Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

buda benim listem
PAZARTESI::
sabah kahvesi az sütlü sekersiz
iki sekersiz cay, birbucuk dilim beyaz ekmek. 1kk beyaz peynir. 6 zeytin. domates salatalik maydonoz
bir elma
4 kasik yogurtlu ispanak, yarim dilim beyaz ekmek, közlenmis biber salatasi
1 portakal 3 kuru erik
bir tavuk budu, 3 kasik pilav, 5 marul yapragi
bir su bardagi süt
SALI::
sabah kahvesi
3 cay. 2 dilim beyaz ekmek ,bir ince dilim kasar. bir tk bal 4 zeytin, domates maydonoz limonlu
150gr yagsiz yogurt
4 kasik pirasa yemegi kücük kase cacik yarim dilim ekmek
1 muz 3 kuru erik
150 gr isli balik bol kivircik salata
1elma
CARSAMBA::
sabah kahvesi
2 sekersiz cay. 3 dilim beyaz ekmek 1kk mozarella peynir, 3 zeytin, 1tk bal. bir dilim salam
2 elma
yarim kepce kuru fasulye 2 kasik pilav bol yesil salata
2 peksimet 3 kuru kayisi
1hindi snitzel yarim kepce tarhana corbasi iki catal makarna
1 portakal
PERSEMBE::
kahve
2 cay, 2 dilim ekmek,5zeytin,1kk beyaz peynir, maydonoz biber
bir elma iki ceviz, 3 kuru kayisi
3 kasik bakla yemegi yarim dilim ekmek 200 gr yogurt
bir salkim siyah üzüm 15 tane kadar
3 haslanmis patetes yarim kepce yayla corbasi
bir bardak sicak süt
CUMA::
kahve
3 cay 2 dilim ekmek 1kk küflü peynir. 4 zeytin. domates, maydonoz. bir dilim salam
2 elma 2 kuru erik
bir kepce sulu köfte,yarim dilim ekmek. salata
bir armut yarim ayva
4 izgara köfte, iki haslanmis patates 150gr yogurt
CUMARTESI::
kahve
3 cay 3dilim beyaz ekmek, 5 dilim pastirma, iki ince dilim peynir. 5 zeytin, 1tk bal, domates maydonoz
2 elma
150 gr kadar iki dilim rosto, 2 servis kasigi patlican salatasi, haslanmis bezelye brüksel lahanasi bir kepcekadar
karisik meyva
sütlü kahve
PAZAR::
kahve
3 dilim ekmek 3 cay, iki dilim peynir 4 dilim pastirma bir yumurta domates maydonoz biber,5 zeytin
1muz 3 kuru kayisi
bir dilim ekmek yarim karniyarik bol yesil salata. 3 kasik pilav
karisik meyva üzeri yogurtlu
bir diyet dondurma
hafta sonu dagitiyorum galiba yazarken farkettimbenneyaptımki

merhaba honey nasilsin seker?

iyiyim reyhan abla dolaşıyorum işte forumda gece kuşuyum ya daldan dala daldan dala:roflol:
ama herkese küsüm onu da hatırlatayım yani :1closedeyes:bi süre kapris yapacam haberiniz olsunkaydirigubbakcemile3
sen napıyosun ablacığım örgü modelimi bakıyorsun yoksa ? bu senin torun çok şanslı yaa harika bir anneannesi var o daha doğmadan herşeyini hazır ettin maaşallah hadi kolay gelsin sana ben çıkıyorum ablacığım öpüyorum seni iyi geceler

iyi geceler tatlim sagol güzel sözlerin icinde. nasil merak etmemisiz hayretsin yaaaa offffff honeyim ya

bennu nasilsin canim nasil gidiyo diyet yeme icme
sen resim koycaktin bidaha koymusmuydun unuttum bakmaya

tamam o zaman ablacım :1rolleyes: demek maç izlemeyi seviyosun.ben hiç sevemedim gitti. evdeyken erkek kardeşimle tartışırdık şimdide eşimle. adam eski maçları bile tekrar tekrar izliyor. fanatik galatasaraylı. bıraksam evde herşeyi sarı kırmızı yapacak.

vericez tabi arkadaşım.
demek senin adamda horluyo. bundan daha kötü bir durum var bizim evde ikimizde horluyoruz. kim önce uyursa o karlı çıkıyor:roflol: :roflol:

ay ne oluyor bizim gurubumuza ya.canım benim ya ağrısıda oluyordur şimdi.inşallah tez zamanda iyileşir.

