Kızlaar ben öyle sizin gibi 5 tl 2 tl ata ata biriktiremiyorum .. Ama şöyle yapabilirim ay sonunda elimde kalan para benim o ay olan birikimime gider yani ben sadece her ayın onbeşinde bildirim yapabilirim size olur mu öyle ?
Rekabet kızışacak desene
Ben ilk 2 ay olamadım,bakalım bu ay kısmet.
Canım kıyarmıyız biz sana ya,
Sen hem okul okuyosun ,hem ilerde izdivaç yapacan inşallah.
Düşünmen yeter canım.
Öpüyorum seni.
Bugün de 2 tl atabildim.
20 lira attım bende bugün :)
bugün benden de 20 lira kumbaraya
sevgili eşimin katkılarıyla tabiii
Öncelikle teşekür ederimaranıza aldığınız için
Bende 5 lira attım
Hadi ozaman soyle diim bu ay birikimde birinci olana kucuk bi hediye vericem:) ama lutfen kimse yalan soylemesin:)
bereketi bol olsun şekerim.
Çağlacım lafı attın kaçıyosun,meraklandırdın bizleri ,bir ipucu versen olmaz mı?:44::44:
Eşin saolsun hıı
Allah bereket versin esracım.
bu arada bugün benden 4,5 tl
peki bu ayın birincisi kim olmuştu canlar tbrik edemedim nişan telaşından filan sanırım
geçmiş sayfaları okumakta çok uzun sürüyor
kocaman kocaman günaydınlar hayırlı cumalar canlar nasılsınız inşallah herkes iyidir
dün pazara gitmem gerekiyodu onun için kumbaradan 15 tl almak zorunda kaldım ve aldımda ama akşam yerine 20 tl koydum geri
bi arkadaşa borç vermiştim kısa süre önce dünde o borcunu göndermiş 150 tl 20 tlsine a 101 den kızıma pedalsız araba aldım 60 tl de yatak odası takımı yaptırmıştım boncuktan ona verdim 15 tl ye de yarın kardeşimin doğum günü ona hediye aldım geriye kaldı 55 tl onuda attım kumbarama allah çok versin rabbim arttırsın inşallah
günaydınlarrr
0 para
dün hiç atamadım ıslak mendıl aldım ogluma almısken annemede aldım gunduz o bakıyor
param kalmadı aksamda esımden ıstemedım herhalde hafat sonu telafı ederım dıye dusunuyorum ınsallah
buarada 101 ne aldın 15 tl onu anlamadım benımde oglum 3 yasında pedalsız araba dedıgın dıkkatımı cektı
32 oldu yaş canım.güzel olur herşey canım endişelenme,okul bitsin önce gerisi gelir hayırlısıyla.Tatlım sen zaten topinle elimize geçen bozuklukları biriktirmemize vesile oluyorsun daha ne yapacaksın.Hiç zorlanmadan 2ayda 185 tl biriktirdim.Duruyo hala altın alacağım inşallah .Ablam sen kac yasindasin valla bizim sonumuz ne.olacak bilmiorum :) ayrica kucuk bi suprizden kimseye zarar gelmez:)belki bi miktarda olsa sizi mutlu ederim:)
kocaman kocaman günaydınlar hayırlı cumalar canlar nasılsınız inşallah herkes iyidir
dün pazara gitmem gerekiyodu onun için kumbaradan 15 tl almak zorunda kaldım ve aldımda ama akşam yerine 20 tl koydum geri
bi arkadaşa borç vermiştim kısa süre önce dünde o borcunu göndermiş 150 tl 20 tlsine a 101 den kızıma pedalsız araba aldım 60 tl de yatak odası takımı yaptırmıştım boncuktan ona verdim 15 tl ye de yarın kardeşimin doğum günü ona hediye aldım geriye kaldı 55 tl onuda attım kumbarama allah çok versin rabbim arttırsın inşallah
canım günaydın bildiğim kadarıyla çağla ve sensin birinci olan canım
ciddimi canım bi ara baktım beraberdik çağlayla ama sora takip edemedim
daha fazla biriktiren olmuştur zannetmiştim ben
herkesin parasına Allah bereket versin
Canim sana aksm gebelikle ilgili duydugum biseyi msj atacgim:)
32 oldu yaş canım.güzel olur herşey canım endişelenme,okul bitsin önce gerisi gelir hayırlısıyla.Tatlım sen zaten topinle elimize geçen bozuklukları biriktirmemize vesile oluyorsun daha ne yapacaksın.Hiç zorlanmadan 2ayda 185 tl biriktirdim.Duruyo hala altın alacağım inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?