• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yıl sonra yine ayrılık, arkadaşlar ne olur yardım edin.

sunshine1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2008
64
1
86
Balıkesir
arkadaşlar,öncelikle biraz uzun olabilir yazım bundan dolayı özür diliyorum.özetlemeye çalışıcam yinede.ama ne olur yardım edin.fikirlerinize gerçekten çok ihtiyacım var.
ben eşimden boşandım.5 yıl oluyor.bundan 2 yıl önce annemin komşusu vasıtasıyla biriyle tanıştırıldım.oda boşanmış.3 sene oluyor boşanalı.bir cocuğu var onun kız,6 yasında.sunu belirteyim cocukla ilgili hiç bir sorunumuz hiç bir problemimiz yok.herşey yolunda o konuda.
sorun şu...
ilk tanıştırıldığımız zamanlar beni tanımak bile istemedi.hareketlerinden belliydi bu.1 sene ara ara görüşmelerle geçti.son bir yıldır ise sık konuşmaya başladık.o görev icabı başka bir şehirde.ve birbirimizi tanıdık.klasik bi yengeç burcu....
arkadaş gibi görüşüyorduk biz.ikimizinde başından bi evlilik geçtiği için iyice tanımak emin olmak istiyorduk.çokda iyi oldu böylesi.ama son bi kaç aydır konuşmaları umut vericiydi.sanki benle gelecek düşüğnür gibi.benim çok iyi biri olduğumu,eşine ender rastlanacak bir karaktere sahip olduğumu ve allahın herkese benim bir eş nasip etmeyeceğini söylüyordu.
o umut verici konuştukca ben bağlandım buna.sevdim işte gönlüm kaydı.davranışlarımdan biliyordu ona olan hislerimi.senin hislerini biliyordum diyordu her seferinde.ama o hislerine dair bişey söylemezdi.tamam aşık olmayabilir ama boşda değildi emindim.izne gelecekti.gelmeden önce facebooktan eklediği kızlar sorun olmaya başladı aramızda.benim kıskançlık krizlerim işte.daha adı konmadan kimse kimseye seviyorum demeden bana ne oluyorsa.ama her seferinde bıkmadan usanmadan açıklama yapardı.hatta beni ikna edene kadar uğraşırdı asla görmedim sinirlendiğini bıktığını.hakkında yanlış düşünmemei hiç istemiyordu.ona güvenmemi istiyordu hep.geçtiğimiz günlerde izne geldi.bi kaç kere görüştük.bi görüşmemizde ben artık kafamın çok karıstığını bu kızları kabul edemediğimi onu diğer erkeklerden farklı olarak tanıdığımı ve bu davranışlarının beni yıktığını söyledim.oda güvenmiyorsun bana dedi.evet güvenim sarsılmıştı işte.bi konuşmamızda bana tanıştırıldıklarının arasından birini seçeceğini ve ondan sevmek adına süre isteyeceğini söylemişti.sonrada sana çarşamba günü bir süprizim var ama bekle ciddi bi konu demişti.ben de ona biri bana gelecekse sevdiği için gelmeli gelip ben seni seçtim ama sevmem lazım zaman ver diyemez demiştim.neyse o süprizi hiç bi zaman öğrenemedim zaten.unuttum deyip geçiştirdi.tahminimce bişey oldu ve vazgeçti ama ne bilmiyorum.sormadımda.en son dün konuştuk.benim sabrım taşmıştı artık.bi gün umut verici davranıp konuşuyor kendimi acayip değerli hissettiriyor ama bir gün değersizmişim sadece arkadaşıymışım gibi davranıyordu.ben de neden böyle davrandığını sordum.oda bana ümitlendiğini hissediyordum ondan öyle davrandım.sonra bir gün biriyle ilişkiye başlarsam yıkılmanı istemedim dedi.sanki zamanında umut veren o değilmiş gibi.
bende evet dedim sana duygusal bişeyler hissetmiştim ama sen böyle davranınca kafam karıstı inancım kırıldı kalbimi kapattım artık sadece arkadasımsın dedim.mutlu olabilirdik ama ben senin kalbini titretemem gözüne hitap etmiyorum gönlüne nasıl hitap edeyim dedim.senin karakterine sahip birini asla bulamam biliyorum dedi.umut verdin dedim.evet,o ara olabilir gibi geliyordu zorladım da kendimi olmadı dedi.yani sevemedime getirdi imayla işte.ben 4 yıl 2 yatalak hastaya baktım.4 sene boyunca 7 gün 24 saaat bir eve kapandım.ve kilo aldım.oda bakımlı kadınları sever.süslü giyinmeyi bilen falan.ama zayıflamaya başlamıştım.4 yılda aldığımı 2 ayda veremem ki.vel hasıl böyle konuşuldu arkadasız dedndi ve nokta kondu.
en azından dün gece düşünür kaybetmek istemezse arar diyordum.yarın görev yerine dönecek.en azından bugun gelir diyordum.ama ne geldi ne aradı.
şimdi hazmedemiyorum.ne yapmalıyım bilmiyorum.kafam karmakarısık.bu kadar kolay mı? bana umut veren oydu...5 yılda zor toplamıştım içimde yıkılanları.5 yıl sonra ilk kez bi erkek sokmuştum hayatıma.oda bunu biliyordu.ne hakkı var şimdi beni yıkmaya.
ben şimdi nasıl normal arkadaşmısız gibi davranırım ki?
aslında öyle öfkeliyim bi yandan da öyle seviyorum ki....pişman olsun istiyorum.kaybetmekten korksun istiyorum.o düşsün peşime o olsun diye uğraşsın istiyorum.ama bunu nasıl becerebilirim bilmiyorum.ah erkekler forumunda bi yazı okudum demin.erkeğin üstüne düştükce üzüntünü belli ettikçe kaçarmış soğurmuş.üstüne düşmez,yok sayarsan umursamazsan mutlaka boşluğunu hisseder dönermiş.öylemidir gerçekten?
ya da ben ne yapmalıyım....artık bi yuvam olsun benimde cocuklarım olsun istiyorum.cok fazla ortak noktamız vardı.onun gibi birini bulamam gibi geliyor...ama o kararsızlığı dengesizliği....offf....ya napıcam bennn nasıl dank edebilirim kafasına...kaybettiğini anlayıp nasıl sağlayabilirim pişman olmasını...
unut,sil demeyin ne olur...bu kolay değil işte....5 yıl sonra bir kez daha ayaga kalkıp bi umutla tekrar sevebildikten sonra yok saymak kolay değil.çok yıkıldım kızlar...hayattan soğuyacak kadar yıkıldım...yardım edin nolurrr :5::5::5:

merhaba erkekler hepsi aynı isterler peşimizde koştursunlar bağlansınlar bunlar gerçekleşince de nasılsa beni seven ,bana bağlı biri var ben hayatımı yaşıyayım gezeyim tozayım eğleneyim gönlümü eğlendireyim ne zaman burunları sürter dönerler geriye ben seni seviyorum seni hiç unutmadım diye dil dökmeye benim size nacizane tavsiyem kendinizi üzmeyin ilk zamanlar kolay olmaz zamanla geçiyor kalp yaraları sakın onun size dönmesini beklemeyin öyle bir karakterden adam olmaz..kalp yaranız iyileştimi sizi siz olduğu için seven isteyen biriyle evlenip yuva kurmanız mutluluklar sizinle olsun....

merhaba erkekler hepsi aynı isterler peşimizde koştursunlar bağlansınlar bunlar gerçekleşince de nasılsa beni seven ,bana bağlı biri var ben hayatımı yaşıyayım gezeyim tozayım eğleneyim gönlümü eğlendireyim ne zaman burunları sürter dönerler geriye ben seni seviyorum seni hiç unutmadım diye dil dökmeye benim size nacizane tavsiyem kendinizi üzmeyin ilk zamanlar kolay olmaz zamanla geçiyor kalp yaraları sakın onun size dönmesini beklemeyin öyle bir karakterden adam olmaz..kalp yaranız iyileştimi sizi siz olduğu için seven isteyen biriyle evlenip yuva kurmanız mutluluklar sizinle olsun....