bak sen bir öptün yaram daha düzelmesede moralim düzeldi.sırnaşık şey. bide nedir o moralim bozuluyor filan yok öyle yağma. inşallah bizim de bebişlerimiz olacak.
ne yapalım uslu uslu oturup beklicez başka yolu yok. :CüvCüv: bak böle olcaz.....:CüvCüv:

umutum ufaklığında iyiymiş ne güzel. çok geçmiş olsun canım.

ve kalliste hocam(bak hocam diyorum) hiç yakışıyormu sana bir kahveyle günü geçirmek.
bizlerin örneği ve tetikçisi olduğunu unuttun mu yoksa?:içelim:

ya zenanım yine kaçırdım seni.
biraz uykuluyum mirmirmirmir yanlışım olduysa af ola lütfen. :Saruboceq:
bu arada dikişler tamamıyle alındı. kaynamayan yerlere doktor dokunmadı. iki kez dikiş atıldığı için yeni atsamda tutmaz dedi. ve oraları açık bıraktı. on gün iznim kaldı toparlıcam inşallah.

buraya gelmedimki evcilde arkadaşın kedisi doğuracaktı doğdumu diye bakmaya gldim kaydirigubbakcemile3.. anam gözünüzdende bişi kaçmıyo gizli gizli başka konuya gelsem yakalanıcam...

mehalimcim hastaydi iyiylesmis cok sukur busem naapti onu goremedim
kaldim ben bende iste saf gibi dolaniyom orda burda bakalim allah hepizin hakkinda hayirlisini versin cooooooook optum herkezi yanlisim varsa affola ciktim
canım benim ya sen ne kadar tatlısın biliyormusun... diğer yazdıklarımıda hiç kaçırmıyorsun ya öperim seni...
zenanım haber ver demişsin veririm vermesinede Ahmet beyede söyledim hem çocukların toparlanması hem benim kendimi ayarlamam filan yani git gel yol parası açısından söylüyorum hafta sonunu bulur yani bir kaç gün daha duruma bakmam gerek sonra haber vericem canım meraklanma sen...

ve kalliste hocam(bak hocam diyorum) hiç yakışıyormu sana bir kahveyle günü geçirmek.
bizlerin örneği ve tetikçisi olduğunu unuttun mu yoksa?:içelim:
ohoooo hep benmi sizi tetikliyeceğim bu kezde sizden bekliyorum haydi bana yapma etme kendine yazık etme kallisim, hocam senzi yapamayız sen dağıtırsan biz daha çok dağıtırız filan deyin, ilgi gösterin, sevgi ve şevkatinize ihtiyacım var, sizin görünen yaralarınız var benim yüreğim kanıyor şu günlerde.... ya matemcim sağol canım ama toparladım kendimi olmuyor tabi kahveyle filan ama içim almadı zorlada yiyemedim...

bu sabah fazla kalamıyacağım buralarda erken çıkmam gerek bankaya ödemem var off çok daraldım bu ay ödemeleri halledemedim gitti.. sonrada spora geçicem eve gelmem 13.00 gibi olur..

az önce eşimi ve büyük kızımı İstanbula yolladım eşim akşama dönecek annesi rahatszıalnmış bir kaç gündür hastanede yatıyormuş artık yaşılılık durumu ağırmış bayağı.... kızımda kursunda bir kaç gün tatil vermişti hocası oda babası giderken fırsat oldu teyzesine gitti 2 gün teyzede 2 günde arkadaşında kalıp cumaya kısmetse dönecek..

Günaydın canlar honeyim stem etme sormasakta merak ediyoruz:) kallisim allah kavuştursun kayınvalidene çok geçmiş olsun kızın içinde iyi olmuş değişiklik olur yavruma ben kaçtımm okulll

Sağol mehalim evet iyi oldu çocuğuma çok bunalmıştı atölyeye sabah girip gece geç saatlerde çıkıyorlar, birde şimdi öss çalışması gerek öncesinde tatil gibi olacak ona moral bulacak işte...sanada okulda kolay gelsin canım miden inşallah tamamen geçmiştir...

buse bu mesajımı görür inşallah diye yazıyorum busecim buraya geldiğinde mehalimin mesajına cevap yazıp çıkmışsın dün ve biliyorsunki biz seni uzun bir zamandır aramıza dön diye bekliyoruz mehalime söyleyeceklerini yanına gidip söylesende burada geldiğinde bizden yani takımdan birilerini bir şeyler yazsan nasıl olur sence, bence iyi olur üstelik bir çok kişi sana sayfalar dolusu mesaj yazmıştık hatırlarsan sende birilerinin mesajlarını okuyup yorum yapabilirsin böylelikle takımdan biri olduğun hissini belki yakalayabiliriz.. diğer takımdayken buraya daha çok yazıyordun istersen yine transfer edelim seni :)

ben bir duş alıp çıkayım spordada terliyoruz hamam gibi oluyor orası sonra bari kokuda etken madde olmayayım :) haydi hoşkalın canlarım....

