Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canlarım ben geçen bir fikrim var demiştim ya onu hatırlayamadım yahu :1rolleyes:

Ama takım içinde gruplarımıza göre yüzde hesaplarımızı yaparız ve 3 katogoriden derece alanları haftanın 1. ilan ederiz... diğer kişilere spor cezası veririz haftasına bakarız duruma yine kilo veremeyen olursa :jeyyar:

ısteyenler fikirlerini belirtsinler..
tüy siklete selde geldi mehalim onuda ekler listeyea.s.

istenilen kiloyu veremeyenler amacına ulaşamayanlar 24 saat ne yedi ne içti ne spor ne hareket yaptı tek mesaj ile rapor verir...derece alıp grup 1.si olanlar grup sonuncusuna ceza verirler bunu daha önce püsküütle beraberken yapıyorduk ya spor cezası veriyorduk ya bir bilgi bulup getirmesini araştırmasını istiyorduk...

Son düzenleme:
kalliscim,

izmit çevresinde trekking turları yapıyorlar, bende öyle bir tura katıldım izmit yuvacık barajı civarında menekşe yaylasına gittim.
ılk önce 1300 mt bir dik yokuş çıktık orman içinde ki sorma nefesim kitlendi valla
ama sonuç çok iyiydi toplam 17 km lik bir parkur eh fena değil yani

mehalim bayıldım buna çok eğlenceli olmuş valla ne gerekirse yaparım,

acaba kendi grubumuz içinde de ikişerli gruplar mı oluştursak, birbirimizden birebir sorumlu olsak, sadece kendimizin değilde eşimizin yediğinden içtiğinden sorumlu olsak, bir çeşit kontrol mekanizması yaratsak ne dersiniz?
ne biliyim birden o geldi aklıma

canlarım merhabalar...
takımımıza canlanma gerekiyor ben öyle algılıyorum, ama... düşünüp bir şeyler yazmaya başladığımda motive edeyim derken kırıcı olabiliyorum bu yüzden çenemi bu aralar kapalı tutayım...

benim iştah bu hafta kendimizi frenleyeceğiz dedkçe iyice gittisenağlama bu hiç iyiye işaret değil ama sporu kesmezde salona gitmediğimde evdede devam edersem acaba durmasını engelleyebilirmiyim deneyeceğim.. Bu saate dek ev toparladım spor yapamadım bir tek yemeğim kaldı akşam için yapılacak onuda halledip sporumu mutlaka yapacağım kesinlikle atlamak sonrada cuma günü ağlayıp sızlamak istemiyorum...

güzel fikir ama tüğ sikletler 3 kişi olacak benneyaptımki bence herkesin sorumluluğunu mehalime verelim terör estirir ve 3 haftada hepsi mezun olur giderler :roflol: sende arasındasın bu gurubun -tatlicadiarzu- ben mehalimin daha önce biri üzerindeki baskısını bildiğimden yazdım yanlış anlamasengözlerimebaksanab

kalliscim,

benim üçüncü haftam olucak takımda, bu hafta noolur 1. olalım

hadi herkesi gayretlendir bence, hiçte kırıcı falan olmuyorsun, burada hepimiz kilo vermek istiyoruz, ne yiyip ne yemeyeceğimizi aslında biliyoruz ama tek eksik motivasyon onun için burdayız, burda birbirimizden destek alıp o eksiğimizi de hallediyoruz

bitane kaptan kallis

aynı sikletler mi birbirine destek olup birbirini denetlesin diyosun, yoksa zıt mı olsun ? bu konuda ne dersin ?

beni neden eklemediniz gruba

listeleri mehalim hazırlar bizim takımda:bbo: sorumluluk onun üzerindesengözlerimebaksanab ellersem gebertirsırnaşık şey diye ellemedim yasakkelime birazdan gelir ekler bir kaç mesaj önce yazdım bak seninde içinde olacağın gurubuşakkıdı

sel gruba hoşgeldin cnm...sağlıklı zayıflamalar dilerim

bu arada herkese slm...kalliste ablam nasılsınkaydirigubbakcemile5

sevgili sel,

şimdi senin boyun kaç cm, kilon kaç hedefin ne inan bilmiyorum ?

takım içinde bizde bir takım oluyoruz sanırım

aynı sikletler mi birbirine destek olup birbirini denetlesin diyosun, yoksa zıt mı olsun ? bu konuda ne dersin ?

aynı olsun gibi algıladım ama zıt olursa yada karışık olursa dahamı iyi olur... kura gibi yapsak ama nasıl başaracağız sırnaşık şey herkese bir numara versek birimiz ve özel mesaj sistemi ile birde nedetleyicisi olsa, sonra bir kişide rastgele numaraları eşleştirse fisfisfis olabilürmüküne fisfisfis

ayy utandım valla görmedim kusura bakma

bişi daha bide ben sigara kullanıyorum etkisi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…