• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yıl sonra yine ayrılık, arkadaşlar ne olur yardım edin.

bir kez evlilik yaşamış boşanmış yani böyle şeylerde tecrübeli olgun bir erkeğin davranışları böyle olmamalı bir gün ümit veriyor ertesi gün farklı davranıyor .Ama arkadaşların da dediği gibi evlilik konusunda size ümit vermemişse boşuna yormuşsunuz kendinizi bu kadar zaman sanırım size karşı biraz yakın davranması siz boşlukta olduğunuz için sizin hoşunuza gitmiştir çünkü kötü bir evlilik atlatmışsınız hasta bakmışsınız vs. ki böyle durumlarda insan beğenilmek ilgi görmek ister ama lütfen yapmayın bu kadar değişken davranan biriyle mutlu olabilirmisiniz evliliğ yaşamış görmüş biri olarak şimdi böyleyse sonra nasıl olur bunu siz daha iyi anlarsınız

buraya yazma nedenimde bu zaten...insan başkasına akıl vermeye geldiğinde oooo mantıklı bir yığın acıklama buluyor belki bunu bana bi arkadasım kendi derdi gibi anlatmış olsaydı ben neler neler söylerdim ona.
ama insan kendi yasadığı zaman kendi basına geldiğinde caresi bitmiş gibi geliyor.düşünemiyor.sağlıklı karar veremiyor.cok değil belki 1-2 ay sonra amannn bunamı üzülmüşüm bunu mu takmışım diyeceğim belki ama su an taze....
ve su an elimden tek gelen dua etmek.üzülmüyorum diyemem üzülüyorum elbette.
ama hep diyorum ya mutlaka gececek :)
desteğiniz için çok tesekkür ederim

4aya kadar zayifla sonrada yeni kiyafetler al bu sure icinde hic arama..geldigin de gorme imkani varsa seni gordugunde perisan olacaktir..imkan yoksa bile arkadas olarak gorusmek iste..sonra da onu catlat..havali,umursamaz ve guclu gorun..

Fecebookunda kızlar ekli olsun
Sizde kabul edin , bana terstir facebook ve diğer benzeri siteler
sonracığıma adam sizin duygularınızdan emin
İşine geldiği zaman geliyor , canı sıkılınca gidiyor..
Geri çek biraz kendini , onun için ulaşılmaz ol , kendine değer ver ona değil..

Son düzenleme:
bir bayanla evlilik maksatlı tanıştırılan bir erkek var ortada. belki tanısıp görüşüp birbirlerini beğenirler diye tanıstırılmışlar ve ikisi de bu durumu biliyor. hiçbirsey soylememiş olsa bile hanımefendiyle tanısıp surekli konusmaları ve ona iltifat etmesi bile ümitlendirmek için yeterlidir. çünkü tanıştırılma maksatları açıktır. sırf arkadas olmak icin tanıştırılmamışlar. hanımefendinin ümitlenmesi çok doğal bu durumda. bence beyfendi dengesiz davranışlarla arkadaşımızı üzmüş. ama böyle bir adamla evlenmektense hiç değilse iş işten geçmeden gercek yüzünü görmüş oldugunuz için sevinmelisiniz bile. anlaşılan başka şehirde yalnız kaldıgı içinhanımefendiyle konuşup zaman geçirmeye çalışmış. çok üzücü

4aya kadar zayifla sonrada yeni kiyafetler al bu sure icinde hic arama..geldigin de gorme imkani varsa seni gordugunde perisan olacaktir..imkan yoksa bile arkadas olarak gorusmek iste..sonra da onu catlat..havali,umursamaz ve guclu gorun..

tam olarak planladığım bu canım.4 ay sonra geldiğinde çok farklı biriyle karşılasacak ve iş işten sanırım geçmiş olacak...

Fecebookunda kızlar ekli olsun
Sizde kabul edin , bana terstir facebook ve diğer benzeri siteler
sonracığıma adam sizin duygularınızdan emin
İşine geldiği zaman geliyor , canı sıkılınca gidiyor..
Geri çek biraz kendini , onun için ulaşılmaz ol , kendine değer ver ona değil..

çok haklısınız.ben kendime değil ona fazla değer verdim.saolsun onu adam sanmıştım.mükemmelliğine çok inanmıştım.eş adayı olarakda istediğim tüm özelliklere uyunca kapıldım işte.e umut da verdi tabi.ama helal olsun diyorum ne güzel yaptı önce umut verdi sonra olmadı işte dedi sıyrıldı işin içinden ben 2 sene boyunca salak gibi olacak diye ümitlendim başka kimseyle tanışmadım bile.aptallık bendeymiş.dank dedi dedi de geç oldu biraz

