zeynepcim alınganlık yapmışsın canım ben de okudum mehalimin mesajını akşamüstü
içinde bulunduğun durumdan olsa gerek fazla tepki göstermişsin canım
ayrıca çok güzel bişey başarmışsın tebrikler bak yenmişsin o hastalığı bundan sonası keyfe keder şeyler sıkma canını
kilo dediğin nedir ki alınır verilir
biz takımız neden
birbirimizi anlayabiliyoruz benzer şeyler hissediyoruz kilolarımız konusunda
paylaştıklarımız arttıkça bu yanlış anlaşılmalarda ortadan kalkacaktır eminim
hem sen yediklerini anında yazmak istememişmiydin benden sana söz tüm yediklerini istediğin aman yaz sen ben hepsine topluca yorum yaparım ilk boş kaldığım anda merak etme
ama biraz sabırlı ol olur mu cevaplar için çalışıyorum çoğu zaman yanlız çalışmam gerekiyor çok işim oluyor nefes alacak zaman bulamıyorum bile ev iş çocuk arasında dağılıyorum
eğer sen de istersen ben sana destek olurum bana da iyi gelir bir işe yaramak ben de kısa zamanda toparlanırım sayende hem ben sana msn adesimi ve telefonumu da veririm daha sonra daha fazla şey paylaşmak istersen daha çok görüşürüz yeter ki sen mutlu ve iyi hisset kendini oldu mu canım
ama seni hiç tanımıyorum ben kusura bakma zamanım az olunca eski mesajlarının tamamını okuyamadım biraz anlat kendini sonra ben de anlatırım yaşadıklarımı
paylaşım alanına yazdıklarım şaka gibi ama gerçek 3 ay olmadı daha boşanmaya karar verdim 5 yaşında bir oğlum var hayatımın yükü daha da arttı haşimato tiroidi ve depresyon tedavisi görüyorum nerdeyse 3 yıl olacak yaz gelince yani ama tam atlatamadım depresyon illetini
nereye atlatıyorum bilmem Allaha şikayet olmasın sıra sıra dertlerim bitmiyor biri biterken biri geliyor ama halime şükrediyorum evim var şimdi başımı yastığa koyduğumda huzurla uykuya dalabiliyorum bunun için bile tonla hap yuttum günlerce sabahlara kadar oturmuştum ama geçti eminim senin hayatında da zor zamanlar çok olmuştur anlatırsan rahatlarsın bence ama yine de sen bilirsin tabiki
Evet okuldan geldim hemen bitki yağlarımı sürdüm saçımada has zeytin badem yağını sürdüm l-carnitenide azıma aldım yarım saat sonra başlıcam stepe sonrada doğruca duşa giderim artık :))
tabikii emelim ne demek her yerden gelecek yardıma açığız sen beni yönlendir nasıl yapılması gerekiyorsa yapalım
canim tesekkurler esime magazadakine bakmadinmi dedim yapacagim aklimda yoktu ki bakmadim dedi been telefonda alma diyince birakmis baska seyler bakmaya gitmis hemen cok sagol canimÜrün Ebatları : Boy : 69cm En: 29 cm Yükseklik : 15 cm
zenancım bak bu satılanların ölçülrinde en çok kullanılan
bu arada bu kitap meselesi nedir bizim yapabileceğimiz bişeyler varsa hemen gerekeniyapalım güzelim elimden ne geliyosa
bu arada kallis hanım ve mahalim hanımlar yılın dedikoducusu ve iftiracısı seçildiniz :dilcikar:kelimelerin altında sakladıklarınızı anlamadım sanmayınkötükedihüso
valla elime erkek eli değmedi gittiğim gibi tek parça bütün döndümdelikafadulden
