• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yıl sonra yine ayrılık, arkadaşlar ne olur yardım edin.

emin ol aklındasınız.size sevgiden dha çok saygı duyuyor..
şöle bir etrafa bakıpta gelecekmiş gibi hissediyorum. aramayın sabredin.

işte sen de farkettin düşününce. aslında sen de ondan vazgeçtin. böyle dengesiz birinin sana ve diğer kadınlara uyacagını sanmıyorum. kadınlar ayağı yere basan, sözlerine güvenebilecegi, kendisini yarı yolda bırakmayacak, kişilikli erkeklerden hoşlanırlar. sen de bu durumu kabullendiğin için çok mutlu oldum inan. öyle dengesiz erkekler için üzüldüğümüze değmez. şimdi çok takdir ettim seni. yolun açık olsun ve hakettiğini düşündüğün mutluluğu yakalarsın inşallah canım

eslaaacım tşk ederim.
düşününce dank diyor insanın kafasına.aslında ben hep birini gerçekten severse çok mükemmel bir eş olacak diyordum.birde galiba burç takıntım buna neden oldu.yengeç erkeği.eski eşimle yaşayamadığım herşey vardı bunda.ev işlerinde yardımcı olan,oturup konusabildiğim beni dinleyen üzülmemi istemeyen falan falan...
bulamam gibi geldi böyle uyumu bir daha.ama taaa ilk tanıdığım günden itibaren düşününce dengesizliği tüm artılarını sildi sanırım.
ya da kendimi kandırıyorumdur :)
ama ben kimsenin oyuncağı değilim.kimse bana canı istediğinde "olur gibi gelmişti" deyip umut veripde sonra "olmadı" deyip umutlarımı kıramaz.
kimse beni canı istediğinde arayıp canı istemediğinde sallayamaz.
ben o kadarda değersiz değilim yani.bunları haketmiyorum.
ileride pişman olmayacağım bir karar verdim buna eminim.acısıda hazmedemediklerimde geçiyor zamanla.
geçecekte...aşk uğruna kimse ölmemiştir.
sanırım bir gün o pişman olsada bende tüm köprüler yıkılmış olacak çoktan.desteğin için çok teşekkür ederim.yazmak bile rahatlatıyor insanı.
seninde hep-çok mutlu olman dileğimle.

eslaaacım tşk ederim.
düşününce dank diyor insanın kafasına.aslında ben hep birini gerçekten severse çok mükemmel bir eş olacak diyordum.birde galiba burç takıntım buna neden oldu.yengeç erkeği.eski eşimle yaşayamadığım herşey vardı bunda.ev işlerinde yardımcı olan,oturup konusabildiğim beni dinleyen üzülmemi istemeyen falan falan...
bulamam gibi geldi böyle uyumu bir daha.ama taaa ilk tanıdığım günden itibaren düşününce dengesizliği tüm artılarını sildi sanırım.
ya da kendimi kandırıyorumdur :)
ama ben kimsenin oyuncağı değilim.kimse bana canı istediğinde "olur gibi gelmişti" deyip umut veripde sonra "olmadı" deyip umutlarımı kıramaz.
kimse beni canı istediğinde arayıp canı istemediğinde sallayamaz.
ben o kadarda değersiz değilim yani.bunları haketmiyorum.
ileride pişman olmayacağım bir karar verdim buna eminim.acısıda hazmedemediklerimde geçiyor zamanla.
geçecekte...aşk uğruna kimse ölmemiştir.
sanırım bir gün o pişman olsada bende tüm köprüler yıkılmış olacak çoktan.desteğin için çok teşekkür ederim.yazmak bile rahatlatıyor insanı.
seninde hep-çok mutlu olman dileğimle.

kendine güvenen güçlü bir kadın gördüm karşımda. çoookk tebrik ediyorum. bence bundan sonra ararsa açmayın , mesajlarına cevap vermeyin bile. o bu kadar ilgiyi bile haketmiyor. siz o kadar güçlüsünüz ki bu gibi dengesizliklere papuç bırakmadınız. tebriklerrrr

emin ol aklındasınız.size sevgiden dha çok saygı duyuyor..
şöle bir etrafa bakıpta gelecekmiş gibi hissediyorum. aramayın sabredin.

