Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sel canım benim benim için sorun yok ancak dediğim gibi tek başıma karar veremem kallisim sulatnım uğrar birazdan ozman net cevap alırız:)) sende gelip bakarsan ok ama bizlerle bol paylaşım yapmak şart iki gün sonra kaybolmamak şart

heycana bekliyorum o zaman. çünkü ağustosda düğünüm var o zamana kadar vermeliyim bu kiloları

Sel rica etsem azcık kendinden bahsedermisin :?
tabi bahsedeyim 87 doğumluyum sakaryada yaşıyorum.
1,67 boyunda 57-58 kilo arasında gelip gidiyorum. normalde belim incedir ama kilo alınca biraz kalınlaştı ve göbek bölgem yağlandı.
yemek yemeyi çok seviyorum. oturarak çalışıyorum bu yüzden spor yapma imkanım yok.
fakat bu ayın sonunda işden ayrılacağım için spor yapma imkanım olacak umarım.
sizdende destek bekliyorum.
düğünde gelinliğin içinde peri kızı gibi görünmek istiyorum
merak ettiğiniz başka bişi varsa sorun yanıtlayabilirim böyle aklıma başka bişi gelmedi:uhm:

Mehalim nasıl sence özgeçmişim :)
kabul edilir miyim dersin :uhm:

canım aynı yaşdayııızz
aynı boydayız
ayrı kilolardayız :roflol: :roflol:
kilo veremesen bile peri kızı gibi görünceğine eminimmmm Şeniz
rakip oldukdan sonra buakdar iyi olmam :jeyyar:
baştan sölimm kaydirigubbakcemile3

demek boyu kilosu yasi ayni sen? yani kiloda vermesen peri kizi gibi görünüyorsun?
hani sankim birisi doktor bana hamilemisin diye sordu demistidelikafadulden
kimdi o aceplaelaelaelaelae

saka saka delikiz azcik kizdirayim dedimŞeniz

selam takımım,ablalarım ben cuma günü ve bugüne kadar gelemedim bildirim de yapamadım özür dilerim:çok üzgünüm: dedem kalp krizi geçirdi aniden şehir dışına çıkmam gerekti çok zormuş insanın sevdiklerini öyle görmesi şimdi çok şükür daha iyi dedecim inşallah daha da iyi olacak :Saruboceq: ben bu hafta 61 kilodan 60 kiloya düştüm.Bilmiyorum halen takımdamıyım umarım halen aranızdayımdır

merhaba güzellerin takımı:CüvCüv:
hamişiniz geldiiii kaç kilo aldım diye sakın sormayın tamammı? :roflol:
nasılsınız şekerler herkesin keyfi yerindedir inşallah aşağıda kimse görünmüyor ama herüfler maç seyretmeye başlayınca soluğu burda alırsınız diye tahmin ediyrum toplaşırsanız beni de çağırın anacığım kambersiz dedikodu olmaz dimi ama:roflol:

ooooo merhaba cedric canim benim. bende bütün gündür bahcedeydim. hatta bahcede calistim. iki capa oraya bes capa buraya oynadim desem daha yerinde. bahceye kameriye yapilacak onun hazirligi var baba ogul ugrasiyorlar cok seviniyorum kocaman birsey istedim. yaz aksamlari gec saatlere kadar otururuz es dost.coluk cocuk . sen ne yaptin dünden beri güzelim?

Selam

merhaba annecim nasılsın
honey hg canım
candy dedne geçmiş olsun canım ancak cuma günü bildirimde bulunmayanları malesef diskalifiye ediyoruz ve bu hafta sende bu şekilde geçtin listeye ...üzgünüm...

benim piknik güzeldi kaçamak yapmadım 30 dk yürüdüm biraz yakar top oynadık birazdanda banyoya gireceğim artıkın gelirrmiyim bilmem .

kallis hiç uğramamış mı bak hele gezmeden girememiştir

merhaba mehalim. günün güzel gecmis sevindim canim. havalarin b u ani düzelmesi cok iyi oldu ya herkes memnun mutlu sanki.
candy dedene gecmis olsun canim üzüldüm
balli hosgeldin.. cokmu kilo aldin ya?
benim kizda moralsiz sise sise patliyacagim diyor. hicbirseye girmiyorum diyorkaydirigubbakcemile3

merhaba reyhan ablacıgım.nıhayet geldım evıme.cok yorgunum hıcde dıyet mıyet yapmadım.ne bulduysam yedım cuma dan berı .bandta yuruyup gelıcem

kallis hiç uğramamış mı bak hele gezmeden girememiştir
kendinle karıştırdın sanırım Çok üzgünüm çoook bende bahçemle uğraştım ve kocaya çıraklık yaptım adam alışmış fabrikada arkasından birilerinin koşturmasını... Siding yapıldığı zaman pencere demirlerini çıkartmışlardı, Spikeın çıkması için bir pencere var oraya kapatıyorum tüm cam kapı açık oluyor yazın, oda orada günelşeniyor pek memnun oluyor hayatından, böyle kafes gibi tel filan gerili, işte bugün o parmaklıkları yaptı eşim neymiş oğlu güneşlenemiyormuşta huzursuz oluyormuşkaydirigubbakcemile3 bende boş saksılarla uğraştım durdum haftaya tam toparlarım inşallah..

merhaba reyhan ablacıgım.nıhayet geldım evıme.cok yorgunum hıcde dıyet mıyet yapmadım.ne bulduysam yedım cuma dan berı .bandta yuruyup gelıcem

aman cedricim sakın sakın ucunu bırakma, kaçamakları arkadaşlarında bıraktın umarım cumaya pişmanlık yaşayan kim olursa olsun üzülüyorum.. veeee 100. etap dolayısıyla kesinlikle 1. olmalıyız yalvarıyorumm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…