tesekkür ederim.zaten şu dünyada herşeyi anladım herseyi çözdümde bi erkekleri çözmeyi başaramadım.belki taze olduğu için hazmedemiyorum.mutlaka zamanla gececek ama su an inanılmaz üzgün ve öfkeliyim.
önce keyfine göre umut veripde sonra olmadı diyip kesip atması delirtiyor beni.oyuncak gibi hissediyorum kendimi.hani evire cevire dövsem hırsım anca gececek gibi...ama bişey yapamıyorum.sitem bile edemiyorum.susuyorum sadece...kafamda bir sürü neden neden neden sorularıyla :(((((

canım erkek arkadaşın seninle ilgili evliliğe dair bişiler paylaşmışmıydı?

onu kıskandırman gerekıyo...
kendın soyluyosun süse püse onem verıyo dıye..
baska sehırlerdesınız sanırım.. guzel guzel resımler çekın olmadı otur photosop yap hatta bana ulastır resımlerını ben cok fena degıstırırım o resımlerı kımsede çakmaz dunya guzelı oluverırsın:51:
oda vay be bu kız neymiş der
belliki sen çok ustune düşmüşsün canım ama oyle yapmayacaksın umursamaz tavırlarda bulun faceden mesela şarkılar koy yazılar yaz mutlu mutlu şeyler
ama bu resım olayını yabana atma uzaktasınız hem gormuyo koca adam sonucta resımlerle cevbedelim onu:12:
senden hoslanmıs bellıkı yoksa hıcbı erkek oyle bı kıza acıklama falan yapmaz..bu hoslantının ustune gitmelisin cnm:82:

yengeç burcu işte,hiç sevmem,dengesiz olurlar:63:

yalnız sizin daha önce başından bir evlilik geçmiş bir bayan olarak erkekleri az çok tanıyor olmanız lazım...bence hiç üstüne düşmeyin....zaten demişsiniz bi forumda okudum böyle böyle diye...bu kişi fazla havaya girmiş sanırım,siz fazla ilgi gösterip hislerinizi çok belli ettiyseniz.....

bırakın önemsemiyor gibi davranın...neden kendinizi bu kadar yıpratıyorsunuz ki?

canım erkek arkadaşın seninle ilgili evliliğe dair bişiler paylaşmışmıydı?

cnm erkek arkadas demeyelim aslında.birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.evliliğe dair ise evleniriz su olur bu olur yoktu cünkü bende temkinli atıyordum adımlarımı oda.ama cocuğuyla olan diyoloğum cocugunun bana düşkünlüğü mıtlu ediyordu.
ama hisseder ya hani insan,boş değildi sadece onu biliyorum ve umut verdiğini biliyorum o kadar.çünkü başkalarıyla tanışmamı istemiyordu biriylr konussam ne biliym hani gece bi vakit msj falan gelse kim nerde nasıl merak ediyordu ve dediğim gibi,her kıskanclık krizimde sabırla acıklama yapıyordu.baskası olsa yeter be derim coktan demişti ama önemlisin anla işte demişti.şahsen ben umursamadığım insanı ne merak ederim nede acıklama yaparım.

onu kıskandırman gerekıyo...
kendın soyluyosun süse püse onem verıyo dıye..
baska sehırlerdesınız sanırım.. guzel guzel resımler çekın olmadı otur photosop yap hatta bana ulastır resımlerını ben cok fena degıstırırım o resımlerı kımsede çakmaz dunya guzelı oluverırsın:51:
oda vay be bu kız neymiş der
belliki sen çok ustune düşmüşsün canım ama oyle yapmayacaksın umursamaz tavırlarda bulun faceden mesela şarkılar koy yazılar yaz mutlu mutlu şeyler
ama bu resım olayını yabana atma uzaktasınız hem gormuyo koca adam sonucta resımlerle cevbedelim onu:12:
senden hoslanmıs bellıkı yoksa hıcbı erkek oyle bı kıza acıklama falan yapmaz..bu hoslantının ustune gitmelisin cnm:82:

saol cnm evet haklısın cok üstüne düştüm saat kaçta arasa konustum dert anlattı dinledim çözsün diye deli gibi yardım etmeye calıştım.
ya alemsin :))) resmi değiştirsek nolcak 4 ay sonra gelcek yine izne :))))))
ama evet onu sevdiğimden cok emindi...
bende boş oldugunu düşünmüyorum ama tek anlamadığım ne olduda olabilir diye düşündüm ama olmadı dedi bana...amaç ne? kahretsinki ne düşündüğünü bilmiyorum.ama kaybetmek istemeseydi arardı bugun mutlaka.aramadı bile ve yarın gidiyor.
neden birden değişti anlam veremiyorum

bu hoşlantının üstüne nasıl gideyim ki adam son sözü söyledi ölsem daha arayamam hem eskisi gibi normal arkadas gibide davranamam.soğuk davransam,umursamaz olsam yokmuş gibi yada bende bitmiş gibi davransam diyorum,ama ya soğursa o zaman diye korkuyorum...
ne yapacağımı bilmiyorum

Son düzenleme:
yengeç burcu işte,hiç sevmem,dengesiz olurlar:63:

yalnız sizin daha önce başından bir evlilik geçmiş bir bayan olarak erkekleri az çok tanıyor olmanız lazım...bence hiç üstüne düşmeyin....zaten demişsiniz bi forumda okudum böyle böyle diye...bu kişi fazla havaya girmiş sanırım,siz fazla ilgi gösterip hislerinizi çok belli ettiyseniz.....

bırakın önemsemiyor gibi davranın...neden kendinizi bu kadar yıpratıyorsunuz ki?

evet cok üstüne düştüm biliyorum.kıskandığımı,sevdiğimi fazla belli ettim.evet dengesiz ama gönül işte...aslında ne yazıkki tanımıyorum erkekleri.hayatına cok erkek girip çıkan biri değilim.ilk erkek arkadasım eski eşimdi zaten.ikinciside bu....

arkadasim sen cok duygusal birisin. o yüzden üzülmüs kirilmissin. erkegin seninle evlenmeye niyeti olsaydi bu is bir an önce olurdu.bir öyle bir böyle cok tutarsiz. sen kendine baska bir yol ciz.kendi kendini de bu kadar üzme. hayat bir erkegin etrafinda da dönmüyo.neler cikar karsina ..

cnm erkek arkadas demeyelim aslında.birbirimizi tanımaya çalışıyorduk.evliliğe dair ise evleniriz su olur bu olur yoktu cünkü bende temkinli atıyordum adımlarımı oda.ama cocuğuyla olan diyoloğum cocugunun bana düşkünlüğü mıtlu ediyordu.
ama hisseder ya hani insan,boş değildi sadece onu biliyorum ve umut verdiğini biliyorum o kadar.çünkü başkalarıyla tanışmamı istemiyordu biriylr konussam ne biliym hani gece bi vakit msj falan gelse kim nerde nasıl merak ediyordu ve dediğim gibi,her kıskanclık krizimde sabırla acıklama yapıyordu.baskası olsa yeter be derim coktan demişti ama önemlisin anla işte demişti.şahsen ben umursamadığım insanı ne merak ederim nede acıklama yaparım.

cnm bilemiyorum şimdi..adam sonuçta evliliğe dair bi girişimde bulunmamış sana karşı sen kendi hissettiklerinden yola çıkarak anlatıyosun onunda hislerinin boş olmadığını hissediyodum diyosun haklısında kadın hisseder ama sana karşı verdiği bi söz olsaydı yada açık açık seninle konuşsaydı şuan bu yaptığının hesabını kolayca sorabilirdin...
ama sana bişi demediği için yani açık konuşmadığı için senin ona bu yaptığının hesabını sorman biraz abest kaçar..yani adam deseki ben sana bi söz vermedim bişi konuşmadım neoluyo deseki derde yani kimbilir sen üzülürsün bu sefer...
ne dicen ben hissediyodum ama mı?
ben ce şuan yapcak bişi yok uzak kal biraz belki hayatındaki yokluğunda seni özler ve daha ciddi olur..olmassada sende ikinci hatanı yapmamış olabilirsin...

arkadasim sen cok duygusal birisin. o yüzden üzülmüs kirilmissin. erkegin seninle evlenmeye niyeti olsaydi bu is bir an önce olurdu.bir öyle bir böyle cok tutarsiz. sen kendine baska bir yol ciz.kendi kendini de bu kadar üzme. hayat bir erkegin etrafinda da dönmüyo.neler cikar karsina ..