evet sevgiden çok mantıkla yaklaşıyor bana.ailesi beni çok istiyor.karakter olarak beni tandıki allah her kula senin gibi bi eş nasip etmez diyebildi.ve cocuğuyla aram çok iyi.bunlar mantıktır.ama o aşkda istiyor.yani 4-4 lük.bu kimsede yoktur.dank dicektir kafası ama sanırım ben o kadar gurursuz değilim.denedim ama olmadı cümlesini artık kolay kolay unutabileceğimi sanmıyorum.ha dönermi dönmezmi bilmem ama altın yumurtlayan tavuğu kendi eliyle kesti...

ha bu arada kilo vermeyede çalışın kendinizi mutlu edin..

zaten kilo vermeye başlamıştım.onunla daha önceki izinde görüştüğümüzden bu iznine kadar 9 kilo vermiştim.daha da vereceğim elbet.ama o bunu anlamayacak kadar aptalsa yapabilecek bişeyim yok...ha kilo elbette vericem.zaten hırslıydım bu konuda ama onun bu davranışı daha çok hırslandırdı beni.

kendine güvenen güçlü bir kadın gördüm karşımda. çoookk tebrik ediyorum. bence bundan sonra ararsa açmayın , mesajlarına cevap vermeyin bile. o bu kadar ilgiyi bile haketmiyor. siz o kadar güçlüsünüz ki bu gibi dengesizliklere papuç bırakmadınız. tebriklerrrr

eslaaacım,öyle olmak zorundayım.aslında güçlü değilim.çok kırılgan biriyimdir.ama elimden bişey gelmez ki.kimse kimseyi zorla sevemez.bende bana bu yaptığını unutacak sineye çekecek kapasitede biri değilim.
hem nasipse olur nasip değilse kendimi paralasam ne fayda.
olmayacaksa olmaz zaten.üzüldüm evet çok ağladım ama geçti.umurumdada değil.aslında aramıştı.dün.küsmüyüz diye soruyor.tutuk tutuk ( soğuk ) konuşuyormuşum.öyle diyor.
delirmemek içten değil.o konuşmayı nasıl olmamış sayabilir.sanırım nabız yokluyor.
ama şunu biliyorum her ne kadar arkadaşız dese de ben asla eskisi gibi olamam ona karşı.bir gün dönse bile aklı başına gelse bile ben nasıl güvenirim? nasıl unuturum herşeyi?
bu çok zor.vururum çünkü yüzüne kendimi biliyorum.
o yüğzden en mantıklısı "Allah seni ıslah etsin" diyip kenime yeni bir sayfa açmak ve o sayfada ona yer asla vermemek

evet sevgiden çok mantıkla yaklaşıyor bana.ailesi beni çok istiyor.karakter olarak beni tandıki allah her kula senin gibi bi eş nasip etmez diyebildi.ve cocuğuyla aram çok iyi.bunlar mantıktır.ama o aşkda istiyor.yani 4-4 lük.bu kimsede yoktur.dank dicektir kafası ama sanırım ben o kadar gurursuz değilim.denedim ama olmadı cümlesini artık kolay kolay unutabileceğimi sanmıyorum.ha dönermi dönmezmi bilmem ama altın yumurtlayan tavuğu kendi eliyle kesti...

zaten kilo vermeye başlamıştım.onunla daha önceki izinde görüştüğümüzden bu iznine kadar 9 kilo vermiştim.daha da vereceğim elbet.ama o bunu anlamayacak kadar aptalsa yapabilecek bişeyim yok...ha kilo elbette vericem.zaten hırslıydım bu konuda ama onun bu davranışı daha çok hırslandırdı beni.

:39:bunu onun için deil kendin için yap.. ve sana bu konuda hırs verdiyse kendisine tşk ederiz ayriyeten:31:
:57:

O adamdan cacık olmaz.
At gitsin seni üzecekse.
Kesin ve net.
Hiç bekletme. Aman aman..
Bir öyle bir böyle...
Ama burçlara da yıkma bu durumu. Yengeç erkekleri son derece duygusal ve sıcak kanlıdır.
Kendi burcumdan biliyorum ya :79:

O adamdan cacık olmaz.
At gitsin seni üzecekse.
Kesin ve net.
Hiç bekletme. Aman aman..
Bir öyle bir böyle...
Ama burçlara da yıkma bu durumu. Yengeç erkekleri son derece duygusal ve sıcak kanlıdır.
Kendi burcumdan biliyorum ya :79:

:) burçlara yıkmıyorum asla.aksine bir yengeç erkeğinin ne kadar mükemmel bir eş olacağınıda biliyorum.
hatta daha öncede dedim insanlığına karakterine asla diyecek lafım yok.aramızda ki uyum ise tek kelime ile mükemmeldi.
ama o karasızlığı,bir gün bişey söyleyip ertesi gün vazgeçişi,gel gitleri beni gerçekten çileden çıkardı artık.
kendini benim yerime koy hayal...
tamam yengeç ama
sana aylarca umut verici konuşuyor.sonra birden biz arkadaşız demeye başlıyor.
geliyor.çarşamba günü sana bir süprizim var ve ciddi bir konu diyor ( sen olsan bundan ne anlarsın)
sonrada süprizin neydi dediğimde bilmem unuttum diyor.
ve en son gün gelip umut verdim evet olur sandım ama olmadı sonra bi ilişkiye başlarsam üzülürsün arkadaşız diyip işin içinden çıkıveriyor.
2 gün hiç aramıyor.2.gün arayıp küsmüyüz ben bişey yapmadım ki diyor.
delirmemk içten bile değil.
ne kadar mükemmel olursa olsun bu kararsızlıkla olmaz ki...bende insanım ya oyuncakmıyım ben.canı isticek umut vercek canı isticek denedim olmadı diyip sıyrılcak canı isticek arıcak canı isticek günlerce aramıcak ben neyim yaaaa...
bişey ya olur yada olmaz.ya vardır yada yoktur.
bunun ötesi olamaz ki.ki 2 sene gibi bi zamandan bahsediyoruz.hep böyleydi.etrafında konuşacak zaman geçirecek başka kadınlar olurdu beni aramak aklına bile gelmezdi.sonra diğerlerinden sıkılınca yada diğerleri onla görüşmeyi kesince beni arardı.biz konuştuğumuz sırada o diğerlerinden biri bunu aradığında tekrar beni bırakıp onla konuşmaya başlardı.
en son olanlar da artık buna kapak oldu yani.
tamam iyi bir insan.kötülüğünü görmedim.
ama düşünüyorum evli yürütemiyor suçlu karısı.hadi öyle diyelim.e nişanlandı nişanlısı nişanı attı.ben vazgeçtim.eee hep kadınlar suçluda o melek mi?
ona bişey duyar söylersin biri ile ilgili güvenirsin.ilk işi hemen o hakkında bişey söylediğin kişiyi arayıp anlatmak.ya kardeşim ben güvenmişim sana anlatmışım ne diye yumurtluyosun hemen.
bilemiyorum.iyi yönleri çok evet ama bu bana ters gelen yönlerinide görmezden gelemiyorum

yazı uzundu gerçekten ama sabırla okudum :)

benden sana tek tavsiye umrunda bile olmasın arkadaşım. unut bir an önce yoksa sana acıdan başka bişey vermeyecek bu iş ben onu anladım. nasıl unutucam uzaktan söylemek kolay diyosun şuan dimi. evet uzaktan söylemek kolay ama unutacaksın, kitap okuyacaksın dışarı çıkıp gezip tozacaksın, kendine bakacaksın kendini seveceksin ve unutacaksın. sürekli onu düşünerek saramazsın bu yarayı yeni uğraşlar bulacaksın kendine!

anladığım kadarıyla bu adam ne istediğini bilmiyor. yada seni istiyor ama değer vermiyor. bi git bi gel nasılsa bekleyeni var dimi. her çiçekten bal alır sonra yine gelir beni seveni koklarım mantığı. bide evlenmiş boşanmış neyin ne olduğunu bilen bi adam çok yazık.

tabiki uzaktan konuşmak kolay ama hiç bişey yaşanmadan öğrenilmiyor emil ol. tecrübeyle sabit bu söylediklerim. boşver nasılsa birgün ... geri dönecek. sen o günün tadını çıkarmaya bak ;)

yanlış bişi söylediysem kusura bakma lütfen, düşüncelerim bunlar!

