- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.181
teşekkür ederim gayet iyiyim sahalara dönmek için isınıyorum .....:içelim::teytey:geçmiş olsun aaben
umarım iyisindir
sen hala konuşuyonmu kıs .......delikafaduldennereus cadısı kaç kilo oldun ....:1hug:ne diyon kıss seennnnn :mymeka:
kilomda nasıl değişiklik yokk kıızzz
sana savaş açtım
kalişedee
çok hırslandım vallahaaaa bittiniz kısım siizz kötükedihüso
haftaya görüşürrükkkk kötükedihüso kötükedihüso
hadi nereus bitir bizi erit bizi
hepimiz çıtır olucaz:Bunda çok payın emeğin olduğu için lütfen bunu kabul et :hooray:
teşekkür ederim gayet iyiyim sahalara dönmek için isınıyorum .....:içelim::teytey:
sen hala konuşuyonmu kıs .......delikafaduldennereus cadısı kaç kilo oldun ....:1hug:
ben platese kaçıyom 10 gündür yapmıyodum .....
kalişim bugün start verdim canım ama bildirimi haftaya . verecegim .....-tatlicadiarzu-aebencim haberim yoktu canım rahatsızlığından, çok geçmiş olsun canım dikkat et.. kilon geçicidir takma kafaya ama dahada almaya devam edersen tekrar takıma gir bence...
nereusum,
aşkolsun bak yaaa
gel nolur neşe katıyorsun işte bize, kızma kızma
nereus buraya:1hug:
Tamam tamam hallettik üzülme şimdi püsküütten onayı aldım ..ben senin ayrıldığın zaman kurallar olmadığı için çekincede kaldım kuralları ihlal etmeyelim diyede çaba gösteriyoruz hata yapmayayım dedim ama 2 maddemiz var tedavi olup geri dönenler ve hamile kalıp kilo alanlar, anam sende hepsi var kurtardık yani :roflol:
bijoux
süpersin valla, bende yapmıştım öyle çizelgeler bir ara, ama istediğim sonu getirememiştim,
hedefim 9 mayısa kadar 55 olmak
hepimize kolay gelsin
kalliste nerdesiiin
saat 12'yi geçiyor durumumuz nedir ne alemdeyiz
sonuncu değiliz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?