5 vakit namaz kılanlar bu alışkanlığı nasıl kazandınız hayatınızda neler değiştiii?

Ilk başta sadece farzları kılın, sünnetleri sakın kılmayın çünkü bu namazı insanın gözünde çok zorlaştırıyor. Ben günde sadece 3 vakit kılıyorum, çünkü Kur'an'da öyle yazıyor. Bu şekilde çok huzurluyum ve namazı cennete gitmek için değil, huzurlu olmak için kılıyorum.
Buyrun yeni fetvaya😱ilk defa duydum tövbeler olsun

Ilk başta sadece farzları kılın, sünnetleri sakın kılmayın çünkü bu namazı insanın gözünde çok zorlaştırıyor. Ben günde sadece 3 vakit kılıyorum, çünkü Kur'an'da öyle yazıyor. Bu şekilde çok huzurluyum ve namazı cennete gitmek için değil, huzurlu olmak için kılıyorum.
dört gözle seni bekliyoruzzz

Kur'ân’da vaktinde kılınamayan namazların kaza edilmesi ile ilgili olarak açık bir ifade bulunmamakla birlikte, Hz. Peygamber (s.a.s.) vaktinde kılamadığı namazları kaza etmiş ve ashabına da bunu tavsiye etmiştir. Resûl-i Ekrem (s.a.s.), “Kim namazı unutursa veya uyuyup kalırsa hatırlayınca onu kılsın. Onun keffâreti ancak budur.” (Müslim,
Kasıtlı terk edilen namazların kazası yoktur deniyor. Zaten Peygamberimiz de istemeyerek terk edilen namazlardan bahsetmiş. Müslüman başka hiçbir sebeple namazı terk edemez demek oluyor sanırım ayrıca
Ben yine de kazaları kılıyorum tabi. Kabul edip etmemek Allah'a kalmış. Bız affedilmek için elimizden geleni yapalım.

Kasıtlı terk edilen namazların kazası yoktur deniyor. Zaten Peygamberimiz de istemeyerek terk edilen namazlardan bahsetmiş. Müslüman başka hiçbir sebeple namazı terk edemez demek oluyor sanırım ayrıca
Ben yine de kazaları kılıyorum tabi. Kabul edip etmemek Allah'a kalmış. Bız affedilmek için elimizden geleni yapalım.
Bende bunu demiştim devamını okumadınız sanırım Allah kabul etsin

banın geçmiş. bu 3 vakit olayı nedir

X