bir bayanla evlilik maksatlı tanıştırılan bir erkek var ortada. belki tanısıp görüşüp birbirlerini beğenirler diye tanıstırılmışlar ve ikisi de bu durumu biliyor. hiçbirsey soylememiş olsa bile hanımefendiyle tanısıp surekli konusmaları ve ona iltifat etmesi bile ümitlendirmek için yeterlidir. çünkü tanıştırılma maksatları açıktır. sırf arkadas olmak icin tanıştırılmamışlar. hanımefendinin ümitlenmesi çok doğal bu durumda. bence beyfendi dengesiz davranışlarla arkadaşımızı üzmüş. ama böyle bir adamla evlenmektense hiç değilse iş işten geçmeden gercek yüzünü görmüş oldugunuz için sevinmelisiniz bile. anlaşılan başka şehirde yalnız kaldıgı içinhanımefendiyle konuşup zaman geçirmeye çalışmış. çok üzücü

evet,olay bu biz aileler vasıtasıyla tanıştırıldık ve hiç bir ailede çocuklarını iyi arkadas olsun diye tanıştırmaz.şimdi kafam karışıyor bazen doğrumu yaptım o konuşmayla yanlışmı bilmiyorum.kendimi oyuncak gibi hissediyorum.
tamam tanıştırıldık beğenmeyebilir sevmeyebilir bu çok normal.ama umut veripde sonradan olmadı demesi ağrıma gidiyor.kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yoktur.çok kırgınım.çok kızgınım.dönermi diyordum ama gün geçtikce sanırım daha mantıklı düşünebiliyorum.yani artık arkadaslığımız dahi asla eskisi gibi olmaz.çünkü ben eskisi gibi davranamam ona.
hem dönsede sanırım bende kırdıklarını kolay düzeltemez artık.herseyden önce güvenim kırıldı ona karşı.belkide hayırlısı böyleymiş.

bu adam geri döner .
ama neden böle yaptı diye soruyorsunuz ya , bence başka adayar da var ve şu anda onları test etmekle meşkul .
size geri döner , ama ya o adaylardan ya da başka birinden öle bir kazık yiyipte döner .
ama bu dönüş aşk için mi olur mantık için mi bilemiyorum . size demiş ya çok iyisin hoşsun vs..filan belki mantığını dinleypte dönedebilir.
burada sorun onun dönemesi gelmesi filan değil .
burada sorun bence ,o döndüğünde onun karşılaşacağı ,
kendinize güveniniz, güzelliğiniz, yaptıklarını hazmetmişliğiniz olmalı ...
zayıfayın ..bu kendinize güven getirecektir..
onu umursamayın , yaptıklarını şimdi hazmetmemeiz normal ama inanın 1 hafta sonra bu his yatışacak...
o döndüğünde siz bambaşka biri olun .
bu süreçte onu aramayın ama sizden haberdar olmasını sağlayın .
eğer bir zaman sonra tekrar aramaya başlarsa siz devamını getirebilirsiniz ama bunu yapmazsa yani aramaz tamamen bitrdiğinden bir şekilde emin olursanız ya da bunu size belli ederse kendinizi çok ta üzmeyin , gönül işleri zorla olmaz bilirsiniz ,
ilerde sizi daha çok sevecek sizinde sevebiceğiniz birsini çıkarır Allah.
bir erkek içinde kendinizi çok fazla yıpratmaya , üzmeye , hayata küsmeye değimez unutmayın.

bu adam geri döner .
ama neden böle yaptı diye soruyorsunuz ya , bence başka adayar da var ve şu anda onları test etmekle meşkul .
size geri döner , ama ya o adaylardan ya da başka birinden öle bir kazık yiyipte döner .
ama bu dönüş aşk için mi olur mantık için mi bilemiyorum . size demiş ya çok iyisin hoşsun vs..filan belki mantığını dinleypte dönedebilir.
burada sorun onun dönemesi gelmesi filan değil .
burada sorun bence ,o döndüğünde onun karşılaşacağı ,
kendinize güveniniz, güzelliğiniz, yaptıklarını hazmetmişliğiniz olmalı ...
zayıfayın ..bu kendinize güven getirecektir..
onu umursamayın , yaptıklarını şimdi hazmetmemeiz normal ama inanın 1 hafta sonra bu his yatışacak...
o döndüğünde siz bambaşka biri olun .
bu süreçte onu aramayın ama sizden haberdar olmasını sağlayın .
eğer bir zaman sonra tekrar aramaya başlarsa siz devamını getirebilirsiniz ama bunu yapmazsa yani aramaz tamamen bitrdiğinden bir şekilde emin olursanız ya da bunu size belli ederse kendinizi çok ta üzmeyin , gönül işleri zorla olmaz bilirsiniz ,
ilerde sizi daha çok sevecek sizinde sevebiceğiniz birsini çıkarır Allah.
bir erkek içinde kendinizi çok fazla yıpratmaya , üzmeye , hayata küsmeye değimez unutmayın.

