inanmiyorum:1no2: cok kotu bu allahim sabir ver deli oldum canim kallisim emelim gorustugunuzde cok selam ve gecmis olsun dileklerimi iletin yada annesinin evinde ev telefonu vardir mutlaka ben ev telefonunu arayabilirim konusabilirimMalesef kÖtÜ bİr haber aldım kızlar gÜlcÜm ayaĞını kırmıŞ annesİnİn evİnde yatıyor
alÇıya almıŞlar sabah İŞe gİderken dÜŞmÜŞ yolda ve bİleĞİnİn ÜstÜnden kırılmıŞ ayaĞı
kallistecim önceki mesajlarda yazmışsın ya sabah bi lokma bişey yiyip kahveyle günü geçiriyomuşsun.
ben asla böyle yapamam.benim sağlıksız beslenmem aşırı yemek şeklinde.yemek değil de tatlı hamurişi abur cubur şeklinde.
sense çok az yiyerek sağlıksız besleniyosun.akşama kadar bir kahveyle duramam.bu ancak çok kötü bir gün geçiriyosam mümkün olabilir.:))
herkese selam. iki gündür canım sıkkındı uğrayamadım. cuma günü yaram iyi olduğu için doktorum dikişlerin birazını almıştı ama yine açılma oldu ve enfeksiyon-akıntı vardı. doktor hafta sonu burada olmadığı için ve eşim çalıştıgı için erzurumada gidemedim. yarın tekrar göstericem bıktım valla. kilolu olduğum yağ tabakası fazla olduğu için kaynamıyorlarmış. bu şişmanlıktan bıktım artık,sürekli birşeyler çıkıyor bu yüzden.QUOTE]
ayyy kıyamam sana canım benim allah acil şifalık versin enfeksiyon olan yere evde kendin pansuman yapsan batikonla olmazmı?inşallah hemen iyi olursun öpiyimde geçsin:teselli:
günaydınlar
hepiniz iyisinizdir inşallah.geçmişe bakarım birazdan.bu hafta evdeyim oğlumla ilgilenebilmek için.fırsat buldukca yazarım.
oğlum ayaklandı dolanıyor evde.ağrısı var işte biraz.ağlıyo mızlıyo.onun dışında iyi çok şükür.
yediklerime gelinde bişey diyemeyeceğim berbat çünkü.geçen hafta perşembeye kadar olanları yazsammı bilemedim.4 günü yazamadım çünkü.bu sabahtan itibaren ise yazmaya başladım tekrar.devam edicem mutlaka.işe yarıyor çünkü.tartıda 300 gr fazla idim bu sabah.ne yiyip içtiysem artık.regl de olcam onun etkisi de olabilir.
umutcuğum oğluşunun iyi olmasına sevindim aslan maaşallah annesi bak hemen toparladıkaydirigubbakcemile5
merhabaaaaaaa.s.
nihayet günes. nihayet sicak. nihayet aydinlik güzel bir hava. ohhhhhhh bee
gelin kizlar terasta bir bardak cay icelim. bugün is yok yarin basliyacagim kismetse.
ablacığım terasda çay içmek harika bir teklif içtik saydık sağol canım maaşallah maaşallah adını örgücü abla ya çıkaracağız bu gidişle kaydirigubbakcemile3harikasın şekerim
çok üzüldüm yaa off canı çok yanmıştır şimdi iyimi acaba? konuşursanız benden selam söyleolurmu emelim?geçmiş olsun dileklerimi iletirsen çok sevinirimMalesef kÖtÜ bİr haber aldım kızlar gÜlcÜm ayaĞını kırmıŞ annesİnİn evİnde yatıyor
alÇıya almıŞlar sabah İŞe gİderken dÜŞmÜŞ yolda ve bİleĞİnİn ÜstÜnden kırılmıŞ ayaĞı
simdi sizlerden bisiy istiycem kimin ev telefonu varsa numarasini istiyorum ben cep telefonlarina arayamiyorum benim cep telefonum yok daha dogrusu bir ara vardi ben teknolaji canavariyim ya hallettim onuda yani bana gore diildi o simdilik sadece net len idare ediyorum ev telefonlerina rahat arayabiliyorum simdi cikayim yurumeye gitmem lazim hadi optum herkezi
zenancığım ben telefon hattını sadece internete bağlanabilmek için aldım canım evde normal tel kullanmıyoruz cep telefonu çıkalı o telefonların pabucu dama atıldıkaydirigubbakcemile3
Selam arkadaşlar okuldan geldim şöyle bir bakıyorum yeme düzenin gayet iyi midemde düzeldi çok şükür ancak hala regl olmadım şiş hissediyorum bakalım bu haftada beklicem sporumuda hafta 3 gün yapıyorum salı başlıcam işte böyle
mehalim kıs bende hala adet olmadım davul gibi şiştim bi hayli gecikti bi de uyku basıyor herhes hamilemisin diyor da ben artık ümitlenip test yapıp negatif sonucu görmekden bıktım çok üzülüyorum olmayacak işte diye testi fırlatıyorum kendi moralimi kendim bozuyorum bekliyorum bakalım keyfi ne zaman eserse gelir dimi?
sağol canım beni merak ettiğin için o gece inat ettim gitmedim hastaneye sonra biraz hafifledi uyudum ama bu ağrılar çok artmaya başladı biran önce ameliyat olsamda kurtulsam artık diyorum hayırlısıyla bu arada kimse beni merak etmemiş bu kız hastaydı diye aşkolsun yani küstüm:dilcikar:iyi aksamlar honeyim reyhan ablam yurumemi bildirdim soyle bir goz attim cikmam gerek cocuklari yikadim bir makina kirli cikti gene gidip onlari ayirayim yikansin yoksa 2 gun sonra giyilecek bisiy kalmiyo evde zaten gec kuruyolar
honeyim canim sagligin nasil canim gecen gun esin hastaneye dediydide sen gitmediydin naaptin gittinmi iyilestinmi nassin durumunu bildir gece kusum sen yazadur ben gece gene gelirim okurum
sanada ev işlerinde kolay gelsin canım hadi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?