• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 5 yaşındaki kızım için doğum günü elbisesi arıyorum.

tektanem

AyşegüL
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
305
4
118
Ankara
arkadaşlar kızımın doğum gününü hem evde hem kreşte kutlayacağız inş.ankarada uygun fiyata temiz az kullanılmış.şirin kıyafet arıyorum.fiyat uygun olursa şehir dışıda olabilir.tütülü etekli takım.elbiseler vs.resimleriyle beraber fiyatlarınıda yazın lütfen.bekliyorum...:3:

arkadaşlar kızımın doğum gününü hem evde hem kreşte kutlayacağız inş.ankarada uygun fiyata temiz az kullanılmış.şirin kıyafet arıyorum.fiyat uygun olursa şehir dışıda olabilir.tütülü etekli takım.elbiseler vs.resimleriyle beraber fiyatlarınıda yazın lütfen.bekliyorum...:3:

nice yıllara kızına ozaman :)

$IMG-20130906-WA0008.jpg$IMG-20130906-WA0013.jpg$IMG-20131010-WA0001.jpg

ben bunları yapmıstım cokta beğeni aldım fiyatta uygun isterseniz sizede yardımcı olabilirim :)

resımlerı yukleyebildim sanırım :P

mrb canım bende tütü takım yapıyorum eteği badisi tokası ile birlikte 50 tl takım piaysa fiyatlrı oldukça yüksektir ilgileinirseniz msjınızı bekliyorum

piyasa fiyatlarını tam olarak bilmiyorum daha araştırma yapmadım.bir örnek resim yollarmısın tam takım olarak görmek isterim.

slm
uzun süredir sipariş üzerine tütü yapıyorum $IMG_2558.jpg$IMG_2557.jpg
tokasıda dahil 50 tl. renk ve model tercihinize göre yapılır

Back