çok teşekkür ederim...
hayatta anlamadığım tek konu erkekler zaten.döner demişsiniz ya...
yada ararmı aramaz mı diye...
aradı...görev yaptığı yere dönüyor şu an.küsmüyüz dedi.neden küs olalım ki dedim.ama galiba elimde olmadan soğuk konuştum.oda farketti.soğuksun dedi.kısa bir konuşmaydı.
ama neden aradı bilmiyorum.nabzımımı yokluyor,dalgamı geçiyor,kaybetmek mi istemiyor,,,,artık öyle karıstı ki kafam.ne düşüneceğimi bilmiyorum neye inanacağımıda bilmiyorum.
evet belki bir gün döner...ama tek bir şansı var ya bu dönüşü sıcağı sıcağına yapacak yada araya zaman girdikçe ben istesemde istemesemde uzaklaşacağım zaten.ve ne yazıkki araya soğukluk ve belli bir mesafe girdiğinde ben eskisi gibi olamıyorum o insana karşı.
evet belki dönecek ama bende bittikten sonra dönecek.o da hiç bir işe yaramaz artık.

cevabını kendin vermişsin canım ,
nabız yokluyor ..
nasılsın , sen de gerçekten bitirdin mi , küsmüsün ,üzgünmüsün, yoksa bir şey olmamış gibi mi davranıyorsunki erkekler öle yapar ya genelde ...
soğuksun filan dediğine göre ya sizin onun üstüne hala düşmenizi bekliyor , soğuk olmakla iyi yapmışsınız ya da bir şey olmamış gibi davranmanızı bekliyor ...
ve soğuksun demesi ve araması bence sizden gitmediği anlamına geliyor ...ve değer verdiği anamına.
siz bu süreç içerisinde onun neler kaybettiğini ona yansıtabilirsiniz ,
gerektiğinde sizin ne kadar umursamaz ne kadar güçlü bir insan olduğunuzu ona gösterebilirsiniz ...
yıkılmadığınızı , güçlü durduğunuzu , hayatınıza devam ettiğinizi gördükçe bence pişman olacak ve peşinizden koşmaya başlayacak . çünkü erkekler ağlayan yalvaran yakaran adınlar olsun isterler böyle durumlarda karşısında , kadın ne kadar bitikse o okadar yücedir çünkü ...
ve siz ilk adımı soğuk konuşmanızla doğru bir şekilde yapmışsınız zaten ...
tekrar arayacak , hala devam ettirip ettirmediğinize bakacak , nabız yoklayacak ...
geldiğinde buluşmak da isteyecek o zaman güzelliğinzle de onu dövebilirsiniz (şahika gibi oldu)
bence siz artık ne yapacağınızı biliyorsunuz...
ben eşşek gibi pişman olacağına eminim .
hatta pişman olmaya başlamıştır bile.

Son düzenleme:
cevabını kendin vermişsin canım ,
nabız yokluyor ..
nasılsın , sen de gerçekten bitirdin mi , küsmüsün ,üzgünmüsün, yoksa bir şey olmamış gibi mi davranıyorsunki erkekler öle yapar ya genelde ...
soğuksun filan dediğine göre ya sizin onun üstüne hala düşmenizi bekliyor , soğuk olmakla iyi yapmışsınız ya da bir şey olmamış gibi davranmanızı bekliyor ...
ve soğuksun demesi ve araması bence sizden gitmediği anlamına geliyor ...ve değer verdiği anamına.
siz bu süreç içerisinde onun neler kaybettiğini ona yansıtabilirsiniz ,
gerektiğinde sizin ne kadar umursamaz ne kadar güçlü bir insan olduğunuzu ona gösterebilirsiniz ...
yıkılmadığınızı , güçlü durduğunuzu , hayatınıza devam ettiğinizi gördükçe bence pişman olacak ve peşinizden koşmaya başlayacak . çünkü erkekler ağlayan yalvaran yakaran adınlar olsun isterler böyle durumlarda karşısında , kadın ne kadar bitikse o okadar yücedir çünkü ...
ve siz ilk adımı soğuk konuşmanızla doğru bir şekilde yapmışsınız zaten ...
tekrar arayacak , hala devam ettirip ettirmediğinize bakacak , nabız yoklayacak ...
geldiğinde buluşmak da isteyecek o zaman güzelliğinzle de onu dövebilirsiniz (şahika gibi oldu)
bence siz artık ne yapacağınızı biliyorsunuz...
ben eşşek gibi pişman olacağına eminim .
hatta pişman olmaya başlamıştır bile.

