- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.401
evet yetkkililer duyun sesimmiiii
bu takım kilo veremiyormuuşş naniknanik
girçektenmiiiii
yarınnn görüşürz bozmuş olacaksınn kesiinnn Şeniz
heycana bekliyorum o zaman. çünkü ağustosda düğünüm var o zamana kadar vermeliyim bu kilolarısel canım benim benim için sorun yok ancak dediğim gibi tek başıma karar veremem kallisim sulatnım uğrar birazdan ozman net cevap alırız:)) sende gelip bakarsan ok ama bizlerle bol paylaşım yapmak şart iki gün sonra kaybolmamak şart
tabi bahsedeyim 87 doğumluyum sakaryada yaşıyorum.Sel rica etsem azcık kendinden bahsedermisin :?
eğer sen gerçekten akrepsen benimde akrep olduğumu nasıl keçi inatım olduğunuda bilirsinsüprizzzzz hadi bakalım nereus mu yaman mehalim mi sana söz bozmayacamgamyoncuiremsu
tabi bahsedeyim 87 doğumluyum sakaryada yaşıyorum.
1,67 boyunda 57-58 kilo arasında gelip gidiyorum. normalde belim incedir ama kilo alınca biraz kalınlaştı ve göbek bölgem yağlandı.
yemek yemeyi çok seviyorum. oturarak çalışıyorum bu yüzden spor yapma imkanım yok.
fakat bu ayın sonunda işden ayrılacağım için spor yapma imkanım olacak umarım.
sizdende destek bekliyorum.
düğünde gelinliğin içinde peri kızı gibi görünmek istiyorum
merak ettiğiniz başka bişi varsa sorun yanıtlayabilirim böyle aklıma başka bişi gelmedi:uhm:
canım aynı yaşdayııızz
aynı boydayız
ayrı kilolardayız :roflol: :roflol:
kilo veremesen bile peri kızı gibi görünceğine eminimmmm Şeniz
rakip oldukdan sonra buakdar iyi olmam :jeyyar:
baştan sölimm kaydirigubbakcemile3
kendinle karıştırdın sanırım Çok üzgünüm çoook bende bahçemle uğraştım ve kocaya çıraklık yaptımkallis hiç uğramamış mı bak hele gezmeden girememiştir
merhaba reyhan ablacıgım.nıhayet geldım evıme.cok yorgunum hıcde dıyet mıyet yapmadım.ne bulduysam yedım cuma dan berı .bandta yuruyup gelıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?