- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.407
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
8 gün kalmış =) belki doğum olmuştur bile =) ben 8 gün kala doğum yapmıştım. Allah her konuda yardımcınız olsun. istediğin gibi normal ve kolay olur inşallah doğumun. yenidoğan kokusu özledim, doğunca benim yerime bir kokla cennet kokuluyu tam kafasından =) saçlı maçlı doğacak gibime geldi =)Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah..benim de bir kızım olacak şubatta bekliyoruz.Ben de normal doğum istiyorum ama korkuyorum biraz,arkadaşlarımın çoğu epidural sezeryanla doğurdular.Ama ben normal doğumun hem anne hem bebk için en doğrusu olduğunu düşünüyorum,umarım bir aksilik olmaz da ben de normal yollardan bebeğime kavuşurum..epidural normal doğum diye birşey de varmış seninki ondan mıydı peki ?
8 gün kalmış =) belki doğum olmuştur bile =) ben 8 gün kala doğum yapmıştım. Allah her konuda yardımcınız olsun. istediğin gibi normal ve kolay olur inşallah doğumun. yenidoğan kokusu özledim, doğunca benim yerime bir kokla cennet kokuluyu tam kafasından =) saçlı maçlı doğacak gibime geldi =)
Hayırla gelsin inşallah prenses, doğumdan sonra kahve içmeyi unutma inşallah çabucak toparlanırsın=)yok canım henüz doğurmadım, doğum 17 şubatta epidural spinal sezaryenle olacak, bebişim biraz kilolu da 3.800 civarı doğması bekleniyor, normal doğum benim için sıkıntı olurmuş..bugünü saymazsak 3 gün sonra doğum yani.. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..sen de bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah..
hayırlı olsun gebeliğin=) daha önünde uzuuuun bir zaman var, sağlıklıca geçsin şu zaman da sen doğumu en son düşün. inan Allah kolaylığını veriyor. ben yapamayacağım demiyorsun hiç bir anında. o kadar da büyük bir sancı değil, çekemeyecek olsak Allah vermezdi zatenoff ya kızlar ben çok korkuyorum normal dogumdan , sancı dediğiniz şey nasıl çokmu şiddetli çekicez , nasıl bişey . ilk gebelik bilmediğinden çok zor , gerçi diyorum allahım onun zamanıda elbet çıkartıcak ordan ama hani böyle diyolar ya doğum sancısı , doğum anı kötü hikayeleri vala daha 8 haftalık hamileyim , hep o doğum anını düşünüyorum geceleri(
3.800 maşallaaaah bebegine gerçi benim kocişte 4 kilo 200 gr dogmuşyok canım henüz doğurmadım, doğum 17 şubatta epidural spinal sezaryenle olacak, bebişim biraz kilolu da 3.800 civarı doğması bekleniyor, normal doğum benim için sıkıntı olurmuş..bugünü saymazsak 3 gün sonra doğum yani.. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..sen de bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah..
3.800 maşallaaaah bebegine gerçi benim kocişte 4 kilo 200 gr dogmuşbabasına çekerse benim işimde çok zor
ayy cuma günümü doğum , allahım tez kurtarsın inşallahhh buraya yaz kız doğurur doğurmazçok sağol canım..bugün son muayenemizdi 3.500 gr olmuş , boyu da 53 cm..bakalım doğum bu cuma kaç kg doğmuş olacak..sen de inşallah sağ salim alırsın kucağına bebişini..
Maşallah tatlım kilosu çok iyiymiş, benim kızım 2700 doğdu 2500 kaldı hala da zayıf bir bebek=)) sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah tombiş. gece bir telefon geldi arkadaşımız doğum yapıyor eşim hastaneye götürdü çok heyecnlıyım biran önce gidip koklamak istiyorum o melği =)çok sağol canım..bugün son muayenemizdi 3.500 gr olmuş , boyu da 53 cm..bakalım doğum bu cuma kaç kg doğmuş olacak..sen de inşallah sağ salim alırsın kucağına bebişini..
tatlım devlette doğum yaptım ama özel hastane gibiydi, askeri hastane olduğu için sanırım pek tercih edilmiyordu ama ben çok memnundum. tek kişilik odam vardı. bazı illerde daha uygun ya doğum eğer öyle bir ildeysen özel hastaneyi tercih edebilirsin. sancı çekerken insan kalkıp bir yürümek istiyor ama izin vermiyorlar devlette, illa yatacaksın. birinin elini tutmak güç almak istiyorsun tutacağın tek şey yatağın yanlarındaki demirler oluyor. telefon da almıyorlar içeri, ondan bundan telefon istiyorsun haber vermek için.Cnm Nerede dogum oldu devletmi ozelmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?