merhaba honey nasilsin seker?
ay askol yani matemcigimkaydirigubbakcemile3 ne varmis kizacak töbeeeeee. ya bugün birde cimbom kazandi yani keyfimden göbek atiyorum
saka bir yana yok hayatim ne kizmasi. valla görmedim geldigini. bir allahin selamini almiyacak ne kizginligimiz olabilirki? düsünme sen böyle seyleri sakin tamammi... ben hem örgü örüyorum hem mac izliyorum hem oyun oynuyorum hem model bakiyorum anliyacagin cok mesgulumdelikafadulden
burada göründügüme bakmayin . ben gözümü acip burayi aciyorum yatarken kapatip cikiyorum... nerdeyse burada uyuyacagimdelikafadulden
vericez tabi arkadaşım.matemcim kendine dikkat et bacim bunu atlatinca tum kilolari yaza kadar verecksin ona gore hersey bu kilolarin yuzunden oluyo tabi butun agri sizilar hepsi
ama verecez artik baska yolu yok
neyse kizlar artik cikayim benim adamin horlamasi kesildi simdi uyanir soylenir hadi iyi geceler
ay ne oluyor bizim gurubumuza ya.canım benim ya ağrısıda oluyordur şimdi.inşallah tez zamanda iyileşir.Malesef kÖtÜ bİr haber aldım kızlar gÜlcÜm ayaĞını kırmıŞ annesİnİn evİnde yatıyor
alÇıya almıŞlar sabah İŞe gİderken dÜŞmÜŞ yolda ve bİleĞİnİn ÜstÜnden kırılmıŞ ayaĞı
bak sen bir öptün yaram daha düzelmesede moralim düzeldi.sırnaşık şey. bide nedir o moralim bozuluyor filan yok öyle yağma. inşallah bizim de bebişlerimiz olacak.ayyy kıyamam sana canım benim allah acil şifalık versin enfeksiyon olan yere evde kendin pansuman yapsan batikonla olmazmı?inşallah hemen iyi olursun öpiyimde geçsin:teselli:
mehalim kıs bende hala adet olmadım davul gibi şiştim bi hayli gecikti bi de uyku basıyor herhes hamilemisin diyor da ben artık ümitlenip test yapıp negatif sonucu görmekden bıktım çok üzülüyorum olmayacak işte diye testi fırlatıyorum kendi moralimi kendim bozuyorum bekliyorum bakalım keyfi ne zaman eserse gelir dimi?
buraya gelmedimki evcilde arkadaşın kedisi doğuracaktı doğdumu diye bakmaya gldim kaydirigubbakcemile3.. anam gözünüzdende bişi kaçmıyo gizli gizli başka konuya gelsem yakalanıcam...ben geldiiiiim şekerlerdelikafadulden
aaa kaptanım karizmatikim de burdaymış ışığı yanıyo biz hiç karşılaşamıyoruz senle canım yaaa nasılsın?
geçmişi okuyup geleyim bakalım neler olmuş?
canım benim ya sen ne kadar tatlısın biliyormusun... diğer yazdıklarımıda hiç kaçırmıyorsun ya öperim seni...mehalimcim hastaydi iyiylesmis cok sukur busem naapti onu goremedim
kaldim ben bende iste saf gibi dolaniyom orda burda bakalim allah hepizin hakkinda hayirlisini versin cooooooook optum herkezi yanlisim varsa affola ciktim
ohoooo hep benmi sizi tetikliyeceğim bu kezde sizden bekliyorum haydi bana yapma etme kendine yazık etme kallisim, hocam senzi yapamayız sen dağıtırsan biz daha çok dağıtırız filan deyin, ilgi gösterin, sevgi ve şevkatinize ihtiyacım var, sizin görünen yaralarınız var benim yüreğim kanıyor şu günlerdeve kalliste hocam(bak hocam diyorum) hiç yakışıyormu sana bir kahveyle günü geçirmek.
bizlerin örneği ve tetikçisi olduğunu unuttun mu yoksa?:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?