Son düzenleyen: Moderatör:
yazı uzundu gerçekten ama sabırla okudum :)

benden sana tek tavsiye umrunda bile olmasın arkadaşım. unut bir an önce yoksa sana acıdan başka bişey vermeyecek bu iş ben onu anladım. nasıl unutucam uzaktan söylemek kolay diyosun şuan dimi. evet uzaktan söylemek kolay ama unutacaksın, kitap okuyacaksın dışarı çıkıp gezip tozacaksın, kendine bakacaksın kendini seveceksin ve unutacaksın. sürekli onu düşünerek saramazsın bu yarayı yeni uğraşlar bulacaksın kendine!

anladığım kadarıyla bu adam ne istediğini bilmiyor. yada seni istiyor ama değer vermiyor. bi git bi gel nasılsa bekleyeni var dimi. her çiçekten bal alır sonra yine gelir beni seveni koklarım mantığı. bide evlenmiş boşanmış neyin ne olduğunu bilen bi adam çok yazık.

tabiki uzaktan konuşmak kolay ama hiç bişey yaşanmadan öğrenilmiyor emil ol. tecrübeyle sabit bu söylediklerim. boşver nasılsa birgün ... geri dönecek. sen o günün tadını çıkarmaya bak ;)

yanlış bişi söylediysem kusura bakma lütfen, düşüncelerim bunlar!

bu cümlene bayıldım :))))
valla cnm evet unut demek kadar kolay olmuyor unutmak.yasadığım haksızlığı hala hazmedemiyorum.belkide hayırlsıı bu biliyorum.ama neden soruları yiyor beynimi.neden böyle oldu neden bi günde değişti.yarın bana ne getirecek ne gösterecek bilmiyorum.çok uyumluyuz sanmıştım.aslında dengesizliği haricinde tüm istediğim eş adayı özelliklerine sahipti.
hayatına başkası girdi desem 3 günde nasıl olabilir ki...bildiğim tek şey bana umut verdi sonrada denedim olmadı dedi çıktı işin içinden.
dua etmiyorum artık ona.ama bedduam onunla.beni çok yıktı çünkü.
ha bir gün dönermi bilmiyorum.bi arkadaş daha demiş döner,birinden bi kazık yer döner demiş.ne kıymeti olacak ki? belki dönecek.belki pişman olacak.belki hayatına coktan birini sokacak.belki hiç pişman olmayacak.belki belki belki.....
ama her durumdada ben yasadığım yıkımla,güvenimin bir kez daha kırılmasıyla ve üzüldüğümle kalacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
daha önce bir deneyimin olmuş iyi düşün derim ben ...evlilik kararı tekrar alacaksan anlattığın kadarıyla adam gelgitleri olan kararsız birine benziyor peki bu adam evlenincede böyle olacaksa ?seni tutarsız hareketleri ve tavırlarıyla üzecekse ve sen onun facedeki kız arkadaşları yüzünden kıskançlık krizlerine gireceksen değermi tüm bunlara bi düşün istersen ? tekrar hayatında bir hata yapmada geç olsun güç olmasında hayatınıza girecek güzellikler ... madem tekrardan evlenmeyi düşünüyosunuz ayaklarınızı yerden kesecek biri olana kadar bekleyin derim .. mutluluklar

bu cümlene bayıldım :))))
valla cnm evet unut demek kadar kolay olmuyor unutmak.yasadığım haksızlığı hala hazmedemiyorum.belkide hayırlsıı bu biliyorum.ama neden soruları yiyor beynimi.neden böyle oldu neden bi günde değişti.yarın bana ne getirecek ne gösterecek bilmiyorum.çok uyumluyuz sanmıştım.aslında dengesizliği haricinde tüm istediğim eş adayı özelliklerine sahipti.
hayatına başkası girdi desem 3 günde nasıl olabilir ki...bildiğim tek şey bana umut verdi sonrada denedim olmadı dedi çıktı işin içinden.
dua etmiyorum artık ona.ama bedduam onunla.beni çok yıktı çünkü.
ha bir gün dönermi bilmiyorum.bi arkadaş daha demiş döner,birinden bi kazık yer döner demiş.ne kıymeti olacak ki? belki dönecek.belki pişman olacak.belki hayatına coktan birini sokacak.belki hiç pişman olmayacak.belki belki belki.....
ama her durumdada ben yasadığım yıkımla,güvenimin bir kez daha kırılmasıyla ve üzüldüğümle kalacağım.

