5 şiş kulanamayanlar için 2 şiş ile pratik çorap yapımı...

harika bişi olmuş bu tamda böle bişi arıyodum bende iki şişle örülebilen yani emeğinize sağlık çok güzel olmuş...:1rolleyes::1rolleyes:

harika bişi olmuş bu tamda böle bişi arıyodum bende iki şişle örülebilen yani emeğinize sağlık çok güzel olmuş...:1rolleyes::1rolleyes:

ayy inanki beğendiğinize çok sevindim ya... ..
çok mutlu oluyor insan .. yaptığı şeyin beğenilmesiyle....:1hug:

:roflol: sadece örgü biliyorum bide annemin zorrlamasıyla öğrendiğim ve beceremediğim iğne oyası :roflol: :asigim:

ahhh anneler ... iyiki varlar...:1hug:

örgü biliyorsan tamam işte....hayallerini kat bak gör neler olcak....
iğne oyası çok zor ya... hani bir laf varya iğne ile kuyu kazmak .. hah işte onun gibi.....fisfisfis

Ay ben kışın bayılırım bu yün çoraplara, ayaklarımı ancak bunlar ısıtır. Renk renk öreriz iyi oldu bunu bulduğum evde renk renk yün var, acaba kaç yumak gidiyor? zemuszemus

Ay ben kışın bayılırım bu yün çoraplara, ayaklarımı ancak bunlar ısıtır. Renk renk öreriz iyi oldu bunu bulduğum evde renk renk yün var, acaba kaç yumak gidiyor? zemuszemus

1 yumak yani 100 gr yetiyor... tatlım beğenmene çok sevindim inanki...opuyorumnanaktan

hürrem canım ilk gördüğümde mutlaka örmeliyim demiştim kısmet bu günlereymiş
geçenlerde 2 çift ördüm sıcacık tutuyor
ayrıntılı açıklamaların için ayrıca tşkler tatlımmm a.s. a.s. a.s.

(resimlerini çekmedim siyah simli iple ördüm kikikii)

hürrem canım ilk gördüğümde mutlaka örmeliyim demiştim kısmet bu günlereymiş
geçenlerde 2 çift ördüm sıcacık tutuyor
ayrıntılı açıklamaların için ayrıca tşkler tatlımmm a.s. a.s. a.s.

(resimlerini çekmedim siyah simli iple ördüm kikikii)

oyy tijenim yaptın demek.. çek resimlerini mutlaka çok güzel olmuştur...anlatımımla kolayca yaptın mı ?opuyorumnanaktan

X