• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canan_Can

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
177
16
98
33 yasındayım ve 15 yıılık evliyim.2 tane evladım var.18 yaşımda görücü usulü evlendim,ama sevdim kocamı,o da beni sevdi.10 yılımız gayet iyiydi,ufak tefek problemlerimiz olsada iyiydik yine,her evin içnde olan problemlerdi yaşadıklarımız.Ama eşim 5 yıl önce iflas etti,elindeki herşeyi kaybetti.İyi veya kötü destek oldum ona,evimizi satıp kiraya bile çıktık ama eşim bu dönemde etrafında da kimse kalmayınca,piyasadaki hayat kadınlarıyla,duygusal,fiziksel yada sadece sözel sürekli haşır neşir olmuş.Kendini rahatlatmış kendi ifadesiyle...Birsürü mesajını aramasını yakaladım yıllarca.Hepsi de farklı farklı kadınlardı.Benim muhatap olup yakaladığım bir 30 kişi vardır abartısız.Her defasında,sevgi sözcüklerine boğdu beni,affet psikolojim bozuk dedi durdu.Hepsi sabun köpüğü gibi geçici,sen ömrümsün,canımsın,bitecek hepsi düzeleceğim dedi durdu.Ama ben içimi kavuran şüpheyle haklı olarak sürekli eşimi araştırdım.Bu sefer ben araştırdıkça olaylar büyüdü inada bindi.Her hatasını meydana çıkardığımda da suçluluk psikolojisiyle şiddet de uyguluyordu.Sonra pişman olup özürler diliyordu,ağlayıp sızlıyordu.
Psikolog,psikiyatr,hacı hoca,terapist heryere gittik.Belki bugün düzelir,belki yarın düzelir diye 5 koca yıl yuvamı yıkmak istemedim.Ama hep kandırıldım.Hep cebinde benim dahi numarasını bilmediğim şifreli ikinci bir hat taşıdı.En son 6 aydır görüştüğü bir kadın varmış,sanırım onunla biraz daha ileri gitmiş.Normalde kullandığı hattının mesajlarını kendi telime yönlendirmiştim zaten.Bilmiyordu yönlendirmeyi ama temkinli davranıyordu.Benden sakladığı hattı kontürlüydü.Onda kontur falan kalmadıginda normal hattından kırk yılda bir mesaj atardı.En son bu görüştüğü bayana "güzelim oğlumun toplantısı var,yarın görüşelim tatlım" demis.Mesajlar bana gelince,yüzüne vurdum tabi.İftira atıyorsun,ispat et dedi durdu.Ben yine bana zarar vermesinden korktuğum için 15 yıldır ilk defa ailemin yanına sığındim ve mesajların bana da geliyor.