hayatına 3 günde nasıl biri girer demişsin nerden biliyosun yedekte birini tutmadığını :) bence dua da etme beddua da etme... bazı şeylerin nedeni yoktur hayatta, anlayamazsın nasıl olduğunu neden olduğunu... sana tavsiyem düşünmemeye çalış olur mu? yeni bi uğraş bul kendine unutma çalışmak düşünmenin düşmanıdır... umarım tez vakitte sararsın yaralarını...

daha önce bir deneyimin olmuş iyi düşün derim ben ...evlilik kararı tekrar alacaksan anlattığın kadarıyla adam gelgitleri olan kararsız birine benziyor peki bu adam evlenincede böyle olacaksa ?seni tutarsız hareketleri ve tavırlarıyla üzecekse ve sen onun facedeki kız arkadaşları yüzünden kıskançlık krizlerine gireceksen değermi tüm bunlara bi düşün istersen ? tekrar hayatında bir hata yapmada geç olsun güç olmasında hayatınıza girecek güzellikler ... madem tekrardan evlenmeyi düşünüyosunuz ayaklarınızı yerden kesecek biri olana kadar bekleyin derim .. mutluluklar

haklısınız...ama insan işte bazen gerçekleri görsede görmemzliğe vuruyor.sanırım etrafımdaki tüm arkadaşlarım evlenip çoluk cocuga karısınca evlenmek bir bebek sahibi olmak bir tutku oldu bu aralar bende.
ona sorarsan bu dengesizlikleri karar veremediği acele etmek istemediği için yapıyor.ve yine ona sorarsan tüm bunlar hayatınaciddi biri girdiğinde değişecek.
ama işte hani erkekler evlenecekleri kızın geçmişinede önem verirler ya bu bendede böyle.şimdi hayatında biri yokken bile evlenme amaçlı birileriyle tanışırken birilerine "olur sandım ama olmadı" mantığı ile umut veririken bi yandan da bu tarz seyler yapması benim zaten gelecektede ona güvenmemi engelliyor.ama şu acabalar ama şu belkiler yokmu insanın mantıklı düşünmesini bile engelliyor.sanırım bu evrede en iyi şey zaman....

hayatına 3 günde nasıl biri girer demişsin nerden biliyosun yedekte birini tutmadığını :) bence dua da etme beddua da etme... bazı şeylerin nedeni yoktur hayatta, anlayamazsın nasıl olduğunu neden olduğunu... sana tavsiyem düşünmemeye çalış olur mu? yeni bi uğraş bul kendine unutma çalışmak düşünmenin düşmanıdır... umarım tez vakitte sararsın yaralarını...

:))) yedekte birini tutmuş olması beni daha çok yıkar sanırım.daha bi hafta öncesine kadar bana umut veren bir adam bu yani :)))
bedduama gelince öyle kötü değil aslında.sadece bana yaşattığı yıkımı,beni oyuncak yapışını Allah a havale ettim o kadar.bedduam bu sadece.
düşünmemeyi deneyeceğim.çok teşekkür ederim :3:

"ilk tanıştırıldığımız zamanlar beni tanımak bile istemedi.hareketlerinden belliydi bu."

bu cümle kilit nokta bana kalırsa. sizinle başta görüşmek istemeyen bir erkekten ne köy olur ne kasaba. sizi görmek için delirmesi lazım erkeğin. çünkü evlilik kararını ilk görüşte ya veriyorlar ya da asla evlenmiyorlar. zorlamaya ya da ilişki kurmak için çabalamaya gerek yok. kararı onlar veriyor maalesef acı ama gerçek. :)

bence hatanız, yeterince ilgilenmeyen birine bu kadar ilgi göstermenizde olmuş. face ine eklediği kızlar hakkında size açıklama yapmasının benim için hiçbir manası yok. siz bunu ölçüt olarak kabul ediyorsunuz.

bence kendinize uygun birini bulmaya bakın, ilginizi tamamen kesin onunla. yapabileceğiniz en hayırlı şey bu.

