Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyyyyy canim ya gecmis olsun dedigimi iletin neolur. kiza nazar degdi ya. bir hafta zor calisti yeni isinde. gelmis gecmis olsun cok üzüldüm

inanmiyorum:1no2: cok kotu bu allahim sabir ver deli oldum canim kallisim emelim gorustugunuzde cok selam ve gecmis olsun dileklerimi iletin yada annesinin evinde ev telefonu vardir mutlaka ben ev telefonunu arayabilirim konusabilirim

ben son 4 gündür çok absürd beslendim ama sıkıntısını da çektim.elime ne geçerse yedim mesela.ama mide küçülmüş biraz fazla yediğimde şişkinlik yanma vs.hissettim.suyu az içtim ara öğün yapamadım filan.kendimi kötü hissettim ya olmuyor böyle.en güzeli saatinde planlı dengeli yemek.oh be bugün rahatım.oğlum da daha iyice ben düzenime döndüm hızlıca.
yemek yemek te mutlu etmiyor artık eskisi gibi:))çünkü işin ucunda tartılmak var.eskiden aylarca tartılmazdım.kilo alıyomuyum veriyomuyum umrumda olmazdı.
ama şimdi hayatımda tartı denilen muhteşem alet! var.mesela bu sabah dedi ki çok abartmışsın dengesiz yemişsin al sana 300 gr.buna da şükür.:))
metabolizma hızlandırıcı çayımı da yaptım içiyorum şimdi.bence acayip faydası var.

umut sevindim kucugun ayaklanmasina evdesiniz ne guzel ana ogul vakit gecirin beraber
emelim sagol canim ben eti cocuklugumdan beri cok sevmiyorum kurban bayramlarinda annem zorlan yedirirdi simdide esime cocuklara yedirmeye calisiyorum fakat onlar hep kavrulmus kizarmis seviyolar oyle oluncada ben yemiyorum anca azicik hasliyorum arada sebzeyi cok seviyorum baklagil konusunda haklisin benim bulundugum yerde kuru baklagil bulamiyorum burdada yemiyolar galiba sadece kirmizi fasulye var ve gerisi hep konserve konserve almayi tercih etmiyorum bize 80 km uzaklikta bir yer var orda export diyoruz biz ona orada turkiyeden gelmis herturlu fasulye nohut helal kesim et tavuk hersey oluyo iste bu siralar gidemedik oraya gidersek baklagilide dolduracam insallah
bunun disinda eksiklerimi aynen bu ekledigim listeye defterde bende kirmiziylan yazdim daha dikkat edilecek bundan sonra cok sagol canim boyle boyle alisacagim artik
simdi gul icin cok uzuldum ya varsa ev numarasini ogrensenizde bir konussam cok iyi olacak iyice cani sikilmistir moralide bozulmustur simdi
reyhan ablacim bugun evdeymissin ne guzel havada guzelmis sevindim burda bir kapali bir acik ama soguk var baska ne yazacaktim unuttum cocuklar asadan cagiriyolar onlari okula birakip geleyim sonra tekrar gelirim simdilik cok optum sizleri pc acik kalacak ama biraz burda olmayacam

evet umutum nedense bende yemekten zevk almıyorum artık, seçerek yiyorum tatlıyı hamuruaçmayı poğçayı unuttum ne hoş bir duygu ve inanıyorum beslenmeyide öğreneceğiz...

bende çıkıcam zenanım benimde kızlar evde bugün büyük olan ufakta okuldan geldi yalnız yalnız oturuyolar spor yapacakmışız sesleniyorlar..

gülün numarasını emel verir ikimizede ararız bakalım.. haydi hoşkalın sonra uğrarım yine arayı uzatmam :))

kallistecim önceki mesajlarda yazmışsın ya sabah bi lokma bişey yiyip kahveyle günü geçiriyomuşsun.
ben asla böyle yapamam.benim sağlıksız beslenmem aşırı yemek şeklinde.yemek değil de tatlı hamurişi abur cubur şeklinde.
sense çok az yiyerek sağlıksız besleniyosun.akşama kadar bir kahveyle duramam.bu ancak çok kötü bir gün geçiriyosam mümkün olabilir.:))

kızlar gülün telefonlarını gönderdim kallise ve zenana

ben de açlıktan ölüyorum niyeyse öğle yemeğini 3-4 kere kalka otura zor yedim doyduğumu hissedemedim bir türlü sırada süt öyünüm var ama meyveyi öne alıyım bari