bana nasıl bir moral oluyor yazdıkların anlatamam helen.çok teşekkür ederim.evet soğuktu konuşmam ama bilerek yaptığım bişey değildi aslında bu.hiç tahammül edemiyorum bu tür insanlara.daha dün umutlanmanı istemedim yeni bi ilişkiye başlarsam çok yıkılırdın diyen adam bugun neden nabız yokluyor ki? ne acayip bi yaratıktır şu erkekler.
beni mazur görmeni rica ederek bişey soracağım sana.şu an hala daha kafam karışık olduğu için sağlıklı düşünemiyorum ve yanlış bir adım atmak istemiyorum.
şimdi bende bitmediğini yada bittiğini görmeye çalışıyor diyelim.hangisi onada emin değilim aslında.
ben ne yapmalıyım şimdi?
bitmiş gibimi davranmalıyım yoksa bitmemiş gibi mi? tamamen kesip atmalıyım (arkadaşlığımız dahil) yoksa devam etmeliyim...
eskiden ne zaman arasa acardım saat kaç olursa olsun.msn ne ne zaman cağırsa giderdim.ona hiç hayır demedim bu ana kadar.
erkekler konusundada çok tecrübeli olduğum söylenemez.hayatıma giren daha doğrusu sevdiğim 2.erkek bu.
o yüzden ne yapmalıyım,nasıl davranmalıyım bilemiyorum.
umursamaz yada hiç bişey olmamış gibi yada sanki bende artık bitmiş gibi davrandığımda pişman bile olsa aaaa bunda bitmiş deyip vazmı geçer tamamen bilmiyorum.
neden aradığınıda bilmiyorum.bu ne saçmalık anlamıyorum.ben birine umut vermek istemiyorsam ve bunuda ona söylediysem eğer kolay kolay aramam.
gerçekten pişman mı oldu,dank mı dedi kafasına,yoksa sadece dediği gibi arkadaş olarakmı kalmak istiyor anlamadım.
çünkü şu an doğuya gitti ve orada dağın başında konuşup dertleşebileceği,her an her istediğinde onu dinleyebilecek tek ben vardım.
kaybetmek istemediği doğudayken dertleşeceği kişimi,yoksa gelecek olarak düşündüğü için mi bilmiyorum.
bunu nasıl anlayabilirim?

şimdi bence şöle canım , bu adam ne yardan ne serden vazgeçiyor..
sizi tamamen bence kaybetmek istemiyor ama diğer kadınlara da açık durumda ..
yani bence eğer başka bir talibi olursa onarıda değerlendirme ihtimali var ..
dediğiniz gibi '' hiç hayır demedim'' demeniz ona , sizin onun cebinde olduğunuz gibi bir kanı vermiş ...
nasılsa o hep orda , herzaman arayabilceğim biri hiç olmadı tekrar geri dönebilceğim biri gibi düşünüyor bence ben aramasından onu çıkardım..
kaba tabirle '' sizi cepte görüyor''...
siz ona bunun öle olmadığını göstermelisiniz, onun için ölmediğinizi , kendi hayatınıza devam ettiğinizi , yaşanılan ayrılığı olgunlukla karşılayıp kendinizi paralamadığınızı bilmesi lazım ...
onun bence sizi kaybetme korkusunu yaşaması lazım ,
sizi cepte gördüğü için bunu yaşamamış ve bu tarz davranmasının sebebi bu .
ben bunu anladım.
ben olsam beni aradığında ona , hayatıma devam ettiğimi , yaşanılana üzüldüğümü ama bunun için hayatımı ertelemeyeceğimi , ayrılığın bende yeni kararar almama sebep olduğunu (zayıflamak vs..gibi) , bu yaştan sonra ayrılık acısını liseliler gibi yaşamayacağımı , ayrılığın ölüm olmadığını , kendisine kalbimi çok kırdığını ve ona karşı artık eskisi gibi bağlılık hissetmeyeceğimi yani kısa ''olursa olur olmazsa olmaz '' fikrinde olduğumu anlatırdım.
bunlar onun bence korkmasına sebep olacak ve pişman olacak.
işte bu erkekler , her dediğini yapan kadınları sevselerde öle olsun istemiyorlar .
erkekleri ne kadar süründürürsen o kadar değerli oluyorsun malesef , bu hep böyle olmuştur.
sen kaprisli , memnuniyetsiz bir kadın olsaydın senden iyisi olmadı emin ol. ne kadar bu erkeklere iyi davrndıkça tepene çıkarlar.
mesela çok geç saatlerde arasa açmayın ya da msnye gel derse, ben pek sevmem öyle şeyi .
ertesi gün mesela bundan dolayı hani sevgilimmisinki bu saatte aramana şaşırdım gibilerinden birşey filan sölersen , bence sendeki olası değişiklikleri görür.
sizi arkadaş olark görme ihtimali mevcut tabiki ,

ama bu durum neden aşka dönüşmesinki ?

