Evet tek çocuk bundan sebepte biraz öyle ama kanitsal olarakta var benceKrese gitmiyorsa oyle olmasi cok normal. Yasitlariyla sosyallesmeyen cocuklar buyumuyor davranis olarak
Nasıl anlatim daha olgun olanlar var başını becerenler var bende kızım da fena değiliz beceririz ama gene de kızım daha becerikli olsa isterdimKucuk davranmak nasil oluyor acaba kendiniz ve kiziniz ne yapiyorsunuz?
Benim oglum da tek cocuk. Krese gonderiyorum ama hala. Yoksa cok yalniz kalir ve gelisimi geriden gelir. Tavsiyem guvendiginiz bir kresle devam edin.Kreşe gitti 6 ay kadar sonrası malum pandemi başladı . Evet tek çocuk bundan sebepte biraz öyle ama kanitsal olarakta var bence
Evet tek çocuk hep fazla ilgiyle büyüdü. Kalabalık ortam da büyüyen çocuklar başını becermeyi ogrenebiliyolar. Şu an anasınıfina gidiyo ama çok az zaten ne zamandır da kapalıydı tam şöyle bı gidemediHep evde ise büyüdüğünü hissedemez
Okula giderse arkadaşlarına uyum sağlar
Çözüm sosyalleşmek sorumluluk vermek bebek gibi sizin ona davranmamanız
Sen küçüksün yapamazsın vs diye vurgulamadan konuşmak
Benim oglum da tek cocuk. Krese gonderiyorum ama hala. Yoksa cok yalniz kalir ve gelisimi geriden gelir. Tavsiyem guvendiginiz bir kresle devam edin. Geçen sene gitti 6 ay kadar bu ara göndermez malesef eşim pandemi nedeniyle
şu kısmı anlamadım nasıl genetik oluyor? ailenizde nasıl davranışlar sergileniyorBiz de biraz genetikte de var bende hep daha küçük gibi davranirsin hala öle arkadaşlarım var bisrsuru çocukları var yemekler temizlikler o biçim ben daha yeni gelin gibiyim hepimiz 34 yaşındayız hemen hemen.
yok artık jsnckdkkd musluk falan da tamir etsin miNormalde kreş çözüm oluyor, ama pandemi döneminde öncelikler farklı, zorunluluk olmadıkça kreşe göndermek çok doğru olmuyor
evde sorumluluklar verin, ihtiyaçlarını kendisi karşılasın.
Giyinmiyorsa mesela tek başına, verin pijamalarını giyinip soyuna, giyinip soyuna öğrensin.
masadan tabağını kaldırsın, kendi yemek yemiyorsa makarna gibi basit yemeklerle yemeye başlasın. Soyacakla havuç soysun, elektrik süpürgesi eğer çok agır değilse verin odasını süpürsün vs vs..
Neden böyle yazdınız ki diyecektim ama son cümleler çok tuhaf evet djdksks havuca kadar ok ama havuç dahil sonrası olmaz.yok artık jsnckdkkd musluk falan da tamir etsin mi
Başının çaresine bakmakBaşını becermek ne demek? 2 kere yazmışsınız, ilk kez duyuyorum.
Yanlız büyüyen, evin küçüğü olan, biraz da bebeksi olmayı seven, özellikle kız çocuklarında olabiliyor, endişelenmeyin. Pandemiden sonra sosyalleştiğinde zaman zaman sizin de uyarınızla geçecektir. Ben yedi yaşında konuşmaları hareketleri bebekçe olan komşu kızının böyle olmayı sevdiğini, üç yaşında gibi davrandığında kendisini daha tatlı, sevimli bulduğunu, yapamıyoyum kiiiii, ben öyle söyleyemiyoyum kiiiii gibi tavır konuşma ve davranışlarının kusur değil tercihi olduğunu söylediğimde henüz öğrenci olduğum için bana güvenemeyip uzmana götürmüş ve birebir aynı cevapları aldıklarını söylemişlerdiMerhaba bayanlar 5 yaşına girecek kızım var. Biraz bebeksi davraniyo yaşıtlarinin arasında fark ediliyo. Genel olarak gelişim geriliği yok ama davranis olarak var. Biz de biraz genetikte de var bende hep daha küçük gibi davranirsin hala öle arkadaşlarım var bisrsuru çocukları var yemekler temizlikler o biçim ben daha yeni gelin gibiyim hepimiz 34 yaşındayız hemen hemen. Kızım için üzülüyorum bı çaresi var mı yoksa normal mi gormeliyim biraz küçük davranmasinin pek sıkıntısi yok ama yeni ortamlardan dislanabiliyo bu davranışları yüzünden
Şu kısmı biraz açar mısınız? Çok saçma geldi okuyunca, ben anlamadım herhalde.Biz de biraz genetikte de var bende hep daha küçük gibi davranirsin hala öle arkadaşlarım var bisrsuru çocukları var yemekler temizlikler o biçim ben daha yeni gelin gibiyim hepimiz 34 yaşındayız hemen hemen.
Yani onlar çok anaçlar, kırk yıllık evli koca kadınlar gibiler. Ben o kadar becerikli ve çekip çevirebilen bir yapıda değilim, halen beceremediğim işler olabiliyor evde demek istemişŞu kısmı biraz açar mısınız? Çok saçma geldi okuyunca, ben anlamadım herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?