kaç yaşındasın tatlım sen? ya bilemedimki gerçekten yiyormuşsun..acaba çok mu hareketlisin..ya da çok yesende gerektiği kaloriyi mi almıyorsun acaba?
26 cnm dediğim gibi ben önceden bu yediklerimi yeyince kilo alıyordum ne zaman oruc tuttum kilo verdim ondan sora düzenim bozuldu bbayagı iştahım gitti yerine getirene kdr akla karayı sectim şimdi 1-2aydır yerinde ama hala aynı kilodayım hareketli değilim cünkü masabaşı iş yapıyorum yani doktorum bile şaşırdı önceden ayda 2şer kilo ile yavaş yavaş alıyordum 40kilodan 49e cıkmıştım şimdi 46 yım normal olmam gereken bünyeme göre 50 cünkü benim bünyem zayıf hemen hastalanıyorum halsızli kan şekeri fln düşüyor
Aynı boydayız ama sen 59 olsam diyorsun ben 50
cnm inşallah olursun sende..ne deyim beni o kadar gıcık ediyolarki kafama takıyorum artık..çok zayıf değilim ama ne bilim işte surekli zayıflamışsın tepkilerinden usandım.sankı varya çok kiloluydum ya:)çocukken bile doktor doktor gezdirirdi annem beni bu kız niye boyle zayıf diye
yaa aynen yaaaaaaa:S ben 52 kgdum ..hamılelıkte 16 kg aldım..suan 47 falanımdır..hepsı fazlası uctu gıttı sankı..ııyıce canım sıkılmaya basladı artık...kendımı hıc guzel bulmuyorum boyle oluncaa..guven falan kalmıyooooooo....bencede kılo alalım..nette gordum dun kk yazmıs bır bayan.. her gece 1 bardak sute 20 bebe bısk.. katmıs 1 ayda 4 kg almıss hatta durun lınk atayım..bakın... hatta uygulayan bırcok kısı kg almıs http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/439382-1-ayda-4-kg-test-edildi-onaylandi.html
kızlar slm..bıktım bu zayıflıktan her görenin iyice zayıflamışsın demesinden;( hadi yarından itibaren beraber midemizi büyütmeye çalışalım mı var mı benim gibi 5 kiloya ihtiyacı olan?yarın sabah ilk iş tartılıyoruz,bu hafta 2 kilo alsak haftayada 2 kilo alsak 1 kiloyuda elbet alırız..
ben az önce pekmezli su yapıp içtim.hadi sizde başlayın bana destek oluuun...
bende ne kilo vaar ne bişe var..iştahım çok kötu degil hani yiyorum yemesinede yine zayıfım..anlamadım ben bu işi ya..bugun biri daha iyice zayıflamıssın dedi bi tane çarpasım geldi:2: çok uzuluyorum ya ve bişeyde yapamıyorum artık kendmi boyle kabul etmeye calısıcam napim:2:
Ben bu ara hiç bir şey yemiyorum neden bilmiyorum ama sanırım daha da zayıflıcam canım yemek yemek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?