şimdi bence şöle canım , bu adam ne yardan ne serden vazgeçiyor..
sizi tamamen bence kaybetmek istemiyor ama diğer kadınlara da açık durumda ..
yani bence eğer başka bir talibi olursa onarıda değerlendirme ihtimali var ..
dediğiniz gibi '' hiç hayır demedim'' demeniz ona , sizin onun cebinde olduğunuz gibi bir kanı vermiş ...
nasılsa o hep orda , herzaman arayabilceğim biri hiç olmadı tekrar geri dönebilceğim biri gibi düşünüyor bence ben aramasından onu çıkardım..
kaba tabirle '' sizi cepte görüyor''...
siz ona bunun öle olmadığını göstermelisiniz, onun için ölmediğinizi , kendi hayatınıza devam ettiğinizi , yaşanılan ayrılığı olgunlukla karşılayıp kendinizi paralamadığınızı bilmesi lazım ...
onun bence sizi kaybetme korkusunu yaşaması lazım ,
sizi cepte gördüğü için bunu yaşamamış ve bu tarz davranmasının sebebi bu .
ben bunu anladım.
ben olsam beni aradığında ona , hayatıma devam ettiğimi , yaşanılana üzüldüğümü ama bunun için hayatımı ertelemeyeceğimi , ayrılığın bende yeni kararar almama sebep olduğunu (zayıflamak vs..gibi) , bu yaştan sonra ayrılık acısını liseliler gibi yaşamayacağımı , ayrılığın ölüm olmadığını , kendisine kalbimi çok kırdığını ve ona karşı artık eskisi gibi bağlılık hissetmeyeceğimi yani kısa ''olursa olur olmazsa olmaz '' fikrinde olduğumu anlatırdım.
bunlar onun bence korkmasına sebep olacak ve pişman olacak.
işte bu erkekler , her dediğini yapan kadınları sevselerde öle olsun istemiyorlar .
erkekleri ne kadar süründürürsen o kadar değerli oluyorsun malesef , bu hep böyle olmuştur.
sen kaprisli , memnuniyetsiz bir kadın olsaydın senden iyisi olmadı emin ol. ne kadar bu erkeklere iyi davrndıkça tepene çıkarlar.
mesela çok geç saatlerde arasa açmayın ya da msnye gel derse, ben pek sevmem öyle şeyi .
ertesi gün mesela bundan dolayı hani sevgilimmisinki bu saatte aramana şaşırdım gibilerinden birşey filan sölersen , bence sendeki olası değişiklikleri görür.
sizi arkadaş olark görme ihtimali mevcut tabiki ,

ama bu durum neden aşka dönüşmesinki ?

aslında anlam verememiştim.yani değer vermediğini sanmıyor elbette.belki aşk değil sevgi değildi ama değersizde değildim biliyorum.fakat birden neden bu şekilde değiştiğini anlamamıştım.tabi etrafında başkaları da oldugunu biliyorum zaten.bişeyler kafasını karıştırmış bu muhakkak.bende biraz kıskancım tabi bunuda büyük bir salaklıkla gizlemeyi başaramadım.
zaten en son konuşmamızda ramadan önce yani bana beni umutlandırmak istemediğini söylerken benim gibi birini bulamayacağıbnıda söylemişti.ve o gün de arkadaşız tabiyki diye kapanmıştı konuşma.
ama bana umut vermişken ve benim hislerimi biliyorken hani denedik olmadı ama bak arkadaşımsın muamelesi gücüme gidiyor aslında.oyuncak gibi hissettiriyor bana kendimi.benim hayatımda acabalar yoktur.ya olur bişey yada olmaz.bu kadar basittir.sonuçta ben ona bişeyler hissetmişim ve oda bunu biliyor.ortada böyle bişey varken nasıl şimdi o konuşma hiç olmamış gibi,bana umutlanmanı istemedim dememiş gibi davranabilirim ki...
bende düşündüm konuşmayı aslında.gidişinin bende bişey kaybettirmeyeceğini bilsin istedim.ama zaten yüzyüze en son görüşmemizde ona"5 yılda toparladıklarımı bu kadar küçük bişey için kaybetmeye niyetim yok.duygusal bişeyler hissettim evet ama çocuk değilim 27 yaşındayım ve körü körüne aşık olacak değilim.artık kalbimi sana kapadım bundan sonra sadece arkadaşımsın" demiştim.ama ben bunu derken sinirle söylemiştim.beni kaybedeceğini anlar,dank der ve adını koyar diye düşünmüştüm.gitmesine 1 gün vardı.mutlaka arar gelir düzeltmeye çalışır sıcağı sıcağına sanmıştım.ama hiç biri olmadı.bugun gitti.ve sanki hiç bişey olmamış gibi beni arayabiliyor.gayet neşeli konuşabiliyor.küsmüyüz dediğinde neden küs olayım küssem tlf nunu bile açmazdım dedim.neden küselim ki ben naptım ki dedi.istersen senin ne yaptığın konusuna hiç girmeyelim dedim.girmeyelim tabi ben bişey yapmadım ki dedi.sonra kızıyla ilgili bişeyler konuştuk.martta izne gelecekti.vazgeçmiş.temmuzda tayini izmire cıkacak.o zaman gelecekmiş.geldiğinde bir an önce al kızını kaybediyorsun zamanla dedim.alıcam dedi.hayatınıda bir düzene sok artık derdim gülmeye başladı.
yanlış anladı heralde dediğimi.yada beni hala seviyor diyemi düşündü bilmiyorum.
tek istediğim şimdi onda ne ifade ettiğim.???
bunu asla açık açık soramam.
ben onda sadece arkadaşmıyım? yoksa gerçekten pişman olduda gelecekmi düşünmeye başladı....yada hayatında var olmamı ne için istiyor? yada ben onda neyim...arkadaşmı başka şeymi* bu anlaşılmazmı davranışlardan? yada nasıl anlaşılır?
offff deliriyorum galiba nefret ediyorum bu aklımdaki sorlardan ya :(((((((((

birde ben şimdi hani ona hiç hayır demedim hep üstüne düştüm ya önceden.şimdi birden bunlar değişse,üstüne düşmesem,facebookta birini eklemişmi eklememişki eskisi kadar önemli olmadığımı hatta faretmediğimi bile göstersem,her aradığında açmasam,her istediğinde msn ne gitmesem bahaneler bulsam,eskisi gibi sıcak davranmasam bu ona beni kaybettiğini hissettirirmi?
erkek ne yapar bu durumda?