Şu saatte şu kadınla mesajlaşamların var dedim.Bu bana fiziksel saldıramayınca,var mı nikah kıydım ben ona,var mı çocuğum var ondan,bıktım senden,kara bela gibi araştırıyorsun beni,sana olan sevgimi bilmiyorsun falan dedi.İyi dedim madem yeni eşinle mutluluklar ben gelmiyeceğim dedim.Sonra yine özürler,ağlamalar,sen beni tahrik ettin ondan dedim,kuran çarpsın,evlatlarımın üzerine yemin ederim ne nikah var ne çocuk deyip durdu.
AİLEME DE HİÇBİRŞEYİMİ ANLATMADIM YILLARCA,DIŞARDA DA HEP İYİ AİLE TABLOSU SERGİLEMEK İÇİN.Kendimi yıprattım,kocam olacak adamda nasıl olsa bu kadın bizi hep iyi gösteriyor,benim pisliklerimi duyurmuyor kimseye diye,hiç düzelme yoluna gitmedi.Hiçbir sorunumu kimseye demedim yıllarca.Aileme de yaşadığım herşeyi anlatınca,haliyle onlarda bu iş bitti,dönmeyeceksin diyorlar.Biz senin maddi manevi arkandayız diyorlar.20 gündür ailemin yanındayım,sonuç olarak eşim 3 gün önce benimle işyerimde görüşmek istedi.Ben de ailemin evine gel,orda konuşalım dedim.Geldi eve herkes eteklerindeki taşı döktü.Tüm bu suçlamaları kabul etti.Ben çocuklarım ve karım olmadan duramam.Düzeleceğim,karımın kıymetini bileceğim.Bir şans daha dedi ama bana 5 yıldır bu masalları anlattığı için hiç samimi gelmedi.Gözlerinde bu işleri buraya getirdim diye bir kin ve acayip bir pişkinlik hissettim.Boşanma konuşulmadı ama biraz daha ayrı duralım dedik bana da geldim ayağına daha da seni aramam dedi.Yine sorumluluğu bana attı.Çok uzun oldu ama çok dertliyim.Bu özeti daha yaşadıklarımın detaylara girsem yetmez bu sayfalar.Yine benim herşeyi kabul edip toparlayacağım düşüncesiyle,gayet rahat.Ayrıca eminim hala da bu son görüştüğü bayanla devam ediyor.18 yaşımdan beri hayatımın hatırladığım kısmının çoğunu bu adamla geçirince,salak gibi aptal gibi bitiremeceğimi,sudan çıkmış balığa döneceğimi düşünüyorum.Çocuklarıma kıyamıyorum.İçimdeki küçücük bir ses düzelir belki,kaç yıllık kocan diyor ama o cehenneme dönmek de istemiyorum.Ayrıca 7-8 ay önce hpv virüsü kaptığım ortaya çıktı.HPVTip 18,rahim ağzı kanseri lezyonu,doktor %90 cinsel yolla bulaşmış dedi :(