günaydııın takımcım
kahvaltı ettim geçmişi okudum

honeycim merak etmez olur muyuz hiç aşkolsun ama hala ne ameliyatı olacağını yazmadın kaç kez sorduk sana
çok geçmiş olsun bugün benim halam da hastaneye yatacak karaciğerinde kist çıktı malesef eşimden ayrıldığımda yanında kaldığım halam yani böyle dersem tanırsınız
dün bütün aile oradaydık gece eve geç döndük hala uyukluyorum ben malesef
diyetle ilgili bir yanlış yaptım sabah ekmek almak için markete girince çikolata almışım el alışkanlığı tamamen bilinçsiz yani ama yemedim gelince sakladım hemen 95 kiloya gelmeden açmayacağım paketi söz verdim kendime inşallah tutucam sözümü

reyhan ablamın listesinde sıra

reyhanxx54
buda benim listem
PAZARTESI::
sabah kahvesi az sütlü sekersiz
iki sekersiz cay, birbucuk dilim beyaz ekmek. 1kk beyaz peynir. 6 zeytin. domates salatalik maydonoz
bir elma
4 kasik yogurtlu ispanak, yarim dilim beyaz ekmek, közlenmis biber salatasi
1 portakal 3 kuru erik
bir tavuk budu, 3 kasik pilav, 5 marul yapragi
bir su bardagi süt
SALI::
sabah kahvesi
3 cay. 2 dilim beyaz ekmek ,bir ince dilim kasar. bir tk bal 4 zeytin, domates maydonoz limonlu
150gr yagsiz yogurt
4 kasik pirasa yemegi kücük kase cacik yarim dilim ekmek
1 muz 3 kuru erik
150 gr isli balik bol kivircik salata
1elma
CARSAMBA::
sabah kahvesi
2 sekersiz cay. 3 dilim beyaz ekmek 1kk mozarella peynir, 3 zeytin, 1tk bal. bir dilim salam
2 elma
yarim kepce kuru fasulye 2 kasik pilav bol yesil salata
2 peksimet 3 kuru kayisi
1hindi snitzel yarim kepce tarhana corbasi iki catal makarna
1 portakal
PERSEMBE::
kahve
2 cay, 2 dilim ekmek,5zeytin,1kk beyaz peynir, maydonoz biber
bir elma iki ceviz, 3 kuru kayisi
3 kasik bakla yemegi yarim dilim ekmek 200 gr yogurt
bir salkim siyah üzüm 15 tane kadar
3 haslanmis patetes yarim kepce yayla corbasi
bir bardak sicak süt
CUMA::
kahve
3 cay 2 dilim ekmek 1kk küflü peynir. 4 zeytin. domates, maydonoz. bir dilim salam
2 elma 2 kuru erik
bir kepce sulu köfte,yarim dilim ekmek. salata
bir armut yarim ayva
4 izgara köfte, iki haslanmis patates 150gr yogurt
CUMARTESI::
kahve
3 cay 3dilim beyaz ekmek, 5 dilim pastirma, iki ince dilim peynir. 5 zeytin, 1tk bal, domates maydonoz
2 elma
150 gr kadar iki dilim rosto, 2 servis kasigi patlican salatasi, haslanmis bezelye brüksel lahanasi bir kepcekadar
karisik meyva
sütlü kahve
et grubu fazla olmuş malesef
PAZAR::
kahve
3 dilim ekmek 3 cay, iki dilim peynir 4 dilim pastirma bir yumurta domates maydonoz biber,5 zeytin
1muz 3 kuru kayisi
bir dilim ekmek yarim karniyarik bol yesil salata. 3 kasik pilav
karisik meyva üzeri yogurtlu
bir diyet dondurmabu ne ablacım karda kışta
hafta sonu dagitiyorum galiba yazarken farkettim

genel olarak iyi tabi geçen haftaya göre
pastırma ile yumurta aynıöyünde yasak sana haberin olsuna.s