Son düzenleme:
şimdi dediğin gibi araması o kadar lafın üstüne , saçma ..
ama hiç birşey olmamış gibi davranması daha da saçma.
sen güze demişsin tel.de cevap olarak .ama gitmeden gelmezdi zaten erkeklere o kadar erken dank etseydi o zeka olsaydı oohooohhooo...
ben dediğim gibi düşünüorum bence sizi kaybetmek istemiyor ama başkarının olması fikrine de açık .
erkekler böle bir münasebette bulunduğu kadınları daha sonrasında pek arkadaş olarak görmezler , çoğu böle bir iilişkiyi bitrdikten sonra arkadaş olalıım desede bunu yapabilcek kapasiteye sahip olmuyorlar.
size tabiki arkadaş kalalım diyecek , herşeyi bitirse sizi ne sıfatla arayacak bence şu anda onu kullanıyor ama belki bu adam bildiğimiz erkeklerden değildir gerçekten öle görüyor da olabilir bu ihtimali de unutmayalım...

bence burda karar vermesi gereken kişi siz olunki bi dahaki konuşmanızda karşısına kararlı çıkın.
siz böle bir ilişkiyi sürdürmek istiyormusunuz?
onun için mücadele etmeyi göze alıyormusunuz?
ya da
ben kendime yediremem böle bir davranışı hazmedemem istemiyorum artık mı diyorsunuz?
şu an için yaptıklarını sindiremiyor olabilirsiniz ama emin olun 5 gün sonra böle hissetmeyeceksiniz.
bence siz biraz kendinize zaman verin , omu bumu diye düşünmeyin...
hayatınıza devam edin , akışına bırakın o arada karar verin eğer sizi arasa bence siz ne diyeceğinizi biliyorsunuz ,boş değilsiniz cevap verebiliyorsunuz ,ama şu an olayınız sıcak ve sağıklı düşünemiyorsunuz , bunun tek ilacı da zaman...
kendinize zaman verin gerçekten 5 güne bu hisleriniz yatışmış , daha net olacaksınız,şimdilik yapacağınız tek şey hiç birşey...bekleyeceksiniz ama onu değil kendinizi...
27 yaşındasınız gayet mantıklısınız , etkilenmemeniz olanaksız ama zamala yatışacaksınız ve kesin karar vereceksiniz.

şimdi dediğin gibi araması o kadar lafın üstüne , saçma ..
ama hiç birşey olmamış gibi davranması daha da saçma.
sen güze demişsin tel.de cevap olarak .ama gitmeden gelmezdi zaten erkeklere o kadar erken dank etseydi o zeka olsaydı oohooohhooo...
ben dediğim gibi düşünüorum bence sizi kaybetmek istemiyor ama başkarının olması fikrine de açık .
erkekler böle bir münasebette bulunduğu kadınları daha sonrasında pek arkadaş olarak görmezler , çoğu böle bir iilişkiyi bitrdikten sonra arkadaş olalıım desede bunu yapabilcek kapasiteye sahip olmuyorlar.
size tabiki arkadaş kalalım diyecek , herşeyi bitirse sizi ne sıfatla arayacak bence şu anda onu kullanıyor ama belki bu adam bildiğimiz erkeklerden değildir gerçekten öle görüyor da olabilir bu ihtimali de unutmayalım...

bence burda karar vermesi gereken kişi siz olunki bi dahaki konuşmanızda karşısına kararlı çıkın.
siz böle bir ilişkiyi sürdürmek istiyormusunuz?
onun için mücadele etmeyi göze alıyormusunuz?
ya da
ben kendime yediremem böle bir davranışı hazmedemem istemiyorum artık mı diyorsunuz?
şu an için yaptıklarını sindiremiyor olabilirsiniz ama emin olun 5 gün sonra böle hissetmeyeceksiniz.
bence siz biraz kendinize zaman verin , omu bumu diye düşünmeyin...
hayatınıza devam edin , akışına bırakın o arada karar verin eğer sizi arasa bence siz ne diyeceğinizi biliyorsunuz ,boş değilsiniz cevap verebiliyorsunuz ,ama şu an olayınız sıcak ve sağıklı düşünemiyorsunuz , bunun tek ilacı da zaman...
kendinize zaman verin gerçekten 5 güne bu hisleriniz yatışmış , daha net olacaksınız,şimdilik yapacağınız tek şey hiç birşey...bekleyeceksiniz ama onu değil kendinizi...
27 yaşındasınız gayet mantıklısınız , etkilenmemeniz olanaksız ama zamala yatışacaksınız ve kesin karar vereceksiniz.

