- Konu Sahibi hasretimsi
-
cnm olur sen bılırsın sorun degıl yanı oyle olsun ozamn
teşekkürlerr:)..........
ca kazağın etiketinde kaç ay yazıyor..beğendim onuda ama küçük olacak gibime geliyor..başka bize uygun kazak yokmu?? markalı tercihim.
cnm dısarıdayım eve donunce bakarım tekrar kazak lar var elımde ben eve donunce yuklerım
birtane kazak lazım yaşına uygun varsa bakarım cnm..
birtane kazak lazım yaşına uygun varsa bakarım cnm..
bişey daha alıyım dedim ama bilemedim cnm ya neyse sen yolla benim siparişleri yrn sonra bidaha bakarım kazağa karar veremedim:))
şuan almayıp kalsın dediğim ürünler için o kadarr üzgünümkii( aldıklarım o kadar yeniler temizlerki cnm çok teşekkür ederim..bu fiyata böyle ürünleri bulamazdım kimsede...azcık bir tülerme küçük bir leke bile yookk gerçekten:)) herkez gelsin kızllaarr:)) hasretimsinin ürünleri bitsin artık pişman olmazsınız benden söylemesi:)))
cnm begendıgıne cok sevındım moral oldu oglum hasta cvp yazamadım dunden berı acıldeyım anca fırsat buldum cvp yazmaya gule gule gıysın kızcen yenı alısverıslerde gorusme kuzere
çok geçmiş olsun cnmm allah acil şifa versin...tekrar teşekkür ederim..sen yeni ürün ekledikçe görüşeceğiz kesinn:)))
cnm begendıgıne cok sevındım moral oldu oglum hasta cvp yazamadım dunden berı acıldeyım anca fırsat buldum cvp yazmaya gule gule gıysın kızcen yenı alısverıslerde gorusme kuzere
Gecmis olsun canim..benim oglum da hasta..oyle boyle buyuyorlar iste..brctlp arkadasima katiliyorum..urunlerin harika..bende yakin takipcinim..tekrar gorusmek uzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?