Son düzenleme:
33 yasındayım,15 yıılık evliyim,2 tane evladımız var.18 yaşımda görücü usulü evlendim,ama sevdim kocamı,o da beni sevdi,10 yılımız gayet iyiydi,ufak tefek problemlerimiz olsada iyiydik yine,her evin içnde olan problemler dedik hep. Ama eşim 5 yıl önce işini batırdı iflas etti,elindeki herşeyi kaybetti,iyi veya kötü destek oldum ona,evimizi satıp kiraya bile çıktık,ama eşim bu dönemde etrafında da kimse kalmayınca,piyasadaki hayat kadınlarıyla,duygusal,fiziksel yada sadece sözel sürekli haşır neşir olmuş,kendini rahatlatmış kendi ifadesiyle,birsürü mesajını aramasını yakaladım yıllarca,hepsi de farklı farklı kadınlardı,benim muhatap olup yakaladığım bir 30 kişi vardır abartısız.her defasında,sevgi sözcüklerine boğdu beni,affet psikolojim bozuk dedi durdu,hepsi sabun köpüğü sen ömrümsün,canımsın dedi,bitecek,düzeleceğim dedi durdu,ama ben içimi kavuran şüpheyle sürekli eşimi araştırdım,çok inceledim,bu sefer ben araştırdıkça olaylar büyüdü inada bindi,her hatasını meydana çıkardığımda da suçluluk psikolojisiyle şiddet de uyguluyordu her defasında,sonra pişman olup özürler diliyordu,ağlayıp sızlıyordu.psikolog,psikiyatr,hacı hoca,terapist heryere gittik,belki bugün düzelir,belki yarın düzelir,5 koca yıl yuvamı yıkmak istemedim,ama hep kandırıldım,hep cebinde benim dahi numarasını bilmediğim şifreli 2.bir hat taşıdı,en son 6 aydır görüştüğü bir kadın varmış,sanırım onunla ileri gitmiş,mesajlarını kendi telime yönlendirmiştim zaten,mesajlar bana gelince,yüzüne vurdum,iftira atıyosun,ispat et dedi durdu,ben yine bana zarar vermesinden korktuğum için 15 yıldır ilk defa ailemin yanına sığınıp,mesajların bana da geliyor,şu saatte şu kadınla mesajlaşamların var deyince,bu bana fiziksel saldıramayınca,varmı nikah kıydım ben ona,var mı çocuğum var ondan,bıktım senden,kara bela gibi araştırıyorsun beni,sana olan sevgimi bilmiyorsun,iyi dedim madem yeni eşinle mutluluklar ben gelmiyeceğim dedim,sonra yine özürler,ağlamalar,sen beni tahrik ettin ondan dedim,kuran çarpsın,evlatlarımın üzerine yemin ederim öyle birşeyim yok,deyip durdu.AİLEME HİÇBİRŞEYİMİ ANLATMADIM YILLARCA,DIŞARDA DA HEP İYİ AİLE TABLOSU SERGİLEMEK İÇİN,kendimi yıprattım,kocam olacak adamda nasıl olsa bu kadın bizi hep iyi gösteriyor,benim pisliklerimi duyurmuyor kimseye diye,hiç düzelme yolune gitmedi,hiçbir sorunumu kimseye demedim yıllarca,aileme de yaşadığım herşeyi anlatınca,haliyle onlarda bu iş bitti,dönmeyeceksin diyorlar,biz senin maddi manevi arkandayız diyorlar.20 gündür ailemin yanındayım,sonuç olarak eşim 3 gün önce benimle işyerimde görüşmek istedi,ben de ailemin evine gel,orda konuşalım dedim,geldi,herkes eteklerindeki taşı döktü,tüm suçlamaları kabul etti,ben çocuklarım ve karım olmadan nefes alamıyorum,düzeleceğim,karımın kıymetini bileceğim,1 şans daha dedi,ama bana 5 yıldır bu masalları anlattığı için hiç samimi gelmedi,gözlerinde bu işleri buraya getirdim diye bir kin ve acayip bir pişkinlik hissettim,boşanma konuşulmadı ama biraz daha ayrı duralım dedik bana da geldim ayağına daha da seni aramam deyip,yine sorumluluğu bana attı,ne yapmalıyım,çok uzun oldu ama çok dertliyim,bu özeti daha yaşadıklarımın detaylara girsem yetmez bu sayfalar,akıl verin arkadaşlar allah aşkına,yine benim herşeyi kabul edip toparlayacagım düşüncesiyle,gayet rahat ve eminim hala da bu son görüştüğü bayanla devam ediyor.18 yaşımdan beri hayatımın hatırladığım kısmının çoğunu bu adamla geçirince,salak gibi aptal gibi bitiremeceğimi,sudan çıkmış balığa döneceğimi düşünüyorum,çocuklarıma kıyamıyorum,içimdeki küçücük bir ses düzelir belki,kaç yıllık kocan diyor ama o cehenneme dönmek de istemiyorum.
30 ayrı kadınla aldatılmak ve ayrılamamak mı:KK57::KK57::KK57:

