- 31 Mayıs 2015
- 46
- 11
- 88
- Konu Sahibi hayaller-2030
-
Çok iyiAkran kız arkadaşlarıyla arası nasıl
Çok acil pedagoga götürmelisin burada çözüm bulamazsın hormonal bir sıkıntı varsa yardımcı olurlarArkadaşlar iyi günler.Kizim 5 yaşında yaklaşık bir senedir ben erkeğim diyor. Erkek çocuk oyuncaklarını ve kıyafetlerini istiyor. Başına gelen varmı ne yapacağımı şaşırdım ne yapabilirim nasıl yol gosterebilirim
Akran kız arkadaşlarıyla arası nasıl
Pedegog desteygi alıyoruz normal bir süreç olduğunu söyledi.Oyunla anlayabileceği şekilde anlatmamı istediÇok acil pedagoga götürmelisin burada çözüm bulamazsın hormonal bir sıkıntı varsa yardımcı olurlar
Etrafında abi kuzen gibi bir idolü var mı hani belki özendiği birisi vardır çok sevdiğiPedegog desteygi alıyoruz normal bir süreç olduğunu söyledi.Oyunla anlayabileceği şekilde anlatmamı istedi
nezamandir gidiyorsunuz hiç değişim olmadimjPedegog desteygi alıyoruz normal bir süreç olduğunu söyledi.Oyunla anlayabileceği şekilde anlatmamı istedi
Aynı şeyi yaşadım. Ama erkeğim diyen bendimArkadaşlar iyi günler.Kizim 5 yaşında yaklaşık bir senedir ben erkeğim diyor. Erkek çocuk oyuncaklarını ve kıyafetlerini istiyor. Başına gelen varmı ne yapacağımı şaşırdım ne yapabilirim nasıl yol gosterebilirim
Çok tatlısınız güldürdünuz beniAynı şeyi yaşadım. Ama erkeğim diyen bendimAynı yastaydım.Ayakta işemeye bile çalıştım afedersiniz. Annemle kıyafet kavgaları yapardık.
Şimdi dönüp baktığımda babamın erkek evlat hevesinden etkilendiğimi görüyorum. Kendimi erkek evlat yerine koymaya çalışmışım. Çok şükür cinsel açıdan bir farklılığım yok. Anacağızım çok korkmuştu cinsel kimliğimden ,
Yine de uzmana danışmakta fayda var.
Yeni başladık bugün saclarinin benim gibi uzun olmasını istediğini söyledi.Anne saçımı uzat dedi mesala ..Erkeklik mevzusu genelde oyuncaklarda oyun arkadaşı seçerken ve çizgi film izlerken dile getiriyornezamandir gidiyorsunuz hiç değişim olmadimj
Evet var arkadaşımın oğluEtrafında abi kuzen gibi bir idolü var mı hani belki özendiği birisi vardır çok sevdiği
Muhtemelen ona özendiği için onunla belki daha da sağlıklı bir oyun iletişim kurmak istediği için yapıyor olabilir Bir süre görüştürmeyin ve davranışlarına tekrar bakınEvet var arkadaşımın oğlu
Burada baya sevilen bir pedagog sadece pedagog değil.Okul rehberlik öğretmeni de es zamanli terapi gibi konuşuyor kizimaPedagogunuz başarılı biri mi.
Belki baştan saviyordur sizi
Her sorunda burdaki insanlara psikolog psikiyatrist vs oneren gruptan degilim ama bu durum asiri ciddi kesinlik
Arkadaşa katılıyorum..Muhtemelen ona özendiği için onunla belki daha da sağlıklı bir oyun iletişim kurmak istediği için yapıyor olabilir Bir süre görüştürmeyin ve davranışlarına tekrar bakın
O da bişey mi benim ki ben kediyim diye agliyoArkadaşlar iyi günler.Kizim 5 yaşında yaklaşık bir senedir ben erkeğim diyor. Erkek çocuk oyuncaklarını ve kıyafetlerini istiyor. Başına gelen varmı ne yapacağımı şaşırdım ne yapabilirim nasıl yol gosterebilirim
Sizce Burdakiler pedegogtan daha iyi bir tavsiyemi verecekPedegog desteygi alıyoruz normal bir süreç olduğunu söyledi.Oyunla anlayabileceği şekilde anlatmamı istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?