- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 44
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.161
Yok canım boşver takma sen dedim ya düzelir bir iki hafta içinde...
Bu kural saçma gibi gözüksede mecbur olarak uygulamaya koyduk ciddi mecbur kaldık açıklaması uzun sürer şimdi...
Sen hiç tatlı canını sıkma eksi getirdim diye, biz neleri bekledik, aylarca kilo verecek destek olalım aman üzmeyelim diye lapır lupur pastayı böreği götürüp depresyondayım idare edin 2 kilo aldım bu hafta ama haftaya düzelecek diye diye beklediğimiz kişiler oldu...
Hayır şeker hazır değilim.. saat 12.00de buluşalım demiştim henüz tartılmadım[URL=http://m.YollaYap.com/b45/7736801.jpg][/URL]
günayyddııınnnn cumanız mübarek olsunn Şeniz
kallişş kızz hazırmısınnnn ben geldiimmm
birazdan yani saat 10da da bismillah deyip yürüyüşlerime başlicam.
tekrardan kusura bakmayın kızlar :çok üzgünüm:
Yok şeker o bizim takımda değil yarışmadaki maydanoz görevini görüyor :roflol: pasta ikram eder motiveyi bozmaya çalışır delikafadulden ona buna sataşır :roflol:nereus'cum merhaba
nasılsın, bizim takımdamısın ?
nereus'cum merhaba
nasılsın, bizim takımdamısın ?
Yok şeker o bizim takımda değil yarışmadaki maydanoz görevini görüyor :roflol: pasta ikram eder motiveyi bozmaya çalışır delikafadulden ona buna sataşır :roflol:
ben tartılmaya korkuyorum biraz daha bekleyeceğim geçen hafta öğlene doğru 100gr düşmüştümde :roflol:
nereuscum,
bizim takıma gelip herkesi harekete geçiriyorsun sen bence 5,takımdasın
hani kilonda da bi değişklik yok ya ne biliyim başka bişey gelmiyor aklıma
nereuscum hep gel hep gel:sm_cool:
yuzme sırasında da ınsan cok acıkıyor gozum donuyor.bıde kallıste sen sporda yemek ısını nasıl cozuyosun.ben 10 gını orda oluyorum ara ogun yapıp gırıyorum 2 gıbıde cıkıyorum ama elım ayagım tıtrıyor aclıkdan
ne diyon kıss seennnnn :mymeka:
kilomda nasıl değişiklik yokk kıızzz
sana savaş açtım
kalişedee
çok hırslandım vallahaaaa bittiniz kısım siizz kötükedihüso
haftaya görüşürrükkkk kötükedihüso kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?