çok haklısınız...
desteğiniz için çok teşekkür ederim.aslında mantıklı bir insanımdır ama söz konusu insanın kendi olunca birde yaş 27 bile olsa tecrübesiz olunca snırım sağlıklı karar veremiyor.
aslında tek bir inancın cevresindeyim
nasipse zaten olur nasip değilse kendimi paralasam ne yazar.bu mantıkta gitmek daha cazip geliyor bana.şu anı sorarsan evet aslında olsun istiyorum hislerim sönmüş değil.değişeceğini düşünüyorum.ama tabi 5 gün sonra ne düşünürüm onuda bilemiyorum.
onu beklemiyorum diyemem ama bekliyorumda diyemem.akışına bırakmak sanırım en güzeli.
evet,arkadaş kalacağım ama bunu özellikle yapacağım.bir kadının istediğinde fiziki olarak ne kadar değişebileceğini göstermek için arkadaş kalacağım.
fiziki görünüşün kolay değişebileceğini,değişmez olanın zor bulunanın karakter oldugunu anlamsını için arkadas kalacağım.
ha sonrasını zamana bırakıyorum.zaman gösterecektir herşeyi.sanırım kazanmak isterse cabalar.aslında bence araması bile bir şekilde hayatını olmamı istemesi demek.buda işime geliyor.değişimi görmesi adına.
aşk,sevgi,evlilik kısmı ise zamana,onun vereceği emeğe çabaya ve kendini düzeltmesine ve sonrada alın yazımıza bağlı....
bi kaç gün sonra daha sağlıklı düşüneceğimi biliyorum.
herşey için çok teşekkür ederim helen.
:16:

kendiniz yazmışsınız dengesiz diye,olduki bu adam size döndü sevdi vs..vs.. evlendiniz.herşey birden yolunamı girecek??hemen dengeli davranan birimi oluverecek??? bu insanla bir ömrü nasıl geçireceksiniz?? şu an sırf ulaşılmaz olduğu için bu kadar kovalatıyor kendini size...elde ettiğinizde eski cazibesi kalmayacak ve tutarsız davranışları zamanla batmaya hatta rahatsız etmeye başlayacak ve vakit geri dönmek içinde geç olacak....zorla güzellik olmaz...şimdi olmuş gibi olsada yarın bir gün patlak verir,ümidinizi kırmak için yazmadım sakın yalnış anlamayın.ama istemediğini açıkça dile geytirmiş...
eğer kıymetinizi anlar geri gelirse o zaan kuralları siz koyarsınız peşinizen ayrılmaz ama şu durumda yapabileceğinizde bir şey yok gibi....hakkınızda hayırlısı...

canım rica ederim , umarım herşey istediğin gibi olur...
biraz kendini dinlendir, rahatla, kendinle ilgilen , başkasını düşünmeden ,bunları bir müddet düşünmemeye çalış.
ben hep bir problemle karşılaştığımda '' bir hafta sonra buna gülüp geçeceğim'' diye düşünürüm.
zaman herşeye ilaçtır.
hayırısıysa Allah yolunuzu kesiştirir mutlaka.bunun için dua et.
sevgiler:)

kendiniz yazmışsınız dengesiz diye,olduki bu adam size döndü sevdi vs..vs.. evlendiniz.herşey birden yolunamı girecek??hemen dengeli davranan birimi oluverecek??? bu insanla bir ömrü nasıl geçireceksiniz?? şu an sırf ulaşılmaz olduğu için bu kadar kovalatıyor kendini size...elde ettiğinizde eski cazibesi kalmayacak ve tutarsız davranışları zamanla batmaya hatta rahatsız etmeye başlayacak ve vakit geri dönmek içinde geç olacak....zorla güzellik olmaz...şimdi olmuş gibi olsada yarın bir gün patlak verir,ümidinizi kırmak için yazmadım sakın yalnış anlamayın.ama istemediğini açıkça dile geytirmiş...
eğer kıymetinizi anlar geri gelirse o zaan kuralları siz koyarsınız peşinizen ayrılmaz ama şu durumda yapabileceğinizde bir şey yok gibi....hakkınızda hayırlısı...

haklısınız.yapabileceğim bişey yok maalesef.kimseye kendimi zorla sevdiremem.ama sevsin dönsün diye de ömür boyu bekleyemem de.zaman işte....sadece su an çok taze.yasadığım hazımsızlıklar üzüyor ister istemez beni.ama insan zamanla ölümün acısına bile alışıyor.buda bir gün geçecek elbet.belkide bir gün gülüp geçeceğim.ne aptalmışım neye üzülmüşüm diyeceğim...