geldim emel sagol numarayi gondermissin bir 5 dakika gorustum gul un hepinize selami var cok opuyo sizi sabah cani cok yanmis ama simdi iyiymis sesi de guzel geliyodu morali iyi
simdi sizlerden bisiy istiycem kimin ev telefonu varsa numarasini istiyorum ben cep telefonlarina arayamiyorum benim cep telefonum yok daha dogrusu bir ara vardi ben teknolaji canavariyim ya hallettim onuda yani bana gore diildi o simdilik sadece net len idare ediyorum ev telefonlerina rahat arayabiliyorum simdi cikayim yurumeye gitmem lazim hadi optum herkezi

evet umutum yapıyorum malesef ben çok uzun zamandır of çok yedimde bu hafta ondan veremedim demedim ne zaman böyle yemeden gitsem o hafta durdum ama bu haftada bekliyordum yani dediğin gibi çok kötüydü sürekli ağladım üzüldüm yemek aklıma gelmedi...

git bakalım zenanım yürüde gel... bende azıcık pilates topuyla yaptık hareket filan ama yoramadım kendimi spor günleri çok yoruluyorum çünkü..

bende arayayım gülü bakalım...

ev teli kullanmıyorum ben canım yani şu anda kapalı ve bu hafta iptal edicem görüşmeye çünkü sadece internet için kullanıyoruz tanıdığım görüştüğüm yok cep dersen evde herkesin var yetiyor...ama sen verirsen dışarı çıkınca ben arayayım seni...

emelim sağol aldım numaraları aradım bende gülü... yine ağız alışkanlığı gül dedim kıza ya :)) çok mutlu oldu, arayan aramayan herkese selam söyledi reyhan ablam ilettim güle selamını seninde...

Selam arkadaşlar okuldan geldim şöyle bir bakıyorum yeme düzenin gayet iyi midemde düzeldi çok şükür ancak hala regl olmadım şiş hissediyorum bakalım bu haftada beklicem sporumuda hafta 3 gün yapıyorum salı başlıcam işte böyle

sagol kallisim.. bende olsam gül derdim herhalde :)
mehalim gelmis merhaba seker nasilsin canim iyimisin biraz?

allah iyilik versin caniminici. aman hasta olma moralinide bozma birseye. ben cok alismisim sana yoklugun üzüyorŞeniz

Gezi gözlem kolu başkanı olarak ben bu kşam gene gezmedeyim 2 yere davetliyim ancak gidermiyim gitmezmiyim bilmem paşa keyfim bilir:)) hadi öpüldünüz

ben geldiiiiim şekerlerdelikafadulden
aaa kaptanım karizmatikim de burdaymış ışığı yanıyo biz hiç karşılaşamıyoruz senle canım yaaa nasılsın?
geçmişi okuyup geleyim bakalım neler olmuş?

iyi aksamlar honeyim reyhan ablam yurumemi bildirdim soyle bir goz attim cikmam gerek cocuklari yikadim bir makina kirli cikti gene gidip onlari ayirayim yikansin yoksa 2 gun sonra giyilecek bisiy kalmiyo evde zaten gec kuruyolar
honeyim canim sagligin nasil canim gecen gun esin hastaneye dediydide sen gitmediydin naaptin gittinmi iyilestinmi nassin durumunu bildir gece kusum sen yazadur ben gece gene gelirim okurum
reyhan ablam sen nassin bugun evdeydin nasil gecti gunun orgunu bitirdinmi sende yazadur ben gelince okurum kizlar
cedric cimle karsilasiyoruz epeydir ailesi gelcekti
matemi oyle hic denk gelmedik
kadiscimde yogun emelim zaten hic durmuyo kallisimi goruyom o da cok yogun bu aralar
saskinda geliyo bir bakip cikiyo
gulumde bugun izine cikti gecici olarak
mehalimcim hastaydi iyiylesmis cok sukur busem naapti onu goremedim
kaldim ben bende iste saf gibi dolaniyom orda burda bakalim allah hepizin hakkinda hayirlisini versin cooooooook optum herkezi yanlisim varsa affola ciktim

geçmişi okudum geldim şimdi yorumlarıma başlıyorum devlete millete hayırlı olsun:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…