mutlaka haklısındır cnm bende bunun gececeğini biliyorum ama daha önce bir arkadasada yazdım keyfine göre umut verip sonra her ne olduysa her ne düşündüyse ddenedim olmadı ümit vermemek için değersizmişsin gibi davranıyorum demesini hazmedemiyorum.eski eşimden sonra hayatıma giren ilk erkek oldugunu biliyordu.kırılgan oldugumu,bir kez daha yıkılırsam cok zor toparlanacağımı biliyordu.bunları bile bile bunu bana nasıl yapar hazmedemiyorum.
çünkü gerçekten bu yıkıntılardan cıkmak kolay olmuyor benim için.eski evliliğimde yasadığım sorunları güvensizliğimi bile atlatabilmem 5 koca senemi aldı benim.
hep korktum uzak durdum erkeklerden üzecekler kıracaklar diye.
ilk kez onca yıl sonra bir erkeğe güvendim umutlandım sevdim ve sonuc...yıkıldım...işte bu çok ağrıma gidiyor

ne düşündüğünü bi bilebilsem...neden böyle oldu...karakter olarak senden iyisini bulamam deyip bi yandan da neden olmadı diyebiliyor anlamıyorum
hani bana dese sen böyle böylesin kötüsün bilmem nesin dese tamam dicem yaaa..

cnm bilemiyorum şimdi..adam sonuçta evliliğe dair bi girişimde bulunmamış sana karşı sen kendi hissettiklerinden yola çıkarak anlatıyosun onunda hislerinin boş olmadığını hissediyodum diyosun haklısında kadın hisseder ama sana karşı verdiği bi söz olsaydı yada açık açık seninle konuşsaydı şuan bu yaptığının hesabını kolayca sorabilirdin...
ama sana bişi demediği için yani açık konuşmadığı için senin ona bu yaptığının hesabını sorman biraz abest kaçar..yani adam deseki ben sana bi söz vermedim bişi konuşmadım neoluyo deseki derde yani kimbilir sen üzülürsün bu sefer...
ne dicen ben hissediyodum ama mı?
ben ce şuan yapcak bişi yok uzak kal biraz belki hayatındaki yokluğunda seni özler ve daha ciddi olur..olmassada sende ikinci hatanı yapmamış olabilirsin...

aslında söyledim cnm.
sana duygusal bişeyler hissediyordum evet çünkü sen bana ümit vermiştin dedim.oda hayır vermedim demedi zaten.diyemezde.çünkü ben kendi kendime gelin güvey olmadım.
oda adı gibi biliyor bunu.
tek merak ettiğim şu aslında hazmedemediklerim bi yana,acaba diyorum kendimce,baştan çok belli ettim sevgimi ilgimi kıskanclığımı....
hani derler ya kaçan kovalanır diye.ama ilk baş bu derece ilgimi belli etmişken her aradığında acmısken tlf nu saatlerce derdini dinlemişken,msn ne her cağıreısında sanki hazırdaymısım gibi gitmişken şimdi birden ceksem kendimi,umursamaz gibi davransam,yok gibi yada bende bitmiş gibi işe yararmı ki...
eğer gerçekten yanılmadıysam bişeyler hissettiyse bana kaybetmek korkuturmu erkekleri?
gerçektiyse benim hissettiklerim ben her ne kadar uzak dursamda kalbimi kapadım artık sana artık istemiyorum demiş olsamda döneyim diye seveyim güveneyim diye çabalar mı ki?

