- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 44
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.121
bijoux başlangıç kilonbu bi alabilirmiyim tekrardab canım lütfen
ablacım... güzel ablacım... hatalar biz insanlar için... bir kaç dakika sonra benim kalkıp ne yapacağım senin ne yapacağın belli değil hata olur ama düzeltilir... insan karşısındakinden önce kendini sorguladığı zaman hata varsada ortadan kalkar... ama hiç bir zorunluluğun yokken gelip burda ben böyle yaptım yada şu bunu yaptı dersen atar tutarsan, kendi hatanı başkasına maletmeye kalkarsan bu hatanın telafisiz olanıdır, al işte sen diyorsun güvenimi yitirdim... bende çok saftirik olduğumu anladım bir kez daha ama kalbimi beynimi hala aynı yolda ilerleteceğimede eminim.. yine güveneceğim yine çabalayacağım... bu böyle gidecek..ama senin düzelmene biraz olsun toparlanmana sevindim... hepimiz çok üzülüyoruz sana bir şey söyleyemeyen ama merak edenlerinde var bunuda unutma.. şu mesajını görmeseydim ben sana mesaj bırakmaya gelmiştim oysa hani geçendede derdimi açayım istedim demiştinde kalmıştı kaynamıştı ortada .. dedimki hepsi üst üste geldi reyhan ablamın sıkıntısı varken bizde sıkıntı yarattık menapozu çoştu herhalde:roflol:.. geçer ablacım geçer.. insanoğlu dayanıklı bir yapı, allahın izniyle bunuda sallarızzzkaydirigubbakcemile2 bunuda atlatırız...kallisim caniminici düzeldim gercekten cok tesekkür ederim hepinize. mehalim bebegim cok cabaladi beni acmak icin.. iyi geldi bana.. acildim
cedric birtanem benim.. evet güvenimi kaybettim.. belki inanilacak sey degil ama bir an bir bosluga düstüm.. cok yasadim cok sey gördüm . insanlari tanidigimi saniyordum. ama hayat hergün yeni seyler ögretiyor insana.
cedricim yarasın inşallah yüzmelerin yarına çıksın gitsin kiloların sebep olsun inşallah :Saruboceq:paketlerı var.neyse sımdı tabagıma 10 tane cılek koydum arım paketde nutrica super oldu.evdekı elma ve portakal stogunu bıtırıym dırek cılekle devam ederım artıkdelikafadulden
birazda insanın içinden gelecek bu söylediğiniz reyhan ablamın saydığı şeyler.. valla bizdede vardır sonuna kadar saygı... çocuklarımda aynılar, kıracağız, üzeceğiz diye çok dikkatlidirler, karşılarındaki kim olursa olsun bu böyledir arkadaşınıda atlamaz aileyide atlamazlar bizde öyle yetiştik öyle gördük öylede büyüttük...reyhan ablacıgım bu konuda senı cok ıyı anlıyorum bende son derece demokratık bır babanın kızıyım.her konuda fıkrımızı alır hala fınansal konularda bana danısmadan hareket etmez.ama daha babamın yanında ayagımı uzatıp oturmadım sarkı soylemedım babama sen dıye hıtap etmedım.
tıs yemezsek nası sabahı edeceğiz, buda bizi aç bırakacak iyice kaydirigubbakcemile3 rekor diye diye gideceğiz hiç yere :roflol:sevgili canlar,
ben çıkıyorum, yarın sabah kilo bildirimi yapacağım.
aman bişey yemeyin bu akşam
yarın sabah hafiflemiş olarak burda buluşalım
iyi akşamlar
kizlar efecik cok ateslendi ishali bide kusmasi var dualariniza ihtiyacim var belki dr a gotururuz gelemem bu gece optum herkezi
canısımm nirdeesiiinnnnn sefgilimmmm :asigim:
ayy yırttımmm herallll döfmeycek benii kaydirigubbakcemile3
kizlar efecik cok ateslendi ishali bide kusmasi var dualariniza ihtiyacim var belki dr a gotururuz gelemem bu gece optum herkezi
nihayet geldim ya. koca gün geldi gecti iyimi..
demin bir ara girdim iki kelime okuyamadan büyük kiz geldi . neyse bes dakika önce oda gitti. bir hafta kis sporu yapacaklar.biz günes görünce iki saat keyifleniyoruz onlarda kaymaya gidiyor buzmu kaldi diyorum oooooo diyor avusturya ischgl de tam kayaklik kar varmis. aman sag salim gidip dönsünlerde insallah.
güzellerim benim... beni destekliyen su menopozlu günlerimdeki kederi bile paylasip beni cok mutlu edip duygulandiran inci tanelerimsiniz benim. ya ben sizi bosami sevdim bukadar. herseye degersiniz...herseye.
hepinizide cok seviyorum.
eyvah kapi!!!!
en kücük geldi. bir duygulanmaya bile vakit yok bu evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?