Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tanımadığım birilerine taş atmışsın daa benim canım hakatten sıkıldı. keşke baştan söyleseymişsin kallisim, sonra katılırdım aranıza. kendimi kilo başarı engelleyicisi gibi gördüm şahsen :çok üzgünüm:

neyse o zaman ben de 2 haftada 4 kilo vererektennn sizi eksiden kurtarayım o zaman. mehalimin diyetine başlayayım pazartesi günü. yarın başlayamam eşim kızıyor liste diyeti yapmama.

birazdan yani saat 10da da bismillah deyip yürüyüşlerime başlicam.

tekrardan kusura bakmayın kızlar :çok üzgünüm:

[URL=http://m.YollaYap.com/b45/7736801.jpg]
[/URL]

günayyddııınnnn cumanız mübarek olsunn Şeniz
kallişş kızz hazırmısınnnn ben geldiimmm
Hayır şeker hazır değilim.. saat 12.00de buluşalım demiştim henüz tartılmadım

birazdan yani saat 10da da bismillah deyip yürüyüşlerime başlicam.

tekrardan kusura bakmayın kızlar :çok üzgünüm:

Tamam tamam hallettik üzülme şimdi püsküütten onayı aldım ..ben senin ayrıldığın zaman kurallar olmadığı için çekincede kaldım kuralları ihlal etmeyelim diyede çaba gösteriyoruz hata yapmayayım dedim ama 2 maddemiz var tedavi olup geri dönenler ve hamile kalıp kilo alanlar, anam sende hepsi var kurtardık yani :roflol:

sevgili bijoux,

bence de hiç dert etme, sonuçta burası destek motivasyon ortamı, daha eski olduğun için çok daha iyi bilirsin.

haftaya 5,takım bomba etkisi yaratacak buna eminim

haydi hepimize kolay gelsin

nereus'cum merhaba

nasılsın, bizim takımdamısın ?
Yok şeker o bizim takımda değil yarışmadaki maydanoz görevini görüyor :roflol: pasta ikram eder motiveyi bozmaya çalışır delikafadulden ona buna sataşır :roflol:

ben tartılmaya korkuyorum biraz daha bekleyeceğim geçen hafta öğlene doğru 100gr düşmüştümde :roflol:

gunaydın herkese.kılomu bıldırdıkden sonra kahvaltımı yapdım geldım gec kaldım gunaydın demek ıcın.bıraz gec uyandım.ruyama bıle gııryor.su 99 kılo meselesı.fena heveslendım.hatta sıze ne dıycem.regl olmak uzereyım saat 9 da delı gıbı yemek ıstegı duydum karar verdım mantı cıkardım dondurucudan.suyu koydum kaynadım tam atıcakdım sacmalama dedım 99 hayalmı olsun ocagı kapadım.tehlıkelı maddelerı ortadan kaldırdım.tv ye gerı dondum.yalnızken yemek ıstıyorum habıre.kallıstem tebrıgın ıvın tsk ederım canım.yemeyınce spor yapıp suyumuda ıcınce tartıyla ıyı gecınıyoruz.yalnız bı kez dısında yurumedım bu hafta ama baslamam lazım ya.salondakı spor benı cok yoruyor.ama haftaya coma 99 u ıstıyorum artık gercı nerdeyse 3kılo var ama kısmet artıık.cok mutluyum cook

kallıste canım ben her aksam yedıklerımı yazmak ıstıyorum denetımım daha kolay olur sanırım.bu haftalık yazma olayını beceremedım bır turlu.bu hafta yıne defterımee duzenlı yazdım.eger sakıncası yoksa yıne gunluk bıldırıme donebılırmıyım.bıde su acık kontenjan ıcın bahsettıgım arkadasa sorsam sakıncası olurmu

nereus'cum merhaba

nasılsın, bizim takımdamısın ?

merhaba canıımmmmm
yoğğğ değilliimmm
canım takımımdan ayrılıp başka takıma tarnsfer olmammm

hevett maydanozuummm kaydirigubbakcemile3
kaynatılıp suyunu içinde zayıflatıyor canımmm
sade ot değilimmm yemeğe tat veririmm :roflol: :roflol: :roflol:
bugün kendimi çok iyimser gördüm bee

haydi cedric'cim,

Bravo bravo bravo !!!! haftaya kesin 99 olucaksın ! hepimiz bunu biliyoruz.

aman bol bol sebze meyve ye yürüyüş süper ,

dolabında zararlıları yok ettimi tamamdır bu iş

haftaya bende veriyorum 1 kilomu kızlar,

17 nisan birinci takım kim ???????