mrb,ben hatayı sizde buluyorum kusura bakmayın ama neden adı olmayan birşeyi bu kadar uzun zaman sürdürüyorsunuz? Adı ya arkadaşızdır ya da sevgiliyizdir bunun ortası olmaz eğer olursa nitekim sizde olduğu gibi işte üzülen kadın olur çünkü kadın bağlanır..bence kendinizi çok üzmeyin yıpratmayın çünkü bu ilişkiden birşey çıkmaz sizi üzmek için demiyorum sakın öyle algılamayın ama yakında başka birinin onun hayatına girdiğini hatta evlenmeye kalktığını duyabilirsiniz hazırlıklı olun çünkü konuşmaları imalarla dolu..herşey istediğiniz gibi olur inş

cnm bu adam ilk evliliğinde başarılı olamamış zaten..senin ona aşırı ilgin onu korkutmuş olabilir..
açıkçası böyle düşünüyorum ben..arkadaşın dediği gibi eğer evliliğe niyeti olsaydı açık açık konuşurdu seninle..bu adam ciddi değil sadece yanına bi arkadaş istiyo çocuğuna da bi abla..sana karşı bi yakınlıkda hissediyo olabilir ama bu çok zor değil zaten çünkü senin ona ve çocuğuna gösterdiğin ilgi onun mutlakaki hoşuna gitmiştir yani..sen kendini belli edincede adam bence kendini çekti senden..
çünkü korkuyo evlilikten şu aşamadada ciddi bişiler düşündüğünü hiç sanmıyorum..
sen bence fazla bi umut besleme bu adama karşı o sölediğim gibi yanına arkadaş sıkıldığında aricak dertleşcek ve belkide özel şeyler paylaşabilicek birilerini arıyo ama evlenicek birini aramıyo kesinlikle...
kendini böyle bi adamdan uzak tutman yararına olur

cnm bu adam ilk evliliğinde başarılı olamamış zaten..senin ona aşırı ilgin onu korkutmuş olabilir..
açıkçası böyle düşünüyorum ben..arkadaşın dediği gibi eğer evliliğe niyeti olsaydı açık açık konuşurdu seninle..bu adam ciddi değil sadece yanına bi arkadaş istiyo çocuğuna da bi abla..sana karşı bi yakınlıkda hissediyo olabilir ama bu çok zor değil zaten çünkü senin ona ve çocuğuna gösterdiğin ilgi onun mutlakaki hoşuna gitmiştir yani..sen kendini belli edincede adam bence kendini çekti senden..
çünkü korkuyo evlilikten şu aşamadada ciddi bişiler düşündüğünü hiç sanmıyorum..
sen bence fazla bi umut besleme bu adama karşı o sölediğim gibi yanına arkadaş sıkıldığında aricak dertleşcek ve belkide özel şeyler paylaşabilicek birilerini arıyo ama evlenicek birini aramıyo kesinlikle...
kendini böyle bi adamdan uzak tutman yararına olur

sanırım haklısın canım.evlilikten korkuyor.ilgiyi de deli gibi seven biri aslında.
bi yerlerde hata yaptım biliyorum.ama zaten ne o dostluk ne arkadaslık...hiç biri eskisi gibi olmaz.evet itiraf edeyim hala minikde olsa bir umudum var.sanırım ihtiyacım olan tek şey zaman.hani hep derler ya nasipse gelir handan yemenden nasip değilse ne gelir elden hesabı.
ben sadece biraz yıkıldım bu ara.mutlaka toparlayacağım.mutlaka gececek.ama benim ahımla o napacak onu bilmiyorum işte

mrb,ben hatayı sizde buluyorum kusura bakmayın ama neden adı olmayan birşeyi bu kadar uzun zaman sürdürüyorsunuz? Adı ya arkadaşızdır ya da sevgiliyizdir bunun ortası olmaz eğer olursa nitekim sizde olduğu gibi işte üzülen kadın olur çünkü kadın bağlanır..bence kendinizi çok üzmeyin yıpratmayın çünkü bu ilişkiden birşey çıkmaz sizi üzmek için demiyorum sakın öyle algılamayın ama yakında başka birinin onun hayatına girdiğini hatta evlenmeye kalktığını duyabilirsiniz hazırlıklı olun çünkü konuşmaları imalarla dolu..herşey istediğiniz gibi olur inş

