O adamdan cacık olmaz.
At gitsin seni üzecekse.
Kesin ve net.
Hiç bekletme. Aman aman..
Bir öyle bir böyle...
Ama burçlara da yıkma bu durumu. Yengeç erkekleri son derece duygusal ve sıcak kanlıdır.
Kendi burcumdan biliyorum ya :79:
:) burçlara yıkmıyorum asla.aksine bir yengeç erkeğinin ne kadar mükemmel bir eş olacağınıda biliyorum.
hatta daha öncede dedim insanlığına karakterine asla diyecek lafım yok.aramızda ki uyum ise tek kelime ile mükemmeldi.
ama o karasızlığı,bir gün bişey söyleyip ertesi gün vazgeçişi,gel gitleri beni gerçekten çileden çıkardı artık.
kendini benim yerime koy hayal...
tamam yengeç ama
sana aylarca umut verici konuşuyor.sonra birden biz arkadaşız demeye başlıyor.
geliyor.çarşamba günü sana bir süprizim var ve ciddi bir konu diyor ( sen olsan bundan ne anlarsın)
sonrada süprizin neydi dediğimde bilmem unuttum diyor.
ve en son gün gelip umut verdim evet olur sandım ama olmadı sonra bi ilişkiye başlarsam üzülürsün arkadaşız diyip işin içinden çıkıveriyor.
2 gün hiç aramıyor.2.gün arayıp küsmüyüz ben bişey yapmadım ki diyor.
delirmemk içten bile değil.
ne kadar mükemmel olursa olsun bu kararsızlıkla olmaz ki...bende insanım ya oyuncakmıyım ben.canı isticek umut vercek canı isticek denedim olmadı diyip sıyrılcak canı isticek arıcak canı isticek günlerce aramıcak ben neyim yaaaa...
bişey ya olur yada olmaz.ya vardır yada yoktur.
bunun ötesi olamaz ki.ki 2 sene gibi bi zamandan bahsediyoruz.hep böyleydi.etrafında konuşacak zaman geçirecek başka kadınlar olurdu beni aramak aklına bile gelmezdi.sonra diğerlerinden sıkılınca yada diğerleri onla görüşmeyi kesince beni arardı.biz konuştuğumuz sırada o diğerlerinden biri bunu aradığında tekrar beni bırakıp onla konuşmaya başlardı.
en son olanlar da artık buna kapak oldu yani.
tamam iyi bir insan.kötülüğünü görmedim.
ama düşünüyorum evli yürütemiyor suçlu karısı.hadi öyle diyelim.e nişanlandı nişanlısı nişanı attı.ben vazgeçtim.eee hep kadınlar suçluda o melek mi?
ona bişey duyar söylersin biri ile ilgili güvenirsin.ilk işi hemen o hakkında bişey söylediğin kişiyi arayıp anlatmak.ya kardeşim ben güvenmişim sana anlatmışım ne diye yumurtluyosun hemen.
bilemiyorum.iyi yönleri çok evet ama bu bana ters gelen yönlerinide görmezden gelemiyorum