Siz fedakarlık yaptıkça o daha çok istemiş, daha çok istemiş.

5 yıl içersinde düzelmeyen adam daha da iflah olmaz. Aileniz de arkanızda, işiniz de var.

Kendini hayat kadınlarıyla tatmin edecek kadar aşağılık bir adamla ayrılarak hem kendinize hem çocuklarınıza iyilik ettiniz.

Kararınızdan dönmeyin.

33 yasındayım,15 yıılık evliyim,2 tane evladımız var.18 yaşımda görücü usulü evlendim,ama sevdim kocamı,o da beni sevdi,10 yılımız gayet iyiydi,ufak tefek problemlerimiz olsada iyiydik yine,her evin içnde olan problemler dedik hep. Ama eşim 5 yıl önce işini batırdı iflas etti,elindeki herşeyi kaybetti,iyi veya kötü destek oldum ona,evimizi satıp kiraya bile çıktık,ama eşim bu dönemde etrafında da kimse kalmayınca,piyasadaki hayat kadınlarıyla,duygusal,fiziksel yada sadece sözel sürekli haşır neşir olmuş,kendini rahatlatmış kendi ifadesiyle,birsürü mesajını aramasını yakaladım yıllarca,hepsi de farklı farklı kadınlardı,benim muhatap olup yakaladığım bir 30 kişi vardır abartısız.her defasında,sevgi sözcüklerine boğdu beni,affet psikolojim bozuk dedi durdu,hepsi sabun köpüğü sen ömrümsün,canımsın dedi,bitecek,düzeleceğim dedi durdu,ama ben içimi kavuran şüpheyle sürekli eşimi araştırdım,çok inceledim,bu sefer ben araştırdıkça olaylar büyüdü inada bindi,her hatasını meydana çıkardığımda da suçluluk psikolojisiyle şiddet de uyguluyordu her defasında,sonra pişman olup özürler diliyordu,ağlayıp sızlıyordu.psikolog,psikiyatr,hacı hoca,terapist heryere gittik,belki bugün düzelir,belki yarın düzelir,5 koca yıl yuvamı yıkmak istemedim,ama hep kandırıldım,hep cebinde benim dahi numarasını bilmediğim şifreli 2.bir hat taşıdı,en son 6 aydır görüştüğü bir kadın varmış,sanırım onunla ileri gitmiş,mesajlarını kendi telime yönlendirmiştim zaten,mesajlar bana gelince,yüzüne vurdum,iftira atıyosun,ispat et dedi durdu,ben yine bana zarar vermesinden korktuğum için 15 yıldır ilk defa ailemin yanına sığınıp,mesajların bana da geliyor,şu saatte şu kadınla mesajlaşamların var deyince,bu bana fiziksel saldıramayınca,varmı nikah kıydım ben ona,var mı çocuğum var ondan,bıktım senden,kara bela gibi araştırıyorsun beni,sana olan sevgimi bilmiyorsun,iyi dedim madem yeni eşinle mutluluklar ben gelmiyeceğim dedim,sonra yine özürler,ağlamalar,sen beni tahrik ettin ondan dedim,kuran çarpsın,evlatlarımın üzerine yemin ederim öyle birşeyim yok,deyip durdu.AİLEME HİÇBİRŞEYİMİ ANLATMADIM YILLARCA,DIŞARDA DA HEP İYİ AİLE TABLOSU SERGİLEMEK İÇİN,kendimi yıprattım,kocam olacak adamda nasıl olsa bu kadın bizi hep iyi gösteriyor,benim pisliklerimi duyurmuyor kimseye diye,hiç düzelme yolune gitmedi,hiçbir sorunumu kimseye demedim yıllarca,aileme de yaşadığım herşeyi anlatınca,haliyle onlarda bu iş bitti,dönmeyeceksin diyorlar,biz senin maddi manevi arkandayız diyorlar.20 gündür ailemin yanındayım,sonuç olarak eşim 3 gün önce benimle işyerimde görüşmek istedi,ben de ailemin evine gel,orda konuşalım dedim,geldi,herkes eteklerindeki taşı döktü,tüm suçlamaları kabul etti,ben çocuklarım ve karım olmadan nefes alamıyorum,düzeleceğim,karımın kıymetini bileceğim,1 şans daha dedi,ama bana 5 yıldır bu masalları anlattığı için hiç samimi gelmedi,gözlerinde bu işleri buraya getirdim diye bir kin ve acayip bir pişkinlik hissettim,boşanma konuşulmadı ama biraz daha ayrı duralım dedik bana da geldim ayağına daha da seni aramam deyip,yine sorumluluğu bana attı,ne yapmalıyım,çok uzun oldu ama çok dertliyim,bu özeti daha yaşadıklarımın detaylara girsem yetmez bu sayfalar,akıl verin arkadaşlar allah aşkına,yine benim herşeyi kabul edip toparlayacagım düşüncesiyle,gayet rahat ve eminim hala da bu son görüştüğü bayanla devam ediyor.18 yaşımdan beri hayatımın hatırladığım kısmının çoğunu bu adamla geçirince,salak gibi aptal gibi bitiremeceğimi,sudan çıkmış balığa döneceğimi düşünüyorum,çocuklarıma kıyamıyorum,içimdeki küçücük bir ses düzelir belki,kaç yıllık kocan diyor ama o cehenneme dönmek de istemiyorum.
Bu yapılanları hazmedip devam edebilmek için hatli geniş bir mide lazım

