böyle bir adam hiçbir kadını mutlu edemez. yalnız kendi egosunu tatmin etmek icin yaratılmış gibi davranıyor. bence en kısa zamanda iletişiminizi de kesin ve kendinize yeni bir yol belirleyin. yolunuz acık olsun arkadasım
aslında ben onun aradığım tük kriterlere uygun olduğunu düşünüyordum.hala da öyle.sanki onun kadar uyumlu olduğum başka bir insan bulamam gibi geliyor.
ama zaman geçtikçe düşünüyorum.evliliiği bitmiş.sonra nişanlanmış,nişanlısı sen eski karını unutamadın diye nişanı atmış.sonra hayatına giren diğer tüm insanlar bir bahane ile vazgeçmişler onu beklemek için.
bir gün iyi konuşuyorsa ertesi gün 90 derece değişiyor ruh hali.doğuda olduğu için böyle diyordum.buraya geldiğindede farklı değildi.belki birini gerçekten sevse değişecek iyi bir eş olacak.
kararsızlığına sürekli çocuğu bahane ediyordu.cocuğum var ondan karar veremiyorum diyordu.
oys benim cocuğuyla aramda hiç bir problem yok.öyle iyi anlaştık ve cocuğu o kadar cok seviyor ki beni.tabi bende onu.
şimdi gün geçtikçe düşünüyorum.31 yaşında bir adam bu.bu yaşta biri bu kadar kararsız neden olur?
seçeneklerim artmaya başladı.ya eski eşini unutamadı hala yok desede asla desede hala bir küçük umudu var içinde.
yada gerçekten ne istediğini bilmiyor.
şöyle baktım bugün aynada kendime.çirkin biri değilim.tama dünya güzeli değilim ama çirkinde değilim.sadece biraz kilom var ki gönüğl sevdiğinde kilo verilecek en kolay şey.
hep kendimi suçluyordum bi kaç gündür neden vazgeçti neden vazgeçti diye.
sonra son 2 haftadır kıskançlık krizlerimin onu bunaltmış olabileceğini düşündüm.
tabi bunda onun bi öyle bi böyle konuşmasının etkisi çok fazla.bi gün ben bu kızı asla istemiyorum işim olmaz derken ertesi gün koşa koşa yanına gitmesi beni oldukça üzmüştü.bana umut veriyo onun yanına gidiyo çileden çıkarmıştı bu davranışı beni.
sonra farkettim ki,aslında ben çok yorulmuşum onun git gellerinden.ve abarttığım ki gerçekten abarttım kıskançlıklarımın aslında bir savunma mekanızması olduğunu farkettim.
ben vazgeçmişim ondan.ama buna kendimi inandırmak için geçerli bir neden aramışım ve en nefret ettiğim şeyi kıskançlığı neden seçmişim kendime.şimdilerede pek takmayacağım o kadar da üstünde durmayacağım şeyleri bilerek abartmışım.sırf ondan kalbimi vazgeçirebileyim diye.
işe de yaradı.
her şerde bir hayır vardır derler.hayırlısı böyleymiş demek.
hiç pişman değilim.kaybettiğimi düşünmüyorum artık.eskisi gibide üzülmüyorum.gidenin yolu açık olsun.ama tabi benimle oynadığı için hakkımıda helal etmiyorum.
ama daha iyiyim artık.sanırım yavaş yavaş iyice yok olup gidecek içimde..