canım rica ederim , umarım herşey istediğin gibi olur...
biraz kendini dinlendir, rahatla, kendinle ilgilen , başkasını düşünmeden ,bunları bir müddet düşünmemeye çalış.
ben hep bir problemle karşılaştığımda '' bir hafta sonra buna gülüp geçeceğim'' diye düşünürüm.
zaman herşeye ilaçtır.
hayırısıysa Allah yolunuzu kesiştirir mutlaka.bunun için dua et.
sevgiler:)

saol canımm...evet,biraz zamana ihtiyacım var.geçecek mutlaka buda biliyorum.belki ileride iyi ki bitmiş diyeceğim.belki yolumuz kesişecek ve bir aile olacağız.belki başka biri çıkacak karşıma ve iyiki olmamış diyeceğim.şu an hangisi olur bilemiyorum.acısı taze henüz ama elbet kabuk bağlayacak.bunuda atlatacağım...
çok saol...
Allah hep güldürsün seninde yüzünü inşallah...

böyle bir adam hiçbir kadını mutlu edemez. yalnız kendi egosunu tatmin etmek icin yaratılmış gibi davranıyor. bence en kısa zamanda iletişiminizi de kesin ve kendinize yeni bir yol belirleyin. yolunuz acık olsun arkadasım

böyle bir adam hiçbir kadını mutlu edemez. yalnız kendi egosunu tatmin etmek icin yaratılmış gibi davranıyor. bence en kısa zamanda iletişiminizi de kesin ve kendinize yeni bir yol belirleyin. yolunuz acık olsun arkadasım

aslında ben onun aradığım tük kriterlere uygun olduğunu düşünüyordum.hala da öyle.sanki onun kadar uyumlu olduğum başka bir insan bulamam gibi geliyor.
ama zaman geçtikçe düşünüyorum.evliliiği bitmiş.sonra nişanlanmış,nişanlısı sen eski karını unutamadın diye nişanı atmış.sonra hayatına giren diğer tüm insanlar bir bahane ile vazgeçmişler onu beklemek için.
bir gün iyi konuşuyorsa ertesi gün 90 derece değişiyor ruh hali.doğuda olduğu için böyle diyordum.buraya geldiğindede farklı değildi.belki birini gerçekten sevse değişecek iyi bir eş olacak.
kararsızlığına sürekli çocuğu bahane ediyordu.cocuğum var ondan karar veremiyorum diyordu.
oys benim cocuğuyla aramda hiç bir problem yok.öyle iyi anlaştık ve cocuğu o kadar cok seviyor ki beni.tabi bende onu.
şimdi gün geçtikçe düşünüyorum.31 yaşında bir adam bu.bu yaşta biri bu kadar kararsız neden olur?
seçeneklerim artmaya başladı.ya eski eşini unutamadı hala yok desede asla desede hala bir küçük umudu var içinde.
yada gerçekten ne istediğini bilmiyor.
şöyle baktım bugün aynada kendime.çirkin biri değilim.tama dünya güzeli değilim ama çirkinde değilim.sadece biraz kilom var ki gönüğl sevdiğinde kilo verilecek en kolay şey.
hep kendimi suçluyordum bi kaç gündür neden vazgeçti neden vazgeçti diye.
sonra son 2 haftadır kıskançlık krizlerimin onu bunaltmış olabileceğini düşündüm.
tabi bunda onun bi öyle bi böyle konuşmasının etkisi çok fazla.bi gün ben bu kızı asla istemiyorum işim olmaz derken ertesi gün koşa koşa yanına gitmesi beni oldukça üzmüştü.bana umut veriyo onun yanına gidiyo çileden çıkarmıştı bu davranışı beni.
sonra farkettim ki,aslında ben çok yorulmuşum onun git gellerinden.ve abarttığım ki gerçekten abarttım kıskançlıklarımın aslında bir savunma mekanızması olduğunu farkettim.
ben vazgeçmişim ondan.ama buna kendimi inandırmak için geçerli bir neden aramışım ve en nefret ettiğim şeyi kıskançlığı neden seçmişim kendime.şimdilerede pek takmayacağım o kadar da üstünde durmayacağım şeyleri bilerek abartmışım.sırf ondan kalbimi vazgeçirebileyim diye.
işe de yaradı.
her şerde bir hayır vardır derler.hayırlısı böyleymiş demek.
hiç pişman değilim.kaybettiğimi düşünmüyorum artık.eskisi gibide üzülmüyorum.gidenin yolu açık olsun.ama tabi benimle oynadığı için hakkımıda helal etmiyorum.
ama daha iyiyim artık.sanırım yavaş yavaş iyice yok olup gidecek içimde..

işte sen de farkettin düşününce. aslında sen de ondan vazgeçtin. böyle dengesiz birinin sana ve diğer kadınlara uyacagını sanmıyorum. kadınlar ayağı yere basan, sözlerine güvenebilecegi, kendisini yarı yolda bırakmayacak, kişilikli erkeklerden hoşlanırlar. sen de bu durumu kabullendiğin için çok mutlu oldum inan. öyle dengesiz erkekler için üzüldüğümüze değmez. şimdi çok takdir ettim seni. yolun açık olsun ve hakettiğini düşündüğün mutluluğu yakalarsın inşallah canım

Back
X