Bence daha en baştan bu kişiyle görüşmeniz yanlış olmuş.
Fyonk'a katılıyorum.
"ilk tanıştırıldığımız zamanlar beni tanımak bile istemedi.hareketlerinden belliydi bu.1 sene ara ara görüşmelerle geçti."
bu cümleniz zaten her şeyi açıklıyor.
Evlenip boşanmış insanlarsınız. Başka biriyle evlenmek için 1 yıl ara ara görüşmek pek doğru bi karar olmasa gerek. Olursa olur olmazsa olmaz. Demek ki o dönemde başkalarıyla da görüşmüş sizden emin olamamış. Uzatmamalıydınız. Olmayacak birisi için çok beklenti içine girmişsiniz.

"ilk tanıştırıldığımız zamanlar beni tanımak bile istemedi.hareketlerinden belliydi bu."

bu cümle kilit nokta bana kalırsa. sizinle başta görüşmek istemeyen bir erkekten ne köy olur ne kasaba. sizi görmek için delirmesi lazım erkeğin. çünkü evlilik kararını ilk görüşte ya veriyorlar ya da asla evlenmiyorlar. zorlamaya ya da ilişki kurmak için çabalamaya gerek yok. kararı onlar veriyor maalesef acı ama gerçek. :)

bence hatanız, yeterince ilgilenmeyen birine bu kadar ilgi göstermenizde olmuş. face ine eklediği kızlar hakkında size açıklama yapmasının benim için hiçbir manası yok. siz bunu ölçüt olarak kabul ediyorsunuz.

bence kendinize uygun birini bulmaya bakın, ilginizi tamamen kesin onunla. yapabileceğiniz en hayırlı şey bu.

ben bu kadar karamsar düşünmemiştim aslında.hatta o aralar benle niye görüşmek istemiyor gibi bi takıntımda yoktu.zevk renk meselsi.beğenmeyebilir demiştim.sonradan bir süre görüştük ama iki dert ortağı gibi.o bana anlattı ben ona.dertleştik uzun uzun.farketmeden bu aradada birbirimizi tanıdık.yani ben tanıdım sanıyordum en azından.birilerini eklemişmi birileriyle konuşuyormu cok da umurumda değildi şahsen.
ama son 8-9 ayda birden değişti herşey.ilgisi,umut verişleri...bilmem bende boşluktaydım belki ve inandım kaptırdım kendimi.
ben ilk görüşte aşka inanmam pek.zaten ne onun nede benim için ilk gördük a tanıdık tanımadık hadi evlenelim görüşmek için deli olalım olamazdı.
çünkü ikimizinde başından bi evlilik geçmişti.ikimizinde yaraları korkuları belli güvensizlikleri vardı.onda bunlara ek olarakda birde cocugu vardı.ikimizde gözümüzü karartıp atlayamazdık.
şu an hayırlısı ne bilmiyorum.sadece umut verip sonrada "olur sandım olmadı" demesi bende yıllarca uğraşıp toparladığım çok şeyi kırdı.hazmedemiyorum.ben olsun diye uğraşmadım ki ona bana umut ver demedim ki...normal arkadastık işte.keşke öyle de kalsaydı hersey.
kendimi onun kararsızlığına oyuncak olmuş gibi hissediyorum.ve bu beni kahrediyor.
artık hayırlısı demekten başka bişey de gelmiyor elimden zaten...

Bence daha en baştan bu kişiyle görüşmeniz yanlış olmuş.
Fyonk'a katılıyorum.
"ilk tanıştırıldığımız zamanlar beni tanımak bile istemedi.hareketlerinden belliydi bu.1 sene ara ara görüşmelerle geçti."
bu cümleniz zaten her şeyi açıklıyor.
Evlenip boşanmış insanlarsınız. Başka biriyle evlenmek için 1 yıl ara ara görüşmek pek doğru bi karar olmasa gerek. Olursa olur olmazsa olmaz. Demek ki o dönemde başkalarıyla da görüşmüş sizden emin olamamış. Uzatmamalıydınız. Olmayacak birisi için çok beklenti içine girmişsiniz.

evet buna birazda ben fırsat verdim sanırım.görüşsün dedim sınasın kim onun için daha iyi ise ona kendi karar versin
yani bana geldiğinde aklında acaba sunlada görüşsemiydim diye bi soru işareti kalmasın istedim sanırım.belkide hataydı.
ama en büyük hata ona verdiğim değeri belli etmem ve kaçan olamamdı sanırım.

Back
X