- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.481
1.GRUP-----Tüğ Siklet
sportie ( 59.0)
Mehalim ( 61.1)
2. GRUP-----Orta siklet
Kalliste (73.4)
zenan25 (73.7)
bijoux (74.8)
reyhanxx54 (75.6)
umuts76 (75.8)
chocolategirl ( 84.5)
3. GRUP-----Ağır siklet
cedric (102.6)
buseyrem (/ 102.2)
xTABU ( 104 )
**Kallisim bu guruplar içinde neler yapabiliriz nasıl işletebiliriz .Aklıma gelenler gruplar içinde eşleşmeler yapabiliriz yada gurplar içindeki herkes neler yaptıklarını daha sıkı kontrol edebilirler başka....
**** hadi arkadaşlar sizlerde fikir üretin değişik bişiler yapalım klasik takımlardan olmayalım
canim dogum gunun kutlu olsun saglikli zayif huzurlu sevgi dolu gunler dilerim hayatinda hersey senin gibi guzel olsungünaydın canlarım...
biliyor musunz...bugün benim doğumgünüm
günaydın canlarım...
1.GRUP-----Tüğ Siklet
sportie ( 59.0)
Mehalim ( 61.1)
2. GRUP-----Orta siklet
Kalliste (73.4)
zenan25 (73.7)
bijoux (74.8)
reyhanxx54 (75.6)
umuts76 (75.8)
chocolategirl ( 84.5)
3. GRUP-----Ağır siklet
cedric (102.6)
buseyrem (/ 102.2)
xTABU ( 104 )
**Kallisim bu guruplar içinde neler yapabiliriz nasıl işletebiliriz .Aklıma gelenler gruplar içinde eşleşmeler yapabiliriz yada gurplar içindeki herkes neler yaptıklarını daha sıkı kontrol edebilirler başka....
**** hadi arkadaşlar sizlerde fikir üretin değişik bişiler yapalım klasik takımlardan olmayalım
mehalim bayıldım buna çok eğlenceli olmuş valla ne gerekirse yaparım,
acaba kendi grubumuz içinde de ikişerli gruplar mı oluştursak, birbirimizden birebir sorumlu olsak, sadece kendimizin değilde eşimizin yediğinden içtiğinden sorumlu olsak, bir çeşit kontrol mekanizması yaratsak ne dersiniz?
ne biliyim birden o geldi aklıma
günaydın canlarım...
güzel fikir ama tüğ sikletler 3 kişi olacak benneyaptımki bence herkesin sorumluluğunu mehalime verelim terör estirir ve 3 haftada hepsi mezun olur giderler :roflol: sende arasındasın bu gurubun -tatlicadiarzu- ben mehalimin daha önce biri üzerindeki baskısını bildiğimden yazdım yanlış anlamasengözlerimebaksanab
beni neden eklemediniz gruba
aynı sikletler mi birbirine destek olup birbirini denetlesin diyosun, yoksa zıt mı olsun ? bu konuda ne dersin ?
ayy utandım valla görmedim kusura bakmalisteleri mehalim hazırlar bizim takımda:bbo: sorumluluk onun üzerindesengözlerimebaksanab ellersem gebertirsırnaşık şey diye ellemedim yasakkelime birazdan gelir ekler bir kaç mesaj önce yazdım bak seninde içinde olacağın gurubuşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?