Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oy oy bakim sirasi mehalimde ana kiz basladilar gene yahu bakim manikur kas goz allaaam yaa kokoslarr sizi

ayyy cukulatam sorma guzeller albumu gecmis takimdan bende sadece mehaliminkini gordum gerci daha oncdee gormustum ama olsun mehalimi gormek enerji veriyo bana

hosgeldin cikolatam sekerimdelikafadulden valla biz cok iyiyiz . insallah sende iyisindir nasil gecti günün?

az önce resimler vardi cikolata. 10 dakika önce gelseydin keske.
neyse yine bir zaman koyariz sorun yok

inanmiyorum yyaaaa ben cikmisim herkez gelmis 5 sayfaaa konusulmus niyeeee boyle yapiyonuz :çok üzgünüm: ben hep guzel sohbetleri kaciriyom of yaaaaa

beni gönderip resimleri ortaya dökerseniz ha aşkolsun
meraklı damarım kabardı iyi mi
kallisim bir güzellik yapmıştır biliyorumŞeniz

beni gönderip resimleri ortaya dökerseniz ha aşkolsun
meraklı damarım kabardı iyi mi
kallisim bir güzellik yapmıştır biliyorumŞeniz

Emelim güzellik var tabiki :)) mehaliminde var benim yeğeninde var ama damadımızın yok ( onu sildik, daha doğrusu yetkililere sildirdik ama sen görmüştün daha önce sana maille yollamıştım yinede hatırlamıyorum dersen alırız yine reyhan ablamdan...

Günaydın güzel takımım...
Bugün kendimi böööölee hafifff, böleeee zayıflamış, böööleee incelmiş hissederek uyandım:dance: bu iyiye işaret demekki bugün spordan zevk alacağım, düzenli ve saatinde yemek yiyeceğim :içelim: cumaya güzel bir sonuç alacağım :smiley-cool: işallahhh... Birde regl bekliyorum gelsede inse şu ödemim filan ayak bileklerim halen şiş ellerimde öyle yani var vücutta hissediyorum...

gunaydın kallıste.sabahları msj nla karsılasmak cok guzel.olmadıgı zaman meraklanıyorum.bende kus gıbı uyandım bu sabah.su anda da canım yuruyus yapmak ıstıyor.buda demekdırkı...delikafadulden.hava kapalı ama enerjım yuksek.dun aksam yazdıklarınızı okudum jarzım bıttı.sabah 6 da yıne okudum cvp yazıcakdım esım nerdesın dıye sesledı.sımdıde hıcbısey hatırlamıyorum :dilcikar:

Boşver tatlım ya arada unutmakta iyi oluyor :)) hoşgeldin bu arada.. Sabahları sizden erken gelemeyince beni stres basıyor siz gelmeden evimizi havalandırmak, bahar esintilerini pencereden sokmak benimde hoşma gidiyor :1hug: ah birde şu kahveyi ellerimle ikram edebilseydim...
Benimde canım yürüyüşü çok çekiyor bugün, ama, öğlen kızımı danstan almaya gideceğim bahane yarattım yani yürümek için, o saate dek evdeyim ama büyük kızım anne pilates yapalım diye tutturdu akşamdan, birazdan onu kaldırıp ilk sporumu yapacağım bakalım akşama dek neler çıkacak ortaya kaydirigubbakcemile5

canım ya veı havalandırmak dedın de ben artık esımı yollar yollamaz buraya oturuyorum sonra kalkıp evı havalandırıyor ıslerımı yapıyorum tabı oglen oluyor.napıym ya oncelıgım degısdı galıba-tatlicadiarzu-ne güzel canım kızınla spor yapıcaksın.ben yalnız takılıyorum ama yarın spora gıdıcem yuzup yuzup hafıflıycem bıseylerın yoluna gırmesını beklerken zamanda gecıp gıdıyor resmen

günaydın takımcım işe geldim pazartesi yoğunluğu malum

kallisim biliyordum zaten emindim
damadı da biliyorum merak etme canım fotoğrafik hafızam süper bu arada onunla ilgileniyorum
hafıza güçlendirme kursu alıyorum netten harika gidiyor isteyen olursa link veririm söylemesi yeterli

emelim hoşgeldin canım ben sana mail atayım fotoları...
hafıza güçlendirme kursumu.. hımmm... şimdi istersem unuturum :)) sonra alayım...

gunaydin herkez enerjik bugun ozaman bende bende mis gibiyim cokta guzelim bugun zayifim bide ohhh beee hafta guzel basladi guzel deavm etsin insallah herkezler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…