arkadaslar merhaba ya ben cok mutluyum.hafıflemek rahat nefes almak ne guzel.pazar gunu uzun bı aradan sonra ılk kez etek gıydım.eskısı gıbı bacaklarımı kapatıp oturabıldıgımı fark ettım ve cok cok sukretdım.hıc kacamak yapasım gelmıyor.suyumu ıcmeden ıcım rahat etmıyor.tek eksıgım spor yapamamam.emel canım fırsatın oldugunda lısteme bakabılırmısın zahmet olmazsa.mehalım bıraz once okuyunca hatırladım.kıtap konusunda sana yardımcı olmayı cok ısterım.benım buyuk bır kutuphanem var yıllardır bırıktırıyorum.ama ben kıtaplarımın kolleksıyonunu yapıyorum.yanı kutuphanemden bısey cıkarmam ımkansız.ama ne yapabılırım sızın ıcın cocukların ıhtıyacı olan bı serıyı alayım sızın ıcn olabılırmı.kıtap dıyınce bende butun akan sular durur.hele cocuklar ıcınse
bu arada kallis hanım ve mahalim hanımlar yılın dedikoducusu ve iftiracısı seçildiniz :dilcikar:kelimelerin altında sakladıklarınızı anlamadım sanmayınkötükedihüso
valla elime erkek eli değmedi gittiğim gibi tek parça bütün döndümdelikafadulden
ama emelimiftira değil bu sadece senin mutlu olmanı istediğim ve böyle bir olayı yaşamanın uzun zamandır hakkın olduğunu düşündüğüm için içim kıpraştı acaba didimmirmirmirmir...
ama emelimiftira değil bu sadece senin mutlu olmanı istediğim ve böyle bir olayı yaşamanın uzun zamandır hakkın olduğunu düşündüğüm için içim kıpraştı acaba didimmirmirmirmir...
PAZARTESİ
sabah1dl lıght ekmek peynır yesıllık
ara lıght meyvelı yogurt
ogle 1 kase mercımek corbası 1dl lıght ekmekburada salata da yeseydin keşke
ara 1 elma
aksam 4 cıgkofte 2 tavuk baget salata 2 dl patates lıght ayran
su 2ltbugün güzel olmuş ama öğlen çok az olmuş
SALI
sabah2 dl lıght ekmek peynır yesıllık
ara 3 cılek
ogle 4 yemek kasıgı etlı kapuskabu tek başına bir ana öyün etmiyor canım yanında yoğurt ve 1 dilim ekmek yemeliydin
ara 1 armut
aksam 3 cıgkofte 1/2 lavas 4 yemek kasıgı barbunya salata lıght yogurt
ara 1/2 kıvı 3 cılek 1/2 mınık muz
su 1ltsu çok az cedriccim en az 2,5-3 lt içmeliyiz senle ben
CARSAMBA
sabah 2 dl lıght ekmek 1,5 yumurta yesıllık zeytın
ogle 1/4 sımıt
ara 1 portakal
aksam 2 kofte kadar et sote 2 mınık patates salata lıght ayrabbugün kalori çok az olmuş dikkat et metabolizman durmasın
PERSEMBE
sabah 1 dl lıght ekmek peynır yesıllık1/4 yufkadan yagsız peynırlı borek
ogle 1 kase mercımek corbası 1/4 etlı pıde
ara 1portakal
aksam 7 cıgkofte 1/2 lavas 2 kasık mantı corbası
ara 1muzbugün karbonhidrat grubu çok olmuş dünki ile birlikte düşününce iyi ama tek başına iken tekrarlanmamalı
CUMA
sabah1dl lıght ekmek peynır yesıllık
ara 1 portakal
ogle 6 ızgara kofte 1 dk kepek ekmegı salata ayran
aksam haslanmıs brokolı lıght yogurt
ara 1 portakalbugün harika tebrikler
CUMARTESI
sabah 1/3 sımıt 1 patates peynır 1 zaytın yesıllık
ara 1/2 armut 5 fıstık
ogle 1 lahmacun 1ayrab
ara 1/2 portakal
aksam 4 yemek kasıgı barbunya yogurt salatabarbunya yemeği proteinden çok karbonhidrat içeriyor diyet yapanlarda çok sık tüketilmemeli
ara 1 portakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?