evet haklısınız hata bende.
adı yoktu çünkü baştan koyulmamsı gerekiyordu,ikimizinde korkuları vardı.ilk evliliklerde yasanmış olan güven kırıklıkları vardı.tekrar denemeye bir korku vardı.arkadasca adı konmadan başlamasının nedenide önce tanımakdı.
muhtemelende dediğiniz gibi olacak.ben saf saf bi umut bekleyeceğim ve bir gün biriyle başladığını duyup daha çok üzüleceğim.
ama belkide o başlayana kadar bende coktan bitmiş olur.
aşk acısından ölen görmedim henüz.sadece sürekli dediğim gibi bir yıkıntım var.
aradığım coğu özellikler vardı onda es adayı olarak.sanırım bu cok etkiledi beni.
şimdi tekrar aradığım özelliklere sahip birini bulabilirmiyim bilmiyorum.yeniden denemk için uzun bir zamana ihtiycım olacak.ama muhtemelen buda gececek.
tesekkür ederim desteğiniz için.

evet haklısınız hata bende.
adı yoktu çünkü baştan koyulmamsı gerekiyordu,ikimizinde korkuları vardı.ilk evliliklerde yasanmış olan güven kırıklıkları vardı.tekrar denemeye bir korku vardı.arkadasca adı konmadan başlamasının nedenide önce tanımakdı.
muhtemelende dediğiniz gibi olacak.ben saf saf bi umut bekleyeceğim ve bir gün biriyle başladığını duyup daha çok üzüleceğim.
ama belkide o başlayana kadar bende coktan bitmiş olur.
aşk acısından ölen görmedim henüz.sadece sürekli dediğim gibi bir yıkıntım var.
aradığım coğu özellikler vardı onda es adayı olarak.sanırım bu cok etkiledi beni.
şimdi tekrar aradığım özelliklere sahip birini bulabilirmiyim bilmiyorum.yeniden denemk için uzun bir zamana ihtiycım olacak.ama muhtemelen buda gececek.
tesekkür ederim desteğiniz için.

ah be canım anlıyorum için nasıl acıyor ama gerçekleri görmeye çalış yoksa umut etmeye devam edersin bu seni daha da bunalıma sürükler..umut etmeyi bırak nolur bu zamanda sana birileri bu gerçekleri direkt söylemeli ki sen bir hafta ağlarsın 2 hafta ağlarsın unutursun ama umut etmeye devam edersen kendini yer bitirirsin onun için sen kendine zaman ver geçicek mutlaka..ve sakın yıpranma bir gün duyarsan onun başkasıyla olduğunu ki duyacaksın buna emin ol mutlaka doğru insan senin de karşına çıkacak az sabırlı ol atlat bunu..biz yanındayız kk kadınları olarak:)

bir kez evlilik yaşamış boşanmış yani böyle şeylerde tecrübeli olgun bir erkeğin davranışları böyle olmamalı bir gün ümit veriyor ertesi gün farklı davranıyor .Ama arkadaşların da dediği gibi evlilik konusunda size ümit vermemişse boşuna yormuşsunuz kendinizi bu kadar zaman sanırım size karşı biraz yakın davranması siz boşlukta olduğunuz için sizin hoşunuza gitmiştir çünkü kötü bir evlilik atlatmışsınız hasta bakmışsınız vs. ki böyle durumlarda insan beğenilmek ilgi görmek ister ama lütfen yapmayın bu kadar değişken davranan biriyle mutlu olabilirmisiniz evliliğ yaşamış görmüş biri olarak şimdi böyleyse sonra nasıl olur bunu siz daha iyi anlarsınız

ah be canım anlıyorum için nasıl acıyor ama gerçekleri görmeye çalış yoksa umut etmeye devam edersin bu seni daha da bunalıma sürükler..umut etmeyi bırak nolur bu zamanda sana birileri bu gerçekleri direkt söylemeli ki sen bir hafta ağlarsın 2 hafta ağlarsın unutursun ama umut etmeye devam edersen kendini yer bitirirsin onun için sen kendine zaman ver geçicek mutlaka..ve sakın yıpranma bir gün duyarsan onun başkasıyla olduğunu ki duyacaksın buna emin ol mutlaka doğru insan senin de karşına çıkacak az sabırlı ol atlat bunu..biz yanındayız kk kadınları olarak:)

çok teşekkür ederim canım desteğiniz için saolun en azından üzülsemde anlatınca değişik kişilerden destek alınca rahatlıyor insan bi nebze olsun içindeki zehri boşalıyor işte...

Back
X