- 14 Aralık 2007
- 5.323
- 31
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
ellerine sağlık arkadaşım benimde çok işime yarayacak.
beğendiğine çok sevindim....a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ellerine sağlık arkadaşım benimde çok işime yarayacak.
Patiğin tarifini hemen yazdım hatta çizdim umarım başarılı olabilirim Elinize sağlık çok beğendim kendime ve yakınlarıma örmek istiyorum a.s.
bende kaydettim hemen denicem inşallah yapabilirim
harika bişi olmuş bu tamda böle bişi arıyodum bende iki şişle örülebilen yani emeğinize sağlık çok güzel olmuş...:1rolleyes::1rolleyes:
ellerine saglık canım cok güzel süper
hiç aklıma gelmezdi vay be ne hamaratlar var yerin dibine geçtim :))
:roflol: sadece örgü biliyorum bide annemin zorrlamasıyla öğrendiğim ve beceremediğim iğne oyası :roflol: :asigim:ALLAH ilini versin...:roflol:
kimbilir sendede ne cevherler vardır...:teselli: a.s. :teselli:.a.s.
:roflol: sadece örgü biliyorum bide annemin zorrlamasıyla öğrendiğim ve beceremediğim iğne oyası :roflol: :asigim:
ewet ilginç yapılışı.. ama çok basit...bitincede süper oluyor...malum ben 5 şiş kullanamıyorum.. ama bu çorap örmeme mani olamadı...kaydirigubbakcemile3aaaaaaaaaaa ne kadar ilginç örülüşüyle bitmişi çok farklı duruyoo tebrikler.çok güzel:1shok:
çok güzel olmuş.. en kısa zamanda bende yapacağım....kalın ip mi kullanmalıyım acaba...
Ay ben kışın bayılırım bu yün çoraplara, ayaklarımı ancak bunlar ısıtır. Renk renk öreriz iyi oldu bunu bulduğum evde renk renk yün var, acaba kaç yumak gidiyor? zemuszemus
hürrem canım ilk gördüğümde mutlaka örmeliyim demiştim kısmet bu günlereymiş
geçenlerde 2 çift ördüm sıcacık tutuyor
ayrıntılı açıklamaların için ayrıca tşkler tatlımmm a.s. a.s. a.s.
(resimlerini çekmedim siyah simli iple ördüm kikikii)