Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 şiş kulanamayanlar için 2 şiş ile pratik çorap yapımı...
ellerine saglik arkadasim..bu sekilde corap ormeyi bana 20 sene evvel gorumcem ogretmisti..buyuk kizima hamileydim..renk renk yelek ve kazaklar ormustum ve her birine takim coraplar ormustum..herkes bayilmisti..gercekten cok kolay yontemle harika coraplar cikiyor..paylasimin icin sagol..
ellerine saglik arkadasim..bu sekilde corap ormeyi bana 20 sene evvel gorumcem ogretmisti..buyuk kizima hamileydim..renk renk yelek ve kazaklar ormustum ve her birine takim coraplar ormustum..herkes bayilmisti..gercekten cok kolay yontemle harika coraplar cikiyor..paylasimin icin sagol..
waw...:1shok:.. 20 sene evvel demek.. biz çok geç kalmışız yaw.. yeni keşfettik biz bunu....süper ama dimi....çok sıcak tutuyor kış günlerinde ...ve şık duruyor yeleklere ,kazaklara takım ...rengarenk...opuyorumnanaktan
ince iplede çok güzel oldu denedim emeğinize aağlık. sayılar tam inanılmaz. çok beğendim. şu anda kalın ipten deniyorum . oda süper olacak sanırım. üzerine ben ek olarak çiçek yaptım ebruliden çok yakıştı tavsiye ederim.