cedricim salondaki spor başta benide yoruyordu hatta ben çabalayıp nefes nefese kalınca hoca çok debelenme:roflol: gibilerinden bir şeyler söyledi, 1.5 yada 2 ayda ancak alışırsın şimdiden çok yorma kendini dedi, ilk zamanlar çok ağrım oldu kaslarım acıdı yırtılacak gibi oldu ve vücudum döküldü yorgunluktan ama bu son hafta varya hiç bir nefes ara vermeden yapıyorum artık hem gidince alet kullanıp üstünede aerobik-step veya plates yapıyoruz işte ve yapamadığım hareket kalmadı artık spor beni yormuyor her hareket zevk veriyor.. sende kendine süre tabı ben hiç alışamayacağım sandım ama tam 1.5 ayda bitti bile...

nereuscum,

bizim takıma gelip herkesi harekete geçiriyorsun sen bence 5,takımdasın

hani kilonda da bi değişklik yok ya ne biliyim başka bişey gelmiyor aklıma

nereuscum hep gel hep gel:sm_cool:

hayırlı cumalar fıstıklar .........a.s.

sizi ihmal ettim kusura bakmayın...... izin bana yaramadı hasta oldum ıdrar yollarım enfeksiyon kapmış . şimdi iyyim ama ......

diyete gelinde tavan yaptım tavan 67. 5 gördüm ...:1shok: ama indi biraz 66 ....kafamçokkarıştı

kalişim sen nasılsın kütahyayla liste başı yarışınamı girmişiniz ne .....kaydirigubbakcemile3o 75 indi haberin ola ....:jeyyar:

mehalim tahlil sonuçlarını sormuşun canım . dün yaptırdım .yarın dr. gösterecegim . geçen seniki tahlillerim gibi hatta koles. falan dahada düşmüş .şakkıdıbi sorun göremedim ama dr. bi baksın kesin söylelerim tak kötü çıkan iyi kalestirolum düşmüş ...benneyaptımki

neyse çok yazdım sizde durumlar nasıl ....a.s.

ınsaallah sportıe bende oyle umud edıyorum saolasın destegın ıcın.kallıste ben alet calısıyorum once.bı alet var boyle yarım yatar pozısyonda ayaklarınla yukarı agırlık ıtıyosunçbılmem canlandımı gozunde.ıc bacakları calısdırıyomus.afedersın ama sandalyeye oturamıyorum ya.sonra kelebek yapdım sırtımı cevıremıyorum.hareketlerı yaparken epey zorlanıyorum ama ınatcıyımdır o konularda bırakmıyorum kolay kolay.yuzme sırasında da ınsan cok acıkıyor gozum donuyor.bıde kallıste sen sporda yemek ısını nasıl cozuyosun.ben 10 gını orda oluyorum ara ogun yapıp gırıyorum 2 gıbıde cıkıyorum ama elım ayagım tıtrıyor aclıkdan

nereuscum,

bizim takıma gelip herkesi harekete geçiriyorsun sen bence 5,takımdasın

hani kilonda da bi değişklik yok ya ne biliyim başka bişey gelmiyor aklıma

nereuscum hep gel hep gel:sm_cool:

ne diyon kıss seennnnn :mymeka:
kilomda nasıl değişiklik yokk kıızzz
sana savaş açtım
kalişedee
çok hırslandım vallahaaaa bittiniz kısım siizz kötükedihüso
haftaya görüşürrükkkk kötükedihüso kötükedihüso

O dediğin bacak çalıştıran aletten bizdede var arada yapıyorum bende ama zaman kalmıyor öyle çok çalıştırılacak yer varki :roflol:
sabah erken kahvaltı yapıyorum evden çıkarken yanıma yarım paket form bisküvi almaya başladım son hafta, 2 tane spora giderken yiyorum 2 tanede çıkıp eve gelirken yolda yiyorum, 12 de çıkıyorum ben eve gelmem 13.30 u buluyor hemen öğle yemeği yiyorum çok zaman üstümü değiştirmeden mutfağa koşuyorum :roflol:

hadi nereus bitir bizi erit bizi

hepimiz çıtır olucaz:Bunda çok payın emeğin olduğu için lütfen bunu kabul et :hooray:

aebencim haberim yoktu canım rahatsızlığından, çok geçmiş olsun canım dikkat et.. kilon geçicidir takma kafaya ama dahada almaya devam edersen tekrar takıma gir bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…