Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun aaben

umarım iyisindir
teşekkür ederim gayet iyiyim sahalara dönmek için isınıyorum .....:içelim::teytey:

sen hala konuşuyonmu kıs .......delikafaduldennereus cadısı kaç kilo oldun ....:1hug:

ben platese kaçıyom 10 gündür yapmıyodum .....

aebencim haberim yoktu canım rahatsızlığından, çok geçmiş olsun canım dikkat et.. kilon geçicidir takma kafaya ama dahada almaya devam edersen tekrar takıma gir bence...

hadi nereus bitir bizi erit bizi

hepimiz çıtır olucaz:Bunda çok payın emeğin olduğu için lütfen bunu kabul et :hooray:

size yardım edeyokk yaranamayok valla nasıl işş
gelmim artıkk şişinn gari baaaneeki

heveeeettt birgünn yağlarım ağzıma ulaşınca konuşamicam ama kaydirigubbakcemile3
ıyy çok iğrennçç :roflol: :roflol:
64.8 kiloyumm nabner 2 haftada anca bukadarr :roflol:

aebencim haberim yoktu canım rahatsızlığından, çok geçmiş olsun canım dikkat et.. kilon geçicidir takma kafaya ama dahada almaya devam edersen tekrar takıma gir bence...
kalişim bugün start verdim canım ama bildirimi haftaya . verecegim .....-tatlicadiarzu-
64 lü rakanlar hayal oldu gene bana ....kafamçokkarıştı al ver ne bu ya ...... bence vermekden almamak daha zorrrrr....kötükedihüso baksana verdiginiz kaçç kilo oldu ama :mymeka:aldıklarımı ....

hayirli cumalar herkeze efe icin gecmis olsun dileklerinize tesekkurler rabbim kimseyi sagliktan etmesinhelede evlatlarimizi surekli ishal durumu bide kusunca efede bizde cok korktuk surekli anne seni cokcok seviyorum baba seni cokcok seviyorum dmeye basladi ateside cok yukselince surekli sayikladi ne yapacagimi sasirdim sonra suruptu ates dusurucu toz ilcalarini kullaninca duzeldi biraz dedim dualar kabul oldu sagolun canlarim
simdi kilomu yazayim uzulerek 73.7
sabah efe gulerek uyaninca moralim duzeldi hemen mehalimin bu hafta deneyecegi listeyi bugun basladim bir farkla ben ara ogunde yapacagim gece gec saat buraya geldim once yardim meleklerine sonrada buraya ugradim gecmisi okudum biraz ama sabahkileri okuyamadim daha
simdi efeye biraz havuc patates hasladim onu yediricem opuyorum simdilik kilom icin cok ozur dilerim kilo veren canlarimada tebrik ederim devamini dileriiim nereus haftaya buyur canim idaa devam ediyosa kaybeden 3 gun boyunca gunde uc defa 15 dk mekik ceksin
ben cikayim efe suan fotograf makinasini asinmis bana foto cekiyo allahim cocuklarin gulen gozlerini hic soldurmasin optum simdilik

haha valla var. iyi o zaman süper oldu bu haber. içim rahatladı :icecream:
ben de cıktım 50 dk yürüdüm geldim hızlı hızlı. hava süper yandım valla. akşama doğru bir daha cıkmayı düşünüyorum bakalım. kendime de excel de cizelge yaptım kilo analizim için görseniz gülmekten ölürsünüz :roflol::roflol:

zenancım,

çok geçmiş olsun canım, merak etme atlatmış, çocuklar ateşi büyük insana göre kaldırıyor, ama üzülüyor insan tabi ki

canım çok çok geçmiş olsun tekrar

bijoux

süpersin valla, bende yapmıştım öyle çizelgeler bir ara, ama istediğim sonu getirememiştim,

hedefim 9 mayısa kadar 55 olmak

hepimize kolay gelsin

bijoux

süpersin valla, bende yapmıştım öyle çizelgeler bir ara, ama istediğim sonu getirememiştim,

hedefim 9 mayısa kadar 55 olmak

hepimize kolay gelsin

canım sağol. en azından bir analiz yaparım dedim bakalım ilerletebilecek miyim şutarafagitti
hadi bakalım inşallah hedefine ulaşırsın ama mezun olduktan sonra bizi unutma oldu muu :1hug:

selamlar,
uzgunum kilomda bir degisiklik yok... bisey de yemiyorum hayret ettim kendime...
stres gercekten de kilo aldirirmis,bunu gordum yani...
hepinizden ozur dilerim :çok üzgünüm:

bjoux,

daha yeni başladım ya en az iki ayım var burda geçirecek,
tabi o da hiçbir aksama yaşamazsam 2 ay sonra mezun olabilirim

birde son kilolar yapışır kalır biliyorsun bir türlü gitmez, o yüzden takımda epey vakit geçiricem merak etme

5.Takım
umuts76 ( 76.7 / 75.8 / 0.9 / 1.17% )
reyhanxx54 ( 75.9 / )
zenan25 ( 73.5 / 73.7 / -0.2 / -0.27% )
cedric ( 104.2 / 102.6 / 1.6 / 1.54% )
buseyrem ( 102.6 / 102.2 / 0.4 / 0.39% )
chocolategirl ( 84.5 / 84.5 / 0.0 / 0.00 % )
candy_happy ( paylaşım ve kilo bildirimi yapmadığı için diskalifiye )
emel42 ( takım içindeki paylaşımı samimi bulunmadığından çıkması istenmiş kendiside üyeliğini iptal ederek geri dönmemek üzere ayrılmıştır )
sportie ( 59.0 / 59.0 / 0.0 / 0.00% )
bijoux ( 75.8 / 74.8 / 1.0 / 1.32% ) (çok eski üye geri döndü)
Mehalim ( 61.1 / 61.1 / 0.0 / 0.00% )
Kalliste ( 74.4 / 73.4 / 1.0 / 1.34% )

5.Takım toplam kilo (

nereus nerede delikafadulden saat 12 yi geçti gelip kilomu görsün :dance:

kalliste nerdesiiin

saat 12'yi geçiyor durumumuz nedir ne alemdeyiz

sonuncu değiliz dimi

sporticim biz hiç sonuncu olmadık şeker... daha erken az daha bekle ..bir reyhan abla kaldı oda gelirse tamam... hiç geç kalmazdı oysa ...

melisim not bıraktım ama görmedin sanırım neyse ben az daha bekliyorum eğer işin varsa listeni bırak bana git şeker ben hallederima.s.

yok kallistecim görmedim, ben bizim listeyi yolluyorum, bi kontrol edermisin canım.
tamam şimdi gördüm, dışarı çıkacağız annem geldi ama reyhan abla dışındakileri kontrol edeyim olmaz mı,

13. takım **99.etap**

ad1 (57.0 / 57.2 / -0.2 / -0.35&#37
nereus (65.2 / 64.8 / 0.4 / 0.61%)
melis08 (61.7 / 61.5 / 0.2 / 0.32%)
dosba (70.9 / 70.0 / 0.9 / 1.27%)
aspettami (59.5 / 59.5 / 0.0 / 0%)
melzeyit (80.0 / 79.1 / 0.9 / 1.13%)
patbori (74.1 / 74.2 / -0.1 / -0.13%)
şişgo (61.6 / 61.0 / 0.6 / 0.97%)
sudecan (62.0 / 61.8 / 0.2 / 0.32%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (592.0 / 589,1 / 2,9 / 0.49% )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…