günaydinnnnnnn
ohhhhhhhh be emelim demek hizaya giriyorum yavas yavaskaydirigubbakcemile3
ama hafta sonu gercekten dagitiyorum. nedense cocuklar aliskanlik ettiler sabah kahvaltisina bana geliyorlar. tabi kahvalti etmemiz ögleni buluyor ve cok güzel cesitler oluyor. böyle oluncada birde aksam yemegi oluyor 3 ögün yapamiyorum . ve iki ögünde 4 ögünde aldigim kaloriyi aliyorum kesin
öglenleri sebze aliskanligi edindim emelcigimin sayesinde. kendime sebze haslardim önceleri ama simdi normal zeytinyagli sebze pisiriyorum herkeste seviyor
kallisim esine kizina allah kavustursun canim. kayinvalidenede gecmis olsuna.s.
emelim halana gecmis olsun canim ya karacigerde kistmi bunuda ilk duydum neyden kaynakli acaba?
cok ilac kullanirmi kendisi? kullanilan ilaclarin direk karacigere hasar verdigini duydumda. rabbim sifalar versin insallah.
kadis ugramiyor eskisi gibi bak özleniyorsun kadisim:teytey:
bugün is basliyor canim istemiyor sanki:uhm: isten kopuyorum yavas yavas is yok eve gönderiyorlar ne zaman gönderilecegimizi bilmeyip aylaklasiyoruz. ise adapte olamiyoruz

reyhan ablam halamın kisti kedi veya köpekten tüy kapmasıyla ilgiliymiş yeşilliklerden bile olurmuş işin ilgindi 13 cm geçmiş kist en az 10 yıllıkmış ama yeni farkedildi ve bugün hastaneye yatıyor acil dediler ameliyattan başka tedavisi yokmuş
ayrıca evlerinde kedi köpek yok hiç de olmadı ama havadan bile kapılabilirmiş Allah evlatlarına bağışlasın inşallah

sevindim yemeklerinin düzene girmesine benim de pazar gün için özel programım var geç kalkınca düen şaşıyor diye verdi diyetisen geçen haftaki mesajlara gözatarsan sen de kendine benzer bir program yapabilirsin

amin canim allah sevenlerine cocuklarina bagislasin insallah kolayca atlatir. hayret birsey bazisi hic kedisiz köpeksiz kalmaz birsey olmaz bazisida havadan kapiyor. sifasi allahtan canim.cok üzüldüm gercekten

selam takimim reyhan ablam emelim suan baska birini gopremiyorum nasilsiniz diycem ama emelim yazmissin halana cok gecmis olsun allahim bu zamanda kimselere hastalik dert verme herkezin zaten cok derdi var versende dermaninida geciktirme cok zor yarabbim
emelim cok guzel karar vermissin cukulata konusunda ben cukulayayi cok sevmiyorumda canim hep ekmege bisiy banmak istiyo
emelim hani bana bir liste yapmistin ara ogun icin 20 gr galeta veya kreker yaziyo hadi kreker varda galeta nasil bisiy aksam esime sordum burda galeta bademli sekerli bir kurasanmis senin dedigin neydi bacim onu bi tarif etsen
kallisim gecmis olsun kayinvalidenede allah kavustursun esine kizina canim onlarada iyi gelir bu kucuk degisiklik mehalim seni ve buseyi opuyom canim ikinizede kolay gelsin
matemim bigun denk gelcez insallah vede allah takimdaki bebebis isteyenlere tez zamanda surpriz yapsin sizlere soyle cok saglikli hayirli ama bi okadarda yaramaz bebis versinde gorun gununuzu
honeyim emel dogru diyo ameliyat diyon da ne ameliyati onu demiyon kiz gizlimi yoksam yada dedinde bizmi gormedik
cedric cimin telasi var bugunlerde allah yardimcisi olsun
reyhan abla bugun isbasi yapacak dunden bakimini yapmistir oda guzel goruncek illakine demi reyhan abla listende fazla kirmizi yok hadi bakalim guzel gecirmisin haftayi tebrik ediyorum seni

aebencim hosgeldin canim iste bu kizda plates hastasi yapmistir ebruylen platesini gelmistir buraya demi giz nasil gidiyo bakalim
siz laflaya durun yazadurun ben bir saat sonra ogle yemegi yencek cocuklar gelcek onu hazir edem cocuklari getirem goturem gelirim hadiii optum sizi reyhan ablada ise gider zaten onlan gece gorusururuz simdilik bas bas herkeze

bas bas zenancigim görüsürüz seker. ya sorma zenanim saclarimi yaptim tirnaklarimi yaptim parlak taslar yapistirdim tirnaklarima. cicilerimi giydim.kokularimi süründümkaydirigubbakcemile5 hay allahim ya tam kokosdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…