5 yıl boyunca nasıl sabredebildin anlayamıyorum ve hala da ayrılıp ayrılmama konusunda tereddüttesin

İyimisiniz siz ,
Çocuklarını babasız büyüten bir kadın tek siz olmayacaksınız sonda olmayacaksınız ,
Sayısını bilmediğiniz ilişkiler de koşuyor hayatı sadece yalan ve dolan,
Peki bu yavrulara örnek bir baba olacak mı bu adam ozaman siz düşünürken bunlarıda düşünün bakalım,
Ayrılıp ayrılmamak sizin tercihiniz bu konuda yorum yapma gibi bir lüksüm yok
Ama olanlar mide bulandırıcı .....

Ayrılmayacaktınız madem niçin araştırıp bulup ortaya çıkardınız ki?

Bence çoktan bitirilmesi gereken bir evlilik maalesef.
Geçmiş olsun.. Üzülmeyin. Kendisi için üzülünmeyi haketmeyen bir eş eşiniz çünkü.

Son düzenleme:
Her türlü haltı ye tonlarca hayat kadınıyla aldat üstüne yetmezmiş gibi şiddet uygula !!! Bence kararından dönmemelisin.Bu adamda hastalık olmuş 1 kadın değil 30 ve daha fazlası ne demek mide bulandırıcı...Seni ve çocuklarını haketmiyor bırak kendi pisliğinde boğulsun yoksa bir gün gelir ruh ve sinir hastalıkları hastanesini boylarsın hayatın bitmiş olur ve o 2 çocuk perişan olur, kocan için karı kızlarla hayat devam eder....Daha çok gençsin .Affedilecek hata var , affedilmeyecek hata var bence bir an önce dava aç ve bu adamdan kurtulmaya bak.

Çok naif bir bayansınız. Gereksiz bir ahlak dürtüsüne kapılıp yıllarca pisliği örtmüşsünüz ancak bu durumda utanması gereken siz değildiniz, ki nafile bir çaba olmuş. Düzelir diye umup rezilliği açık etmemişsiniz ama ters tepmiş nasıl olsa ağzını açmıyor diye tepenize bindikçe binmiş.
Ve üzgünüm ama ne size ne de çocuklarına zerre değer vermiyor bu adam. Verse onca kirli kadınla olup, pisliğini üzerine sıvayıp sonra da çocuklarının yaşadığı eve gelmezdi. Bunu yediremezdi en başta.
Şu an el alem ne der, karısı çocukları alıp 15 yıldan sonra gitti demesinler diye dönün istiyor.
E bir de masum, kolayca yönetebildiği bir kadın var elinde, kaybetmek istemiyor. Donunu yıkayan, yemek yapan, çocuklarına annelik yapan birini kaybetmek istemiyor. O da biliyor o görüştüğü kadınlar sizin çeyreğiniz olamaz, ama onlarla oynaşıp, işin zor kısmını yapan birisinin de olmasını istiyor. Aileyi siz ayakta tutacaksınız o da keyfine bakacak. Tek istediği bu. Ama yok öyle iş, hem pastam dursun hem karnım doysun diyor. Lütfen kanmayın, boşanın hazır aileniz de arkanızdayken.

Tekrar birleşseniz dahi, eşiniz sizi yine aldatır. adamın huyu bu.. Bildiğin yoldan çıkmış... Bence ayrılmışken ve ailen senin yanındayken, dönmeyin.. ne halt ederse etsin.. kendi yolunuza bakın..

Başına taşlarla süslü boynuz takmış eşin. Daha neyi düşünüp yıpranacaksın?
Hiçbir şekilde düzelmez. Yinede son karar senin tabi ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back