5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Ben de varim, beni de alir misiniz araniza?
Hamileyim, bebegim icin para biriktirmek istiyorum, dogduktan sonra ihtiyaclarini karsilamak icin.
Elime ne gecerse biriktirip bankadaki hesabima koyuyorum. Simdilik 261 euro biriktirdim.
Ha gayret gelsin bozukluklar, biriksin paralar.

gel tabi canım ne demek
demek bebeğin için biriktireceksin o zaman dahada seviniriz gelmene
her gün buraya attığın parayı yazıp
ayın 15. günü çağla ya bildirim yapman yeterli canım aramıza katılmak için

bu arada herkese günaydın
bu topic neden boş ya adamı hasta etmeyin

gelsin paralar

günaydınlar hanımlar nasılsınız herkese iyi haftalar diliyorum yeni arkadaşlar gelmişler hoşgeldiniz aramıza

bizim evde internet olmadığı için hafta sonu giremedim benim hafta sonu kumbarama atabildiğim 5 tl oldu allah çok versin hiç atmamaktan iyi yine bugünde 3 tl atıyorum kumbarama allah arttırsın inşallah

herkese kocaman günaydınlar herkes iyidir inşallah ben bugün 5 lira atıyorum kumbarama allah arttırsın inşallah

2 lira atıyorum bugün.
Herkese bol birikimli,bereketli günler.

yaav gördüm topiği tıkladım. Bana bi akıl verin yaa. Ben duramıyorum harcıyorum paramı. Özellikle yiyeceğe çok harcıyorum. Yav ben nasıl para biriktircemm

yaav gördüm topiği tıkladım. Bana bi akıl verin yaa. Ben duramıyorum harcıyorum paramı. Özellikle yiyeceğe çok harcıyorum. Yav ben nasıl para biriktircemm

canım dışarı çıkarken biriktirdiğini yanına alma ve düzenli olarak buraya yaz:)bide böyle azı açılmayan kumbara al kendine:)

Kızlar günaydın, ben kaç gündür kumbaraya bir şey atamıyorum. Ay sonu geldi malum. Biz maaşları 11-12si gibi alıyoruz. Elde para kalmayınca kumbiş de aç kaldı haliyleee... Maaşımı alayım da doyuracağım onun karnını bir güzel :)

günaydın kızlar beni bir dürtün kendime getirim kumbaraya para atamıyorum atamayıncada buraya gelemiyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…